Коментари - Кирил Петков: Разделителната ни линия с президента е Украйна | Днес.dir.bg

Кирил Петков: Разделителната ни линия с президента е Украйна

Всички бихме се радвали да имаме куража, който има Зеленски, заяви лидерът на ПП

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Разделителната ни линия с президента е Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Смелост? Смелост да проси.

.. Това подобие на политик, Главнокомандващият на Българската армия, човекът , който по принцип трябва да е морална опора и олицетворение на родолюбието и смелостта, който трябва да е надпартиен и надконюнктурен, да смел лидер, да е само и единствено родолюбец в случай на чужда агресия, човекът, който най-сърдечно и безрезервно трябваше да поздрави Зеленски за неуморната му и смела борба срещу руския агресор, която той води навсякъде, по всякакъв начин, неуморно... този наш президент е истински срам, придател, малък човек, който няма никаква представа какви качества трябва да притежава човек на неговият пост... Радев за съжаление е въплъщение за сринатите основни ценности у българина, олицетворение на тоталната липса на разбиране що е то народ, Родина, родолюбие, саможертва... Срам и позор! Обезличени и кухи зомбита на 100 годишната руска пропаганда! Съсипаха ни, закриха държавата ни мръсните долни руснаци! Русия- Империя на лъжата и пропагандата! Най- големият, лицемерен и жесток враг на държавата България!

34 години след краха на комунизма у нас се вихри комунистичеса русофилистична пропаганда, руския агент- президент, БСП, Възраждане, ДС и руски агенти се опитват да обърнат курса на страната ни отново към дивашка русия, да загърбим Европа, цивилизацията и демокрацията и да станем отново роби на алкохолиците с мания за световно господство. Интересно защо евроатлантическите сили, които имат мнозинство в НС не гласуват импичмънт на руския агент-президент, който открите е против евроатлантическия курс на страната и лобира за руските агресори - убийци? Тази креатура има много грехове към българската държава и народ: призиви за метеж, насъскване на българи срещу българи, институции срещу институции, унижаване достойнството на депутатите, унижаване на българската държава пред ЕС и света, лъжи, манипулации, провокации, ДС агенти за съветници, раболепие и слугинаж на руската посланичка Мутрофана, конфликт на интереси с назначаване на любовницата си на държавна работа във ВВС, апартамент за сексуални афери, … този тип е морално нечист и омазан отвсякъде и трябва да бъде разкаран от българската държава неотлагателно.

Все още се чудя в следното. НИМА ОЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ КОМУНИЗМЪТ У НАС НЕ Е МРЪДНАЛ И ЙОТА. СЕГА УПРАВЛЯВАТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ, ПАЗЕНИ ОТ ДС И ДРУГИТЕ СИЛОВИ ВЕДОМСТВА. АМИ ВИЖТЕ СВ тата НА ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ. ЗАПАДЪТ ИЛИ ЕС И НАТО СА ПАРАЛЕЛА НА СССР И ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, СЛЕПИ ЛИ СТЕ ИЛИ СЪВСЕМ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОСМИСЛИТЕ!!!!.

Ти си емигрант, ама от ония, на които бащите им ограбиха България и изпратиха децата си с много пари на запад,.

Интересно защо евроатлантическите сили, които имат мнозинство в НС не гласуват импичмънт на руския агент-президент, който открите е против евроатлантическия курс на страната и лобира за руските агресори - убийци? Тази креатура има много грехове към българската държава и народ: призиви за метеж, насъскване на българи срещу българи, институции срещу институции, унижаване достойнството на депутатите, унижаване на българската държава пред ЕС и света, лъжи, манипулации, провокации, ДС агенти за съветници, раболепие и слугинаж на руската посланичка Мутрофана, конфликт на интереси с назначаване на любовницата си на държавна работа във ВВС, апартамент за сексуални афери, … този тип е морално нечист и омазан отвсякъде и трябва да бъде разкаран от българската държава неотлагателно.

Дупетата и слуги на Посолството пърдът и се насират от яд , че народа е с Радев.

Не е разделителна линия, а пропаст. Радев е честен български офицер и президент на България, а простокиро е задръстен задник.

Кирчо, Президента е прав. Ако искаш да имаш смелоста на зеленски вземи си две дози кокаин и ще успееш. Путин защитава украинците в Донбас и ще защити Украйна от фашистите. Развръзката е близо.

Видяхме го на живо Зеленски. Не изглеждаше хич надрусан от една страна, от друга направи нашия смешен и жалък. С лекота.

Не се напъвайте бе дупедавци.Народа си обича Президента.Той казва истината ,а Вие лъжете ли лъжете…

А ти помниш ли че го избраха президента на втори тур? А помниш ли че избирателната активност беше 34%? А? Нали голяма част от опорките са ви на тази база? А? Колко значи да е "народа" и колко значи да го "обича"? Краката на лицемерието са дори по-къси и от тези на откровената лъжа.

Подкрепяме проруския президент радев

Първо ала-бала, после къш, не те обичам

Полуидиота проруска пачйвра радевь е срам за нацията

Кого обиждаш бе, нещастник

Интимния прислужник на педерашките

Важна е България, а не Украина или Канада или САЩ или ЕС. Важен е Софииският Университет ,а не Харвард. Такива като тебе да ховят за смоци в Уюво.

