17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излъга за срещата си със Слави Компрометира президента Този е гербадийска подводница Пловдивски интригант Геврек

Голяма кир е този киро

Както се вижда, че е лъгал не само за гражданството, но и че е платил спасителната операция на Боян Петров. Лъжец пловдивски Геврек смачкан Този е болен, психопат Ще му извъртя един в момента който го срещна Подло същество Бръснат анус

Този, е като досадна бръмчаща муха. Утре ще го "препарират".

Киро просто се опитва да забави процеса и да измести решението за след избрите. Ако приемат да бъде изслушан, след това ше поиска отлагане за да се подготви, после ше има имунитет и така до след 4 и повече години.

Независимо какво ще е решението на КС по дело 18/2021, то няма отношение към престъплението на Киро Честния Канадец. За опълването на документи с цел облагодетелстване, с него се е заела Спецпрокуратурата. Да си търси добри адвокати, защото лакомията го е вкарала в курткапан и измъкване няма. Ще го изслушат не един или два пъти, нека има търпение.

Мм, досадно, Кире. Харвард и Канада също чувстват така

Ей, голям измамник!

минетчийките от снимката зад него ще го издухат ли докато го “изслушват”?

Абре, кавал ... Тва да не ти е нек`ва си там шибана педалско-мангалска канадска вечеринка ?

Все го хващат подло в кадър, с този замечтан овчи поглед.

Изслушайте го момчето. Такъв мерак има. И партийка си спретна.

Де юре трябваше да имаме морал в политиката. Ама де факто - безочливо Естонче и лъжливо Канадче.

Киро знае ли кой има право да се изказва пред този съд

Киренце, аз преди 10г емигрирах С НАМЕРЕНИЕТО ДА СТАНА ГРАЖДАНИН, . подадох документи за гражданство преди 2 години, . днес получих гражданство! Въпрос с повишена трудност: . ОТ КОГА СЪМ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО? . ОТ МОМЕНТА КОГАТО СЪМ ЕМИГРИРАЛ, КОГАТО СЪМ ПОДАЛ ДОКУМЕНТИ ИЛИ КОГАТО СЪМ ПОЛУЧИЛ УКАЗА ЗА ГРАЖДАНСТВО?

Аналогията ти е неточна. Има разлика между това да станеш гражданин и да се откажеш от гражданство. Условията са съвсем различни, също както и изискванията, които следва да изпълниш. Разбираемо, придобиването на гражданство е далеч по-труден процес. Отказът от гражданство е самодостатъчен акт. От него разбира се могат да настъпят последствия (например, да ти бъдат анулирани личните документи, да бъдеш обложен с окончателен имуществен и паричен данък и т.н.), но мисля, че е очевидно едно нещо: няма как цивилизована държава да ти откаже, след като си заявил, че не желаеш повече да бъдеш неин гражданин. Тоест, това което се случва между април (момента на подаване на заявлението) и август (получаване на удостоверение), е последствие от отказа, продукт на процедурата. На едикойси август канадската държава ти казва, че си "свободен". Тоест, потвърждава ти, че вече не съществуват причини тя да те третира като неин гражданин. Но всичко опира до това, че цивилизованите държави не могат да забранят отказ от гражданство. В момента, в който си подал заявлението, заровете са хвърлени.

Казаното от теб е пълна глупост. Самото волеизявление не прекратява гражданството ти. Дори за отказ от българско гражданство трябва да подготвиш един куп документи, които се разглеждат и ако имаш късмет сле около година се издава указ за прекратяването на гражданството. Ето едва тигава вече не си гражданин на тази държава. Преди този укас сяка цивилизована държава може да ти откаже да те освободи от гражданство / ако имаш задължения, ако нямаш друго гражданство и куп други условия. Господинът много добре е знаел тези изисквания и въпреки това си е подал двкларацията с неварно съдържание. Разбираемо, все пак баницата за разпределяне е голяма. Кой не би се наредил на масата.

Подаде декларация, че се отказва от американско гражданство ...... стана министър, а после се отказа от отказа си и пак си е и американски гражданин.

