Кирил Петков призовава Русия за намаляване на напрежението

ГЕРБ поиска КСНС, ДБ определи реакцията като навременна, а от "Възраждане" призоваха да не се допуска външна намеса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост(о) Киро е враг на България и на българския народ. Помнете го. Този ще ни включи във войната, която се задава.

За 32 години Американският колелтивен Запад превърна България във парцал. Във всеки смисъл на думата

Кирчо, ти немаш куролация между главния мозък и устата. Трай си и спри да ни излагаш. Между другото защо не публикувате резултатите от рейтинга на правителството, щото е само 18% одобрение ли?

Кирчо, няма ли да приложиш блестящата харвардската идея за нова Авиолиния София - Чукотка?

Тъй като,не ни питаха дали искаме да влизаме в НАТО,нека сега направят допитване до народа,дали искаме НАТО да се изтегли от България.

Мене лично ме попитаха дали Българите искате да влезете в НАТО. Казах ДА вместо вас! А НАТО и ЕС са като капан за мишки,влизането е лесно,излизането невъзможно без разрешение на Създателя-САЩ..

Киро харварда да призове САЩ за намаляване на напрежението.

Най-добре е Киро просто Киро просто да си мълчи.

България беше независима държава преди 32 годин. Тогава през периода 1955 г. - 1990 г. на територията на България никога не е имало чужда войска и чужда военна техника, защото имаше армия която осигуряваше нейната независимост. За съжаление днес България е една васална държава, без армия , управлявана от марионетки , служещи на чужди интереси. България, заедно с Румъния са единствените източноевропейски страни, които са допуснали на своя територия чужди войски и техника на НАТО , години преди да станат членове на този пакт. Това е истината за независимостта на съвременна България.

Кир небесна, ако утре ни вкараш в конфликт, ти от от Харвард или от Торонто ще гледаш??

Ами ако не ни вкара, Боко Тиквата откъде ще гледа?!

"България е суверенна държава и отдавна сме направили своя избор, ставайки член на НАТО". Две грешки в едно изречение. 1.България БИ трябвало да е суверенна държава, ама не е! Това господин Петков и децата го знаят. Смешно и жалко е когато се опитвате да убедите българите в несъществуващи неща. 2.Ние отдавна сме направили своя избор ставайки член на НАТО. И това не е така. Нас никой никога не ни е питал. За такива важни неща се прави референдум! У нас такова нещо не е имало, а ни казаха "Марш в кошарата". Сещате ли се защо у нас нямаше референдум, господин Петков? Ами защото се уплашиха от резултата.Иначе бързо-бързо щяха да го направят. САЩ и Русия преговарят по въпроси свързани със сигурността на Европа и светът. Това е геополитика и е нормално всяка от великите сили да си има свои изисквания.КЪМ ВАС КОЙ Е ПРЕДЯВЯВАЛ ИСКАНЕ И ПРЕТЕНЦИИ. ВАС КОЙ ВИ ПИТА?ЗАЩО СЕ НАВИРАТЕ В ПРЕГОВОРИ, КОИТО НЕ СА ОТ ВАШАТА ЧЕРГА? ГОЛЯМ ЗОР ДА ЗАРАБОТИТЕ АПЛОДИСМЕНТИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО! СЛУГИНАЖА НИКОЙ НЕ ГО ОБИЧА!

Дърт комунист, я бягай от тука бе.

A ти какво си? Млад пе.....ераст

Смешник

Ко бе, "просто Киро"?

От година насам новите ни господари дърпат мечката за опашката и я обвиняват във всички престъпления на света ... накрая ние тъпунгерите ще изядем калач за да може някой друг да си избие дефицита !!!

Статията започва с лъжа "България е суверенна държава.." и по нататък спрях да чета.

Само да напомня как цветът на нацията гласува да обявим война на САЩ и ВБР, за да се докажем като верен съюзник на Германия. После стана тя една...