Забрави русия педераст

Ако президент на България означава да ходих по сборове и исторически места и да се кичиш с Ботев и Левски, защото виждаш, че ти самия като човек олекваш, явно Радев е човекът! Той не получава инструкции от руското посолство. Той направо е аватарът на Путин!

Друго си е викаш достолепния - Плевнелиев, познат още като путьо маринкин.

Така е Кирчо, вас Посолството ви инсталира за да сте в услуга на Усрайна, докато Радев помни че е президент на България, избран от българският народ

Радев и азиатска страхлива марионетка

Предлагам, всички тези дупегавци Евроатлантици, по една пушка на автобусче и на първа линия на фронта. Да ви питам тогава на коя страна сте. Долни боклуци.

Азитска утайка, в НАТО сме, няма нужда да ходим ние или си прекалено проста да го разбереш

Украйна обаче не е в НАТО. Мисли с тая грозна глава

Ти си на страната на вова путката нали

Да е българския Зеленски:САЩ и ЕС да му дават пари и той да изпраща българите да се бият с руснаците. И когато започнат да пристигат труповете в черни чували Киро Тъпото ще избяга в Канада и ще се скрше при ескимосите.

продажници боклуци прегърнаха се смутрата борисов и пеевски сега заедно си делят власта 600 000 избиратели на промяната да го духат продажни копелета мръсни

То задника и минджата една бразда ги дели, ама като бръкнеш и си оближеш пръстите, вкусът е различен.. Кире !

Киро ти наистина си голям ибрик

Всеки си има мнение, Петков има свое, Радев свое. Петков освен това си има идол - зеления, който е "велик", защото цял ес му върши работа, без ес щеше да е никой. Поставиха го на пиедестал и някои като киро продължават да го величаят. Освен това, въоръжаването няма как да спре войната, ама киро пак е щастлив, нали.

Аутист канадски!

Кандидат за кмет, който започва кампанията си с "ала-бала" (чатбота Наталия) хич не ми го хвали. "Обаждаме се във връзка с Вашата поръчка"... хахаха и тоя ще ми става кмет!

Ако по някаква причина САЩ загубят интерес към паталакмата в Украйна Кирчо за две секунди ще се отметне. Бокича е същото мекере. Пък Кирчо първо го назначи Радев. Та президента да му тегля една, дори само за това. А има и за друго.

Замириса. Ако Путин правеше нещата, които говореше преди повече от 20 години и Русия и Украйна щяха да са едни мирни и доста проспериращи държави. Даже целият свят щеше да е по-сигурен, богат и доволен. Ама не би...

А разделителната линия между вас и народа е корупцията която прокарвате и узаконявате с бандата на Боци и ОГП то на Ахмет с помоща на зеления продажен чорап

Класическата българска политика, обърнати на запад и наведени на изток с фес на главата

Ще изчакаме да дадете бронетехниката и тогава ще ви грухаме.

По големи смелост и хъс от тези в Интернет. Даже в кварталната кръчма на пет ракии не сте толкова смели:)

Киро ,ти си политически шмекер заедно с Гнома Атанасов и Христо от Росенец.Разделителната линия между вас и голямата част от Българите с президента е ,че вие ни излъгахте като избиратели изпирайки корупционите практики и престъпления на Бойко Методиев Борисов.Сега вашата тройна коалиция ГЕРБ- ППДБ - ДПС ще доликвидира страната ни ,законоста и парламентаризма .Днес реално командва Борисов и Доган ,а вие станахте безлични послушковци.Номера ,че свалихте каскета Гешев няма да мине пред трезвомислещите българи останали на територията България.

Много ми е интересно какво ще каже, като Украйна загуби войната. Като западняците им спрат парите. Е тогава тоя кво ще каже? Най вероятно ще се извърти на 180 градуса и се едно нищо.

Защо не ти е интересно, какво се говори от Кремъл за брилянтното изпълнение на планът и целите на СВО? Понеже планът очевидно беше да се вземе Киев, Херсон даже го взеха за малко, ама за малко, да вземат гр. Запорожие, след Бахмут да разкажат всичката игра на украинците... Обаче в действителност? Планираме да вървим напред, ама като видим дебелия край, планираме кръгом и пак напред:). Целите на СВО, също очевидно не са били разширяване на НАТО и границите му с Русия, въоръжаване на Украйна, консолидация на украинската нация и изолация на Русия до толкова, че Путин даже и в ЮАР не е желан.

На теб Кирчо трябва да ти се напомнят две неща. 1. Ти стана публична личност благодарение на Президента Радев. Той те включи в служебния си кабинет. Ако не беше той, никой никога нямаше да чуе за теб. 2. Позицията на Президента по Украйна е българската позиция,Кирчо. Тя се подкрепя от огромното мнозинство български граждани. Твоята позиция,Кирчо е позицията на американското посолство. Тя не може да е българска!

На Този пъпът му в Покрайната ли е хвърлен?

