Кирил Петков обвини КС, че ще повлияе на кампанията му и на Румен Радев

Съдът каза на 2 млн. българи извън страната, че не са пълноправни граждани, недоволства още бившият служебен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добри или Лоши Конституционните Разпоредби са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и НЕ Подлежат на каквито и да е Интерпретации а на СТРИКТНО Спазване и ИЗПЪЛНЕНИЕ, а те в случая с Пектов ЯСНО и ТОЧНО РЕГЛАМЕНТИРАТ:: КОНСТИТУЦИЯ на РБ Чл. 110. Членове на Министерския съвет могат да бъдат само български граждани, които отговарят на условията за избиране на народни представители. Чл. 65. (1) За народен представител може да бъде избиран български гражданин, който няма друго гражданство, навършил е 21 години, не е поставен под запрещение и не изтърпява наказание лишаване от свобода. След като Петков при издаване на Заповетта за назначаването му за Министър по Законите на Канада е бил техен Гражданин е ИМАЛ и ЧУЖДО гражданство то има ли НОРМАЛЕН Българин които да Нему е ЯСНО че това назначение е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО и за Какво е този ЖАЛЪК Плач и ВИЕНЕ на , Петков и СИЕ??? То бива бива ГЛЪМОТИ но нека да НЕ правят Обществото на Малоумно и Сляпо! Пази БОЖЕ България от Ментори и Ибрикчии!

Моля някой да ми обясни чие е гражданството на на Симеон Сакскобурготски,Сергей Станишев,Карадаъ,който обяви Турция за своя родина,а сега дори е регистриран за кандидат за президент на България и според конситуционния съд ли е това?

Нагъл лъжец !!! Не стига дето е нарушил конституцията , подписал е декларация с невярно съдържание ( т.е е излъгал) , ами се оплаква , че решението на конституционният съд пречи на кампанията му. Разбирам го човека , бърза да се спаси под чадъра на депутатския имунитет. Горко и на България и българския народ за такива .

Кирил Петков - не ме е страх. А трябва. Чака те СЦЗ за три години.

Не го мисли ти него, бе боклук! Трябва да ги е страх боклуци и престъпници, които вече не само цяла България, но и светът знае - Борисов, Пеевски, Доган,..., Гешев, Цацаров и бандите им, те затова драпат да се задържат на власт (или техни капии). И треперят и се крият .

Ха ха ха . Буклук е синът/дъщерята на баща ти.

този Кирил Петков от как се е появил в политиката лъже . не знам как наричате това вие €

С две думи - в България от десетилетия имаме диктатура - 45 години открита, ВЕЧЕ призната И СЪС ЗАКОН на Република България, и последващите 32 години - ПРИКРИТА, под фасадата на демократични промени и привидна демокрация, по простата причина, че в откровения си вид открита диктатура просто не можеше да съществува повече - в Европа и ЕС, през 21 век! Причината за просъществуването толкова години на “меката” диктатура, чието отвратително лице и кражби и престъпления хора като Бойко Рашков, Асен Василев, Кирил Петков и други разкриха и им се противопоставят е, че НЕ БЯХА НАКАЗАНИ престъпниците след като диктатурата им бе и официално призната със Закон! Това им даде възможност не само да оцелеят, но и да създадат организираната престъпност, сляха я с властта и разграбените над 250 милиарда долара пари и активи за тези 32 години в МАФИЯ, която граби, корумпира, рекетира и сплашва и репресира възпротивилите се срещу нея безогледно! Така в България имаме вече поколения политици, управници, прокурори и висши магистрати от тази мафия или живеещи комфортно като обслужват престъпниците и се правят, че не ги виждат и не разбират! Тази война, която мафията води много последователно и непрекъснато вече десетилетия - срещу собствения си народ, за която писах много пъти, бе прикрита и отричана, но както също много пъти писах - в един момент тя не можеше да остане повече прикрита. И този момент настъпи! Войната е между мафията - и вече всички знаем кои са й босовете и кои - капиите й, които обслужвайки я правят възможна. И тази война е на живот и на смърт - залогът е България, съществуването й. Дотам сме я докарали, дотам ни докараха! Това е!

