Кирил Петков ще определи вицепремиер, който да отговаря за домашното насилие

Мнозинството готви спешни промени в едноименния закон, съобщи министърката на правосъдието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако мъж се оставя на жена си да го насилва психически или както и да е то тогава той сам си е виновен. Един истински мъж ще пречука и пребие жена си на момента щом тя се опита нещо да му дава наклон и т.н. Жените са за да гледат мъжете си и да им робуват както и задоволяват сексуално, да готвят чистят и перат. Едно време хората не са били глупави за да са се държали с жените си като с робини !!

И пак само едната страна на монетата ще се разглежда, тоест насилието срещу мъже въобще не фигурира като належащ проблем.

Еми то ако мъж се оставя да бъде малтретиран от жена си за какво говорим.... Ако е мъж на място няма да позволи такова нещо и ще я постави на мястото си като я спука от бой !

да отговаря за плащането на комуналните сметки. Веднага ще намалеят семейните скандали за пари а оттам и домашното насилие

за кучетата и котките кога?

А вицепремиер за кривите краставици кога?

Да назначи и вицепремиерКА, отговаряща за правилното дишане.

а за ромите нЕма ли да има ? слави обещааааа

Колега, шефе, кво стана със съкращението на персонала. Май само назначаваш нови колеги.

Поставяш си въпроса - пералня, сушилня, фурна, мултикукър или жена - кое е по-евтино и безопасно. Ще си спестиш при развода да ти замине имуществото, а и да те натопят за насилие. Също така, не правиш комплименти на колежките в офиса - ще се брои за сексуален тормоз. За "останалото" - ами има богат избор в Студентски град и прочие. Някои неща излизат по-евтино от любовта и брака. Може да съм циник, но е така.

Абе какви ги разправяш, обикновените хора нямаме какво да ебем, ти за перални и сушилни ми приказваш. Имам и перялня и сушилня - пускам ту в едното, ту в другото и натискам големия бутон. Ям само най-добрата храна, плодове мия, режа, телешки пържоли бон филе на скарата за 25-30 минути са готови, овес ли не мога да си сваря и да нарежа малко банани или да метна една шепа боровинки, готвено по ресторанти, че нямам време. Цялата работа е конспирация да нямаме какво да ебем. Това вече всеки го вижда. Маски на закрито по целия свят. Студ навсякъде. Тестове и ваксини и не знам какво. Аз имам 3 ваксини и Ковида изкарах с два сопола после и пак на сухо и само се чудят какво ограничение още да ми направят.

Да сложи Дамаджан. Домашното насилие върви с некачествена ракия. Дамаджан да обикаля навсякъде и да следи качеството на ракията. И Дамаджан да издава тапии за сватби. Да се женят само тези дето могат да жилят по пет големи ракии без да се бият.

Което ще следи куроландците и куроландците да се бият докато живеят под един покрив Как ще стане следенето - ебеш ли мамата

Да отговаря за ракията на министър Пърцуцов - дали е запотена, дали е двойно преварена и пр. А друго вице да следи дали салатата за ракията не е пресолена

Разумните мъже вече не сключват брак и са предпазливи, времената са други и вече "семейството" е капан, в който държавата може да се меси в личния живот на мъжа (според настроението на жната) и да му отнеме заработеното с години труд. Кой нормален мъж си бие жената и децата, б-еее, охлюви и охлювки? Такъв закон допуска, че семейството се състои от насилник(мъж) а жена(жертва) и след като дава възможност на жертвата да се възползва при удобен за нея момент, защо да не го направи? Защо му е на един мъж да живее на тръни в тази ситуация? После идва този момент-"офф няамало свестни мъже", За нея? Обяздила половин инстаграм, фейсбук и тинтер-минтер. Е точно тя попада на някой бета-льольо, мистър комплекс, който може и да я зашлеви, като му каже-"не си мъж ти...какви х.йове съм трошила га бях на 20йсе.., ти гледаш мачове, пърдиш и пиеш бира" Еми той ще се ожени за нея и направи дете, за такива е този закон.

