Коментари - Кирил Петков за катастрофата: Видях как си отиде един човешки живот, трябва да сме по-смирени | Днес.dir.bg

Кирил Петков за катастрофата: Видях как си отиде един човешки живот, трябва да сме по-смирени

В продължение на близо 40 минути бях във видео конферентен разговор с моя екип, като инцидентът се случи по време на този разговор, затова не следях движението и как се случи всичко, твърди бившият премиер

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков за катастрофата: Видях как си отиде един човешки живот, трябва да сме по-смирени | Днес.dir.bg

Коментари

Нека спекулирам. Ако вместо нещатното "Ауди" от тази пресечка беще навлязал на платното самосвал или бетоновоз, сега щяхме да пеем "Алилуя" на Кирил Петков и Найо Тицин. кото са се возили на задната седалка без предпазни колани. Кое дава право на НСО да гази законите и да убива по пътищата. Не сме бантустан, драги политици. А тези шофцори от НСО нали за това ги обучават, да избягват инциденти, да пазат "скъпоценния" живот на охраняваните лица. Както виждаме те са си обикновенни убийци на пътя. И Кирил Петков да не се прави на сапунисан. Той носи моралната вина за тази катастрофа. Дано да разбере, дано, дано, ама надали.

по скоро да идват изборите ! НАРОДЕ ,ще избираме ! От Нас зависи всичко ! Не отивайте нито за гъби ,нито за шишарки !

Като си заплашван и те охраняват пред вас, стой си там. Защо ще харчи още народни пари да те развозват тук и там с градове, коли , шофьори. Като ще си правиш разходки, направи ги за сметка на твоя джоб А и не разбрах: НАЙО и той ли е заплашван че е в кола на НСО? А Лена и тя ли е заплашвана че се вози в коли на НСО? Има нещо много, ама много гнило.

Мен ако ме заплаши някой ще ми дадат ли една колица с шаферче да ме вози?

единия ден се скъса да разправя как внимателно гледал пътя и видял, че другата кола им отнела предимството и затова така. Сега дрънка, че 40 мин правел видео комуникации и хич не знаел за движението на тяхната кола. Естествено и в двата случая лъже и манипулира за да се изкара херувимче за будалите които ще му повярват. Рядко нагла мутра.

Лъжливото Кирче колкото пъти си отвори устата, толкова повече оплесква нещата. На него силата му е в краденето и качване на мустакати лели върху парапети. Това му го признаваме, не всеки би могъл да го вдигне там.

Каква заплаха бе, толкова си жалък, че никой няма да поиска да си мърси ръцете с теб. Гнус ни е. Тъпото си е тъпо и мисли, че вечно ще се хващат на лъжите му. А като е лошо кръстовището да не са карали толкова бясно и да убиват хора. Още малко ще изкарат, че са се движили с 60, а професионалният шофьор е навлязъл със 100 в кръстовището. Та той всеки ден е минавал оттам и знаел какво може да се очаква. И вероятно е карал китайско копие на Ауди правено в гараж, та при лек удар се е разпаднало.

3 коли го преследвали и 2 чакали в засада

А няма ли някой разследващ журналист (щото на полиция никой няма вече вяра) да направи едно интервю с Красимира и да я попитат все пак откъде и за къде са пътували, и да го изнесе в медиите. Защото дъщеря им твърди че двамата са се прибирали от Варна и би трябвало да завиват към ул.Добруджа, а не да излизат от нея...

Дай източник на думите на дъщеря им?

Пълни лъжи с цел манипулация. Като какъв се вози с тая кола Киро сега?? Охрана и тн?? Наглост, клони към престъпление... Много лични облаги намазва Киро, като на никакъв държавен пост в момента. Или в България всичко може...!? За катастрофата - жалко, но се случват доста всеки ден. Скапани пътища и неспазване на правилата.

