Кирил Петков: След вота ПП-ДБ няма да управлява с никоя партия без подписано споразумение

По думите на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров също не би отказал да е служебен премиер, така че страната не е била изправена пред конституционна криза

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: След вота ПП-ДБ няма да управлява с никоя партия без подписано споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мискин пак лъже. Както и банкянския мошеник. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ, ХОРА!!!

ти още ли мислиш,че ще управляваш,не се ли наиграхте вече?

А този смешник защо си мисли, че вече ще може да управлява нещо друго освен своя личен автомобил?!

Ама ти се стягаш да управляваш ли? Лоши кристали в пицата! Сменете доставчика!

Дърт комсомолец от нов тип ...лъже, наглееи ламти

И този глупак си мисли, че след изборите пак ще управлява???????!!!!!

Я па тоя ..... хахахахахахахаха

Кирил Петков: След вота ПП-ДБ няма да управлява с никоя партия без подписано споразумение"" След вота ПП-ДБ няма да управлява - можеше да спреш до тук!

ГЛУПАК!!!!! Няма и да минете 4 %-този път няма да ви дадем да правите "ала, бала" с машините !!!! Ще гласуваме с хартиени бюлетини !!!!

Тука обаче се чувствам длъжен да се намеся с коментар. Това което е казал Про100 Киро всъщност трябва да е: След вота ПП-ДБ няма да управлява. Толкоз. Евентуално за по- голяма яснота може да добави и НИКОГА.

Много му се искаше на Киро служебен премиер да е Гюров,тогава пак щеше да има АЛА-БАЛА в тяхна полза.И кой му е казал ,че след изборите ще управляват че да почва да поставя условия от сега?

Вие ли не си продавате принципите е , нарГоман ?! Вие, дето лазихте и се молехте на ББ само и само да сте във власта ?! ВЪН, ПРОДАЖНИ НЕМОЖАЧИ !

ППДБ вече могат да управляват само влака на отиващите на майната си...

Кой беше ти? Този, който допусна политическия си опонент да остане във властта, вместо да го махнеш от там, както обеща? Този, който върна в играта политически и икономически престъопник Пеевски? Този, който поруга народния глас, като спря законен референдум за првъ път в историята на България? Този, който конструира вътрешната национална сигурност под диктовка на чужда сила, с което си държавен изменник? Този, който такова извънселенейно колежката си и е негативен пример за морал? И който хилядократно излъга от публична национална трубуна? Беше.

Да се чете: "Кирил Петков: След вота ПП-ДБ няма да управлява с никоя партия ". Другото е излишно

Киреее, след вота няма да управлява със сигурност защото сте под съмнение дали ще минете 4% :)))

Ха хаа, идиот бе, сър! Олигофрен! Антибългарин! И той, и дружката му Кокорчо и бащицата им Мунчо Херомустафов Мъдуровски, ха хаа! "Радев: С министри като Кирил Петков България би изглеждала по друг начин", ха ха хаа! Гьотверени и малоумници, сър!

Наглост, изисква брутален юмрук...

кой ви е казал че ще оправлявяате? КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ!!

Кой е предложил измененията в Конституцията за служебния кабинет?. Про100 Киро ти предложи да се ограничат правата на Президента,за да му стане гадно,а сега Президентът назначи Глявчев за служебен премиер,за да ти стане гадно и на тебе. Що се отнася за коалициятя в следващото Народно събрание не се тревожи от сега,защото вас може ся ви нямя в следващото Народно събрание.

Уврел му е акъла на умнокрасивия, а Бойко когат му викаше да подписват споразумение не та не. Ама кво се точи от сега да управлява нека да мминат изборите да се види дали ще прескочат бариерата за в парламента :))))

Този човек урева орталъка и обикаля студиата да се жалва. Да каже първо какво стана с електромобилите и трите моста на Дунав.

Аутиста прогнозира, че няма да реализира! Колко трябва да не си добре за да гласуваш за такъв??!!

То няма и да се наложи да подписвате такова! Като започнат да се изявяват неподготвени по медиите без да се огледат къде са спрямо останалите партии.

Прав е! Всички кандидати трябва да се посочат от посолството или да са потомци на Д С и партийните другари! Това е най-демократично.

Асен Василев от записа на Радостин Василев: “Асен Василев: Да и само да кажем, че наши имена са синхронизирани с посолството. Асен Василев: Това означава, че по предложение на министър-председателя парламентът ще утвърди ръководители на ДАНС, главен секретар на МВР, ДАР, НСО, ДАТО, мисля че. Военно не знам дали ще го пипаме. Това са наши хора, които са одобрени от посолството. Асен Василев: Само един анализ - това правителство ще продължи до момента, в който Бойко се страхува от Гешев и от президента. Асен Василев: Идеята на Христо Иванов е да се въведе европейски правилник от ЕП, което означава, че поне 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко в някаква комисия, която ще разглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо. Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Бойко ще иска да ходи на избори и да му падне имунитетът. Асен Василев: Бойко каза: „Ами те даже и от чужбина ще ме пазят, щото съм им важен да има правителство. Ето как пазят Сашо Николов – те му вдигнаха обвинение и на следващия ден беше поканен на прием в американското посолство“ "Най-умното нещо е да му махнем службите, да му махнем провомощията" "да го направим на кралицата на англия" (относно Румен Радев) "Борисов се вижда като шеф на външна комисия в парламент" евро зоната с помощ на Урсула и нагласени числа ще стане "50% от вота който е контролиран" "Новите министри са предупредени законно-незаконно трябва да махат шефове на службите през първите две седмици... " "Ако изберем варианта за управление с Герб поне местните избори ще ги правим с наше МВР."

