Кирил Петков се връща по-рано от Братислава, Николай Денков чака обаждане от Мария Габриел

Предложеният от ПП-ДБ за премиер критикува начина, по който от ГЕРБ-СДС са им предложили разговори - а именно чрез трибунка

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков се връща по-рано от Братислава, Николай Денков чака обаждане от Мария Габриел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То бива отдушник за гнева, но стига толкова, разбра се че тези хора са кукли и получават нареждания от чужди държави и организации, което си е чиста проба предателство и се преследва от закона. Да ги поеме Следствието, да ги затворят за да не извършат други подобни деяния, да си понесат последствията и да спрат журналистите да ги тиражират. Само в учебниците по история да се помнят като предатели на Род и Родина!

На Кирчо най му отива да е сервитьор в квартална кръчма . Има такова излъчване . А и много лъже ! Що не вземе да си скъса Харвардската диплома и да си смени професията.Щото за политик не става. (Извинявам се за сравнението на всички сервитьори )

За момент ще приемем, че новото име на Виена е Братислава! Кирчо получи последни експресни указания, и бърза заедно с останалата крадлива и продажна шайка, да изпълни разпорежданията на посолството . Англосаксонците от Козяк не обичат да изпускат контрола върху хора и събития. На тах им е нужно правителство на всяка цена, вкарване на България във война с Русия и пушечно месо от българи на украинският фронт!

Никакво. Правителство..Киро. Асен. Всички. Във. Затвора. .тази. вечер. Които. Бяха. Пред. Президентството. Са. Със. Болни. Мозъци. Нещастници. Такива

Всичко това са лъжи. Андрешко е бил на спявка с поредните желаещи доброто на Бг.

До академик Денков:Голям мишок си. Толкова много ли искаш да си министър. Каде ти е самочувствието. Много си жалак.

Не може да му се отрече,че е пъргав- изнесе се в Братислава в разгара на скандала със записите , но свари да се върне ,когато изкараха умните и красивите , за да държи реч. Кой ли го бръсне вече.То да те е страх да му кажеш " здрасти" , щото ще го чуеш като " получих специално поздрави и поддръжка от .... за нашата позиция по....."

Братислава е за заблуда . Дърпат му ушите соросоидите във Виена,отговарящи за Б-я.

Обратно в Канада възможно най-бързо!!!

Нали се отказа от жителството. Сега само на гости на жена си или пак да попълва формуляри.

В Евразия са най развитите икономики, с лидер Китай, и богатата на всякакви суровини Русия, откъдето идват всички нови технологични чудеса. Тоя иска да ни отдалечи от цивилизацията. Да си заминава за канада !

Тия ще гледат палмите на някой тихоокеански остров, ама на фототапет в затвора. Само за репликата, че след четири години изчезват на остров, за да си харчат откраднатото от нас, заслужават никога да не бъдат допускани до властта в България. Не разбирам как още има хора, които да ги подкрепят. Това не е някой казал на някой, а пък той чул от трети човек. Ние чухме с ушите си как тези хора потъркват ръце и отново се готвят да излъжат и ограбят българския народ.

има чакат обаждане ощи 5 дена после капут!

Не знам кой от къде се връща. Ама на мен от тия пенделски физиономии ми се повръща. Ти му викаш Куме Иване, то тича... и т.н. Наглеци от класа. Ми то ние ги вкарваме в "политиката" с кухите си тикви, пък после се сърдим, че са некадърници и вършат само поразии.

какво значи това редовна власт, сега каква е, нередовна, въобще чели ли са конституцията, която искат да променят, точно служебното правителство гарантира България да не остане без управление и то се справя по-добре от техните "редовни и работещи" правителства, трябва само да гласуват удължаване на бюджета и да се махат, ама не искат, да папкали а после по островите, отначало беше 9 месеца, после щели да удължат до 12 месеца

Нали се разбрахме да съгласувате всичко. Но колко точно ви е сложно, за да не го пускате в нета ? Наистина се оказахте тъпи

"кабинет ще има, докато Борисов се страхува от главния прокурор Иван Гешев".

Нидейти да скачити на наш Кирча, толкуз муй пипиту. Едвам него и оня с кафевите обущенца намерихме да опраат полужението! А академичиту- бая ще трябва да почка Мичиту- няма да му се обади, щоту е много хилъв и немущен!