Киро не казва нищо, прави се на идиот, като учителя си Бойко МУТРАФОНОВ. Защо прави предизборна кампания с кола на НСО ? Какво прави в колата Найо ? От снимките и анализа на ИПП е ясно, че хората в колата на НСО са виновни за убийство. Човекът е спрял, огледал се, не видял никой, завива, изкача колата на НСО с висока скорост и го убива. Недоразумението министър на МВР да обясни как си виновен за нещо, което не си видя и то те убива. Убитият е виновен, че са го натресли и убили. Голям ДЕБИЛ трябва да си, за да твърдиш подобна дивотия. НСО да бъде закрита - паразити и крадци, като Доган, Пеевски, Борисов, Кирчо и Кокорчо не заслужават охрана.

Държавата трябва да се закрива. Нава държава с оснава търговската конституция.

Нова държава, но с нов народ. Конституцията ще е без значение.

Виновни са не само паразитите на висши държавни постове, но много повече идиотите, които ги избират, след всички изгъзици на ПуПеДеБъ статистиците казват, че за тези олигофрени щели да гласуват 18% дебили…

ГРОБ и ДПС са утвърдени мафиотски организации с кражби и загуби от много милиарди. Тези, които гласуват за тях трябва да са идиоти на квадрат !!!

Помните ли преди няколко години простакеса Деса беше карана по магазините с кола на НСО? Защо ли, ами защото любовника и мунчо е господаря на НСО

Като чета коментарите се чудя, аве кой изобщо гласува за Подмяната? Дали "успехите" им не са резултат от алабалата с машините???

И аз се чудя защо сме най-безправната държава в Европа и защо ни управляват тези по Магнитски. Ей гад такава не ти желая лошото, но пък и трудно ви понасям адски лъжци и мошенници. Дано си получите всичко.

Заедно с НСО да се закрие и разтури пРезидентството защото е абсолютно паразитираща и вредна институция, в Европа само ние, най бедната страна хрантутиме не само руски агент - резидент, но и червената квачка -вицепрезидентка и още няколкостотин паразити около тях

Бягай да лижеш на ул. Козяк. В Европа президенти имат и Германия и Франция и още куп държави

НС да гласува разпускане на НСО, паразитите охранявани от него да се грижат сами за охраната си, не им плащаме малко. Откъде накъде мунчо и бившата му любовница ще се разкарват и охраняват за наша сметка?

ако Просто Киро има някакви останки от съвест ще се скрие далеч от България и няма да се обажда повече. Колата се е движила с много висока скорост по негово нареждане и поради престъпния закон, който им дава право такива коли да са извън закона, които ние сме длъжни да спазваме. И не е първи случай да загиват хора по такава причина. А сега цапат името на жертвата, че не била спряла и затова станала катастрофата.

Мръсно леке си бе изрод. Идиот дано глупаците които гласуват за вас мръсници са по малко

Плащаме на бабаитите на НСО да пазят дупетата на скъпо платени паразити на държавна служба от народа който не само че им плаща тлъсти заплати, но плаща и на слугите им. Това го няма и в най богатите страни, останало е от тоталитарната ни държава и трябва да се спре. Освен това тези бабаити има офицерски звания, а тартора им е генерал…

Боклук. Че и загрижен за Красимира. Бил зает. И не знаел какво и защо става. Трябвало да сме по смирени. Боклук.

Киро просто трябва да се пази от "народната любов". Сам си я заслужи.

НСО, приемник на тоталитарното УБО трябва да се закрие, защото гавазите са потенциални убийци по пътищата, манияци с голямо самочувствие без покритие. Властниците сами да се грижат за охраната си, не ние да им плащане на гавазите

Всички ние , обикновените хора сме потенциални жертви на колите със специален режим! Онези от НСО карат като... веднъж ги срещнахме на пътя, профучаха на сантиметри от колата ни. Едва не ни отнесоха. Просто нямаш време да реагираш. С тяхната разрешена по закон висока скорост могат само да предизвикват инциденти по пътищата. Докато разбереш какво се задава зад теб и те са профучали с невероятно висока скорост.

ㅤ

Не се учудвам, че си със заплаха. Много хора искат да ти теглят ножа, включително и аз. Но си наеми охрана с грешните пари, които ти дават (защото ти не ги печелиш с труд). Няма нужда паразитната агенция НСО да подгъзува на паразитиращ бивш премиер! А че паразитите от НСО се мислят за безсмъртни буквално и преносно, все някой ден ще се намери някой, който да им докаже, че много жестоко грешат и ще плащат с лихвите. Това да се движиш с двойно над разрешената скорост, да нямаш време за реакция и да обвиниш един възрастен човек, който е напълно възможно да не види летящия зад завоя идиот, това не е нищо повече от много тежка форма на дебилизъм и безочие!

