Кирил Вълчев: Следващата световна среща на българските медии ще бъде в Одеса

Мисията на журналистите е да отразяват войната постоянно, а не само когато тя започва, заяви генералният директор на БТА

Обратно в новината

Коментари - Кирил Вълчев: Следващата световна среща на българските медии ще бъде в Одеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо, белким не помним къде работи преди да станеш шеф на БТА? Кой водеше 15 години Седмицата на Дарик радио, една пропагандна станция на Доносническа България, кой ти осигури мястото в БТА? Същите дето набутаха друга водеща от Дарик, Пролет Велкова в СЕМ. Как стават тия работи, и как могат такива уяли се прошляци да ни говорят нещо за независими медии? Боклуци.

Слава Україні! Героям слава!

Поясни моля, за кои герои става дума, че се обърках.

Твоите герои биват успешно преработвани в тор по полетата на Украйна.

До сега не съм прочел нещо което е плод на журналист. Всичко е препечатка от Ройтерс. Прекопирайте което и да е заглавие и в Гугъл излиза абсолютно същото по всички останали медии. Няма един ред написан от човек отишъл, питал, анализирал...няма. Чудя се какво завършват, за какво го завършват и какво правят тези които се правят на журналисти. Другото, което не е от Ройтерс е автоматично преведено с Гугъл от якой чуждестранен списвач. Даже заглавията са пълни с грешки. Журналя

Кирчо, в Одеса няма паметник на Кубрат. " братята укри" го разрушиха преди 2 години. Даже и по вашите" световни медии" го отразиха. Ама явно ви е къса паметта. Или не ви изнася да си припомните - не е политкоректно някак си.

Одеса, парите ми къде са...

От Русия имаше ли?! Или журналистите са само от "правилните демократични" страни, т.е. ако не пишат само за "демократичните военнолюбци САЩ" не са правилни. Егаси свободата на медиите в Запада, където забраняват руските медии, защото не пишат "правилно", а не е ли наш избора на медия, а не някой да ми казава?! Еййй

По-долу възхваляха дира, колко е свестен, и хоп, няколко коментара изчезнаха.

Гледай да не закаснееш у да отидеш, кокато Одеса вече е в Русия, зашото ше е свързяано нещо с майкати. Не че ако си избързал, няма да е свъразно.

ОК! Само ще ви е малко трудно с руските визи, след обилните простотии и лъжи, които писахте за Митрофанова, Путин и СВО.

Ами що не го направите в Херсон, пред мавзолея на Потьомкин. Тъкмо може да ви стане ясно кое, що по отношение на генезиса на т.н. украйна. И да вземете най-сетне да го медитирате чрез в "свободните" си медии.

Ако руснаците ви издадат визи, може и да е в Одеса.

МОже и да не е там...ако рускат армия се насочи натам догодина ще е руска територия...що не вземе да го направите в Вашингтон....направо ще ви дадат и напчетани инструкции за следващата година какво да говорите

А колко независимо уж ве това събитие... Одеса е руски град Постоянно гледам как фашисти ходят и мачкат руско говорящи украинци..... Имаше и геноцид под призвачно название АТО.

Демек заминавайте за Русия??? А ТЕЗИ ла@@@ дето ги ядохте през тези месеци какво ще правите????

Мисля, че следващата среща може да бъде в Одеса или Киев или в Лъвов, но това ще е в държавата Русия.;)

Световните срещи на българските медии трябва да са в различни градове на България,а не както е досега–в различни градове по света.

Има малка грешка. В Одеса да, ама не в Украйна, а в Русия.

абе направо в БАХМУТ , в Одеса нацистите палят българите

Да не би се готвят да засилят проукр. пропаганда?

Вече очаквам като си вдигна капака на тоалетната чиния и от там за се подаде главата на Зеленски, който направо заповядва "Дайте оръжия, дайте пари - ние ви защитаваме!"

Брей А кога беше в Ирак, Сирия, Либия, Афганистан ??? Сещате се през кои години

Какъв е смисъла от тези срещи, не разбирам! Българската журналистика умря отдавна. И последните мохикани един след друг ни напускат и остават само беззъби мисирки, подмазващи се на властта и богаташите. Ако ще и на Марс да си направят срещата, това няма да промени ситуацията.

И Вълчев се оказа мисирка

Световна среща на българските медии?? Това не е ли оксиморон?

ПЕДЕРАТОРСКИ ПРОСТОТИИ

И най-главната им мисия трябва да бъде не да водят проукраинска пропаганда,а да пишат обективната истина.

Цитирам те: "Следващата среща ще бъде в Одеса, в Украйна. Ще се опитаме да я проведем отново през юни. Тогава се отбелязва годишнината от намирането на съкровището на хан Кубрат. В Украйна има и паметник, който нашите българи са направили там." Та да те питам, Вълчев, възстановиха ли вече паметника на хан Кубрат в Украйна? Щото "братята" украинци го разрушиха през 2021 г. В този сайт (ДИР) има статия от април 2021 г. озаглавена "Поругаха паметника на хан Кубрат" в Украйна. Поругаване е меко казано, защото на снимките се вижда, че паметникът е тотално разрушен.

Топ Олигофрен!

Кирил Вълчев: Следващата световна среща на българските медии ще бъде в КРЕМЪЛ. ТОВА Е МЕЧТАТА НА МУНЧО ЧЕКИСТА

А какво точно е " световна среща на български медии"? Колко български медии има по света на ще е световна? Или всички са от България ама се срещат в чужбина и за това е световна? Това по подобие на световните серии по американски футбол ли е? Щото и там са така - хем са световни, хем са само американски отбори.

ТОВАРИШ ВЪЛЧЕВ С ШЕСТ КОМУНАРСКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНТ ЧЕКИС ДАЖЕ ТОВА НЕ Е ВОЙНА ,А НЯКАКВО КРЕМЪЛСКО КОНФЛИКТЧЕ

Повечето медии са се продали... вкл. и дарик (с малка буква)

ДИР

Да не стане само като обещанието за провеждане на евровизията в Мариупол... Българските ченгета нещо са се вдъхновили или са ги вдъхновили с траншове.

?

Хубаво в Одеса, обаче се съмнявам че руснаците ще му дадат виза на този

къде беше подкрепата ви, когато в Украйна се преследваше всичко българско? Защо сега се сещате?

Защото са жалки платени проситутки! Затова.

Ако ги поканят руснаците. През 2024. Може и така да стане

Заповядайте, може да направите срещата в профсъюзния дом!