Така е. Неможе на инсталирани отгоре да управляват първата и единствена цел е да обслужват чужди интереси - на щатите в Украйна. Това се нарича слугинаж, продажничество, предателство. Да не говорим че целия парламент е избран с 30%, а правителството с половината. Народа не ги подкрепя но те управляват. За наркоманиите и пиците с кристали да не говорим. Упадъка е до дъното

американски ибеикчия. Заедно с молеца Двнков инококореният педсл ще докарат държавата до фалит и позната схема МВФ. Бл3к рок, Вангард ще изкупят на безценица цяла европа и ресурсите. Затварянето на Моряците, пеи които отворени остават само американските такива е ясен знак за намеренията им. Все още недоумявам кой излъга Радев за тия двамата тъпиро и молеца?! Той им даде политическа легитимност а те двамата (авери от едно котило) му забиха нож в гърба по идентичен начин. Всичко което се говори официално в България е чиста 1000% лъжа. Същото беше и с ковид истерията.

Киро, тръгвай с пушка в ръка да се биеш срещу руснаците. В момента там атмосферните условия са много подходящи за една геройска смърт. И бъде сигурен, че никой няма да си спомня за теб.

Що не тръгваш с пушка да се биеш за любимия диктатор в Кремъл? Току виж ти даде яхтичка и на теб... Или поне едно кашонче рубли като на Пригожин? Или поне камуфлажче Луи Вюитон, като на Кадиров? Тъпаци.

Не Путин е закъсал за жива сила...

А кой търсеше доброволци на възраст до 65 години ама нямаше? На кой сума хора избягаха от държавата като тръгнаха да ги мобилизират? Кой опря до Вагнер, дето после странно се оказа, че не съществувала, като му показаха дебелия край? Кой опря до десетки и може би стотици хиляди затворници? Ама напоследък и те се дърпат, кой знае защо? Даже преди Вагнер да го престанат да съществува:)

Тази коалиция по сметка ще взриви гражданския мир в България!

Крайно време е да се каже на американските куратори, че българските им лакеи не са адекватни. Или само това предлага бюрото за безработни в Канада?

Киро Петков си има мозък. Казва се Посолството.

Хора, отворете си очите. Месеци след идването на власт на Байдън, войната в Утрайна започна.

Его си Демокрацията щом те ограничават във всичко , ако кажеш нещо срещу евреи и цигани !

Киреее голямо си менте леко ми биеш на ляво затова не се меси за всичко че ставаш смешен вземаи автомата зелената тениска и в Киев Българи срещу Руснаци няма как да стане братчето ми

Виждаме, че иначе сте си социалисти - и той, и вие. ;)

Само 16.6% имат доверие в правителството( и то според стъкмистиката), a РЕАЛНО Е 5 %, а за Путин нивото на доверие на руснаците надхвърля 77% !!! Е, ЗА КОГО БИЕ КАМБАНАТА ????

ЕТО ТОВА СЕ НАРИЧА КРАСОТА - ДА СЕ ПРЕГЪРНЕШ С МАФИЯТА, С ТЕЗИ КОИТО ЩЯХА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА, ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ ,ЗАРАДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ДА ИЗЛЪЖАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ, ЧЕ НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА СА В КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ И ДПС, А ПОСЛЕ СЕ ПРЕГРЪЩАТ И СЕ ЦЕЛУВАТ С ТЯХ И СИ ДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ, КРАЖБИТЕ, СОФРАТА. Е, АКО ТОВА НЕ Е ЦИНИЗЪМ СЪТВОРЕН ОТ ТОЗИ И ШАЙКИТЕ, КАКВО ТРЯБВА ДА ГО НАРЕЧЕМ ПЪК И ЩЕ ЗАКАНВА НА ПРЕЗИДЕНТА, НАЙ-МОРАЛНИЯ ПОЛИТИК. А МАЛКО СПРИ, ЗАЩОТО АКО НЕ СПРЕШ НА НАРОДА ВЗЕ МНОГО ДА МУ ПИСВА ОТ ВАС И ТОЙ ЩЕ ВИ СПРЕ. ДНЕС ДЕНКОВ КАЗВА, ЧЕ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ПРЕЗИДЕНТА Е ПОДПИСАЛ ДЕКЛАРАЦИЯ СЪС СЪЮЗНИЦИТЕ ОТ НАТО ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА, А ДНЕС ТОЙ БИЛ КРИТИКУВАЛ ТЯХ И КОГА Е БИЛ ИСКРЕН -ТОГАВА ИЛИ СЕГА. АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ДЕНКОВ ПРЕЗИДЕНТА Е БИЛ И Е ИСКРЕН И ТОГАВА И СЕГА, ЗАЩОТО ПОМОЩТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОМОЩ, А НЕ ИЗДРЪЖКА КАКТО ВИЕ ПРАВИТЕ СЕГА - ОСТАВЯТЕ ПРАЗНИ СКЛАДОВЕ НА НАШАТА АРМИЯ И ГИ ДАВАТЕ НА УКРАЙНА, А УЖ СЕ ПЛАШИТЕ И НИ ПЛАШИТЕ С АГРЕСИЯТА НА РУСИЯ, А НИ ОСТАВЯТЕ БЕЗ ОРЪЖИЯ

Куража на Зеленски е резултат от кинтите и кокаина които му дават САЩ и ЕС !

