Кирил Петков поиска от президента да разпише до края на седмицата освобождаването на Иван Гешев

Съпредседателят на ПП обяви, че ако условието не бъде изпълнено, действията на Румен Радев може да бъдат тълкувани като излизане от реалните му правомощия

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков поиска от президента да разпише до края на седмицата освобождаването на Иван Гешев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе Киро ,шундо непоръбена кой си ти бе навлек канадски ,че ще определяш на българския президент кога да подпише указа за Гешев ? Има си Конституция и президента ще реши по нея кога да подпише указа.Нещастен образован келеш,знаеш езици но елементарен и прост некачествен човешки и политически материал.

Ко й си ти бе ,оди си у Канадата,зимай си си оная с тортите,зимай си и ленчето,махай се от земята ни бе антибългарино докато можеш.

бе тоя за какъв се има, че да нарежда на президента какво и как да прави? Не разбра ли, че вече е бита карта и независимо дали ще го осъдят или не народът вече го е осъдил и няма политическо бъдеще в България.

МНОГО МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ... Не го познавам Гешев, не го знам добър ли е, лош ли е ... Ама какво по-така точно ви е направил, че напъвате нещата ? Щото според мен сте блудкава сбирщина от клети безпросветни чекиджии, дето ви употрябяват от всеки, кой за кво се сети, и то предимно изотзаде ... Ако има някакво зачатие на мисловна дейност от гръбначен мозък, то е че не щете да има контрол, а да има гнъсна слободия ...

не беше ли дпс задкулисието да го е* обърках се

Ти пък какъв го играеш да казваш на Президента кога да издава указ?!?

Срок за Президента няма...никой закон не го посочва. А и защо бързат толкова? Шансът Конституционния съд да прогласи някои от измененията е напълно реален...Като разпоредбата за сваляне на Главния прокурор от 17 на 13 гласа...Кирчо точно да говори за законност ми иде смешно

кире поискал.... хахаха... че паднем от коня... и ако не го получи кво ша стани?? ша иде да са жалва на арменския поп ли...? а може би и тантрум ше тръсне

Що се отнася за тъй наречените "имувитети",те са ПРОТИВОСОНСТИТУЦИОННИ" и ще го обясня защо. При изготвяне на Конституцията на Република България от Великото народно събрание през 1991 год. в чл.6 е записано:"Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние." През 2006 год. Крадливата тройна коалиция БСП,ДПС и НДСВ под ръсоводството на Станишев събират необходимото мнозинство и с обикновено Народно събрание изменят чл.70 и въвеждат защита на народните представинели или наречено "имунитет",с което изменение този чл.70 противоречи на чл.6,че всички сме равни плед закона,но както казваши Петко Бучаров да ама не. С този мафиотски член управляващата върхушка не е равна с обикновените граждани пред закона. Този имунитет възпрепятства правосъдието при извършено престъпление от някой народен представител. Това противоконституционно изменение на този член не "забелязват нито Омбуцмана,нито Конституционния съд нито видните юристи "конституционалисти". Сега новосъздадената крадлива мафия ПП-ДБ,Герб-СДС и ДПС отново се гласят да омърсят Конституцията ни под ръководството на най-големия мафиот в България,който е "намагнитезиран" от Америка за корупцшя. Народе събуди се и не допускайте крадливите политически боклуци-мафията да си направят конституция.

ама някои са по-равни....

Благодаря за коментара, това за Чл.70 не го знаех, много интересно.

се опитва да изяде главата на Гешеff. Обаче милият "каскет", след 1 май, взе че се запъна с оставката и ще направи още по-явно изваждане на светло на дълбоката държава идния четвъртък, пред "мършата" по медиите.

на бас че няма да го направи

абе тоя дедо петко го правил на кило ракия и шепа хапчета !!!! Баааасиииии простия боклук !!!! Ще висиш на въжето бе канадски смотаняк !!!!

нашенски си е....

Кой си ти Кирчо, че да искаш? Измамник от висша класа, който като го обиждат се оплаква на баща си и оня иде да се бие?! ПП-ДБ са новото БКП. Те са по-страшни от Гебр и Боко. Действията им са точно като на шумкарите след 9 септ 1944! Това не е изчегъртване, това е нова окупация. Претендират за демокрация, а се действат като комунистите отреди 70 години! Ще сложат ръка на службите? Ще сложат ръка на полицията? На съда, на прокуратурата. Къде им е разделението на властите? Армията ще я пипнат ли? Или Тагарев няма топки. Щото тогава може и да има военен преврат.