Крил Петков е бил пасажер и няма никаква вина. Народър е бесен заради ПР-а който си правеше в началото да си ходи пеш до вкъщи, а сега изглежда точно като тези, срещу които се бореше, особено, че в по-широк политически план ПП по нищо не се различава от ГЕРБ, с изключение на наратива - измислени истории от Найо как уж се борели с корупция, уж били за съдебна реформа, уж Пеевски, али-бали. Това са просто сюжети за избирателя, който пък не се отличава много от футболен запалянко и си мисли, че е някаква страна в играта. Играта обаче е друга - кой, кого, къде да назначи и какви кинти да гепи.

умнико! Пасажер бил... а кой дава разпорежданията "да караме по-бързо", а? Да не би да е самоинициатива на шоферчето?

Или си кьорав кон с капаци или си на хранилката на Кирето.

Не си ял попарата на тези от ДС. Който е ял съчуства на Кирил Петков. Осожено ако си озгонил над 50 руски дипломати. Тези не прощават, много са кравожадни и безчестни.

Ако бе заплашван от пРосия, нямаше изобщо да разбере, а двете му каки щяха да му носят/крадат цветя.

виждам киро кретенизъм и не искам да го виждам

никоя нормална жена няма да се ожени за имигрант илие е бял боклук или е агент на службите Х години съм работил в специана комисия в канада много обичат комисиари и комисии

Про100 к, ТИ си заплаха за хората!

ако знаеш какви българи има в канада в солница ше те върнат у пловдив

Идиотизъм! Заболя ме главата и не го дочетох!

Каква заплаха бе, Глупако! Преди пет дена нали вървеше без охрана по тротоара до Народното събрание и говореше по телефона. Използваш службите за такси. Не съм ли прав?

политиците са мизерници , в парламента крадат и тоалетната хартия в кенефите ... де що може на аванта да е , така са възпитани още от дедите им шумкари .....

те не ползват тоалетна във вкъщи вода да плащат ... хартия серат в парламента и се къпят у фитнеса

добре че не е дур и заптие

го питали кво искаш да за да галсуваш за нас на изборите? Жика казал искам мъдета тия го питали абе мъдета немаш ли си ? Той казал имам , ама на предишните избори ми обешахте всичко а ми дадохте един кур сега искам мъдета да ми стане комплект

на Български е България е под външно управление кандци , магнтизирани турци руснаци - демократи ...станишев жхристо хамстера разни от изрел в политиката на България има ли българи ?

откога не пее в хòра, сещаш ли се? И тия, дето дойдоха след него, по-читави ли се оказаха?

тва дека видим го не чуем това дека чуем го не видим

нема да носите кръсчета

ако му вервате на тоя киро дебилите са повече от 80%

....

кире кажи изкарах си въздуха малко аз като паднах на ските 10 минути с изкаран въздух не знаех къде съм ама ти с адреналина веднага си изкъртил вратата на шофоьора на аудито и си му правил уста в уста

тра ла ла бог да го прости Тодор Колев

са ще намерят някой наркоман да каже ,че го е засякал и от страх е избегал и киро е чист , кът натиняху в газа

идеии

Те вече го обсъждат.

Това говедо защо не е с личния си автомомобил а с автомобил на НСО,като какъв го играеш животно мръсно .Путин няма да си цапа ръцете с лике като теб.Охраната която си взел за измислени заплахи трябва да пази хората от теб и мошенничествата а не теб 'арлатанин долен.

и за другите шиши боко моко мравояда христо руснак и оня думус тъпак дето хилари кани ама вси1ки са ебани само не го знаят оше

професионален идиот

Това е руска пропаганда!

Ти да беше пукясал, а то добър човек си отиде ...

Малък мухльо - голям помияр. Що е то?

хейтър като теб.

?

Киро Тъпото?

Куро Путков търси съчувствие и разбиране, видите ли...