" ...никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план" Нещо досега не видяхме, някой от т.н. политици да се е загрижил точно за това. Освен на приказки по мегданите и медиите, де. Имаше някакви тъмни срещи, неясни договорки (които се проясниха от записа на седянката им) за тупане на топката, за да защитят имунитета на някой, да изпълнят послушно указанията на посолството, да отидат на избори с тяхно или на президента МВР и все от тоя род. Ама сега "пречат" им за редовно правителство, щото хората им видяха нас.р.ани.. зад..ник.

"50% от вота който е контролиран" "Новите министри са предупредени законно-незаконно трябва да махат шефове на службите през първите две седмици... " "Ако изберем варианта за управление с Герб поне местните избори ще ги правим с наше МВР." Снежи: 'Означава ли, последен въпрос, че в някои от следващите дни или седмици, ще ни се наложи да гласуваме против падане на имунитета на Бойко?' Асен Василев: 'Не! Това, което Кирил каза: идеята на Христо Иванов е идеята да се въведе Европейски практики от Европарламента, което означава че поне 6 месеца ще се влачи имунитета на Бойко, в някаква комисия, която ще разглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо.' "тука за четири години ши опатками ситуацията и посли всеки ши си отиди на острова в тихия океан" "На Карадайъ ще му сменят главата. До 4-5 седмици ще има нов председател на ДПС",

Поресаваща наглост, байганювщина, тарикатщина, селяния и простотия. Потресаващо е, че има хора, които са гласували и вероятно ще гласуват пак за тази шайка.

урсулата сщизгонила кици. Дори не е имало среща. Не го познава . Простото

Кирил Петков: Днес имах разговор с Урсула, като ѝ зададох точно този въпрос - "ако ще има възможност за такова правителство, обещаваш ли да ни пуснеш". Тя вика "за Шенген ви е много голям шансът, за еврозоната - трябва да го измислите как да заобиколите правилата, смисъл да влезете в рамките". И аз казах "може ли да мислим за инфлация, която да е минус ефекта на Украйна" и тя ми вика "не ме цитирай, но ще се опитам да ти помогна".

За този правила няма! Той така си работи. Дали така са го учили в Харвард-ако въобще е бил там.

Изгонете веднага 70 дипломати от ПОСОЛСТВОТО. Нма нужда от 250 служители в ПОСОЛСТВОТО-Крепост на САЩ в България. Изгонете превратджиите

Всичко ми откраднаха апашите, Дрехите, бельото и гамашите, Спомените, трудовата книжка, Чисто гол останах, като мишка. Станах луд, дъската ми захлопа, Ванкувър оказа се в Европа, Значи не е толкова далече, Казах си, приготвяй се човече. Припев: (х2) Ех, Канада, Еех, Канада, Ще продам аз моята държааава, Ще продам дори любимата ми Линда, за имунитет от Монреал и кинти. Българите там в Канада много са, Стигнали са вече и до полюса, Там са българските ескимоси, Лесно се познават, те са боси. Както партизан за бой се стяга, Моля никой да не се засяга, В името на хляба и живота, Ще притисна в мене патриота. Припев: Внимание: товарния влак за Канада тръгва на осми колковоз на 5 и 15, на 5 и 15 трагва товарния влак за Канада от осми коловоз. Благодариние на textove com

Циркове те на ПОСОЛСТВОТО

Кирчо се оказа толкова безполезен идиот, че дори менторите му вдигнаха ръце от него. Време е за "Отиваме на остров в Тихия окен".

Вие виете че имате нужда от правителство което да си е ваше... ама това правителство ще решава само вашите си дертове, а както се оказа тия дертове наистина са си само ваши и на никой друг;)

А, Молеца защо ще се обажда на Мара? За да разиграят някаква садо-мазо сценка ли? На 27:55 от записа, Николай Денков казва: Моята роля е на човека боскова круша

След две пици на кристали в Виена мозъка му се прехвърля в форума в Братислава .Абе тоя на вън няма имунитет няма ли кой да му се отбие.

Киро Олигифрена трябва да бъде запрещен и изпратен в некоя лудница дълбоко в гората, където хора не минават.

Психическите отклонения на този пациент Киро Улавия нямат лечение.

Смешници. Айде в канала.

Киро простото пак се надценява.

Просто Кирчо бърза за затвора да зорадма пандизчиите.

на тези хора лъжите нямат край... Уж излетял за Братислава, по негово изказване, за да открива партийни структури там. Сега пък бил участник във форума GLOBSEC... Чий го дири там? И в качеството си на какъв точно, участва в този форум това гнусно, безгръбначно мекотело...?