Въпросът е доста по-сложен. На много места включително в България се третират различно оженени мъже и неженени по отношение на децата им. Това ли да кажа на сина ми - не се жени? Аз си гледам децата половината седмица. Другата половина са при майка им. Аз вярвам че започва с мисленето на мъжете че имат еднакви права и отговорности като родители и започва от деня, в който бебетата излязат от болницата и първия памперс трябва да се смени. Бащите трябва да си гледат децата даже доста повече от майките, че да се компенсира за старите възгледи, които вече не работят. Аз така правих. Така се създава силна връзка с децата. Освен това бащата да дава добър пример на децата си за всичко - да няма пороци, да се отвращава от дребните “удоволствия”, да спортува всеки ден и да предаде това на децата си, да преследва пътя си и целите на живота си, да работи и да си държи на думата. Мъж трябва да е синоним на отговорност и честност. Второ трябва борба за правата на децата да имат двама родителя по равно като време и усилия. Това трябва да е закона в България и навсякъде. А не тези феминистки глупости - министър са домашно насилие. Тъпотия. Защо не министър за насилието в училище или на улицата? Не е ли закона еднакъв над всички и навсякъде?

При психолога влиза млада жена - цялата посинена и бушонирана, раздърпана, бинтована... Докторът: - А, защо изглеждате така, какъв е проблема, разкажете? - Ми докторе, мъжът ми много пие и като се прибере пиян в къщи и ме почва - бой, бой... И така... Докторът: - Яснооо, пригответе си отвара от лайка и следващият път като си дойде пиян, още щом чуете да се отваря вратата, жабурите устата с отварата, и така 30-40 минути всеки път. След две седмици жената пак идва. Тотална промяна. Тя изглежда блестящо, излъчва спокойствие и здраве, пърха от жизненост. - Докторе, направо не мога да повярвам как едно толкова просто средство може така да помогне! Докторът: - Мдааа... Вижте, моето момиче, има ситуации, в които най-полезното е да си запушите с нещо устата и млъкнете за известно време. Помага, повярвайте ми...

Пияните хора са ужасни. Няма оправдание. Те себе си не могат да понасят и бягат от себе си, остава някой друг да им се кефи. Лошото е, че алкохола става навик и в мозъка пътят на невроните съединява пиянството с усещането за социализиране, което е приятно и полезно. Като кучето на Павлов, когато невроните свързват храненето с пускането на лампата. Отнема доста месеци в човешкия мозък да се раздели социализирането от алкохола и човек да преодолее тази ужасна напаст.

И ще дойде време да сдава

Калинките над ГЕРБ са класи над мишоците на ПО ( Пълни Палячовци)

Време е за вицепремиер по Насилието над домашни животни! Може и двама

Много закостеняло мислене в повечето коментари. Естествено същите, предполагам, са от мъже. Защо да няма такъв чиновник? Насилието има много форми - физическо, психическо, трафик на жени с цел проституция. Въпросът е сериозен и иска внимание от обществото и държавата. Независимо от пола, насилието трябва да се инкриминира. На следващо място се надявам да има целенасочена политика за инвалидите и социалните домове. Те като че ли винаги остават извън обсега на обществото, а не са виновни, че са болни. Къса ми се сърцето и ми е жал за тях в какви условия живеят и как в България да си болен/недъгав е едва ли не срамно.

МВР министърът е този чиновник, Но уви...

Е ти нали си стара мома, какво те интересува пряко. Виж кварталните мъстии и котки нахранени ли са.

Няма ли начин ти да отидеш да помагаш като доброволка? Не даряваш ли? Да ти се къса сърцето е знак, че ти не правиш нещо правилно. Може би искаш други да направят нещо, което ти трябва да свършиш.

Хайде, хайде, нима повечето жени не са предизвикали сами съдбата си ? Повечето от тях никога не знаят кога да спрат да говорят, отделно че са първенци в простотиите и харченето на пари. Нима психологическата агресия не е заплаха ? Отделно, че на Киро лъжеца не можеш да вярваш, започнал с лъжа, какво да очакваш от него ?

За домашното насилие е необходимо семейно възпитание и примери вътре в семейството, както и в училището. В Испания, където има подобни закони от години, насилието не само не изчезна, но и се усили. Не унищожавайте България по западен образец!

Ти гледай в Канада!

