Кирил Петков предупреди, че хартиената бюлетина отваря вратата за измами

Ако ГЕРБ направят правителство с първия мандат, може да са сигурни, че ще подкрепим решения по нашите приоритети, заяви съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков предупреди, че хартиената бюлетина отваря вратата за измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Крадеца вика - дръжте крадеца !" Киро, по-голям измамник от теб не се е раждал още, олигофрен нагъл !!!

Кирчо и Кокорчо така яко нагласиха машините, че накрая ГЕРБ с най-много гласове. :D Само този факт е достатъчен да осъзнаеш, ако имаш малко разсъдък, че тези, които твърдят, че машините са манипулирани, те баламосват. А целта им е ясна, едни чували, едни надраскани протоколи, едни невероятни проценти в отделни секции и едни окрадени балъци след това.

Кирчо най-много го е страх от връщането на хартиените бюлетини... Чудя се колко ли гласове ще има на следващите избори ако се гласува само с хартия?!!

Трудно е да се каже, възможно е много неграмотници да отидат да "фърлят" за даден номер на хартията. За такива е крайно време да се въведе образователен ценз.

Ако това беше вярно, нямаше машинките да се използват само тук и от мадуро.

в САЩ се използват за изборите.

Само в един щат тук в САЩ се гласува задължително с машини. Навсякъде другаде има възможност за избор между хартиена бюлетина и машинен вот!

Има телефон с тъч дисплей, но не може да гласува с машина. хахаха Гербаджии се опитват да върнат хартията, за да ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ.

На много хора им липсват циганските гласове.Най-много на ГЕРБ.

Затова ли Герб са на 1 място щото "им липсвали циганските гласове". Къде си си забравил мозъка?

Сметни малко гласовете за ГЕРБ+ДПС и на другите, които са рожба или застанаха зад протестите и ще видиш, кой е на първо място.

И това е все още факт, въпреки войната и последвалата световна енергийна и инфлационна криза.

?? "които са рожба или застанаха зад протестите". Твойте рожби си имат тате който им плащаше надници и той се казва тате Череп, чадо.

Не знам за студентите и майките с количките от протестите, но за едни други хора, на които няколко години е плащал Черепа, даже американците разбраха и ги обявиха.

Циганските гласове се губят поради полицейските предизборни репресии в циганските махали, не поради машина.

"Вежди Рашидов: Ако не поканим Митрофанова на откриването на НС, това е обявяване на война!" Другари, вече сте във война, стягате ли се за фронта?

Това е реплика "ни в клин, ни в ръкав".

от кирувата секта за народа: Дянков: "близо 30 години България не е имала такъв дефицит от близо 7%. Това означава, че до края на идната година трябва да се увеличат данъците."

Ееех, друго беше при Баце. Постна пица за народа през годината и към Коледа, се събират няколко човека на министерски съвет и разпределят няколко милиарда излишък народна пара на наши хора... А сега, като сме на позволения дефицит от ЕС, нема нищо за разпределяне и обръчите гладуват...

Напротив - затваря я...

И в маалата мислят като теб.

Палячо,вън от България.С мазната си умивка може да излъжеш сладкарката Линда само.

Крадецът вика дръжте крадеца .

говори за измама?!

Товарищ, не се изявявай , защото хората повръщат докато те гледат . Действаш им зле на храносмилането ! Те и без друго са гладни . А гладния човек , не търпи и се хваща ЗА СОПАТА !

Мда...повръща ни се от изгнилите тикви

На атлантиста МУ ТРЯБВА една "" КРАСИВА АТЛАНТИЧЕСКА БУРЯ" и всичко ще си дойде на мястото .

Луд педераст

Не е педераст, питай Ленчето

Не е ли време да измегем боклуците? А такива ,със по 2 паспорта които идват от майн..а си не трябва да се допущат до парламента .

Този господин трябва да стои тихо и да се въздържа от всякакви " УМНИ" коментари.

По некъдърно чудовище от Кирчо няма,махай се боклук такъв!

ПП били "чувствителни" към корупция. Разбрахме го по трудния начин.

То в Израел бюлетините са само хартиени , ама те еврейте какво разбират от измами и къде ще се мерят с наш КИРчо.

Ще е много хубаво ако си приготвиш куфара и затвориш вратата.