са състрадателни и ще му го съчустват по няколко пъти ама тоя че избега у ванкувер

Оттам екстрадират, ще намери истинската любов на хората при нас.

посланика те ебе трюдо те ебе фондерлайн те ебе макрон те ебе един с алцхаймер те ебе жена ти те ебе да си жив и здрав 100 години да си живееш "живота " абе освен да си джендер

наеба Лена и даже копеле й направи! Хак да им е на всички!

питя я после му спретна постановка искаш ли текфона и да я питаш ?

Интересна метаморфоза-най-големият лъжец на Републиката , щял да разказва истината!? Чудеса!

В момента подготвят сърцераздирателния сценарий!

Тук пишат много психопати и социопати.

Асене ти ли си не ни издавай

или гелосани? Преди се хилеше като олигофрен, сега се пули като олигофрен...

абе дай ѝ на полу-убитата жена от твоя проВиотик! Току виж - веднага рипнала и се разтанцувала? Как е възможно толкова добър препарат, дето Опра Уинфри ти звъни посред нощ да ти поръчва от него - няма начин да не подейства просто!

постъпи информация за директна заплаха за живота ми също като при киро дупки по улиците са танкови мини искат да ме убият доктори снайперисти дебнат по кабинетите искат да ме убият и да ми вземат парите полицай с бухалки ме чекат на знака стоп искат да ме убият прокор с плик вика пускай тук или са питам аз що нямам охрана от НСО?

lu4ka

И кой го заплашва тоя идиот??? Няма нужда някой, да го заплашва, защото той ще се утрепа сам, толкова е тъп.

няма ли син? Да намери тоя боклук и да го прати в Ада! За мен би се превърнало в цел и смисъл на живота..

Такива като тебе обичат да мразят и мразят да мислят. И з акакво да го убива бе галфон? Гледай някой теб да не те набара.

си си сложил! И плюсче си си напляскал... Защо ли? :)

С изпълненията на д-р Ханибал Лектър само ще загреем... Моли се никога, никога, ама никога да не разбереш какво съм ти подготвил! Ще крещиш докато ти изхвръкнат очите и гласните струни!

Коментари - Кирил Петков за катастрофата: Видях как си отиде един човешки живот, трябва да сме по-смирени | Днес.dir.bg

Кирил Петков за катастрофата: Видях как си отиде един човешки живот, трябва да сме по-смирени

В продължение на близо 40 минути бях във видео конферентен разговор с моя екип, като инцидентът се случи по време на този разговор, затова не следях движението и как се случи всичко, твърди бившият премиер

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков за катастрофата: Видях как си отиде един човешки живот, трябва да сме по-смирени | Днес.dir.bg

Коментари

Нека спекулирам. Ако вместо нещатното "Ауди" от тази пресечка беще навлязал на платното самосвал или бетоновоз, сега щяхме да пеем "Алилуя" на Кирил Петков и Найо Тицин. кото са се возили на задната седалка без предпазни колани. Кое дава право на НСО да гази законите и да убива по пътищата. Не сме бантустан, драги политици. А тези шофцори от НСО нали за това ги обучават, да избягват инциденти, да пазат "скъпоценния" живот на охраняваните лица. Както виждаме те са си обикновенни убийци на пътя. И Кирил Петков да не се прави на сапунисан. Той носи моралната вина за тази катастрофа. Дано да разбере, дано, дано, ама надали.

по скоро да идват изборите ! НАРОДЕ ,ще избираме ! От Нас зависи всичко ! Не отивайте нито за гъби ,нито за шишарки !

Като си заплашван и те охраняват пред вас, стой си там. Защо ще харчи още народни пари да те развозват тук и там с градове, коли , шофьори. Като ще си правиш разходки, направи ги за сметка на твоя джоб А и не разбрах: НАЙО и той ли е заплашван че е в кола на НСО? А Лена и тя ли е заплашвана че се вози в коли на НСО? Има нещо много, ама много гнило.

Мен ако ме заплаши някой ще ми дадат ли една колица с шаферче да ме вози?

единия ден се скъса да разправя как внимателно гледал пътя и видял, че другата кола им отнела предимството и затова така. Сега дрънка, че 40 мин правел видео комуникации и хич не знаел за движението на тяхната кола. Естествено и в двата случая лъже и манипулира за да се изкара херувимче за будалите които ще му повярват. Рядко нагла мутра.