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е УРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК, ТОВА ЧЕ КРИТИКУВА СЛУГИНАЖА НА ПАРТИИТЕ НИ КЪМ УКРАЙНА НЕ ГО ПРАВИ РУСОФИЛ, А БЪЛГАРОФИЛ. СЛУГИНАЖА ИМ КЪМ УКРАЙНА, НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА ТЯХ, ЗАЩОТО ТЕ СА НА ИЗДРЪЖКА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НЕ ОТ УКРАИНСКИЯ И БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СА НАД ВСИЧКО, А НЕ УКРАЙНА С КОЯТО ТЕ СИ ЛЯГАТ И СТАВАТ , НА УСТА. НЕ Е НОРМАЛНО ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ. ПРЕЗИДЕНТА Е НАЙ-ДОБРЕ ЗАПОЗНАТ С ТЕХНИКАТА В БА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЗА 1 МЕСЕЦ СА НАУЧИЛИ НЕЩО. НЕ НИЩО НЕ СА НАУЧИЛИ, А ДЕЙСТВАТ ПО ЗАПОВЕД НА ПОСОЛСТВОТО. ДА НЕ ЗАБРАВИ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА, СА СТАНАЛИ ТОВА, КОЕТО СА СЕГА И ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ВОЛНОСТИ ПО НЕГОВ АДРЕС, НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВА, ЗАЩОТО НАРОДА Е ЗАД ПРЕЗИДЕНТА.

Червените боклуци скочиха да защитават радефффф, който един пат не е споменал, кой бомби Украйна и да го осъди , като агресия! То е ясно, че запада е виновен за всичко, а Путлер се бори за мир. И Сталин е нападнал Полша и Финландия....зщото са били заплаха ....

г-н Радев да е обади на Зеления клоун, че ще им прати клоуните ПП-ДБ направо на Кiев вокзал.

РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ВИ ЛИНИЯ Е, ЧЕ ТОЙ Е БЪЛГАРОФИЛ, А ВИЕ СТЕ ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ, РАБОТИТЕ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА. ТОВА КОЕТО КАЗВА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УКРАЙНА НА 100 % Е ПРАВ. МИР СЕ ПОСТИГА С ДИПЛОМАЦИЯ, А НЕ С ОРЪЖИЯ.! ПОЖАР НЕ СЕ ГАСИ С БЕНЗИН! ДЕКЛАРАЦИЯТА, КОЯТО ТОЙ Я ПОДПИСАЛ ПРЕДИ 1 ГОДИНА ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА, ТРЯБВА ДА Е ПОМОЩ, А НЕ ИЗДРЪЖКА И ТО ИЗДРЪЖКА С ОРЪЖИЯ, КОИТО ВИЕ ДАВАТЕ, ДАЖЕ ОПРАЗНИХТЕ И СКЛАДОВЕТЕ НА БА. БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛИ НУЖДА ОТ СУВЕРЕНИТЕТ? НЕ СЕ ЛИ БОЯХТЕ ОТ АГРЕСИЯТА НА РУСИЯ СПРЯМО НАС? АКО РУСКАТА АГРЕСИЯ Е НАСОЧЕНА КЪМ НАС, С КАКВО ПРАВО НИ ОТНЕМАТЕ СИГУРНОСТТА -ОРЪЖИЯТА, ТА ГИ ДАВАТЕ НА УКРАЙНА? НАШАТА РОДИНА УКРАЙНА ЛИ Е ТА ВИЕ ПОВЕЧЕ МИЛЕЕТЕ ЗА НЕЯ ОТКОЛКОТО ЗА БЪЛГАРИЯ?. ТОЗИ ЧОВЕК - ПРЕЗИДЕНТА, ЗАРАДИ ВАС СИГУРНО ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СЕ КЪЛНЕ, ЧЕ ИСКАШЕ ВЪВ ВАШЕ ЛИЦЕ ДА ВИДИ МЛАДИ И НЕКОРУМПИРАНИ ХОРА ДА ЗАСТАНАТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И ДА Я УПРАВЛЯВАТ. НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ, ЧЕ ВИЕ ГО ПОДВЕДОХТЕ, ЦИНИЧНО ИЗЛЪГАХТЕ? ВИЕ СЕ ОКАЗАХТЕ ПО-ГОЛЕМИ МЕРЗАВЦИ И ОТ МУТРИТЕ, ПРЕГЪРНАХТЕ СЕ С ТЯХ И ПРАВИТЕ ТОВА, КОЕТО ТЕ СА ПРАВИЛИ И ТО НА ПО-БЪРЗИ ОБОРОТИ.

Към българския народ! Новата директива спусната от Спас Русев по нареждане на Боци,ПП-ДБ, ДПС е :Бой по Радев и Гешев във БТВ,ТВ НОВА и останалите медии,във всички публицистични предавания,за да се внуши,че Гешев е книжен тигър и няма електорален потенциал и да се внуши, че рейтинга на президента непрекъснато пада.И това е доказуемо–случайно ли са социологичните изследвания по медиите,без да сме пред избори–НЕ. Случайно ли е организираното плюене от платени „журналисти“, от 20 дни по президента? БЪЛГАРИ, ПАЗЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА!

Това човече е с непреодолима патология, кой ги избра тия гниди бе???

Спрете вече с тая Украйна бе.Помислете малко и за проблемите в България.Българския народ,Ви е изпратил там,не някой друг.Ако не исате да работите за бъларите,измитайте се от там и отивайте в щатите,Украйна и където и4скате.