Кирчо е посредник. Така е функционирал и преди, но сега посредничи при стъпкването на суверенитета на България от САЩ, небез помощта на ЕС. Това няма да му се рамзмине! Не можеш да бръкнеш под полата на България, както под полата на Ленчето!! Един поет беше писал стихотворение "Земя като една човешка длан": ... Търовци на тютютн и кръв човешка продаваханс дребно твойта пръст, но паднаха под теб с пречупен кръст, че малка бе, но беше тежка. ... Авторът е от комунистическо време, но е българин. Кирил Петков е измислен небългарин харвардец - даже не е следвал там, а е карал къс курс. Мошеник посредник. Той е бита карта. Мошениците ще се самоунищожат взаимно.

за къде се разбърза бе кирчо -свирчо 100 дни -и капут

Трябва да играе тоягата.... Не станели , ще ни разиграват. Трябва да ги бием пред народното събрание..... Време е!

Хуй в гъза, не искаш ли?

Нещо много бърза подмянатапрегърнати с Боко, направо са притеснени от активизирането на Гешев и се мъчат да си измислят несъществуващи правила в тяхна полза...

Значи за имунитета на Киро и на Бойко при положение че до сега за имунитет на депутат нормата е било да го изчакат 5 дни и да гласуват те ще въвеждат "европейски практики" и ще правят комисия, която да чете и да анализира всяка страница и да им печели колкото време си искат и това било "нормално", а президента при положение че няма срок да се произнесе щял да си превиши правомощията, ако направи същото като тях така ли?

Новият враг, срещу който трябва да се бори умнокрасивата шайка е вече Румен Радев. След главния прокурор, редът е на Радев. Може би ще му спретнат Майдан (сезона е много подходящ). Не съм конспиратор, но доста хора смятат, че ни готвят Окраинския сценарий.

Радев е главнокомандващ армията. Тагарев никой не го обича там. Ако има Майдан се моля военните да вземат властта! И Киро-миро и цялото им котило да .....

Като безпристрастен наблюдател и запасен офицер, не зная как министър Тагарев ще мотивира 73 хиляден контингент за "пушечно месо", в защита на американските национални интереси?!

А хуй не иска ли?

Импийчмънът на Радев "ВИСИ СЪС СТРАШНА СИЛА"...Дори и да подпише това не го спасява.

А кката с мустака не иска ли да я мандръса в прегго филм

Ей Мазньо, затваряй си простата уста, че и да ядеш с нея не можеш !!! Предател Малоумен !

Нагло дебелокожо говедо

Киро Продажния боклук от ПП наведе се Делян прасето да го еве ПП ДБ продажни и лъжливи боклуци патерици на ГЕРБ и ДПС

Такава пошлост никоа не се е случвал ав България, откакто се помня. Това е под дъното на човешкото достойнство.

Слави Трифонов: Чакаме Миро, Киро, баджанак му, леля му, чичо му и цялата им рода да заемат постове във властта

Какъв е тоя дрисльо да да казва на президента какво да прави.

е тозо който ще каже на червения боклук какво да прави.

Вицето не е ли същото, та и по голямо?!?

Президента направи голяма грешка с лансирането на Петков преди две години, довери се на Херо.Сега Киро запчва да му лазва какво да прави. Вместо да се се запъти пеша към бай Ставри, той лъже и шикалкави безогледно. Дори нарежда на едиствения политик в БГ избран пряко.

"Петков заяви, че се надяват да няма следващ главен прокурор" Да, и от записите знаем защо - защото Борисов е поискал така (цитирам думите на самия Кирил Петков). Мога отсега да му кажа какъв ще е отговора на президента - трябва да се даде на Гешев възможност да се защити. Нали не искате президента да е "фашист", "диктатор" и там в каквото още го обвинявате? Ами ето, за да сме демокрация, Гешев трябва да има право на отговор. То ще е твърде закъснял тоя отговор наистина, но по-добре късно отколкото никога.