Марш у Канада, кво още дириш тука, Д ти е а атлантиста

НЕ Е ВАЖНО, КОЙ-КАК ГЛАСУВА, А КОЙ ЪПДЕЙТВА МАШИНУТЕ. (Просто Киро- виден машинист и търговец на фитнес добавки.)

Ти да не си посмял да пускаш updates на компютъра си или на смартфона си ! Опасно е !

ако ъпдейта добавя гласове за няко, си е опасно, даже е престъпление

Да ти ЕПМ!

По себе ли си съдиш лъжлив канадецо!Наистина има много хора страхувайки се срамуващи се да не допуснат грешка.И затова не ходят.

По-голяма измама от мадурките няма. Нали машините ни натресоха простите педали.

Да не си посмял да ползва нищо което смарт ! Опасно е ! Нали си против машините ! Даже и телевизора не ги ползвай ако не е лампов !

Измамник да говори за измами?! Алооо, Харварда!!!

Фирмата-доставчик и склад на машините за гласуване Сиела са получили едни пари от Киро чрез свързана фирма. Преди това, при гербаджиите са спечелили обществени поръчки за над 168 милиона!

по-подробно за тия 168 млн.?

Жената на пазара само това му е казала.

Най-голямата измама сте вие двамата с кокора ;)))

Статията е сложена в рубриката „днес“ като начална (на първо място) вчера в 19:47 часа. Сега минава вече 1:40 часа на следващата дата. 6 (шест) часа в най-гледаното време на най-главното място тези излияния и тази физиономия. Редакцията, на вас не ви ли е вече също досадно?

Най-демократично е всеки да гласува както желае - на хартия или на машина . Аз пък искам това да става онлайн и да не се разкарвам по изборни секции

По-сигурно от камъка няма. Хартията може да изгори, камъка е вечен. Най-голям хаос става ако има машини и хартиени бюлетини.

Киро е отличник! Наѝ-добрият Министър на парапетите!

Не знам какво се случва,но всеки ден по медиите се прееспонират двамката от Партия педали.Тея ли спечелиха изборите ,за да висят по цял ден в телевизиите?Други няма ли?

Може би е прав Кирчо дупедавов.... Ама все пак при хартия че треба да платите много ама много хора и риска е по голям че че се разчуе....а PC....с неколко копчета може да го излъжеш и моля никой да не ми говори че е безопасно в света на цифрите няма безопасност.

И да добавя никой около мен не е гласувал за тая негова партия а срещам се а русофили и американофили.....или познатите ме лъжат или действително е имало нещо с машините....

С машините изборния процес е хиляда пъти по-прозрачен и честен. Бях секретар на СИК и видях с очите си как става целия процес. Всички хора се справяха с гласуването, дори 90 годишни старци. Всеки си поглеждаше бюлетината, която машината принтира. Ние накрая ръчно преброихме бюлетините и сравнихме с протокола принтиран от машината. Всичко е точно и няма нито една невалидна бюлетина. Накрая предадохме всичко в рамките на два часа в РИК. Хартиена бюлетина искат само мафиотите и крадците.

са се "справяли" с гласуването на мадурките, въобще не означава, че резултатът отразява вота им. А за прозрачност на черна кутия въобще не ми говори.

Машината принтира бюлетин, който хората също поглеждат за да да сигурни, че това им е вота. След това може да се сравни протокола от машината с хартиените бюлетини. Няма нищо измамно.

Истървахте инициативата.........!?!?!?!? Оттук нататък ,плуване с уста пълна с вода...!!!

Машинният вот е невъзпроизводим и непроследим и никой наблюдател в залата няма как да знае дали това, което изплюва машината накрая като резултат от гласуването в секцията, отразява реалната воля на избирателите. Още повече, че отказаха да направят най-простата контрола на вота - броенето на хартиените отрязъци и сверяването им с това, което показва машината накрая. Всеки, който гласува на изборите, вижда, че на листчето пише за коя партия е гласувал, а ако случайно пише друго - би се обадил веднага, че има проблем. Никой обаче не вижда и не знае дали финалният вот, който дава машината е коректен и дали не е манипулиран софтуеъра.

Ха, е че как така 'никой не знае', тези машини със сигурност са минали на хиляда одита проверки и т.н. По-лесно ще ти откраднат парите от банката отколкото тук да се подмени вот. Или викаш - ти и на банките не вярваш.