Абре кире баща ти да не е объркал дупките на майка ти и си излязъл отзад та си станал такъв боклук

Коментари - Кирил Петков: Разделителната ни линия с президента е Украйна | Днес.dir.bg

Кирил Петков: Разделителната ни линия с президента е Украйна

Всички бихме се радвали да имаме куража, който има Зеленски, заяви лидерът на ПП

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Разделителната ни линия с президента е Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Смелост? Смелост да проси.

.. Това подобие на политик, Главнокомандващият на Българската армия, човекът , който по принцип трябва да е морална опора и олицетворение на родолюбието и смелостта, който трябва да е надпартиен и надконюнктурен, да смел лидер, да е само и единствено родолюбец в случай на чужда агресия, човекът, който най-сърдечно и безрезервно трябваше да поздрави Зеленски за неуморната му и смела борба срещу руския агресор, която той води навсякъде, по всякакъв начин, неуморно... този наш президент е истински срам, придател, малък човек, който няма никаква представа какви качества трябва да притежава човек на неговият пост... Радев за съжаление е въплъщение за сринатите основни ценности у българина, олицетворение на тоталната липса на разбиране що е то народ, Родина, родолюбие, саможертва... Срам и позор! Обезличени и кухи зомбита на 100 годишната руска пропаганда! Съсипаха ни, закриха държавата ни мръсните долни руснаци! Русия- Империя на лъжата и пропагандата! Най- големият, лицемерен и жесток враг на държавата България!

34 години след краха на комунизма у нас се вихри комунистичеса русофилистична пропаганда, руския агент- президент, БСП, Възраждане, ДС и руски агенти се опитват да обърнат курса на страната ни отново към дивашка русия, да загърбим Европа, цивилизацията и демокрацията и да станем отново роби на алкохолиците с мания за световно господство. Интересно защо евроатлантическите сили, които имат мнозинство в НС не гласуват импичмънт на руския агент-президент, който открите е против евроатлантическия курс на страната и лобира за руските агресори - убийци? Тази креатура има много грехове към българската държава и народ: призиви за метеж, насъскване на българи срещу българи, институции срещу институции, унижаване достойнството на депутатите, унижаване на българската държава пред ЕС и света, лъжи, манипулации, провокации, ДС агенти за съветници, раболепие и слугинаж на руската посланичка Мутрофана, конфликт на интереси с назначаване на любовницата си на държавна работа във ВВС, апартамент за сексуални афери, … този тип е морално нечист и омазан отвсякъде и трябва да бъде разкаран от българската държава неотлагателно.

Все още се чудя в следното. НИМА ОЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ КОМУНИЗМЪТ У НАС НЕ Е МРЪДНАЛ И ЙОТА. СЕГА УПРАВЛЯВАТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ, ПАЗЕНИ ОТ ДС И ДРУГИТЕ СИЛОВИ ВЕДОМСТВА. АМИ ВИЖТЕ СВ тата НА ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ. ЗАПАДЪТ ИЛИ ЕС И НАТО СА ПАРАЛЕЛА НА СССР И ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, СЛЕПИ ЛИ СТЕ ИЛИ СЪВСЕМ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОСМИСЛИТЕ!!!!.

Ти си емигрант, ама от ония, на които бащите им ограбиха България и изпратиха децата си с много пари на запад,.

Интересно защо евроатлантическите сили, които имат мнозинство в НС не гласуват импичмънт на руския агент-президент, който открите е против евроатлантическия курс на страната и лобира за руските агресори - убийци? Тази креатура има много грехове към българската държава и народ: призиви за метеж, насъскване на българи срещу българи, институции срещу институции, унижаване достойнството на депутатите, унижаване на българската държава пред ЕС и света, лъжи, манипулации, провокации, ДС агенти за съветници, раболепие и слугинаж на руската посланичка Мутрофана, конфликт на интереси с назначаване на любовницата си на държавна работа във ВВС, апартамент за сексуални афери, … този тип е морално нечист и омазан отвсякъде и трябва да бъде разкаран от българската държава неотлагателно.

Дупетата и слуги на Посолството пърдът и се насират от яд , че народа е с Радев.

Не е разделителна линия, а пропаст. Радев е честен български офицер и президент на България, а простокиро е задръстен задник.

Кирчо, Президента е прав. Ако искаш да имаш смелоста на зеленски вземи си две дози кокаин и ще успееш. Путин защитава украинците в Донбас и ще защити Украйна от фашистите. Развръзката е близо.

Видяхме го на живо Зеленски. Не изглеждаше хич надрусан от една страна, от друга направи нашия смешен и жалък. С лекота.

Не се напъвайте бе дупедавци.Народа си обича Президента.Той казва истината ,а Вие лъжете ли лъжете…

А ти помниш ли че го избраха президента на втори тур? А помниш ли че избирателната активност беше 34%? А? Нали голяма част от опорките са ви на тази база? А? Колко значи да е "народа" и колко значи да го "обича"? Краката на лицемерието са дори по-къси и от тези на откровената лъжа.

Подкрепяме проруския президент радев

Първо ала-бала, после къш, не те обичам

Полуидиота проруска пачйвра радевь е срам за нацията

Кого обиждаш бе, нещастник

Интимния прислужник на педерашките

Важна е България, а не Украина или Канада или САЩ или ЕС. Важен е Софииският Университет ,а не Харвард. Такива като тебе да ховят за смоци в Уюво.