Защо сравняваш процедурата от отказ на българско и канадско гражданство? Тукашният чиновник иска да му представиш документи; на тамошния му е достатъчно да попълниш заявление, което той да обработи. Това отразява нагледно разликата между България и Канада по критерия "приятно място за живеене". Тук лемурът командва, там лемурът си върши работата, за която му се плаща. Дали си гражданин или не на дадена държава не зависи от това дали си си платил данъците или не. Дори чуждестранни граждани могат да дължат данъци :) Отказът от гражданство вероятно поражда задължение за допълнителни данъци (за Канада не знам, американците облагат на изпроводяк цялото имущество на хората, отказали тяхно гражданство с огромен данък). Но нали не си представяш, че ако си оттеглиш отказа от гражданство, някой ще ти върне данъка? =)

Kvi gi ple6ti6 bre? Grajdanstvoto se otnema sas zakonov dokument ot darjavata. Tia re6ava koga ve4e niama6 grajdanstvo, ne ti. Kasusat e iasen. Kanadeca nezakonno e bil ministar! Niama kvo da go izslu6vat. Direktno na Mun4o po tapata tikva! 4e toi e tozi, koito nazna4i Kir4o.

Абре, Ванка ... Ти май-май си тъпо парче, а ?

Честито. Сега си направи едно политическо проектче.

Да си купува самобръсначки ,че му требат . Раираната пижама е служебна .

Кире, дръж здраво, ще има препятствия, но продължаваме напред промяната !!!

Ще се учите взаимно как се лъже и краде ли?

"Освен че нарушава конституционно признатото на всеки гражданин право на защита пред съд" Само че КС не е съд по смисъла на закона, където някакви хора влизат в граждански спор, а е орган, натоварен с функцията да тълкува казуси по отношение на Конституцията. Не можем да се съдим с КРБ :)

Бе наглец!

Ще ставаш булка :) В Софийския вървят елиминации за женихи :)

Такива нагли лъжци се лекуват само в панделата!

Хайде кажете най-после кои са тия правни експерти. Много съм любопитен, кои са тия богове на конституционното право, които забъркаха това лайно, о простете кафява каша, защото правните ексерти консултирали Кирчо не могат да забъркват лайна . Това че някой "експерт" , апропо бивш конституционен съдия, понастоящем преподавател в Н-ския университет набута Кирчо в тая каша е очевадно, това че Кирчо формално наруши закона и подписа документ с невярно съдържание, независимо, че на този документ най-отдолу пише, че носи наказателна отговорност за невярна информация е очевадно. Това, че няма негативни последици от това нарушение и че има решение на ВКС за това и това е очевадно. Товаче всеки средно интелигентен българин може да зададе въпроса - Ако Кирчо не може да бъде министър заради висящата процедура по отказ от гражданство, какво да кажем за лицето Симеон Сакскобурггота, който управлява тази държава един пълен мандат без да се откаже от испанското си поданство, а ще се окаже че тогава е имал и мароканско поданство. А конституцията е една за всички. Много съм любопитен ония поръчковите в Конституционния съд какво ще решат.

tonk11

Защо лъжеш бе? Оня тупан царя никога не е бил испански поданник. Имал е т.н. "Нансенов паспорт" издаден от ООН и в него пише БЕЗ ГРАЖДАНСТВО.

Чудомировия Лъжлив Съби

Канадеца при Дубаеца и в обща килия. Да си говорят о да се слушат

А не иска ли аз да го изслушам. После ще пее, щр свири и ще го слушат с кеф в Централния затвор

tonk11

Никаква страна по делото не е! Делото е за указа на президента.

Няма грижи, прокуратурата ще го изслуша.

На кирия. В Канада Следва подпис и печат ВзеМете си го , братя канадци Благодарим

мошеннико , дерда ти да го бере ментора ти Руменгули Бердирадев , а утре КС ще каже тежката си дума ... те стига си пенявил кривата си муцуна ;)))

Аммм, дали КС би ме изслушал заради жалбата ми срещу комшията, че кучката му е разгонена и вече втора седмица не мога да спя от помиярите, които събира всяка нощ на оградата? Това да не ти е селския хоремаг, където всеки може да се изока, бе, Кире?

Брей, вече и коментари се трият от dir.bg. Май сте се осрали от страх герберчета крадливи.

Сопол

Сега стана ли им ясно на новите кой държи КС, а и не само него. Няма такава държава бе.

