17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полша се отказа да получава руски газ но го получава от Германия, която го внася от Русия. При нас ще стане същото ще получаваме газ от Азербаджан, а той ще го получава от Русия, тъй като неговия капицитет за добив не е толкова голям

Азерите могат да ''осигурят'' неограничени количества газ/ основно руски/...трудности има с транспортирането му до Гърция'..до нас!

И Алиев му е отговорил: -Ще има газ, ей сега да дръпна един телефон с ...Милер.

С други думи-газта пак е руска! Само че облечена в азерска, демократична надценка! Така искат атлантиците!

Петков поиска газ ,разбрахме,но не можем да разберем ще даде ли газ Алиев???

с едно кафенце,без захар...

И аз от Русия я купувам, ще ти я дам с надценка, па ще делиме!

Поиска!И кво?

Нищо. Пропаганда в подкрепа на просто Киро.

нахилен идиот докога ще обикаля за наша сметка???Докога ще клати лен@ къде ли не!!!! Никаква ваканция да видят ще има ли правителство, ако не - да се разпуска това сбирище на предатели! Избори! Да пътува в канада с еднопосочен билет!

А кой ще осигури газа, ти ли ще отидеш???

осигури ли го ? Щото в статията не пише…

Още бай Тошо издигна девиза: - Самозадоволяване!! ...Повичко бобец, вкиснало кисело зеле и...найлонови пликчета !?

Няма проблеми Кире, още газ ще ви продадем. Цените в момента са супер!

И аз от Русия я купувам, ще ти я дам с надценка, па ще делиме!

Про100 Киро е яко прост! 1/ Алиев слуша Путин, справка последната война с Армения; 2/ находищата в Азербайджан бяха надценени у азерите купуват руски газ за да удовлетворят задълженията си оо вече сключени договори; 3/ това, че Про100 Киро иска не значи нищо;; 4/ кой ще ти даде по-евтино от руснаците!!? Както обеща Киро и Ленчето Общата.

И го получи четвърт на два ката от мен.

Нема такъв ....! От къде ще ти го изнамери бе ....!? Какво да скъса други договори защото се усмихваш ли !!!??? Нали вече сме имали 1 милярт куб.м. годишно ....!? Какво стана сега ... ? То този ако доставят ще трябва да хвърлим шапките ... !

Който не разбра ,че ревът за руски газ и ,че без него не можем е рев за комисионни.На верижката са момченцата крадци Делянчо Добрев,,Радомирчо,Аталайчо сто години дупетата,Руменчо фонтански,мутрата от Банкя,василчо Велев апокалипсиса крадец и много други.По думите им ще ги познаете.

Е та той азерския какъв е? Да не е марсиански? Пак е руски и може би малко ирански!

Азърбайджан купува ирански газ , и го продава на дубъл като демократичен.....

А унгареца отиде да преговаря с оригинала без посредници.

Кирил Петков поиска от Илхам Алиев допълнителни количества азерски газ за България - и какъв е отговора ?!?

Ти как мислиш? То да искаш и да получиш са различни неща ама простия така отмята задължения. От де да му ги дадат? Даже и да имат всъщност пак ще е руски. А и този дето получаваме пак е руски- газпром е собственик на 20% от Шах Денис.

От левия в десния или от десния в левия, или център. Все някъде го е преместил.

И аз от Русия я купувам, ще ти я дам с надценка, па ще делиме!

Май въобще не разбират, че на азерите не им достига газ и купуват от Русия. Няма как да им отпускат повече газ или там водят разговори с посредник с Газпром. Един уличник сигурно ще разбере пове от дума. Тези са нагли и безкрайно арогантни.

Така се отбива номера бе. "аз пробвах ама не стана".

Kak можахте да го изберете този за премиер. Не е в ред. Нали имаше евтин газ от САЩ. Два кораба. Ей.....лъжец.

Нали е в оставка този бо клук, какво още ходи да прави поразии.

И какво е казал Алиев? Да не е казал тахумба?