Забрави русия педераст

Ако президент на България означава да ходих по сборове и исторически места и да се кичиш с Ботев и Левски, защото виждаш, че ти самия като човек олекваш, явно Радев е човекът! Той не получава инструкции от руското посолство. Той направо е аватарът на Путин!

Друго си е викаш достолепния - Плевнелиев, познат още като путьо маринкин.

Така е Кирчо, вас Посолството ви инсталира за да сте в услуга на Усрайна, докато Радев помни че е президент на България, избран от българският народ

Радев и азиатска страхлива марионетка

Предлагам, всички тези дупегавци Евроатлантици, по една пушка на автобусче и на първа линия на фронта. Да ви питам тогава на коя страна сте. Долни боклуци.

Азитска утайка, в НАТО сме, няма нужда да ходим ние или си прекалено проста да го разбереш

Украйна обаче не е в НАТО. Мисли с тая грозна глава

Ти си на страната на вова путката нали

Да е българския Зеленски:САЩ и ЕС да му дават пари и той да изпраща българите да се бият с руснаците. И когато започнат да пристигат труповете в черни чували Киро Тъпото ще избяга в Канада и ще се скрше при ескимосите.

продажници боклуци прегърнаха се смутрата борисов и пеевски сега заедно си делят власта 600 000 избиратели на промяната да го духат продажни копелета мръсни

То задника и минджата една бразда ги дели, ама като бръкнеш и си оближеш пръстите, вкусът е различен.. Кире !

Киро ти наистина си голям ибрик

Всеки си има мнение, Петков има свое, Радев свое. Петков освен това си има идол - зеления, който е "велик", защото цял ес му върши работа, без ес щеше да е никой. Поставиха го на пиедестал и някои като киро продължават да го величаят. Освен това, въоръжаването няма как да спре войната, ама киро пак е щастлив, нали.

Аутист канадски!

Кандидат за кмет, който започва кампанията си с "ала-бала" (чатбота Наталия) хич не ми го хвали. "Обаждаме се във връзка с Вашата поръчка"... хахаха и тоя ще ми става кмет!

Ако по някаква причина САЩ загубят интерес към паталакмата в Украйна Кирчо за две секунди ще се отметне. Бокича е същото мекере. Пък Кирчо първо го назначи Радев. Та президента да му тегля една, дори само за това. А има и за друго.

Замириса. Ако Путин правеше нещата, които говореше преди повече от 20 години и Русия и Украйна щяха да са едни мирни и доста проспериращи държави. Даже целият свят щеше да е по-сигурен, богат и доволен. Ама не би...

А разделителната линия между вас и народа е корупцията която прокарвате и узаконявате с бандата на Боци и ОГП то на Ахмет с помоща на зеления продажен чорап

Класическата българска политика, обърнати на запад и наведени на изток с фес на главата

Ще изчакаме да дадете бронетехниката и тогава ще ви грухаме.

По големи смелост и хъс от тези в Интернет. Даже в кварталната кръчма на пет ракии не сте толкова смели:)

Киро ,ти си политически шмекер заедно с Гнома Атанасов и Христо от Росенец.Разделителната линия между вас и голямата част от Българите с президента е ,че вие ни излъгахте като избиратели изпирайки корупционите практики и престъпления на Бойко Методиев Борисов.Сега вашата тройна коалиция ГЕРБ- ППДБ - ДПС ще доликвидира страната ни ,законоста и парламентаризма .Днес реално командва Борисов и Доган ,а вие станахте безлични послушковци.Номера ,че свалихте каскета Гешев няма да мине пред трезвомислещите българи останали на територията България.

Много ми е интересно какво ще каже, като Украйна загуби войната. Като западняците им спрат парите. Е тогава тоя кво ще каже? Най вероятно ще се извърти на 180 градуса и се едно нищо.

Защо не ти е интересно, какво се говори от Кремъл за брилянтното изпълнение на планът и целите на СВО? Понеже планът очевидно беше да се вземе Киев, Херсон даже го взеха за малко, ама за малко, да вземат гр. Запорожие, след Бахмут да разкажат всичката игра на украинците... Обаче в действителност? Планираме да вървим напред, ама като видим дебелия край, планираме кръгом и пак напред:). Целите на СВО, също очевидно не са били разширяване на НАТО и границите му с Русия, въоръжаване на Украйна, консолидация на украинската нация и изолация на Русия до толкова, че Путин даже и в ЮАР не е желан.

На теб Кирчо трябва да ти се напомнят две неща. 1. Ти стана публична личност благодарение на Президента Радев. Той те включи в служебния си кабинет. Ако не беше той, никой никога нямаше да чуе за теб. 2. Позицията на Президента по Украйна е българската позиция,Кирчо. Тя се подкрепя от огромното мнозинство български граждани. Твоята позиция,Кирчо е позицията на американското посолство. Тя не може да е българска!

На Този пъпът му в Покрайната ли е хвърлен?