докладите за сертифициране на машините. Ще видиш, че доставчиците на компоненти са сертифицирани по ISO9000, че няма видими антени и туй то.

Глупости! С машините изборния процес е хиляда пъти по-прозрачен и честен. Бях секретар на СИК и видях с очите си как става целия процес. Всички хора се справяха с гласуването, дори 90 годишни старци. Всеки си поглеждаше бюлетината, която машината принтира. Ние накрая ръчно преброихме бюлетините и сравнихме с протокола. Всичко е точно и няма нито една невалидна бюлетина. Накрая предадохме всичко в рамките на два часа в РИК. Хартиена бюлетина искат само мафиотите.

бе да го ръгна на майка ти и книжния тигър , изчезни и ти и Кокорестия педал бе да ви ЕПМ въртоглава, съсипахте държавата .

Да, само така ! БОКЛУЦИТЕ ВЪН !

Кирето си е един Барон Мюнхаузен . Имаше преди един подобен с китара ( вечна му памет) но поне беше забавен.

Искам да шибам харвардската Сороспия

Без първо да се оправи държавните институции да работят правилно няма как да се получи надежда за нещо по-добро. За това не са нужни пари ,политическа воля и смелост трябва. Като се почне от социалното подпомагане и се стигне до съдебната система всичко това трябва да се промени и да проработи в правилната посока. После нещата се нареждат от самосебе си. Също ми е интересно защо уж демократи а пък ги е страх от референдум. Би трябвало да подкрепят такова решение. Нещо ама хич не е наред и фалшиво с тези наши,,демократи"

Ааа, не. Когато Кирето казва , че грее слънце, вече гледам небето. Щом той е против хартиените бюлетини, значи в машинното гласуване все още се крие измамата, с която той взима второ място сега и първо преди. Щом Нинова се отметна от машинното, значи знае нещо. Кажи Нинова.

Мачкай Киро герберските комундели!

Кво казват по въпроса мама ти и тате ти? Важно ми е...

Хора, приятели не слушайте лъжите на този урод Киро Тъпото.Истината за хартиените бюлетини е диаметрално противоположна на неговите ужасни лъжи. Тези примати от ПП са мръсни прикрити и долни комунисти, които играят в една пиеса с президента и които той изстреля в властт а с фалшификация на изборите чрез машините на Мадуро.Всички други идиоти писали по горе в страстна защита на машините на Мадуро много добре знаят колко невъзможно е да се фалшифицират изборните резултати чрез хартиените бюлетини, понеже има комисии ,понеже всяка партия си има застъпници, които зорко следят да няма измама. ДОКАТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ измамите бяха толкова очевидни и избодоха очите дори на всички червени другари с надписите на 3 машини Дневникът е подправен. Сами си направете извода, дали не адски по лесно на главния кукловод само с един бутон да си въведе каквото си поиска вместо трудната до невъзможност ситуация да повлияе на хиляди комисии и хора из цялата страна, а и как ще ги купи.И на предните и на тези избори ПП президента с машините подправи и увеличи техния резултат иначе реално щяха да бъдат с 0%.Всъщото време от ГЕРБ са прорязани с20 -30% за да не могат сами да управляват както желае народа.За това има 100000 гласа уж не подкрепям никого. Изродите комунисти не пожелаха да се покаже кода на машините на Мадуро, понеже в уникалната си тъпота и простотия той вероятно е писан от тъпи аматьори и сигурно веднага бие на очи измамата и фалшификацията.Това означава че в никакъв случай не трябва ГЕРБ дасе остави тези боклуци пак да правят ужасни мизерии на следващите избори и да се бори докрай срещу това зло- машините на Мадуро. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КРАЙ С БЪЛГАРИЯ И С ДЕМОКРАЦИЯТА.

Друго си е в парламента да купуваш избиратели на пачки по няколко хиляди барбар с продажния им народен представител. Помним Киро, помним! Айде вече отивай където отива политическия боклук!

В устата...

Кирчо го е страх че няма да влезе без далавери с машините.То е странно след разходката кампания при която нямаше никакъв интерес как цъфнахте втори?Купуването на гласове е предизборна,не по време на избора.

- Сър, защо тузмците нямат мапет шоу, Сър? - Защото имат парламент, Джон!

Интересно кой играе ролята на Гонзо в нашето шоу?

Цяла Западна Европа,която Киро величае отхвърли машините.Измамите при тях са огромни