Но защо вицепремиер? Освобождаваме Рашков и новия решава въпроса с насилието! Лесно е

След като не може да се справи, Следва смяна

Любопитно ми е колко от Вас ревльвци гласуваха за Възраждане_Казахме ли ви че така ще стане, казвахме ви. Ай са гащите надолу и се хващайте за палците на краката

А за насилието от жени към мъже кога ще повдигнем въпроса? Че там също е брутално... психологическото насилие не е по-малко съсипващо от физическото.

Кире е свикнал да го малтретират и не му пречи

Ако мъж се оставя на жена си да го насилва психически или както и да е то тогава той сам си е виновен. Един истински мъж ще пречука и пребие жена си на момента щом тя се опита нещо да му дава наклон и т.н. Жените са за да гледат мъжете си и да им робуват както и задоволяват сексуално, да готвят чистят и перат. Едно време хората не са били глупави за да са се държали с жените си като с робини !!

Т-ъпот-о Киро да спре да се занимава с глупости. Тоя не вижда ли кризата или трябва да му отворим по широко очите ? Ваксини , Македония и педераска конвенции само в картуната му.

Толкова тъпо парче ли е този просто Киро? Или е измамник, сложен да свърши някои работи и поръчки, които никой друг политик не би се осмелил да свърши.

Лена бих я "насилвал" навсякъде и навсякъде, където у както поиска докато го претрия и умра в страшни мъки. Моля лена ела да го обсъдим.

Това мустакато джендърче? Да не набараш нещо друго там където не искаш

Всъщност е много женствена, но щом не я харесваш, аз я взимам тогава.

Хванете да озаптите скока на цените на всичко и да оправите икономиката, че да се вдигнат доходите на хората и домашното насилие ще намалее с 90% от самосебеси.

Ти пък, Кой се интересува от цени и икономика? За хората са важни други дребни неща

А за доброволното домашно онождане кога? Ебати кретените...

И там министър Както и по доброволното домашно изхождане!

По климатичните Има е си за домашното насилие Очакваме скоро И вицепремиер по Фейсбук... Киро Киро Радев от къде те изкопа,Киро

Хубаво. За пръв път в татковината да се обърне внимание на насилието. Защо само домашното обаче? Ами насилието в детските градини и училищата май не е проблем. Ами после в обществото, заплахите и насилието май - също са ок.

Явно са по-малки проблеми, защото не звучат достатъчно феминистко. Тоя се оказа носител на феминистките ценности. Точно като по истанбулската конвенция както други коментатори напомниха. Тая истанбулска конвенция е катализатор за междуполова омраза и се стреми да подчини мъжете на жените легално, а всъщност никой не трябва да има специални права, никой не трябва да е над закона. Насилниците - мъже, жени, деца, трябва да ходят в затвора. Децата трябва да имат права да имат поравно време с двата си родителя. Законът трябва да няма пол. Всеки трябва да се счита за еднакво защитен от закона.

За съжаление не си прав. Целта е да направи мъжете толкова смачкани като цяло, че всъщност да са като евнуси. Тогава се почва лесната промяна на обществото и законите. Като направиш едно цяло поколение меки китки кой ще бунтува? Тъжно но факт в западна Европа. За жение им е се през...просто за стердство към целта

Докато се накукат тия, народа така ще озверее, че Мустафата ще требе да прати Блек Уотърс да ги пази. Тия НПО кадри, мое са удобни ма са тежко неграмотни и следват управленска адженда, не гледат локалните проблеми. Директно им пускат кейбъл от посолството на САЩ и тия йес сърват и бутат дърва в огъня. Явно не им е ясно че всяко тяхно действие има противодействие. И то не е само от калинките на ГРОБ. Нищо, ще си научат урока и ще платят за всичките преди тях.

Дайте и един вицепремиер по махането на Гешев !

Но народа узря,прозря кой е Кирето и не му севръзва вече ....Той си живее на друга планета и там си вижда разни неща....Там няма мизерия,инфлация.Всички са с по минимум 12 тоалетни.Ходят си разгащени,плямпат си глупости,поркат си по цял ден безнаказано! Бензина е 1.20. Месото -левче.Кюфтаци на корем! Няма нужда от магистрали,а имената Бойко и Гешев са забранени! КОКОРЛАНДИЯ.....