Киро и Кокора да кажат на кой да разпределили 97 млн лева за подпомагане на украинците. Преписка е внесена от Демерджиев за съдебни дело. Доказателствата са прилежно документирани.

Кой излъга Киро Олигофрена, че става за политик. Да си нарамва сладкарката на рамо и да си бие камшика към канада.

Е добре де, видяхме Запецващия тарикат от Канада и Ококорения какви ги навъртяха: - бяха за задължителна ваксинация с експерименталките - бяха за Истанбуската Конвенция - бяха да се вкара отвратителното секс обучение при малките - натрупаха неколко милярда нов дълг - поощряват гей парадите и лгбт - подобряват изпращането на тежко оръжие в Окрайна И най-важното да не забравяме последния проект на Асен за бюджет, в който България се задължава да тегли в следващите 3 години по $15 млд дълг на година.

Недопустимо е човек: - който не знае добре български - не познава народопсихилогиятао на българина - излъга за канадското гражданство - който лъже безсрамно - който е за жендъризма да навлезе в България - който иска да изпрати български войничета на фронта ... да бъде Мин. Председател на България.

Киро, досега видимо беше прост, сега си и нагъл. Зора ти е 4% бариера вече.

Има как да се разсипе Родината. Има и кой. Ваши: ПП + ДБ

Не го показвайте този олигофрен, че ше докарам некой инсулт.

Значи всички наши политици дето ходят в Давос да се отчитат на Клаус и Сороз, да не си правят илюзии за управление. Улавия от Канада и Ококорения с левата резба, сапунжия та и оная с излишните прешлени и Лена Общата ходиха до Давос да се отчитат. Мамицата им продажна копиленца.

В следващия кабинет да няма крадци, лъжци, продажници, педали, стари социалистически курви и парапети отзад. Нали ...

"Не е вярно, че щеше да има конституционна криза, ако Димитър Главчев не беше приел, защото Андрей Гюров нямаше да откаже", категоричен бе Кирил Петков. Думата с която може да се окачестви Кирил Петков е перко! Андрей Гюров е не по-малко партийно оцветен от Димитър Главчев и дълбоко се съмнявам, че щеше да захвърли добре платената си и с дългосрочен хоризонт длъжност в БНБ, при положение, че ЕЦБ е дала становище за несъвместимост!

Някой да му прошепне на тоя бунак да понамали малко белото, че вече му личи. Гледа тъпо.

И Ленин го е казал : Цялата власт на Съветите' ( т.е. на болшевиките , носители на промяната в Русия преди повече от 100 години ). В България има нов прочит : Цялата власт на Хардвардците. ( след 100 години ). Дали пък Кирил Петков не българския Ленин ( всъщност Канадския Ленин)? Както е известно Ленин идва от Швейцария в Русия и започва Великата Октомврийска Революция .

Народе, сега си даваш сметка защо е имало Народен съд и Белене. Но не бива да страдат невинни, а само измекярите на САЩ и Брюксел. Време е за Възраждане и Независима България.

като станем независими ще има ли банани, защото ние бяхме независими и ядяхме банана веднъж годишно ? Доста са вкусни както тогава така и сега !

Моля ви се - не показвайте физиономията на този сериозно психичски-неуравновесен индивид. Пожалете го както него, така и нас. Препоръчайте му лечения и да стои далеч от обществото.

Много Ви моля, не показвайте тази отврат повече! (вече трети монитор троша)

А тоя защо си мисли , че пок ще е в епарламента? Пак ли си е осигурил ала бала и машини при гласуването?

Авера ти оня Ококорения кога ще върне $1 млд обратно във Енергийният Фонд? Че нещо се ослушва и се прави на разсеян.

9 млд за 9 дена Къде са парите ?

Не е добре човека.

Ааааа не, махнете снимката на озъбения малоу... че повръщам неконтролируемо.

Кирил Петков: След вота ПП-ДБ няма да управлява с никоя партия без подписано споразумение, което да осигури на ПП-ДБ контрол над всичко което е показано на схемата при проведения конгрес.

Няма да се налага да подписвате каквото и да е споразумение ! ?

Нали нямаше да се коалирате с ГЕРБ и ДПС ,??? Ако ще се коалирате, защо изобщо да се гласува за вас ?

Позна кире - няма да управлявате въобще!!! БОКЛУК НАГЪЛ!