Наш Кирчо е парашутист, всичко може! Където го спуснат , там отива :)))))

Ала-бала във канала !

Дори и в квази държава каквато без съмнение България е, би трябвало да има някакви граници на абсурда. Мислех, дали си струва да прекарам 4-ри часа като ги изслушам тези шарлатани, но сега разбирам колко права е д-р Гълъбова. Не мога, колкото и да се опитвам да разбера, какви точно сили, как и кой изкара тези тотални психопати- мошеници на повърхността на българската политика. Как един такъв завършен дебил като Простото, в комбина с този ъпграейтнат остапбендеровец, Кокорестия педал, могат да достигнат до там да управляват една държава, която има претенции да е с повече от 1300 годишна история.

Нека да ви припомня:Ако имаме още един -двама като Киро България ще бъде друга.Р.Радев

От 67 депутати на "Продължаваме Промяната" : > 22-ма са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация "Америка за България". > 13 идват от "Хардардските курсове", финансирани от фондация "Америка за България". > 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация "Америка за България". > 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица. Честито на Нейно превъзходителство генерал-губернатора на протекторат България - Херо Мустафа. Отлично свършена работа. ДБ получават всяка година стотици хиляди долари от фондация "Америка за България". А и от десетки дарители, служители само в една фирма - NEXO, които даряват максимума възможен, за да получат 100 000... Всичката тази чиста корупция идва с лозунг "да премахнем корупцията", който се забравя в момента, когато затворят изборните секции, до следващите избори...

33 години във властта е пълно с боклуци, но Киро и кировци забиха в земята всички. Пфу!!!!

Нахални си бяха, нахални и си остават. Поне да имаше нещо в тях, а те безочливи предатели на Род и Родина.

Ако харвардските кандидат-студенти четат това, отиде акредитацията!

Тия са тотални предатели. И не президента не казва да няма правителство, а да не бъде съставяно от политическа сила влязла в парламента с алабала и продала службите ни на чужди държави.

пп и герб ще направят заедно правителство

Не, няма.

Борисов не е кретен за да позволи. Ако има дилема той или правителство, може и да стане.

Българинът по природа е наивен човек - обича да го лъжат, но винаги се прави на тарикат, на голям гявол, на пич, на Андрешко! Въпреки че, контрата остава винаги в него. От тази му черта произтича «мутренското» поколение на България. Примери бол: При Комунизъма го залъгваха със "Светло бъдеще" и той 45 години вярваше, обаче от време на време, за да не изглежда съвсем будала, пускаше вицове от рода на "Те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжем, че им работим!" След това го лъгаха с Перестойката и бай Тошо препоръча «да се снишим, докато мине бурята». Тя мина, но дойде Демокрацията на СДС и голямата илюзия, че «времето е наше». А народът каза, че «нищо не е наше», а че това било само "Стани да седна!". След това ни залъгаха с приватизацията, която Андрешко нарече "Разбойническо-мениджърска комасация" – и пак търпи и псува българинът! Една българка (ама не тази на Иван Вазов) каза, че АЕЦ-а е вредна и я закри. Убедиха ни, че не е имало турско робство, а само "османско присътвие" и ние се съгласихме, единствено за да не дразним етническата партия ДПС и за да не се създадат етнически конфликти и да се разстреля етническият мир. Бай Жельо (Бог да го прости), реши да прави българина ФРАНКОФОН, но той му се изсмя и каза, че "От галфон, франкофон не става!". После дойде НАТО и ЕС и българинът обобщи и каза: "Ние Византийската и Османската империя, Третия Райх, Варшавския договор и СИВ преевахме, та вас ли няма да преевем?" Стой та гледай! Те не ни пускат в Шенген и в Еврозоната, ние пък им пускаме бежанците от Турската граница. Дойде европейска директива да си изтрепем домашните животни, щото са заразени с «африканска» чума, а те всъщност били «нецелесъобразни» за евроатлантическите ни партньори. Само една баба от ямболските села не повярва и не си изтрепа козите, но къде е Ямбол, къде е Стамбул, т.е. Брюксел? След това се появи КОВИД-19 и ваксините, но ние не се набодохме и ги подарихме на македонците, щото сме гяволи. След това се появи Украйна, на която «де юре» нищо не даваме, но фактически даваме оръжия "чрез трети страни" за да не ни наритат янките гъзо. Платихме авансово няколко ЕФ-ки на янките, но те казаха «Трай коньо, за зелена трЕва» но ни дадоха само хартиени договори и пак вярваме, че един ден ЩЕ. Вярвахме на Боко, на «Има такъв народ», на ПП, на ДБ, докато не дойде вчера Руди Гела и ни цапардоса с мокър пешкир по главите, като каза, че ЦАРЯТ Е ДИБИДЮС ГОЛ и че «совата не е това, което е»! Отначало викнахме: «Предател, разпни го!». Сетне, когато стомахът на българина смля тази трудносмилаема храна и мозъкът му прие, че тази "лъжа" всъщност е самата ГОЛА ИСТИНА каза: "О САННА, вички са маскари!», и препоръча да ги издавим всички в Искъро, понеже съдебна система и Главен прокурор отдавна неме, пък и не щем да имаме! И те така те, всички ни лъжат, но ние гордо заявяваме, че не им вярваме и каруцата на Андрешко, наречена България, вече 33 години си седи там, където я е зарязал – в Блатото на шоплука!!! До кога ли?