Целият напън за "домашното насилие" е за държавното субсидиране на едни НПО-та, които искат насила да се намесват и те да решават дали да се развеждат хората и да им се изземат децата. Защото закони срещу насилието към мъже, жени, деца, възрастни си имаме и то добри, но не се спазват и голяма част от случаите не се докладват, защото жертвите казват: "Обичам го/я и не се намесвайте".

Трябва и вицепремиер за насилието над животните,вицепремиер по отглеждането на свободни кокошки,вицепремиер по кражбите на коли,вицепремиер по ромските въпроси,вицепремиер по НЛО и още много други.Просто България има нужда от вицепремиери.

Нека позная... и този вицепремиер ще получава съответното възнаграждение в допълнение към министерската заплата? Колко стават на брой вицетата, 8 ли? Тия съвсем през просото я подкараха!

Абе важна е промяната и всеки ден да се плямпа за Гешеф, да се теглят кредити и да се плащат заплати на 20 вицета... Като цяло всичко е точно!

Този пелтек и хунтата му,иска да погребе България.Нещастник.По мирен път,няма да падне от там.WTF.

Пичове, един въпрос. Не е много по темата. Кой се дърви само като я види тая Лена? Мале ако ми падне.

Явно се готвят да приемат Истанбулската Коневнция. epicenter: Скандално! България подкрепи спорни джендър понятия в резолюция на ООН в разрез с решение на КС. В текста са включени термините “полова идентичност“ (англ. gender identity), различна от биологичната и „жени в цялото им разнообразие“ (англ. women in all their diversity), включващ също биологични мъже, които се самоидентифицират като жени

На Радев кадрите са готвят Македония да приемат, ти за една конвенция се кахъриш...

Нуле-лумпена не е ли казал нещо ново днес?

Като свършат парите за храната,ние се бием,после почнеме децата

А, вицепремиер по псувните?

Сега като остабат без пари хората заради харвардските клоуни не домашно насилие , а всенародно такова ще видят....

Да назначи и вице който да отговаря и за половете човешки, което също много важно

Кирчоо..дай ми на мен поста директор на водопад

Подмяната, продължаваме подмяната.

Дотук резултатите на ПП и тяхните идеи: - Все още няма на никой от старата власт(ГЕРБ,ВМРО ,воля) повдигнато обвинение за предтъпното управление. -Гешев си е на поста! - Кунчев си е на поста! -Фандъкова е все още кметица! -Имаме явни опити за прокарване на истанбуската конвенция! -Имаме явно намерение да пуснем през задния двор РСМ за сметка на националните ни интереси! -Никакво намерение да се махне незаконния фашистки зелен сертификат! -Намерение да приемем американски войски на наша територия ,което ще ни направи мишена на руските ракети! -До тук никакви инвестиции и докарване на мощни компании за строене на заводи и т.н - Премиерът обича чизкейк за 105 лева

Забрави най-важното: ЦЕНИТЕ!

+++

значи все пак проблема на ИК не са гейовете и джендърите, а "превъзпитанието на женската". П.П. отвори закона и виж кой назначава и уволнява кмета на София, кой вкарва в затвора стъпилите накриво и т.н. И ББ дойде с големите обещания да вкара цялата тройна коалиция в затвора. Ама не би.

Какво ще рече "ще отговаря"? Аз го разбирам така - когато някой селски бек се напие и набие жена си, вицето си подава оставката?

Не. ще му се обади по телефона и ще му дава насоки как правилно да я бие. за справка - има много клипове в интернет, където разни алатояси и други чалмести дават разяснения по въпроса... по спомени - да не бие жена си в меките части на тялото, когато я бие да не остават следи от боя, да не я бие пред децата, да не я бие по лицето... сигурно изпускам нещо

Ако имате още постове за раздаване, искам да съм министър на Хималайските мечета.

Всичко сме оправили и живеем в охолство ,само това остана да оправи Кирчо .урааааа,другари протестиращи.отровното трио и Мая това ви докараха.да ви е честито .ура

Абе Кире, жена ти линда да не те бие с тиганя по кратуната, та така те е страх от домашното насилие? Толкова богата държава ли сме, че раздуваме щатовете и създаваме нови? Този вицепррмиер ще назначи 5-6 заместници, те ще назначат по 10-15 специалисти, те ще назначат по 50-60 чиновници…..цела армия дублираща полицията и проКУРАтурянето