Кирил Петков: Разговорите са конструктивни, няма изненади от никой

"Докато не финализираме политиките няма да излизаме с имена", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играта с нагласените резултати започна с изборите за 46-то НС, когато неочаквано взеха 1-вото място, като има разлика в 1/3 от секциите в чужбина, точно разликата в мандатите с ГЕРБ! ДБ бяха увеличили значително гласовете, а БСП в границите на нормалното. При изборите за 47-то НС явно са взети, усвоени доста гласове и от БСП! Големият въпрос е защо БСП не извиси глас и не защити позицията си, дали участва в заверата за осъществяване на наглата измама на българските избиратели и просто са я хързулнали или й затварят устата с няколко поста във властта!? Не сте забравили, че в 44-то НС Борисов и предложи да стане председател на парламента. Ако беше станала много от разумните законопроекти на левицата щяха да бъдат приети! на

Да, изненадите ще бъдат при подписването! Радев няма да позволи съставяне на редовен кабинет.

Едно и също, всеки ден! Лъжи ме, лъжи ме. ,, Българският,, Джъстин Трюдо.

По-голяма лъжа от теб няма

Киро лъжата ще е клиент на Гешев

Много жалко, че не изчистихме червените изроди още през 1989та година, когато се бяха посрали от страх, че ще отговарят за зверствата си, после се окопитиха и ни ограбиха, а сега са готови за още…тъпия народ избра палачите си…

Пичлеме болшевишко, много си антипатично, моли Канада да те прибере обратно

КИРЕ И КОКОРЧО СЕ ВАКСИНИРАХА. ДУБАИСКАТА ПОДЛОГА СЪЩО !! НАПРАВИ ГО И ТИ !!

И какъв точно е казуса с Труд? Че при Банкянския крадец и далавераджия не са си плащали наема, в замяна на това да го хвалят. Това не се ли нарича Търговия с влияние?

Гейове са тия, щом лъжат.

А бе кой ни го натресе този хлапак,да се упражнява на гърба на българина.То не може две свързани думи да каже за развитие и доходи.За кога да те чакам,да измрем ли,това ли ви е целта.А онова разногледото дето непрекъснато променя параметрите ,както казва. Тези двамата са най голямото недоразумение които са идвали в БГ политиката досега. Щом нагазят в дълбокото,няма вадене от там

Селянин я се скрии

Държи се като хлапак, но е на средна възраст, набута младежи в парламента, защото си мисли, че може да ги контролира! Но, дали е така!?

И едно магаре запънало се на мост

Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява.. До вчера обикалял БЕЗ маски нясякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват.. Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и негри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват.. Ако се приближи китаец или негър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява.. Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !! Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

да влезнал в мола и за 5 минути със симптоми това трябва да е някой люлински тъпак

С баща ченге Що е то?

Чегъртай, Кире! Хич да не ти пука от канският рев, надаван от гербавите чалгаропитеци! Умните хора са зад вас! Останалите са мърши!

Виж се какво си надраскал за шепа стотинки, умнико

Чегърт! Чегърт! Обожавам го този глагол.

Въпросът е кои са останалите мърши - целият останал народ, който не мисли като сламените човечета на Радев! Или по друг начин казано - 80-85% от имащите право на глас!

Кире, как така ще я карате, момче? Всеки ден само лошо: ще съкръщавате 30 хиляди.. ей така го казвате сякаш това не са хора, нямат семейства, деца… ще взимате горите на хората, сякаш са ваши… ще вдигате данъци, а кой ше изработи за тия данъци, откъде??? Момче, не ставате!

ти да не си от тия гербави търтеи дето по цял ден пасианс играят на държавна службица айде в кофата!

не бе, ние сме от тия дето си плащат 1000 лв всеки месец данъци и тия бастуни искат да ни ги вдегнат още, щато така или иначе сме на светло, за да си действат по популистките обещания

Те са американски бизнесмени, там така се уволнява, събират се работниците в една голяма зала и един излиза с микрофон и казва: Проба, едно, две, три, уволнени сте всички. Недей очаква от тях да мислят за семействата на хората.

Хората живеят в депресия последната година, отблъснати и отвратени от един 5 годишен човекомразец и т.н протестъри. Наред с ковид и смъртта, всеки ден новите властолюбци ни предлагат само помия и чернилка! Битовите проблеми няма да ги коментирам… но духа на хората изчезна, отчаяни са от тази грозотия и злоба, с която властта ни залива! Никога не е било толкова тежко за живота и духа на човека.

Отвори ли се нова кръчма в началото винаги е пълна щото е интересна. Въпроса е след некой месец до година време колко ше е пълна. И отделно тия когато след 12 години управление вземат 24% на избори и то след като ги потормозят хубаво, тогава да се хвалят.

Ще има ли правителство?

И да има нема да е за дълго ми се струва

Това Кирето лудо ше дойди

научете го да спряга правилно глаголите

Момче,не знам на какво са ви учили,но всяка една държава си има особености,национален манталитет и черти.Впрочем и вие сте издънка на тази държава.Политик не се става за два месеца,никога политик не е успявал за толкова кратко време.Просто науката да се управлява държава изисква доста стаж. Типичен случай за яхване на беднотията и недоволството. Хайде осъдете и върнете парите за които казвахте че ги има .Къде са,нещо даже не се говори за това вече...

