Коментари - Нов зам.-министър на финансите, Кирил Желев пенсиониран | dnes.dir.bg
назад

Нов зам.-министър на финансите, Кирил Желев пенсиониран

Премиерът Пламен Орешарски освободи Кирил Желев като заместник-министър на финансите във връзка с подадена от него молба за пенсиониране, съобщиха от МС.

Обратно в новината

Коментари - Нов зам.-министър на финансите, Кирил Желев пенсиониран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро всички от БСП ще взимат пенсии. Без 20-ина, на които не им трябват.

Бареков щеше да назначи по-добър замминистър. Експерт.

МА'АЙТЕ СА ВЕ ... МА'АЙТЕ СА ЗАЕДНО С ЛЕШНИКА ... И ГЛИГАНА НА КРЪСТЕВА СИ ЗЕМЕТЕ

Фостър си отиде!Да се готви Мортиша и останалите Адамс!

Какви са тези ремонти на кабинета,НАРОДА ЧАКА ОСТАВКА.НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТЕЗИ НАВЛЕЦИ.ТЪПИ,НАГЛИ,НАХАЛНИ...да изброявам ли още?

Щяха, щяха. Ама както казаха другарката Манолова и и другарят Мерджанов, "народът очаква от нас спешно да свършим някои важни неща, а ние не можем да разочароваме народа и да не оправдаем неговото доверие" :)))

този зам.министър изглежда на снимката като престъпник?

защото е !

Мисля,че все пак съм по темата щом се отнася до финанси. В момента гледах великата Ризова. Поканила двама професионалисти - проф.Вучева и Ст.Александров. Толкова нахално и самонадеяно същество - не може професорката да се изкаже професионално - все Ризовата много знае.Ст.Александров кавалерски й отстъпва.Смешна работа.Ако искаше да се покаже колко знае и от финанси да беше викнала каквито и да са политици, но не корифеи по финанси.Щото непрекъснато говореше "една жена казала.., чух,,, и пр.Може за 15/15 да е добра журналистка, но у нас остана все пак и някаква интелигенция.

САМО ДА ДОЙДЕ БОЙКО, ЩЕ ГИ РАЗЧИСТИ КАТО ПЛЪХОВЕ КОМУНИСТИТЕ МУ КРАДЛИВИ.

Комунист-финансист е като арменец- миньор , няма такова нещо.

Пенсионерът убивач с един поглед. Ама нищо не е свършил като зам.-министър, явно. Никаква оценка за работата му не чух ?

защо само той във всички държавни учереждения е пълно с пенсионери и младите хора с висше образование не могат да придобият и един ден трудов стаж-задължително пенсиониране на всички в пенсионна възраст

ОТИВАЙТЕ СИ !

Щом плъховете бягат, това е ясен знак, че корабът потъва... Ама на кой му пука от знаци?!?

ГЕРБ да идва!

Абе мръсни червени боклуци-ВИЕ ОСТАВКА НЯМА ЛИ ДА ПОДАВАТЕ ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ИЗГЪРБИМ НАЙ-ПОСЛЕ?

БЕЗВРЕМИЕ в България!

Дянков ще ви се стори като захарен памук в сравнение с мръсните комуняги, разбиващи страната.

Идвай Бойко, идвай Дянков!Чакаме ви!

Пълен провал на финансите, но явно отново ни баламосват с оставката!

Оставка поради каква причина? И за какво? За да дойде Тиквун ли?

причините са много . да кажем експертни . борисов е следствие

Спокойно! Оставки няма да има! Правителството има парламентарна подкрепа, а това че Тиквун иска да е премиер и пак да лети на Кугара и Спартана си е негов проблем.

По последна информация Кирил Желев е назначен в БДЖ. Твърди се, че с един поглед може да забие по два клина в траверсите.

А случайно да знаеш колко релси може да вдигне с един поглед?

ще вдигне цалото бдж ! всъщност ще го задигне !

Баси погледа вади тоя - имам чувствата, че са ме привикали по комунистическо в Шесто и пак ще ми разкажат играта, задето слушам Бибиси. Бе как подобни изроди вместо да изчезнат в небитието, са все на власт и все по-нагоре в стълбицата?? А?? Баси!

Свиня до свинята,мила моя майнольо,банкер до данъчен,ако и за тва нестава,митничар.

Търновалийски го гонят от едната врата и Гергов му отваря другата по-голямата. Утре ще го направи и министър!

Друго си е Дянков нали?

Хайде грабвайте количката, детето и жената, тенджери и свирки и пред парламента. Този път обаче няма да се плаща. Сорос предпочита да плаща на Майдана.

Тоя е луд.п Нали скоро ще ги махаме.