Лъжливото Кирче колкото пъти си отвори устата, толкова повече оплесква нещата. На него силата му е в краденето и качване на мустакати лели върху парапети. Това му го признаваме, не всеки би могъл да го вдигне там.

Каква заплаха бе, толкова си жалък, че никой няма да поиска да си мърси ръцете с теб. Гнус ни е. Тъпото си е тъпо и мисли, че вечно ще се хващат на лъжите му. А като е лошо кръстовището да не са карали толкова бясно и да убиват хора. Още малко ще изкарат, че са се движили с 60, а професионалният шофьор е навлязъл със 100 в кръстовището. Та той всеки ден е минавал оттам и знаел какво може да се очаква. И вероятно е карал китайско копие на Ауди правено в гараж, та при лек удар се е разпаднало.

3 коли го преследвали и 2 чакали в засада

А няма ли някой разследващ журналист (щото на полиция никой няма вече вяра) да направи едно интервю с Красимира и да я попитат все пак откъде и за къде са пътували, и да го изнесе в медиите. Защото дъщеря им твърди че двамата са се прибирали от Варна и би трябвало да завиват към ул.Добруджа, а не да излизат от нея...

Дай източник на думите на дъщеря им?

Пълни лъжи с цел манипулация. Като какъв се вози с тая кола Киро сега?? Охрана и тн?? Наглост, клони към престъпление... Много лични облаги намазва Киро, като на никакъв държавен пост в момента. Или в България всичко може...!? За катастрофата - жалко, но се случват доста всеки ден. Скапани пътища и неспазване на правилата.

Киро не казва нищо, прави се на идиот, като учителя си Бойко МУТРАФОНОВ. Защо прави предизборна кампания с кола на НСО ? Какво прави в колата Найо ? От снимките и анализа на ИПП е ясно, че хората в колата на НСО са виновни за убийство. Човекът е спрял, огледал се, не видял никой, завива, изкача колата на НСО с висока скорост и го убива. Недоразумението министър на МВР да обясни как си виновен за нещо, което не си видя и то те убива. Убитият е виновен, че са го натресли и убили. Голям ДЕБИЛ трябва да си, за да твърдиш подобна дивотия. НСО да бъде закрита - паразити и крадци, като Доган, Пеевски, Борисов, Кирчо и Кокорчо не заслужават охрана.

Държавата трябва да се закрива. Нава държава с оснава търговската конституция.

Нова държава, но с нов народ. Конституцията ще е без значение.

Виновни са не само паразитите на висши държавни постове, но много повече идиотите, които ги избират, след всички изгъзици на ПуПеДеБъ статистиците казват, че за тези олигофрени щели да гласуват 18% дебили…

ГРОБ и ДПС са утвърдени мафиотски организации с кражби и загуби от много милиарди. Тези, които гласуват за тях трябва да са идиоти на квадрат !!!

Помните ли преди няколко години простакеса Деса беше карана по магазините с кола на НСО? Защо ли, ами защото любовника и мунчо е господаря на НСО

Като чета коментарите се чудя, аве кой изобщо гласува за Подмяната? Дали "успехите" им не са резултат от алабалата с машините???

И аз се чудя защо сме най-безправната държава в Европа и защо ни управляват тези по Магнитски. Ей гад такава не ти желая лошото, но пък и трудно ви понасям адски лъжци и мошенници. Дано си получите всичко.

Заедно с НСО да се закрие и разтури пРезидентството защото е абсолютно паразитираща и вредна институция, в Европа само ние, най бедната страна хрантутиме не само руски агент - резидент, но и червената квачка -вицепрезидентка и още няколкостотин паразити около тях

Бягай да лижеш на ул. Козяк. В Европа президенти имат и Германия и Франция и още куп държави

НС да гласува разпускане на НСО, паразитите охранявани от него да се грижат сами за охраната си, не им плащаме малко. Откъде накъде мунчо и бившата му любовница ще се разкарват и охраняват за наша сметка?