А аз мога да кажа на Простото Киро Алабалово, че никоя друга парламентална група няма да позволи на неговата парламентарна група повече да навреди на България!

Браво на Руди Гела - един предател, един ренегат, един циганин, както го наричат някои хора. Но той каза и показа колко са хубави новите дрехи на царо, и че той фактически е дибидюс ГОЛ. Дотук с каламбурите! А истината е грозна и страшна! Защо? Първо, защото народът е оставен САМ, без водачи, без правителство, на самотек, без носещи отговорност за случващото се! Второ – защото управлението на "държавата" се съгласува с Амбасади, ЕС и САЩ, а ние сме се превърнали в едни послушковци, в едни „ес“мени! Трето – посрано е лицето на ключови наши европейско-съюзни фигури като Урсула, с която са спазарени редица неща за в бдеще. Какво ни очаква, след като всички са маскари и всичко е омаскарено? ПЪРВО - Изтикване на Коцето на първа линия и фаворизирането му като реален фактор в следващия Парламент. ВТОРО - Гражданска война, започваща от София и желана от Амбасадата за постигане на нейните глобални колонизаторски цели. ТРЕТО - Превръщането на държавата България в "Превзета територия", от която могат да тръгват самолети, танкове и войска към където трябва и ЧЕТВЪРТО - Изпращането на живи български момчета на североизток, които ще бъдат връщани в черни полиетиленови чували на майките си, или обявявани за изчезнали, за да не дължи никой на семействата им финансови компенсации, издръжки или пенсии. И защо е всичко това? Защото Русия е НЕИМОВЕРНО БОГАТА (ресурсна) държава и това богатство трябва да и се отнеме, но не с помощта на англо-саксонски животи, а с помощта на англо-саксонски оръжия и неструващите нищо животи на хора от Протекторатите, наричани за по-красиво СЪЮЗНИЦИ. Този вариант вече бе игран по време на ПСВ на Галиполи, когато срещу турците се биха съзниците от АНЗАК (Австралия и Нова Зеландия), но днес тяхното жертване е нецелесъобразно, понеже все пак те са с англо-саксонски произход. По-добре е да се жертват онези, за които канцлерът Бисмарк беше казал: „Заради онези конекрадци от долен Дунав, не си струва да рискувам живота дори и на един пруски хусар“, за които пък Хитлер беше казал, че тези от „славянската кочина“, са тор за арийската нация!!! Очевидно е, че те не ни искат, ама ние им се натискаме много, особено някои от нас!

Добре, сега да отиде при бай Саври защото наруши конституцията. Да вземе и тквата и да преговарят десетина години насаме в някоя северна килия.