които питат за кога са тези назначения. Не разбрахте ли, че оставка няма да има! Оставка се подава, когато правителството няма мнозинство в парламента. Освен това изминалите избори бяха за Европарламент. Защо не подават оставки в Англия и във Франция? Правителството ще продължи да работи и затова се назначават свежи лица!

Това за оставките май е само блъф. Май от задокеана са дали инструкции за ново широко правителство.

Свинаря Гергов координатор на БСП уреди протежето си! ОСТАВКА НЕКАДЪРНИ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕПКИ, ТОВА НЕ Е СОЦИАЛИЗЪМ А ИЗВРАЩЕНИЕ!

ПЕНСИОНЕР НА ДВЕ РАБОТИ ! ...ЗАТОВА ОТИВАМ НА ТЕРМИНАЛ - 2 ! ЗА НАС МЛАДИТЕ НЯМА СПАСЕНИЕ ТУК В БГ !

Важно да е верен на линията .

ГРЕШКА НА ЕЗИКА ВАСИЛ БОЖКОВ А НЕ В.БОШКОВ ТОВА Е РОДНИНАТА НА СТ. СОФИЯНСКИ ДЕМОКРАТИ С ОЛИГАРСИ.

Абе закога се преназначавате бе другарииииииииии???!!! Айде бе хора, нямате ли срам???!!! Отивайте си!!!

Следи КТБ идва ред и на ПИБ на Цеко Миневски !! Тази банка също е ХАКНАТА и в момента трезора и е празен !!! Собствениците и мълчат като посрани задници !!

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, комунист

i to rojba na sifilistik i dete na spinozen

Ей, най-после Г.Гергов си уреди протежето.

КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКЪВ ЦЕНИЗЪМ ОТ СТРАНА НА ОРЕШАРСКИ.ПРАВА БЕШЕ НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА,КАТО ОТСТРАНИ ОТ КАНДИДАТ КМЕТ НА СОФИЯ ОРЕШКОВ.ТОГАВА ТОЙ СЕ СРЕЩА С ВАСИЛ БОШКОВ ЗА ДА ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДОЛАР В ПОВЕЧЕ.А СЕГА СИГУРНО ГО ПОЗЛАТЯВАТ ЗА ДА НЕ СИ ДАВА ОСТАВКАТА ВЕДНАГА. МОЖЕ ПЪК ДА Е ЗА ДОБРО ЗАЩОТО ПАК ЩЕ СПАСИМЕ БСП,А ТАКА ТЕ ЩЕ ЗАТЪНАТ ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКО И ТОЗИ НАШ НАРОД НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ НЯДЯВАМ СЕ ПАК АМА НА ДАЛИ.ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ.

ПАРИТЕ КАДЕТО СЕ КРАДАТ ПРЕЗ ДЪРЖАВАТА, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМЕЖЕ - ПОЛОЖЕНИЕТО, ДА НЯМА ДИРЯ !

Абе по-ставам за директор, ама от мене да мине, съгласен съм и за заместник-министър. С две думи-дялан камък, къде го сложиш все става. Баамааму.

ПРАВ Е ЧОВЕКА Какво да прави в тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА окрала чрез една частна банка държавата и резервите и !! БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА!

СЕМЕЙНИЯТ КАБИНЕТ В ОСТАВКА ,...СМЕНЯ МИНИСТРИ...????

България загуби един достоен експерт! Но просто възрастта си оказва влияние и вече другаря Желев не се справя, както преди..! При Виденов успя да съсипе 14 банки, а сега само 2 и то не напълно! Време му е за заслужен отдих!

Две, две, ами хич.

Слава на Ленин, в редиците на Партията винаги ще се намерят хора, за които властта не е самоцел и жертвайки себе си и личните си интереси, те ще се борят за благото на Родината! Всяка съсипана банка - пирон в ковчега на капитализма, Бойко, Сорос и ЕС!

МОЖЕ БИ ИМАШ ПРЕДВИД ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА НА ЦЕКО МИНЕВСКИ ЛИ !!! Тя също е хакната, но от банката мълчат като посрани задници !!

какъв е този пенсионер на 51 год ние по на 60 години не можем да се пенсионираме тоя да не би да е от 6-то, че какво разбира от работата на данъчните там не се слухти има ровене Боже още един наш човек изплува

Сложих ти минусче, само защото не си си прочел добре статията. На 51 г. /роден 1963 г./ е новият службогонец - Търновалийски, а не пенсиониралият се зам.министър - К.Желев.

Нов зам-министър на финансите, Кирил Желев пенсиониран За кога бе другари?

Абе тези нали ще подават оставка, какви са тези назначения???

На наш човек как да не му намерят работа ,ще го въртят на всякъде докато не пасне тоя некадърник.

ПРЕДСТОЯТ ОЩЕ СМЕНИ В ДРУЖЕСТВАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА ! ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА СЕ ОЧАКВАТ МНОГО СМЕНИ !