ако Просто Киро има някакви останки от съвест ще се скрие далеч от България и няма да се обажда повече. Колата се е движила с много висока скорост по негово нареждане и поради престъпния закон, който им дава право такива коли да са извън закона, които ние сме длъжни да спазваме. И не е първи случай да загиват хора по такава причина. А сега цапат името на жертвата, че не била спряла и затова станала катастрофата.

Мръсно леке си бе изрод. Идиот дано глупаците които гласуват за вас мръсници са по малко

Плащаме на бабаитите на НСО да пазят дупетата на скъпо платени паразити на държавна служба от народа който не само че им плаща тлъсти заплати, но плаща и на слугите им. Това го няма и в най богатите страни, останало е от тоталитарната ни държава и трябва да се спре. Освен това тези бабаити има офицерски звания, а тартора им е генерал…

Боклук. Че и загрижен за Красимира. Бил зает. И не знаел какво и защо става. Трябвало да сме по смирени. Боклук.

Киро просто трябва да се пази от "народната любов". Сам си я заслужи.

НСО, приемник на тоталитарното УБО трябва да се закрие, защото гавазите са потенциални убийци по пътищата, манияци с голямо самочувствие без покритие. Властниците сами да се грижат за охраната си, не ние да им плащане на гавазите

Всички ние , обикновените хора сме потенциални жертви на колите със специален режим! Онези от НСО карат като... веднъж ги срещнахме на пътя, профучаха на сантиметри от колата ни. Едва не ни отнесоха. Просто нямаш време да реагираш. С тяхната разрешена по закон висока скорост могат само да предизвикват инциденти по пътищата. Докато разбереш какво се задава зад теб и те са профучали с невероятно висока скорост.

ㅤ

Не се учудвам, че си със заплаха. Много хора искат да ти теглят ножа, включително и аз. Но си наеми охрана с грешните пари, които ти дават (защото ти не ги печелиш с труд). Няма нужда паразитната агенция НСО да подгъзува на паразитиращ бивш премиер! А че паразитите от НСО се мислят за безсмъртни буквално и преносно, все някой ден ще се намери някой, който да им докаже, че много жестоко грешат и ще плащат с лихвите. Това да се движиш с двойно над разрешената скорост, да нямаш време за реакция и да обвиниш един възрастен човек, който е напълно възможно да не види летящия зад завоя идиот, това не е нищо повече от много тежка форма на дебилизъм и безочие!

Крил Петков е бил пасажер и няма никаква вина. Народър е бесен заради ПР-а който си правеше в началото да си ходи пеш до вкъщи, а сега изглежда точно като тези, срещу които се бореше, особено, че в по-широк политически план ПП по нищо не се различава от ГЕРБ, с изключение на наратива - измислени истории от Найо как уж се борели с корупция, уж били за съдебна реформа, уж Пеевски, али-бали. Това са просто сюжети за избирателя, който пък не се отличава много от футболен запалянко и си мисли, че е някаква страна в играта. Играта обаче е друга - кой, кого, къде да назначи и какви кинти да гепи.

умнико! Пасажер бил... а кой дава разпорежданията "да караме по-бързо", а? Да не би да е самоинициатива на шоферчето?

Или си кьорав кон с капаци или си на хранилката на Кирето.

Не си ял попарата на тези от ДС. Който е ял съчуства на Кирил Петков. Осожено ако си озгонил над 50 руски дипломати. Тези не прощават, много са кравожадни и безчестни.

Ако бе заплашван от пРосия, нямаше изобщо да разбере, а двете му каки щяха да му носят/крадат цветя.

виждам киро кретенизъм и не искам да го виждам

никоя нормална жена няма да се ожени за имигрант илие е бял боклук или е агент на службите Х години съм работил в специана комисия в канада много обичат комисиари и комисии

Про100 к, ТИ си заплаха за хората!

ако знаеш какви българи има в канада в солница ше те върнат у пловдив

Идиотизъм! Заболя ме главата и не го дочетох!

Каква заплаха бе, Глупако! Преди пет дена нали вървеше без охрана по тротоара до Народното събрание и говореше по телефона. Използваш службите за такси. Не съм ли прав?

