Кирил Петков с червен флаг заради гласуването за новите мощности на АЕЦ "Козлодуй"

Няма как да допуснем ГЕРБ и ДПС да имат мнозинство в службите и регулаторите, категоричен бе съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков с червен флаг заради гласуването за новите мощности на АЕЦ "Козлодуй" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе то като се замисля и ти няма как да си ръководен кадър в държавата ама на ......

мъка , мъкааа

Какъв червен флаг - парламента го гласува?!? Вече не ни интересува какво мисли Найо

Кирчо, беги при тортите...

А НА ФЛАГА НАПИСАНО ..... 150 МОТОСТРЕЛКОВАЯ ИДРИЦКО - БЕРЛИНСКАЯ ДИВИЗИЯ:))

нямаше нужда от ядрени реактори-сега ще се избият жалки плужеци

Простото се старае за тази фирма повече от борбата за частния му плаж Корал. Готов е да му пусне и парапетката дори. А мечтата му е и за службите и регулаторите и най вече за прокуратурата....

Простото ако каже да не ядеш лайна ти напук само с това ще се тъпчеш нали тъпанарино

Скъсай мурмурандума!

щом си ги избираме,ще си носим кръста.

С какво се опитва да ни плаши Кирето? Че ние сме щели да плащаме скъпо и прескъпо за изграждането на 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ ли? А кой плаща за това, че подарявате 2 нови реактора и загробвате изградена площадка за централа а? Народен съд за вас и Белене!

Шило

Май Галя ще размахва шамарите. Толкова пари наляха в тоя проект ПП, а те до избори ще я докарат!А тоя тъпак дори не се усеща, че копае дъното. Алоу, Простия, службите са на България, не са на този или онзи, че да ми говориш за превес на едните над другите! Тъпак!

Кирил Петков "Тази институция не е институцията, която трябва да избира фирмите изпълнители" НО Същата тази институция нямаше проблем да избере, че точно Уестингхаус без да се сравнят ВСИЧКИ възможности - ФРЕНСКИ, КОРЕЙСКИ, РУСКИ, КИТАЙСКИ и АМЕРИКАНЦИ.

Колко си смотан и залюхан. Тоя заради едно леко момиче е готов да изпрати мъжа и далече... А ти яж ла@ната му колкото искаш. Да ти е сладко.

Всички служители в силови служби и регулатори трябва да са безпарийни. При партийно обвързване следва да си търсят работа в частния сектор!

Пак се надрусал...

Абе аз да питам няма ли някой който да им обясни на тия, че службите трябва да са в полза на народа, същото се отнася и за оная със силиконовите джуки, където и било предлагано да става член, на някакъв си клуб. Ми то само за това изявление е за затвора не за уволнение. Да знае, че има схема и тя като ръководител на най-голямата прокуратура в България да не направи нищо. Че за чий е тогава там назначена? Да става адвокатка и да я видим. То не може хем да папкаш от държавата хем рушветчета.-

Нимой така, да се игнорира една браДска фирма! Не така, с рогите! Какво ще каже Галя сИга? Много сМешно решението трябва да се гласува, дори и 33 пъти, докато дупетатите вземат правилното решение!

Предполагам е съвпадение че пратихте делегация в САЩ и сега се напъвате за американска фирма де строи.

Кириле тези коалиционни партньори вие си ги избрахте. Защо искате да завладявате служите след като си работят добре? Време е да ходим на избори и да сменяме вас,защото за нищо не ставате освен да крадете.

Найо каза да ти кажа, че не съм надрусан

Е добре де, има правила, Бехтел не отговаря на условията, как да я допуснат до преговори? Или брата на Христо Бойкикев се намести за представител на тази фирма и иска да гушка милиони?

Парапетката е толкова зле, че не бих се прежалил, камо ли да дам нещо за нея!

