Коментари - Кит за малко не погълна лодка с туристи в Канада (видео) | dnes.dir.bg
назад

Кит за малко не погълна лодка с туристи в Канада (видео)

В Youtube беше публикуван кратък видеоклип, на който е заснет гигантски кит, който преминава под надуваема лодка с туристи, отворил огромната си уста.

Обратно в новината

Коментари - Кит за малко не погълна лодка с туристи в Канада (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китовете и делфините обичат да си правят ташак с хората!

ако иска, може да ги убие, но им се радва! сухоземни не са били :)

"За два дни клипът събра милиони преглеждания" С такова заглавие - сигурно милиони са пожелали да проверят вярно е. И какво са заключили, като не са видели нито "огромната уста", нито как китът за малко да я използва? Може би китът просто се е усмихвал, но не се вижда на кадрите. Това да не е някаква поредица - наскоро имаше и за 63-годишна биоложка, която едва не била погълната от акула, докато го милва кита във водата, но бозайникът я спасил. Пак милиони преглеждания на видеото, на което не се вижда нищо подобно (освен, че жената милва кита и в един момент се отдалечава от него)

На видеото се вижда интелигентен кит и група тъпи туристи зад кадър.

Това не е кит дори!Твърде е големо за кит.Това трябва да е Скопска цаца!!!

golem si brat

прескочил си началото на клипа...кита ги погълна и после ги изплю ... Пусни пак клипа ама от начало...и гледай заедно с Дира.

А къде на видеото е "огромната паст"?

ами до инцидент може да се стигне от елементарно неспазване на дистанция с диви животни :))) ... из мрежата има едно клипче от скоро , някакъв си играе с питомен слон , и онзи само тръсна по-силно хобота с бивните , нашия човек литна 10 метра и се сгъна на обратно и така си остана на земята ... тъй че в дивата природа си трябва дистанция и предпазливост ...

Душички те си играят..умни са кото делфините...Новината е поднесена тъпо

АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ. Китовете се хранят С ПЛАНКТОН. Устата им може да е голяма, но през гърлото им не може да се провре човешка ръка!!! Проверявайте си глупостите, преди да ги изплющите в сайта!!

Това колко лодки са погълнали китовете последните години на това място? Просто питам, не че имам нещо против заглавието.

Какво беше мнението на папата за фейк-нюз?

Гърлото на гърбатия кит е не по-голямо от топка за тенис на корт. Как точно ще ги погълне не е ясно. Абсолютно глупендерска статия.

Е то туй видео от преди година и половина.

Хахахаха... това беше ДВОЙКА китове (така казаха гласовете зад кадър) които просто се забавляваха, като си играеха с туристите! Как ще глътне лодка, това животно се храни с планктон! Това е популярна дестинация в Квебек, там китовете ходят да се размножават и Е ПЪЛНО С ТУРИСТИ, всеки ден, т. е. китовете са свикнали с хората никой никого няма да яде...

Наблюдател 1 е напълно прав в коментара си,а заглавието е пълна глупост.Никога,интелигентно и неагресивно създание,като този вид кит,не би"погълнало лодка". Наскоро имаше материал за гърбат кит,който съвсем целенасочено и съзнателно,спасява плуваща жена от акула.Това говори за висша мозъчна дейност.Китът е в собствена среда,човеците в лодката-не.Добре,че се е разминало без случаен инцидент.

Никога не казвай никога. Както при човеците има луди така има и при животните.

Сложих ти +,защото си прав по принцип.Но,прочети коментара на Наблюдател 1.Той много точно обяснява,защо огромният бозайник не би"погълнал"лодка.Животното има вменено поведение и чуство за самосъхранение.КАК умен бозайник,би се самоубил,поглъшайки нещо,което изобщо не е храна или плячка за него!?Да я обърне-да.Въпреки,че е малко вероятно.Защото просто не са агресори.

Не прави произволни паралели между хората и тези които наричаш животни.

Кита беше от рода на беззъбите китове. Хранят се с планктон и плуват с отворена уста, за да го събират. Лодката се оказа на пътя му и за малко щеше да я блъсне, добре , че успя да го избегне. Досадници-туристи пречат на кротките гиганти да се нахранят.

"децата"

любознателността е присъща на висшия интелект; морските бозайници са изградили нетехнологични еко-общества, нагласят се спрямо природата, а не като човеците, които се опитват да нагласят природата спрямо себе си, пък после се чудят що се разрушава; ДА СЕ ПОУЧИМ!

Няма за кога да се поучим. Вчера мръднаха часовника с още 30 секунди. Нещата вървят към "Довиждане и благодарим за рибата!" ...

В ДАЛЕЧИНАТА, ПРИ ИЗОСТРЕН ПОГЛЕД ЗАБЕЛЯЗАХ НАШИЯТ "КАНАДЕЦ" С ПРОТРИТАТА ПРОСТАТА.

В едноименната лента, една уловена цаца по документ се превръща в кит докато докладват за улова нагоре, на "по-високо място" и отчитат успехи на хартия! Тя цялата ни работа такава, само устите ни големи.