Ха ха искам да го черпя една бира това канадско нищожество, много ме разсмя. Откакто го инсталира запада е нонстоп в шамарите. )

Кирее ти нали беше фашист бе кво те интересува

И откога Киро да е фашист? Баси, вие троловете живеете в паралелна Вселена.

Как Русия от 80% русофили в България прави всичко възможно да обърне процента!?

Защото вече се е договорила със САЩ да вземе Украйна. От друга страна има таен коз в лицето на становището ни за РСМ. САЩ се опитват да се минат на втори план, но след 4 месеца, когато пуснем РСМ, мнозина ще се сетят, че това е под натиска на САЩ. А ще се сетят защото ще се съгласим със северномакедонската история - македонците са отделен народ, който е живял с векове, сред българи, гърци и турци.

Русия ще върне на Турция жеста, защото вече са ни отписали от приятелите.

Колко шекела ви плащат за изтриване на коментар насрани шабес гои?

Тъпото пак се изказва без изобщо да знае какво се случва. Неадекватен. Срам.

Тези, нашите "държавници" тъпи ли са? Русия е изпратила искане до САЩ, не до България :))))))) Какво се обаждат, от нас никой не иска нищо, ние нямаме глас.

Ти нямаш глас. При си водката в тролската фабрика и се радвай на копейките. Колко дават за тоя пост? 1 рубла?

Ти си поредня неразбрал бг алкохолик :)))))))) Хората си правят делба, а магарето се напъв, най-много да издем някой шут и то американски :)))) както ни наритаха за Македония. :))))

Е нормално. След като Испания и САщ разговарят дали да пратят испански самолети у нас

Как Русия ще решава какво да правим? Луди ли сте?

Премиерът е бил в Канада и явно не знае, че НИЕ не сме направили този избор. Изборът бе направен от шепа политици, с водещ с небългарско име, без да се пита никой!

Съгласен съм с това което каза премиера.

Не България ... а политиците на България направиха този избор. Имало ли е референдум за НАТО? Май-май - не! Няма и да има скоро. От тази тема са бягали всички правителства и президенти до сега! Защо ли? Защото резултатът няма да е угоден за тях. Реалистично е да се мисли, че мнозинството от българите ще подкрепят ЕС, но за НАТО - не съм толкова сигурен. Колкото до 2% от БВП да се отдели за отбрана, което предлагат от ГЕРБ. Вери уел ... но въпросът е какво ще се вземе/направи с тези пари. Аз съм съгласен, ако половин процент се отдели за развойна дейност и производство на собствени оръжия. Защото американските са на хартия, все още, а са платени. Защото накрая да не се окаже, че купуваме нещо, нямаме нищо, а и нямаме възможност да си произведем. За такива решения трябва планиране напред. Не става спонтанно. Колкото до руснаците - симпатизирам им, но в случая това е намеса във вътрешните работи на България. И съм точно толкова безкомпромисен, колкото ако идва от страна на САЩ. Нямат право да го правят. Да си гледат мечките в Сибир. Нека не забравяме, че разпадането на СССР беше реално тяхно дело. В крайна сметка те имплодираха и гравитиращите държави се разхвърчаха от взривната вълна. Абсолютно нормално е, да намерят стабилна орбита някъде другаде.

Не само от НАТО, но и от ЕС трябва да излезем. Ни бива повече да издържаме западните икономики, нека се оправят сами.