Кирчо, защо сега се сети че нямаме газ, а не мислеше когато се изхвърляше пред американските господари. Или вие от Харвард първо действате, а после мислете.

Буквално в момента всичко е театър за да се изпълни списъчето със задачи от САЩ и Давос. Ма вие си пишете тука. Тва са конспирации:) Някой хора се светнаха и излезнаха с тракторите в Холандия, Германия, Италия. А ние май и трактори нямаме:)

Значи ако руският газ минава през азерите глупака няма проблем ! Тъпо ЗКПЧ е този дръвник !

Арерите имат собствени големи запаси от нефт и газ.

Азерите отдавна изнасят повече от 130% отколкото произвеждат. И удвоиха при това производството на гранули за пластмаса, които изнасят за Китай. Не са будали, пазят си находищата с газ. Нито са тъпи надупени слуги на Байдън и Брюксел.

Имат ама нямат нужната инфраструктура за да увеличат добива и преноса. Отделно руснаците са собственици на 20% от ШАХ Денис и над 50% от мрежата.

Петков знае ли изобщо кой е Илхам Алиев?! Много станаха маймуните на клона. На 18 юли, Фон дер Лайен обяви сделка за удвояване вноса на газ от Азербайджан придружена от снимка заедно с азерският демократичен диктатор Илхам Алиев и похвали Азербайджан, наричайки го "решаващ енергиен партньор", който "винаги е бил надежден". В момента ЕС купува около 8 милиарда кубически литра азербайджански газ, като сега се очаква това количество да нарасне до 12 милиарда до 2023 г. и 20 милиарда до 2027 г. Меморандумът за разбирателство описва сделката като "пътна карта за бъдещето" и обещава инфраструктурно развитие за разработване на нови газопроводи, подобни на тези, свързващи държавите-членки с Русия.

Тъпото иска а Илхам си го мести :))

Договорили са Връф чушки за кога газ!!! Кой ИДИОТ може да вярва на тази канадска ливада!!! Нищо никой недава така а азерите си имат мешания с Газпром така че и тук дърво за този премиер!!! Абе той като е в оставка с какви пари ходи по света,???? И кого представлява !!!! Херо Мустафа ли????

И я посаках от Дженифър Лопес да я онодим, ма не ми даде.

Щото ни знаеш от кой да искаш. А поискай от Лена.

ще вдигна летателния апарат с Лена ???

А бре Киро,не посолство ,ами и да им духаш,хората няма от къде да я вземат тази газ в повече.Няма ли кой да го озапти тоя лудия вече?

И? Даде ли? Сега всеки иска, защо да даде на Киро?

Да не забравяме, че Азерите имат и специални договори с Русия по този въпрос, ама Киро едва ли е чул.

Какви са тези специални договори?

провери собствеността.

Цялата работа е направо детска радост - все едно пъпчив тинейджър си е изгубил ключа от вкъщи и не може да влезе през вратата, та трябва да моли някой да му отвори прозореца, за да се провре оттам.

Канадски джендър, бягай в Москва да се молиш на Путин за газ, че нищо добро не те чака на зима.

Просто Киро Парапетков е поискал, а Алиев какво е отговорил ?

Киро е за еднократна употреба. И като премиер и като търговец. Със САЩ успя да договори само мостри - два кораба. И тук сигурно ще договори газ за две седмици. Разбира се, руска, прекупена, то азерите вече не се хабят да си продават тяхната. Той така си тръгна Кирчо още със закваската за кисело мляко, която продаваше на хапчета в Ню Йорк. Излъга няколко журналисти, те написаха статии и чудото за вечен живот беше пуснато за по $50 в Ню Йорк. Разбира се, чудото си струваше колкото закваската, около левче. Сигурно тогава са го хванали на каишка за да го препоръча синчето на Байдън за премиер пред Радев.