Така е. Неможе на инсталирани отгоре да управляват първата и единствена цел е да обслужват чужди интереси - на щатите в Украйна. Това се нарича слугинаж, продажничество, предателство. Да не говорим че целия парламент е избран с 30%, а правителството с половината. Народа не ги подкрепя но те управляват. За наркоманиите и пиците с кристали да не говорим. Упадъка е до дъното

американски ибеикчия. Заедно с молеца Двнков инококореният педсл ще докарат държавата до фалит и позната схема МВФ. Бл3к рок, Вангард ще изкупят на безценица цяла европа и ресурсите. Затварянето на Моряците, пеи които отворени остават само американските такива е ясен знак за намеренията им. Все още недоумявам кой излъга Радев за тия двамата тъпиро и молеца?! Той им даде политическа легитимност а те двамата (авери от едно котило) му забиха нож в гърба по идентичен начин. Всичко което се говори официално в България е чиста 1000% лъжа. Същото беше и с ковид истерията.

Киро, тръгвай с пушка в ръка да се биеш срещу руснаците. В момента там атмосферните условия са много подходящи за една геройска смърт. И бъде сигурен, че никой няма да си спомня за теб.

Що не тръгваш с пушка да се биеш за любимия диктатор в Кремъл? Току виж ти даде яхтичка и на теб... Или поне едно кашонче рубли като на Пригожин? Или поне камуфлажче Луи Вюитон, като на Кадиров? Тъпаци.

Не Путин е закъсал за жива сила...

А кой търсеше доброволци на възраст до 65 години ама нямаше? На кой сума хора избягаха от държавата като тръгнаха да ги мобилизират? Кой опря до Вагнер, дето после странно се оказа, че не съществувала, като му показаха дебелия край? Кой опря до десетки и може би стотици хиляди затворници? Ама напоследък и те се дърпат, кой знае защо? Даже преди Вагнер да го престанат да съществува:)

Тази коалиция по сметка ще взриви гражданския мир в България!

Крайно време е да се каже на американските куратори, че българските им лакеи не са адекватни. Или само това предлага бюрото за безработни в Канада?

Киро Петков си има мозък. Казва се Посолството.

Хора, отворете си очите. Месеци след идването на власт на Байдън, войната в Утрайна започна.

Его си Демокрацията щом те ограничават във всичко , ако кажеш нещо срещу евреи и цигани !

Киреее голямо си менте леко ми биеш на ляво затова не се меси за всичко че ставаш смешен вземаи автомата зелената тениска и в Киев Българи срещу Руснаци няма как да стане братчето ми

Виждаме, че иначе сте си социалисти - и той, и вие. ;)

Само 16.6% имат доверие в правителството( и то според стъкмистиката), a РЕАЛНО Е 5 %, а за Путин нивото на доверие на руснаците надхвърля 77% !!! Е, ЗА КОГО БИЕ КАМБАНАТА ????

ЕТО ТОВА СЕ НАРИЧА КРАСОТА - ДА СЕ ПРЕГЪРНЕШ С МАФИЯТА, С ТЕЗИ КОИТО ЩЯХА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА, ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ ,ЗАРАДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ДА ИЗЛЪЖАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ, ЧЕ НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА СА В КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ И ДПС, А ПОСЛЕ СЕ ПРЕГРЪЩАТ И СЕ ЦЕЛУВАТ С ТЯХ И СИ ДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ, КРАЖБИТЕ, СОФРАТА. Е, АКО ТОВА НЕ Е ЦИНИЗЪМ СЪТВОРЕН ОТ ТОЗИ И ШАЙКИТЕ, КАКВО ТРЯБВА ДА ГО НАРЕЧЕМ ПЪК И ЩЕ ЗАКАНВА НА ПРЕЗИДЕНТА, НАЙ-МОРАЛНИЯ ПОЛИТИК. А МАЛКО СПРИ, ЗАЩОТО АКО НЕ СПРЕШ НА НАРОДА ВЗЕ МНОГО ДА МУ ПИСВА ОТ ВАС И ТОЙ ЩЕ ВИ СПРЕ. ДНЕС ДЕНКОВ КАЗВА, ЧЕ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ПРЕЗИДЕНТА Е ПОДПИСАЛ ДЕКЛАРАЦИЯ СЪС СЪЮЗНИЦИТЕ ОТ НАТО ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА, А ДНЕС ТОЙ БИЛ КРИТИКУВАЛ ТЯХ И КОГА Е БИЛ ИСКРЕН -ТОГАВА ИЛИ СЕГА. АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ДЕНКОВ ПРЕЗИДЕНТА Е БИЛ И Е ИСКРЕН И ТОГАВА И СЕГА, ЗАЩОТО ПОМОЩТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОМОЩ, А НЕ ИЗДРЪЖКА КАКТО ВИЕ ПРАВИТЕ СЕГА - ОСТАВЯТЕ ПРАЗНИ СКЛАДОВЕ НА НАШАТА АРМИЯ И ГИ ДАВАТЕ НА УКРАЙНА, А УЖ СЕ ПЛАШИТЕ И НИ ПЛАШИТЕ С АГРЕСИЯТА НА РУСИЯ, А НИ ОСТАВЯТЕ БЕЗ ОРЪЖИЯ

Куража на Зеленски е резултат от кинтите и кокаина които му дават САЩ и ЕС !