Точно така! Браво! Да се изолираме едно хубаво, и да искаме такса преминаване от всеки. На кръстопът сме, за това ще падат доста парички! А ние ще си живуркаме тук и ще си намерим един Ким-Чен да ни обяснява колко сме велики и единствени на тоя свят. Голям кеф ще е - всички ще влизат с такса в България, и ще ни се казва, че всички искат да влизат тук, щото е много гот! Нали така? Направо - идилия! Вижте какво ... ЕС беше и все още е една възможност, която до момента проспахме! Ама наистина! И я проспахме заради политическия ни апарат. Искат от ЕС да дойдат да строят завод, със средна заплата 1 000 евро на работник(защото там е 4 000) - много добре, но първо ще трябва да дадете на този под масата, после на онзи, после в министерството, накрая ще минете през намръщените лелички на гишетата и ще попълните онези двеста формуляра, ще трябва да спонсорирате зелените, защото завода най-вероятно ще е на пътя на таралежите и на птицечовките и чак тогава, евентуално, може да строите! И това е от ден първи и продължава и сега. Това е и причината ГЕРБ да си идат! Никой не направи нищо да озапти селските дерибеи. И какво се получи на практика - имаме качествено образование - останаха единствено ИТ-специалистите, защото тях не ги интересува - с един VPN могат да работят и за проект в САЩ. Няма проблем. Но за квалифицираните инженери, които работят на полето, които конструират, настройват машини, имплементират модули в машини, обучават ... за тях развитие в България - нъц! А в същото време в Румъния заплатите са почти двойно по-високи отколкото в България. Защото хората го имат този проблем, но в по-малка степен. Стане ли въпрос за чуждестранна инвестиция - криво-ляво правят всичко възможност да опънат червения килим на хората! И те го оценяват! А ние? Ние чакаме на готово, все едно сме единствени - и ще направя препратка към увода на коментара! И за това сме си и на това дередже!

Евреинът Паси ни вкара там. Дори и седесарите са му се присмивали на тази негова безумна идея!

КОЙТО СЕ Е ОТЪРВАЛ ОТ РУСИЯ ЖИВЕЕ ДОБРЕ-Чехия,Словения,Словакия,Полша-където има руско влияние е зле-Сирия,Беларус,България,Казахстан.

Абе те и Афганистан се отърваха от Русия, ама стана една ... нищо де ... САЩ са щедри - подариха военно оборудване за $80 милиарда на талибаните! Все пак трябва да се отбраняват, горките!

Кире,ние първи ли ще нападаме,или ще се отбраняваме.Да почваме ли да копаем окопи? Тя половината ни армия мине от жени, с прашки ходят на учения,даже и да искат няма къде да се насертат,бе!

Ганьо иска: 1. НАТО вън! 2. Македония в ЕС! 3.България под руски ботуш!

Лошото е, че Ганьо може и да си го получи, всичкото накуп и пак няма да е разбрал какво е станало!

Копейкин и Бялата Златка ще ходят да посрещат съвецката армия!!! Единят на Дунав мост 1.Другият на Дунав мост 2.Водка ще е носят.

Всеки нормален българин ще ги посрещне

Кире,оди в сладкарницата на жена си да миеш чинии,не се дърво на Путин ,че да не настъпиш мотиката

Абе, Пинокио, стой мирно и си кротувай, беж у харвардско....

Киро мисли за диалози... Румънците... Поискаха още НАТО войски...

Те Чаушеску си гръмнаха, та едни натовски войски ли...?!

За колко рубли предаде България

А Боко тиквата още не е направил изявление от зайчарника колко безотговорно се е отнесъл към исканията на Русия Кирчо и да му поиска оставката като заповяда на депутатите си да гласуват против изказаното от Кирчо.

Откакто ми откриха параноидна шизофрения преди 20 години нито съм ебал, нито са ме ебали. Хайде някой да ме опъне, че иначе излизам гол по улицата да скачам, а е зима все пак. Да живее Русия!!

дорде умре..ха.ха.ха

Кире Македонецо се дърви - на кон пишка ще вади!!!

Радев Изявлението да не би да прави коремно или лицеви опори и да не е чул какво каза Лавров?!? Президентът като главнокомандуващ и генерал от НАТО няма ли какво да каже? Бита карта ли е, че мълчи!

Радев е проамерикански настроен. Докато 3/4 от народа сме проруски. Дайте един референдум за НАТО и ще видите кой с кой е.

как пък веднъж не казахте ПРОБЪЛГАРСКИ, да му се не знае и русофилите продажни

Ами Тиквата, какво чака, че не се е произнесъл,.