Мисля, че нашите евро-атлантически госпо... пардон, партньори бавно и полека започват да разбират нещо, което всички българи отдавна наблюдаваме навсякъде около нас - криза с кадрите. Ако се поинтересувате от биографията на Кирчо ще забележите как един син на учители имигрирали в Канада в един момент бива буквално насаден в "голямата игра" като мениджър в един фонд от над 1,5 млрд долара. Този човек е бил систематично отглеждан да не се плаши от големи цифри. Големи, колкото бюджета и паричните потоци в една малка балканска република. Само че (както е казал народа) "от налъм флейта не става". И въпреки че Кирчо без съмнение тогава е получил подготовка, а сега получава подкрепа, на която много български лидери могат само да завиждат, Кирчо просто прелита от изцепка на изцепка. То не бяха лафове, парапети, паднало правителство, а сега и записи. И всичко това само за едни 2 години откакто знаем, че такова творение като Кирчо броди по тази земя. И докато ГЕРБ-аджийте където и да ги бутнеш винаги излизаше някаква далавера. При Кирчо и компания където и да ръгнеш все излиза някакъв гаф. И колкото и задокеанските му покровители и ментори да са се опитвали да го създадат по свой образ и подобие - като се започне с прическата и холивудската усмивка, и се стигне до изразите, които използва и начина, по който говори, то наш Кирчо си остава #JustKiro (просто Киро) и това е. Работил съм с много западни мениджъри и мога да ви кажа, че всички умеят много добре да кажат това, което трябва да се каже по начин, по който дори и на камера да ги хванеш нищо няма да излезе. А нашите Кирчо и Кокорчо се хвалят как си говорели с Урсула, как правили ала-бала с президента и как много им се радвали от посолството. И всичко това пред широка и непроверена аудитория. И сега за пореден път двамата прецакаха работата с установяването в България на демократична и евро-атлантическа централна власт. Сега и протест им организирали. За съжаление, на всички замесени, и двамата К са толкова некадърни, че май единствения начин да узурпират властта в България е ако еди-кой-си американски флот направи десант във Варна. Ама, това не е демократично, нали?! А на нашите господ... пардон, партньори от Колективния Запад и всичките им посолства, можем да кажем едно - Внимавайте с кого се забърквате, защото в нашата малка, но много корумпирана страна вече не останаха достатъчно свестни да ти направят банята! Какво остава за достатъчно интелигентни, културни и дисциплинирани хора за цяло едно марионетно правителство.

Ала-бала през президента, един кон и така малко по малко, ще изперат Бойко и ще го пазят от Гешев. И ще разчистят администрациите и службите, пък за местните избори МВР ще е тяхно. И всичко е съгласувано с Посолството. Дева мама ви продажна политическа!

Кучки долни! Всички са на къс повод на Мърсула. И чакаме просперитет?!

Аз да попитам Посолството няма ли друг проект? Диверсификация нещо? Не вярвам да разчитат само на ПП-ДБ, след като толкова дълго ни поучаваха, че не е добре да зависим само от Русия в енергетиката. Те ги разбират тези работи.

Калабалъка на площада и бой! Иначе от простотията и наглостта няма отърване!

"Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство, никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план заради личните си властови амбиции" Ама Кире това което вие искате с ротационен кабинет, редовно правителство ли е? Нали по твой думи е кабинет на малцинството за срок от 18 месеца, колкото да се приеме еврото и да сме в Шенген!? И да е ротационен кабинет защото така било в Румъния и еди къде си когато политиката била на това положение като ние сега? Е защо президента да не ви призове да се откажете от това "кабинет на малцинството за 18 месеца" след като такова нещо като ротационен кабинет не съществува в конституцията ни!?! Редовен кабинет ама не толкова редовен кабинет, а на малцинството. Както ще сме в коалиция ама няма да е коалиция, въпреки че ще работи като такава. Ама президента се имал за диктатор и еди какво си? Е нали кабинета му организира парламентарни избори през 6 месеца и президента лично ви предоставя мандата за да ВИЕ партиите да вземете цялата власт в свои ръце? Той ви дава властта, а вие му я връщате! Но после президента ви бил виновен че измежду десетките коментари за призоваване за общи действия смее да изкаже критика към вас!

Много нагли парчета са тези от ППДБ, освен че са природно тъпи. Всички да им гласуват глупостите и предателствата, а те да управляват/усвояват средствата. Разчитат очевидно на Посолството, но дали ще имат подкрепата му ако след месец тълпата започне да ги замеря с камъни? А че това ще стане нямам никакво съмнение, след като видях капацитета им през онези 7 месеца.

Верно ли е, че Кики тъпо е най-тъпия и прост, но свръх нагъл опит за политик в историята на прехода?

все едно аз съм го написал. Подкрепям с "две ръце" !!!

Не! Бие го онзи кандидат за министър на Слави, който се оказа, че е изкопирал половината книга, която е издал. Онзи с брадичката! Ето този изби рибата още във водата!

идвай си, че от посолството те търсят ... да те бият.

Той мистър Шорош и Урсула вече му нашокаха камбата в Братицлава. И нашия специалист с нов устрем е готов да поеме съдбините на България. Такива са умните красавци, завършили в Харварт.

народа колко бой ще изяде този ако не върне папкта по най-бързият начин...