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е УРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК, ТОВА ЧЕ КРИТИКУВА СЛУГИНАЖА НА ПАРТИИТЕ НИ КЪМ УКРАЙНА НЕ ГО ПРАВИ РУСОФИЛ, А БЪЛГАРОФИЛ. СЛУГИНАЖА ИМ КЪМ УКРАЙНА, НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА ТЯХ, ЗАЩОТО ТЕ СА НА ИЗДРЪЖКА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НЕ ОТ УКРАИНСКИЯ И БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СА НАД ВСИЧКО, А НЕ УКРАЙНА С КОЯТО ТЕ СИ ЛЯГАТ И СТАВАТ , НА УСТА. НЕ Е НОРМАЛНО ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ. ПРЕЗИДЕНТА Е НАЙ-ДОБРЕ ЗАПОЗНАТ С ТЕХНИКАТА В БА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЗА 1 МЕСЕЦ СА НАУЧИЛИ НЕЩО. НЕ НИЩО НЕ СА НАУЧИЛИ, А ДЕЙСТВАТ ПО ЗАПОВЕД НА ПОСОЛСТВОТО. ДА НЕ ЗАБРАВИ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА, СА СТАНАЛИ ТОВА, КОЕТО СА СЕГА И ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ВОЛНОСТИ ПО НЕГОВ АДРЕС, НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВА, ЗАЩОТО НАРОДА Е ЗАД ПРЕЗИДЕНТА.

Червените боклуци скочиха да защитават радефффф, който един пат не е споменал, кой бомби Украйна и да го осъди , като агресия! То е ясно, че запада е виновен за всичко, а Путлер се бори за мир. И Сталин е нападнал Полша и Финландия....зщото са били заплаха ....

г-н Радев да е обади на Зеления клоун, че ще им прати клоуните ПП-ДБ направо на Кiев вокзал.

РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ВИ ЛИНИЯ Е, ЧЕ ТОЙ Е БЪЛГАРОФИЛ, А ВИЕ СТЕ ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ, РАБОТИТЕ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА. ТОВА КОЕТО КАЗВА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УКРАЙНА НА 100 % Е ПРАВ. МИР СЕ ПОСТИГА С ДИПЛОМАЦИЯ, А НЕ С ОРЪЖИЯ.! ПОЖАР НЕ СЕ ГАСИ С БЕНЗИН! ДЕКЛАРАЦИЯТА, КОЯТО ТОЙ Я ПОДПИСАЛ ПРЕДИ 1 ГОДИНА ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА, ТРЯБВА ДА Е ПОМОЩ, А НЕ ИЗДРЪЖКА И ТО ИЗДРЪЖКА С ОРЪЖИЯ, КОИТО ВИЕ ДАВАТЕ, ДАЖЕ ОПРАЗНИХТЕ И СКЛАДОВЕТЕ НА БА. БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛИ НУЖДА ОТ СУВЕРЕНИТЕТ? НЕ СЕ ЛИ БОЯХТЕ ОТ АГРЕСИЯТА НА РУСИЯ СПРЯМО НАС? АКО РУСКАТА АГРЕСИЯ Е НАСОЧЕНА КЪМ НАС, С КАКВО ПРАВО НИ ОТНЕМАТЕ СИГУРНОСТТА -ОРЪЖИЯТА, ТА ГИ ДАВАТЕ НА УКРАЙНА? НАШАТА РОДИНА УКРАЙНА ЛИ Е ТА ВИЕ ПОВЕЧЕ МИЛЕЕТЕ ЗА НЕЯ ОТКОЛКОТО ЗА БЪЛГАРИЯ?. ТОЗИ ЧОВЕК - ПРЕЗИДЕНТА, ЗАРАДИ ВАС СИГУРНО ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СЕ КЪЛНЕ, ЧЕ ИСКАШЕ ВЪВ ВАШЕ ЛИЦЕ ДА ВИДИ МЛАДИ И НЕКОРУМПИРАНИ ХОРА ДА ЗАСТАНАТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И ДА Я УПРАВЛЯВАТ. НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ, ЧЕ ВИЕ ГО ПОДВЕДОХТЕ, ЦИНИЧНО ИЗЛЪГАХТЕ? ВИЕ СЕ ОКАЗАХТЕ ПО-ГОЛЕМИ МЕРЗАВЦИ И ОТ МУТРИТЕ, ПРЕГЪРНАХТЕ СЕ С ТЯХ И ПРАВИТЕ ТОВА, КОЕТО ТЕ СА ПРАВИЛИ И ТО НА ПО-БЪРЗИ ОБОРОТИ.

Към българския народ! Новата директива спусната от Спас Русев по нареждане на Боци,ПП-ДБ, ДПС е :Бой по Радев и Гешев във БТВ,ТВ НОВА и останалите медии,във всички публицистични предавания,за да се внуши,че Гешев е книжен тигър и няма електорален потенциал и да се внуши, че рейтинга на президента непрекъснато пада.И това е доказуемо–случайно ли са социологичните изследвания по медиите,без да сме пред избори–НЕ. Случайно ли е организираното плюене от платени „журналисти“, от 20 дни по президента? БЪЛГАРИ, ПАЗЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА!

Това човече е с непреодолима патология, кой ги избра тия гниди бе???

Спрете вече с тая Украйна бе.Помислете малко и за проблемите в България.Българския народ,Ви е изпратил там,не някой друг.Ако не исате да работите за бъларите,измитайте се от там и отивайте в щатите,Украйна и където и4скате.

Абре кире баща ти да не е объркал дупките на майка ти и си излязъл отзад та си станал такъв боклук