политиците са мизерници , в парламента крадат и тоалетната хартия в кенефите ... де що може на аванта да е , така са възпитани още от дедите им шумкари .....

те не ползват тоалетна във вкъщи вода да плащат ... хартия серат в парламента и се къпят у фитнеса

добре че не е дур и заптие

го питали кво искаш да за да галсуваш за нас на изборите? Жика казал искам мъдета тия го питали абе мъдета немаш ли си ? Той казал имам , ама на предишните избори ми обешахте всичко а ми дадохте един кур сега искам мъдета да ми стане комплект

на Български е България е под външно управление кандци , магнтизирани турци руснаци - демократи ...станишев жхристо хамстера разни от изрел в политиката на България има ли българи ?

откога не пее в хòра, сещаш ли се? И тия, дето дойдоха след него, по-читави ли се оказаха?

тва дека видим го не чуем това дека чуем го не видим

нема да носите кръсчета

ако му вервате на тоя киро дебилите са повече от 80%

....

кире кажи изкарах си въздуха малко аз като паднах на ските 10 минути с изкаран въздух не знаех къде съм ама ти с адреналина веднага си изкъртил вратата на шофоьора на аудито и си му правил уста в уста

тра ла ла бог да го прости Тодор Колев

са ще намерят някой наркоман да каже ,че го е засякал и от страх е избегал и киро е чист , кът натиняху в газа

идеии

Те вече го обсъждат.

Това говедо защо не е с личния си автомомобил а с автомобил на НСО,като какъв го играеш животно мръсно .Путин няма да си цапа ръцете с лике като теб.Охраната която си взел за измислени заплахи трябва да пази хората от теб и мошенничествата а не теб 'арлатанин долен.

и за другите шиши боко моко мравояда христо руснак и оня думус тъпак дето хилари кани ама вси1ки са ебани само не го знаят оше

професионален идиот

Това е руска пропаганда!

Ти да беше пукясал, а то добър човек си отиде ...

Малък мухльо - голям помияр. Що е то?

хейтър като теб.

?

Киро Тъпото?

Куро Путков търси съчувствие и разбиране, видите ли...

са състрадателни и ще му го съчустват по няколко пъти ама тоя че избега у ванкувер

Оттам екстрадират, ще намери истинската любов на хората при нас.

посланика те ебе трюдо те ебе фондерлайн те ебе макрон те ебе един с алцхаймер те ебе жена ти те ебе да си жив и здрав 100 години да си живееш "живота " абе освен да си джендер

наеба Лена и даже копеле й направи! Хак да им е на всички!

питя я после му спретна постановка искаш ли текфона и да я питаш ?

Интересна метаморфоза-най-големият лъжец на Републиката , щял да разказва истината!? Чудеса!

В момента подготвят сърцераздирателния сценарий!

Тук пишат много психопати и социопати.

Асене ти ли си не ни издавай

или гелосани? Преди се хилеше като олигофрен, сега се пули като олигофрен...

абе дай ѝ на полу-убитата жена от твоя проВиотик! Току виж - веднага рипнала и се разтанцувала? Как е възможно толкова добър препарат, дето Опра Уинфри ти звъни посред нощ да ти поръчва от него - няма начин да не подейства просто!

постъпи информация за директна заплаха за живота ми също като при киро дупки по улиците са танкови мини искат да ме убият доктори снайперисти дебнат по кабинетите искат да ме убият и да ми вземат парите полицай с бухалки ме чекат на знака стоп искат да ме убият прокор с плик вика пускай тук или са питам аз що нямам охрана от НСО?

lu4ka

И кой го заплашва тоя идиот??? Няма нужда някой, да го заплашва, защото той ще се утрепа сам, толкова е тъп.

няма ли син? Да намери тоя боклук и да го прати в Ада! За мен би се превърнало в цел и смисъл на живота..

Такива като тебе обичат да мразят и мразят да мислят. И з акакво да го убива бе галфон? Гледай някой теб да не те набара.

си си сложил! И плюсче си си напляскал... Защо ли? :)

С изпълненията на д-р Ханибал Лектър само ще загреем... Моли се никога, никога, ама никога да не разбереш какво съм ти подготвил! Ще крещиш докато ти изхвръкнат очите и гласните струни!