да бъдат незабавно екстрадирани в Русия

Ако Киро Асеневци продължат с безотговорната си предаъелска пошитика в полза на САЩ,тези от Възраждане като нищо ще ги изместят в управлението.

не Българския народ избра нато а мароканския еврейн смени трабанта за нато без референдум без да пита някой от народа ясно ли е канадско ливадо и не лъжете че България няма да има чужди войски като започнаха да идват от Испания кораби и самолети утре от кого чакате .Вкараш ли ни в война с краварката която те гледа и от десния и от левия ъгъл България ще ти се види тясна.

ти първо не си българин и българския народ избра НАТО и ЕС... Москва и тогава риваха и квичаха ама народна вола - България е част от НАТО.

За да призоваваш велика сила ?! Послушковци!! Смешници !!!

При евентуален военен конфликт между Великите сили на територията на Украйна, България с тези двама пауна от ПП начело, сме като девойка в мъжката съблекалня. Лошото е, че и генералчето с Коремното и той не може да помогне с нищо.

Дежа ву? ... Скоро, Кирчо Мустафа-та ще получи депеша да натовари неваксинираните на влакове за Аушвиц, май! ... да направи място за храбрите джендъри!

Просто кир. се е взел много на сериозно щом казва на Русия какво да прави! .............................................................................................................................................. Възраждане са с най-адекватната позиция! Както винаги!

Да го духа, това да прави братска русия

Се покри мунчо потника, да ебъ и некадърния главнокомандващ. ЛУНА ЩЕШЕ ДА ИЗРАЗИ ЯСНА И КАТЕГОРИЧНА ПОЗИЦИЯ. МУНЧО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

Недай си боже харвардския измамник ни вкара във война, не знам дали ще има време да се спаси от народния гняв.

Руснаците туко така не поставят ултиматуми! Има договори които са подписани между Сащ, ЕС и СССР през 1989-1990 година, при разпада на СССР, Сив и Варшавският договор и там ясно е написано какво, как и докъде може и неможе! Това че Сащ и ЕС грубо са потъпкани всички тези договори и продължават да ги газят, не означава че Руснаците нямат право да предявят претенции, да изискват и да действат по тези нарушени договори. Това че няма да покажат тези договори открито, е защото ще стане пределно ясно как преди 32 години великите сили са се разбрали за бъдещето на "суверенните държави " от източна европа!

Незабавно да се поставят под контрол стотиците хиляди руски граждани, намиращи се в България, като пълнолетните руснаци са действащи военни, легитимирани като собственици на имоти, готови да удавят в кръв Западна Европа. От същите са взети милиарди за уреждане на техния статут в страната. Още от днес трябва да стартира разследване, съпроводено с масови арести, като по силата на договорните ни отношения се въведат спешно войски и техника на НАТО! Сама, България не е в състояние да се справи с надвисналата опасност. Терористите са тук!

Терористити наистина са тук . Башибозука на сащ цапа нашата територия . Всички престъпници управлявали България последните 30г се назначават от САЩ.

Никой не ги е питал, моля ви се? Цяло НАТО не може да опази България, от смелите, малоумни, гащници, платени русофили... И не, не съм русофоб, обичам руският народ и култура, говоря руски, чета литература на руски, но не понасям и не подкрепям имперските амбиции, те са за едни отдавна отминали времена.... Огледайте се, живеем 21ви технологичен век, няма как да се върнем в 19ти, въпреки че, голяма част от българите са си все още там, за жалост!

Петков не е назначен на този пост, за да отказва на американците.

Съпругата на министър Даниел Лорер, Виолета може да се похвали със завидна имотна декларация и спестени пари в банката. В документа тя е декларирала 29 различни собствености, с 10 повече от тези на вътрешния министър Рашков, като: апартаменти, магазини, места с право на строеж и други. Преобладаващата част от тях са във Варна и Кранево