Киро, да закриваме ли прокуратурата в България? В Канада няма ли такава институция?

Като са започнали да подпишат указа и на Румен Радев за освобождаване Да чистат политиката от червените боклуци.

Заместник президента, какво е???

"Червените боклуци" вече са синьо-жълти боклуци. ПП-ДБ е равно на БКП и ДС. Ще го видиш много скоро :)

Шило

Слушах интервюто на ПростКиро току що! Прост, прост, та чак вдлъбнат!

Тук пишат не много умни люде!

пишат умни люде?

беше решил да подпише веднага...но Кирчо нещо го разколеба...

Абе, олигофрен, вместо да даваш акъл на когото и да било, кръгом и бегом да си даваш сам имунитета! Не философствай по теми от които хал-хабер с нямаш!

Много добре си разбира и сега започва. България ще бъде изчистена от цялата русоробска паплач.

БОКЛУК!

Моля коментиращите да не обиждат канадската държава, която ако знаеше що за леке е Кирил Петков, сама щеше да предприеме процедура за освобождаването му от гражданство!

Приемам критиката.

Че резилдентът го покани от Канада хахахахахахахахахах

Хахаха! Радев първо ще изчака КС да се произнесе и тогава ще действа. За разлика от Курчо, Радев е чувал, че имаме Конституция и я спазва! До 1 седмица правителството може да се е разпаднало, а дано!

А, ве тоя няма ли кой да го сложи в ареста за 72 часа- само прокурорска мярка за да млъкне!

Аз го питам Кирил Петков - защо да е до края на тази седмица? Ако е другата какво точно ще стане? А и от коя камбанария точно той в качеството си н какъв ще казва и определя срокове на президента?

От камбанарията на лъжливо краваро-канадско мекере платило си неколкомесечен ПУЦ в околностите на Харвард! (кой ще го допусне това лъжливото в Харвард – този институт има някакъв стандарт, все пак)

След вашето цигане Кирчо, вече нямаме стандарти.

Тоя проамерикански келеш за какво се има,че да нарежда на българския президент какво да прави.

Се е повлиял от Зеленски който непрекъснато иска и нарежда

Може би е така.Те без това си приличат по много неща.

В замяна Кирчо да си даде имунитета, от какво се притеснява??????

Да, да, лъжци не слушаме, какво си ти

Все пак не разбирам защо Радев трябвало незабавно да подпише за Гешев? Какво толкова ,,гори,, , та Гешев пречи. Казвст им -дс отговори КС и Рсьеве разпише , няма къде да хоьи, ако изобщо е искал. А ако КС каже , че противоконституционно, тогавс пак Радев сгазил конституцията. Освен ако толкова са се освинили, че и миг на Гешев на власт може да ги разкрие

Шило

Бързат. Предстои КС да се произнесе по допускането на искането за обявяване за противоконституционни нормите, свързани с отстраняването на Главния прокурор. По-конкретно в частта им за необходимия брой гласове. Знаят, че тази разпоредба е противоконституционна и затова. А допуснат ли до разглеждане искането, се спира процедурата по отстраняването на Гешев. След това следва един процес по събиране на становища от 1000 места, вземане на решение. Което ще продължи кажи-речи година. Ей затова бърза тоя пеераст

Отличен и много точен коментар!

Шило

И, кой е Киро, че да поставя срокове? Едих харвардски шарлатанин, един мошеник, един лъжец! Няма да казвам престъпник, ще изчакам да го осъдят за декларацията с невярно съдържание, после за неизгодните сделки с газа, както и за разгласяване на класифицирана информация.

Люба Киро тъпото мястото му е в затвора или направо на бесилката.

Киро може да иска само от Линда и Лена!

За от Линда - не съм убеден.

Така му е наредил шефа - Бацето. Ех Кире, голям срам и никакъв морал. Така ли не прихвана нещо положително от таз пуста Канада.

Кирил Петков изобщо не е в положение да иска каквото и да е от президента. Мнооого разхлопано чене и малко мисъл.

Че се надява да няма и следващ президент и така може да си управляват с Баце и Пеевски

Курил Путков се изказа!

кой беше, че да иска от президента??????? Дали осъзнава, че бъдещ затворник?