Я кажи

Ама каква страна по делото е тоя оръфляк? Делото е за противоконституционен Указ на президента. КС няма да се произнесе за гражданството на тоя измамник. То е ясно, че когато е назначен за министър от Радев е бил с двойно гражданство. КС ще се произнесе за Указа. ТЪПУНГЕР.

Бъл.народ от теб страда.Ограбваш ни златото безцеремонно ,а сега ни пробутваш лъжец и крадец нагло и нахално.Боже опази ни от тези ,,спасители,,.Подобни 800дни ни обраха нагло и арогантнок

Разкарайте го това нахално влечуго, бе! На фона на цялата каша, за която огромен принос има служебното правителство, тоя г*з да го изслушал КС!

Само софииските педали ще гласуват за него

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Кирил Петков!

Този човек е нахален. Кой друг Български гражданин е бил изслушван от КС?

Остана да кажеш ,че не си пловдивски геврек Маймуна долна

Абе, тоя на луд ли се прави или е такъв ?

Какво ще се обясняваш не боклук.. Че ти си извършил три престъпления за два месеца Който знаем А колко не знаем... Ти си измамник Измами българският и канадският народи Излиза, че животното Борисов, правил секс с малолетни в резиденция Бояна, убивал и крал , играл махленски билот, обиждал на мисирки , толупи, пу@ки, и заплашва целия български народ с насилие, е по свестен от теб Все престъпници сте

EXDINSTEVENIAT BOKLUK E GLUPAVIAT TI GOSPODAR borisOFF! TURSI NA KOI DRUG SHTE OBLIZVASH NASRANIAT GUS,CHE ZATVORA GO ZOVE! A I TEB,POKRAI NEGO,KUDETO KRDESH PARITE NA HORATA PO NETA!

В ПУЦа на Харвард не учат такива работи. Не случайно и този възпитаник е продавал хранителни добавки. Пламен шнорхела поне поне беше доктор на науките.

Споко - ще те изслушат пред съда. Когато те съдят за подадени декларации с лъжливо съдържание.

Подкрепям промяната в посока спиране на милиардните кражби на национални активи, но: 1. Джон Траволта и Кокорчо засега нищо не са свършили. 2. Лицата в т. 1 занимават цялото общество със себе си. Приятен ден.

Какъв Джон Траволта? Този е Болдуин, застреля Радеффф

"Според правни експерти" == да се чете "според Екимиджиев" :) Гилотината иде за Кирчо и ще хлопне както си требе, това е положението.

И този иска да стане министър председател? Нагло и безцеремонно! Боже опази!

"Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза..."

Ето това е един измамник. какво като е учил в Харвард.... прави го честен и почтен ли? Измамник и интригант, дори и бизнесите му не са печеливши за каквито го представя. Смях.... супер бизнесмена с оборот 1 мил лева.... алоуууу.... един по-голям магазин ги прави тези парички на месец... не на година. Типичния идиот с костюм за заблуда на глупаците. Този е толкова гладен за внимание че ще осере държавата.....

Пловдивски геврек Първо е нарушил клетвата която е дал пред канадскито правителството и държава, за лоялност към канадския народ. Второ . Нарушава конституцията на Република България. Трето. Подписва декларация с невярно съдържание Четвърто. Дава клетва пред президента и българският народ, че спазва конструкцията Пловдивски геврек И той ако не знае какво е закон, завършил Харвард, Борисов ли ще знае, завършил милиционерското училище.. Нагъл бръснат а@нус

Пловдивски геврек Първо е нарушил клетвата която е дал пред канадскито правителството и държава, за лоялност към канадския народ. Второ . Нарушава конституцията на Република България. Трето. Подписва декларация с невярно съдържание Четвърто. Дава клетва пред президента и българският народ, че спазва конструкцията Пловдивски геврек И той ако не знае какво е закон, завършил Харвард, Борисов ли ще знае, завършил милиционерското училище.. Нагъл бръснат а@нус Да не говорим ,че виси ваш плакат , с другият геврек В магазин " Малинчо" Дес Члейнс Илинойс, което също е незаконно. Нито по американските закони, нито по българските

Не.

Кире, не си ли малко закъснял, с едно 6 месеца, да речем?