Предполагам, че харвардският възпитаник знае, че замества зависимостта от Русия със зависимост от Турция. Една дума на Ердоган и Азербейджан ще спре доставките на каквото и да е за България. Влиянието на Турция върху тази държава е огромно.

турското влияние е партнерско и демократично, а руското е хибридно !

Восток дело тонькое... Тиквата нали и тя беше там! Сега втора тиква отиде - ма тая знае английски... Но банкянска тиква или харвардска - все тая...

че газа, който получаваме сега е по договор, подписан от банкянската тиква.

с минусите, да проверят, а не просто да си цъкат.

Само че там говорят не на английски а на руски...

"До края на бизнес плана през 2026 г. цената на водата вече ще стане 6,079 лева/куб. м, тоест с 67,4% по-висока от сегашната." .....А ПРИ СОЦИАЛИЗМА БЕШЕ 3 СТ.!!!!!! СКАЧЙТЕ ПАК ПО ПЛОЩАДИТЕ..............ПРО С ТАЦИ С ПРО СТАЦИ!!! И ВСИЧКО ТОВА ПРИ ПОСТРОЕНИ ЯЗОВИРИ И СЪОРАЖЕНИЯ ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА!!!??? КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ УР ОДИ!!!!

При социализма заплатата ти беше 20 долара... Ако можеше да пътъваш щеше да видиш, че тябва да събираш 50 години за един самолетен билет на Луфтханза...

И народа си купуваше апартаменти, нови коли от магазина и пари имаше в банката.

МИНИМАЛНАТА БЕШЕ 120ЛВ. МОЖЕХ ДА СИ КУПЯ 4000 М3 ВОДА!!!! А СЕГА С 710ЛВ МИНИМАЛКА- 236 М3!!!!! ЛЪЖЛЬО,$ ДОЛАРА СИ ГО ЗАВРИ НЯКЪДЕ!!! ХЛЯБ, ВОДА, ТОК СЕ КУПУВАТ С ЛЕВОВЕ! ПРИ 15СТ. ХЛЯБ(1КГ) СЕГА 1,50ЛВ(КИФЛА450ГР):)))).......СМЯТАЙ КОЛКО МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ С 710 ЛЕВА!:))))))))))))),,ЗА БИЛЕТЧЕТА В ТРАМВАЯ НЯМА ДА ГОВОРИМ. ЗА ЧИЧО ДОКТОР ТОЖЕ!:)))) ПРО СТА ЦИ С ПРО СТА ЦИ!!!! СКАЧАЙТЕ ПАК ДА ВИ Е.........

РОФА, и на кой ку..а ще търсиш с тоя самолет на Луфтханза. Всички българи са се юрнали да летят с Луфтханза. Особено пенсионерите!

мислиш : Сега не се нуждаеш от вода, щото Урсула ти обясни, че не трябва да се къпеш ! Видиш ли колко пари можеш да спестиш !

Заплатата ми по време на социализма беше 410 лв., при положение че тока беше 0,01, за водата знаеш, безплатно здравеопазване и учение, купих си апартамент, кола и ходех по време на отпуската на море и балкан заедно със семейството, за половин заплата. Ако не си живял по това време, не коментирай. Не всичко беше цветя и рози, но всяко време си има недостатъци.

То преди социализма беше без пари водата, отиваш до стелката чешма и си пълниш. По твоята логика да се връщаме още по назад във времето. Другото което ти е грешно. Никога не е било социализъм, беше си тоталитаризъм, под московско влияние

Сега е тоталитаризъм под американско влияние. Справка- Киро.

Моята на обикновен инженер беше 140 долара и стигаше за всичко , Сега с тези пари не мога да си купя дори памперси!

ти памперси ? Байдън ли се казваш ?

На дъртите винаги им се иска старото време да се върне. И те като са били млади тяхните родители са искали същото. Времената се менят ама някои хора са заседнали в миналото. Настоящето е на младите, искате или не, все тая

Като говорим аз азерски газ, защо не се коментира Газпром, който е с 20% собственост ? Пак на Газпром се плаща.