Коментари - Кирил Петков: Паметникът на Съветската армия трябва да е преместен, но не и разрушен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземи се запознай с тази история ! За да разбереш , че ако не беше ЧА сега щеше да си просто ратай ! Уважавай тези които са дали шанс на родителите да станат нещо повече от това което заслужават !

Комунистическа отрека...

“Общото събрание на ООН призова за изтегляне на руските войски от Украйна”

Паметниците трябва да се демонтират! Който иска да ги взема!

ООН къде бяха когато бомбардираха СФРЮ или Ирак ?! Тогава защо ,мълчаха като насрани !

Ти трябва да се монтираш на 6 стъпки под земята !

Останали в България... Плана за татуирани патрЕотари, с тениски на азиатски диктатори, силиконови киборги, стари бе ем вета, анцузи, чанти диагонали и черешови топчета зад оградите...ОТДАВНА Е ПРЕИЗПЪЛНЕН ! УСПЕХ !!!

Да, така е!

Това е моя идея бе селтак! Ходи си на село и си решавай там!

“ Общото събрание на ООН призова за изтегляне на руските войски от Украйна”

Или си бил твърде млад, зада разпитам кълбото на историята зад американската клавиатура и интернет

Заплаха за убийство!? Дали да не те съдя за развлечение? Ясно е, че си неграмотен, зъл и нещастен човек! Но защо да те търпя!?

Да бъде преместен, защо? Без отговор на това защо, това е просто популизъм. В момента всички сме против Русия и разбира се, паметникът пречи на всички ни. Този идиот си мисли, че такива приказки ще му спечелят още някой глас на изборите ли? Да не сме малки деца!

Паметниците трябва да се демонтират! Който иска да ги взема!

“ Общото събрание на ООН призова за изтегляне на руските войски от Украйна”

Гений! Камък по камък на гръб!

Истинската ни история показа, че дължим на Руската и на Червената армия два пъти свободата и съществуването си като народ и държава! Руските може да са имали и други интереси, но за нас важното беше мирният ни живот. Може и да не сме били така богати като западняците, но имахме мир! Имахме образование и здравеопазване! Може да е имало Студена война, СИВ обаче се справяше - и по първо и по второ направление - имахме икономика, заводи, земеделие. Сега имаме ЕС.... Нито заводи, нито земеделие. А мирът, образованието и здравеопазването ни са много спорни....

Всички??? Аз не съм, и всички мои познати.

Е и?

единственното което можеш да преместиш Кирчо,е сладкарницата на жена ти

Kиро и Боко не трявба да бъдат разрушени а да преместени по възможност в някоя друга държава за постоянно......

тоя тъпунгер в кембридж не са ли го учили,че част от съветската армия е и украинската

Много ясно, че трябва да бъде унищожен. Поне Борисов имаше смелостта да го каже.

Паметникът затова се казва паметник, идва от памет. Да имат памет следващите поколения какво е било и какво не трябва да се случва... И не смятам че преместване или разрушаване е вариант, независимо че не харесвам този паметник. Глупаво е да се троши.

Кире, сложи го на дядо Петко в двора. Да му се кефите цялото семейство

Инстинкт на подгонено животно - ловците от Козяк са му дигнали мерника! И ББ се прави на по-апо- най-тлантик - в смъртен страх!

Много е умен Кирчо ,много хем!

Да го монтират пред руското посолство в градинката " Героите на Украйна "

"Важното е съединението наистина да се случи, за да може да имам обединен фронт" - иска лъжецът да има фронт - да воюва срещу простолюдието и малоумните данъкоплатци...

Кирчо е абсолютно невменяем..

Много ще е добре да имаме повече такива образовани политици. Да се руши паметник почти никога не е добра идея. От друга страна нито един паметник не може да бъде натрапван. Паметниците, които имат потенциал да предизвикват деление в обществото и да дразнят някаква съществена част от хора, трябва да бъдат премествани на места, където могат да бъдат видени от желаещите, но без да се натрапват на останалите. Това е съвсем очевидна демократична логика. Паметници на личности и събития, които обединяват повечето българи са подходящи за населените места. Всички останали паметници, които не срещат такова единодушие, трябва да бъдат преместени на специално обособени, достъпни за всички желаещи, места извън населените места.

напротив трябва да се разруши та в паметта ни да остане от кои трябва да стойм по далече :)))

Иска да вземе камъните от паметника за къщата в Барселоната ,абе тиквено си е тикве не е като някои канадци!

преместен къде бе, клоун, в задния двор на асенчо ли никога не заехте истински проукраинска позиция, дечица на Чорапа

Откъде накъде някакъв ибрик с лош български ще съветва нас, Българите, какви паметници да почитаме, каква валута да ползваме, как да си живеем живота???

Толкова ме дразнят и русофилите. Съветската армия ни била освободила?! От кой, бе?! Освободи ни от Македония и Западните покрайнини! Хитлер даде, Сталин отне! Факт! Вечна признателност на цар Александър II и тогавашният руски народ. И до там. Промити сороспии и русофоби, нема отърване бате!

Присъствието на Лена е за да може кирето да си я фане за гъзо по коридорите, или да му върти мазни минети из кенефите.

Кире това не е и паметник, а чутовна грозотия. Да се разруши до основи. Както и Альошата и онази грозотия във Варна под Двореца на Спорта, както и всяка друга съветска грозотия символ на чужда завоевателна армия на територията на България.

признателност към Александър за какво бе, неграмотник?!?

го е страх, да не се разприказва. Тоя Дунчев ги закопа.

Паметник за Киро !

Че не се казваш Мюмюн, вириш гъза 5 пъти на ден и не носиш шалвари. Ей за това.

Кирчо, ОТКАЗА СЕ от КАНАДСКОТО гражданство; Но вземи СЕ ПРЕМЕСТИ в САЩ!

Абе, уйо...ако не беше СССР, днешните ни "партньори" ФАЩ и Невеликобритания щяха да прекарат границата с Гърция през Пловдив! Сталин не разрешава и Румъния да прибере Северна Добружда, щото бяха заедно с фашистите при Сталинград. Четете, малоумници!

махнете го Киро Рублата. Той лъже според конюнктурата. Зюмбюлев от 24 часа: "Завещание на седмицата: Погребете Паметника на Съветската армия" Хората на Радев и самият той според конюнктурата биха отишли и в Украйна да я бранят. Поне така твърди Москов и е прав - https://bnt.bg/news/petar-moskov-prizivat-za-sayuz-na-desnite-e-priziv-za-nadezhda-v338918-315432news.html

а защо да го махат?

Ти още малко и ще го целунеш

Щяла да минава баба ти през там, не границата. За Македония пиша, говедо. Що избягваш темата?

Няма такова нещо.

в солун ходил ли си, селяндур, да четеш не можеш, поне да видиш кое от солун имаме тук?!?!? не до пловдив,. до дунав трябва да е границата