В ирак либия виетнам афганистан няма праила, смао правоот на силата, можеш ли да нправиш нещо без последствия или не можеш, щом за сащ няма последствия или израел, значи може да си правтя каквото искат, така е от хиляди години

Киро вижда как му се изплъзва комисионната и взе да вдига флагове като стрелочник на гара!

Ама нали е имало конкурс и са спечелили корейците, а другите не са спечелили! Как така сега ще пуснат и другите?! Каква е логиката?! Такава ли е кикешката логика и за регулаторите и за прокуратурата и за срещите със Спас по фоайетата?!

ного с екефя ка кирюо те изчука с 500 и твоите 200 не личат!

също като с хартиените ефки..гласуване докато излезе нужния резултат..после същата форма и при изборите...и така до края на света

Технологията АР1000 към момента не е одобрена за използване на територията на ЕС!!! Как така я одобрихме за България????

Киро пак го изтърваха с някой Спас в някое фоайе!

ПП стават силно антипатични..

Що? Не ти пускат ли?

Американския посланик няма ли да отиде да види защо така Хюндай?

Я, кажи! Кои бяха другите варианти за коалиционни партньори? Верен ход просто нямаха. Спрете да гласувате за дебили и следващия път може и да имаме и нормално правителство.

Прокуратурата няма ли да се самосъзира за изказванета на Просто Киро? Този пикльо си въобразява,че държавата е негова и службите и регулаторите трябва да са негови,а не независими.

Има нужда от чакъл. Гнома- наречен от иво пора , пукъла, киро джуката, шушона , да бъдат пратени на кариерата в Ловеч .

Ама вчера се писа това: “Хюндай” се опасява от нелоялна конкуренция за новите блокове на АЕЦ “Козлодуй”.. Щото те вече си изпатиха у нас.. С "Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България"

Правиш толкова дълго на прозореца, бе кире? - чудя се да го затворя ли , или да скоча.. Скачай, аз ще го затворя, казал Шиши

киру се бил запритеснявал за цената, разбирате ли???? ами малоумнико най-евтино и най-доказано строят руснаците. Имаме вече централа от тях и работи перфектно. Строят по цял свят и спостроили повече централи от всички останали взети заедно.

Щом на шарлатаните нещо не им харесва значи то е добро за народа!

Премиерът в оставка Кирил Петков поиска ръководството на АЕЦ "Козлодуй" да изчисти пречките пред реализирането на проекта с американската фирма "Уестингхаус", така че България да получава и алтернативно гориво за ядрената централа. В момента тя е изцяло зависима от руски доставки, се посочва в съобщение на правителствената пресслужба. Петков се срещна с ръководството на АЕЦ "Козлодуй" и с представители на компанията "Уестингхаус" в сряда. В разговорите са участвали също министърът на енергетиката в оставка Александър Николов и Антон Симеонов, член на Съвета на директорите на Българския енергиен холдинг.

Трактористки похвати-не харвардски...

Южна Корея подписва сделка за 2,25 милиарда долара с руската ядрена компания Сеул спечели договор с руска държавна ядрена енергийна компания за изграждане на част от първата атомна електроцентрала в Египет. Южна Корея подписва сделка за 2,25 милиарда долара с руската ядрена компания Сеул спечели договор с руска държавна ядрена енергийна компания за изграждане на част от първата атомна електроцентрала в Египет.

живея с мечтата да работят за българсия народ. А те са с мечтата за 50 на 50.

Не гласуват ли хората за теб, не ти ли вярват, нямаш мнозинство!

Както 2 пъти досега , електоратът ще купи реакторите а после ще се отметнеме !

ДИР-а, стига сте ни набутвали този неграмотник. Не ви ли стана ясно, че никой не го интерсува какво бил казал!

Ами да беше участвала "Бехтел " в преговорите , а не да пращат дъщерна фирма , която не покрива изискванията. Пак някакви хитри сметки са правили.

Цялата сглобка сте крадливи и некадърни.Колкото по скоро се затриете толкова ще е по добре

Във Виетнам!?! Дали не си се объркал нещо ...