17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия е регистриран препарат за лечение на тежката форма ковид-19, който контрира т.н. "полудяване" на имунната система, което често води до летален изход.

потопете островите и заразата ще изчезне....

Така де,жълтурите се поизчистиха вече,значи има надежда за близките години да се поизчистиме и ние от останалата част на света.А всичко това можеше да бъде предотвратено много бързо,ако имаше прозрачност и информация .за всичко случващо се,някой е знаел,но си е траел.Но никои не е безгрешен,само честност ни липсва понякога.затова плащаме висока цена.

така е, някои хора на високи позиции на запад дори казваха, че това бил най-обикновен грип и щял да отмине април като станело топло, други пък регистрираха заразените като "болни от сезонен грип" да не всяват паника, та затова Китай и другите азиатски държави се оправиха толкова бързо

Тези статистики - показват много добре настройката на обществото и правителствата към народа си. В Англия - имам 1 познат - българин с 2 деца - където цялото семейство се зарази с този вирус. Личния лекар - му е казал да си стоят в къщи само 7 дни. Не му е казал да взема никакви хапчета - той се е лекувал с чайове и мед и сиропи - предписани от БГ. Разправя , че усещал болка в различните части от тялото - гърло , бели дробове и бъбреци...Общи познати - лекари от България му предписаха някакви сиропи... И като цяло - на 7 - я ден - на работа. Там ситуацията е който оцелее - оцелее , ако си обикновен човек - забравяш за лекарска помощ - трябва да си много зле - да те приемат в болницата - и това е само в изключително краен случай и работи да изкарваш пари... И за тези пари - бройката на загиналите е без значение....

Звучи доста страшно. И доколкото познавам кралството, съм склонен да вярвам, че е така. Не напразно много страни не приемат пристогащи от UK. Дано БГ да е една от тях.

Мамка ви маймуни жълти.