Шмекер с недоразвита българска реч и тате от ДС

Другия сезон на “Мадкираният певец” да направят маска шмекера имат първиибраза -Кирчо

kalinvt

Сватба Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Щуро се хоро буйно кръшно вие, пари много има, ще ги гепнем ние. И унесени, в захлас бебе спретнаха завчас. Ваня ще е то сега, ще работи в ДКК. И за гордост на бащата ще е вътре във нещата, ще раздава час по час ту на фирми, ту на нас. Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Таз година сватба догодина брадва! Буре бело - от свата Бойко Рашков за сватбарите! От баба Мика Зайкова: целата пенсия!

Чегъртай, адаш! До кокал! Да реват на умряло, гербавите чалгаропитеци!

Ама това кире прилича на болен. От тези с психичните болести - някакъв тип шизофрения. Някой докрор да помогне с диагнозата, моля

Кирчо, абе на тебе коя ти е родината?

Как коя, Канада

Ето ги и първите КАЛИНКИ! "Няма изненади от никой" Фаворитът на "Има такъв народ" за външен министър Димитър Гърдев е споделил невярна информация в официалната си автобиография за позициите, която е заемал като служител на Европейския парламент, съобщи Euractiv България. В официалното си CV Гърдев твърди, че е бил "съветник в комисиите AFET и SEDE". Тази информация е публикувана на сайта на "Има такъв народ". Всъщност работата на Гърдев в Европейския парламент е като асистент на български евродепутат в нейния офис в София и той никога не е работил в помещенията на ЕП. Информация е потвърдена от съответните служби на Европейския парламент. Елена Йончева потвърждава, че Гърдев е бил неин асистент в софийския офис в периода 2019-2020 г., но добави, че твърдението му, че е бил "съветник в комисиите AFET и SEDE", е лъжа. Димитър Гърдев е избраникът на ИТН за външен министър и вицепремиер.

Мене ме вълнува ИТН какво са включили в споразумението с Кире-канадеца по въпроса за македонския космонавт

Кирил Петков е българския Ципрас. И не само, защото не носи вратовръзка. Политиката му ще е същата. И Алексис Ципрас започна с обещания за социална политика, за отхвърляне на исканията на западните кредитори и дори за излизане от Европейския съюз. А след това им стегна коланите до припадък. Е, след това го смениха с Мицотакис, но той си свърши работата.

На Културиста му прилича повече на Моника Белучи

Дано Кокорчо да е по-читав!

ама едва ли

Волта

Какви изненади от шимпанзета с отворени гъзове, чакащи да им се изпразни цру в анусите. Само ГЕРБ!

аз какво искам....искам Ицето да си е тука

е започнал да заеква или на мен така ми се струва

Това е харвардски акцент ;)

и азе съм завършил Харвард в село Приселци, ама не говоря така : )

Прекалява с хранителните добавки и дано не стигне до лекарствен делириум и да скочи от някъде. Такива търсят комунделите да да си играят на марионетки. РЪр ще пуска лакардии с Бър докато всички клошари изтеглят с чували предплатените суми за празните думи. Кирчо ще си гледа рахатлъка, а народа хайдутлука.

Нали ми обеща ел. колело! Или ще е друг път?

Кире, къде ти е усмивката, дето подлъга бабите и госпожиците?

щях да псувам, че са ми изтрили коментарите и се сетих, че те бяха за друга статия

За Канадският паспорт разбрахме че ,си заключил във сейфа...не можах да разбера защо ,си извади валидната комсомолска книжка ..

Изненадата ще бъде за нас - ЩЕ НИ ИЗНЕНАДАТ ОТЗАД НЯКОЛКО ПЪТИ!!!

Интересно, от една страна това момче ми се вижда усмихнато, интелигентно и ерудиарано, а същевременно от друга страна изглежда наивно, повърхностно и с поведение на льохман.Какъв е всъщност той?

Второто!

Демек пазарлъците са успешни.. явно продължава разделянето на баницата и кой колко ще открадне.. още след месец ще почнат да излизат данни за продължаващите престъпления на канадския мошеник и изцъкления престъпник.. да видим колко ще са доволни малоумниците, които гласуваха за тия престъпници..

Е, кой мислиш, ще извади тия данни? А, Рашков?

Зъбльото ми

Бла Бла приказки. Фантазьор и патологичен лъжец. Лъже и си вярва.

Най-забавното е че тия Харвърди като се усерат. После ще дойде някой и ще каже : - Аз съм възпитаник на Харвард. - Мани го тоя некадърник, тоя пропадняк , за нищо не става, знаем ги тия мушенници ... Заради това и във вестника на Харвард писаха, дипломата не определя личните характеристики на хората.

Адаш, почвайте да чегъртате, че гербавите чалгаропитеци не се траят!

От теб ще почнем, цървул беден!

Разговорите са конспиративни. Догодина ще видим,ако има сбирка на политбюрото на БСПу...

Всеки си получи лелеяната порцийка и всички са доволни :) Да му мисли народа!

Браво Кире, Никой няма възражения! Точно като на партийно събрание от преди 89 година. А на татко ти, дето седеше до Гумен Гадев, какъв пост ще предложиш? Смешник!

Теб,мошеник ,хората ще те изненадат след 2-3 месеца