май е време за търсене на наказателна отговорност за деклариране на данни с невярно съдържание като на всеки един да връща заплатите и да поемат с радев щетите на държавата за всички дела, които ще започнат срещу него

Империята на злото,на която Кирил Петков спря кранчето за източване на държавата отвръща на удара ! Точно 2 седмици преди изборите !

Кирчо, да започнем отначало! НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ! Повтаряй си го, докато се научиш да го изговаряш без прекъсване мойто момче! След това ще продължим нататък. Например да разберем значението на тази дума!

Да де ама ако бяха излезли с решение след изборите пак щаха да повлият

Когато един плакат запова по този начин, това свидетелства за нездрав нарцисизъм и неоправдана самонадценка. Е, нека дружно кажем ТОЙ БИЛ и да го забравим завинаги.

Смешко

Е, няма такъв дебил...

Киро лъжеца вече влияе на кампанията на Радев и то негативно.

Сега Кире убавецо да те питам, че виждам си разбирач. Мъжа ми вчера ме изгони, аз му хвърлих ключовете от апартамента и колата, и виках така, че да ме чуят всички съседи от входа, че се развеждам с него, и че вече не ми е никакъв. Отидох при любовника си, и днес ходихме в гражданското на Красно село да подпишем брак. А те ми викат ти си още омъжена, дай влязло в сила бракоразводно решение, и ще те бракуваме пак. Е са Кире кажи не са ли гадове тия, а?! Ти кво ще ме посъветваш, че си минал по тоя път. Хвърлих ключовете, викам развеждам се, а те не признават любовта! Гербопитеци!

Зеленият чорап - провали руския проект Кире и Кокорчо - провалиха американския проект Кой ще бъде Китайският проект?

Добре де, като няма яснота по въпроса нито в Конституцията, нито в други закони коя дата е валидна, как съдиите сега точно им светна по въпроса и как пък решиха да вземат датата на разглеждане на молбата. Значи не е валидно моето желание, а на някой си чиновник, който не се знае кога ще стигне до молбата. А сега заради Ковид-19 казаха че са изостанали с месеци защото не работеха и аз като подам молба ще чакам да е валидна кога се натуткат ако ще и цяла година. Тия дали са съдии или подлоги. Айде, българите малко по-сериозно а не само да лаете като герберски кучета. Той закона не бил ясен, Киро им виновен, че няма закони.Валидно е когато ти си посочил датата и са ти взели паспорта. Точка. А съдиите да кажат за кого играят. Като пуснеш молба за пенсиониране дори и да я разгледат след година ти се изплаща от датата която посочваш за пенсиониране.Съдиите са ясни ама на българите какво не им е ясно или са просто облъчени зомбита.

Това че на теб не ти е ясно, не значи нищо. Като завършиш право, тогава се обаждай. И да питам - на дума ли ти плащат, Кото тая изветряла ракия, дето си я надраскал хич не става, колкото и да е дълга

ааа недей така,в къщи имам двама юристи, ама гледам че нищо не можеш да кажеш по казуса и само обиждаш, не си стигнал далече. И с такъв съд няма докъде да стигнете освен до под кривата круша, КС си вкара днес един голям автогол, това е. И си кажи на тебе колко плащат.

Тая опорка за датата - на дира ли да вярваме, дето трие и блокира всеки, който се осмели да не харесва ПкП и Мунчо, или на КС? Аз имам повече доверие на КС

На КС, дето в него седи Филчо "дългото изречение", КОЙТО дори не е подписал конституцята ли?

По-скоро не те е срам да лъжеш, а не не страх.

Не го е страх???? Горкият, как само се вживява. Два милиона били като него. Да ви се невиди червените му мекотели, как ни правят на глупаци. Парашутист!!!!

заглавието трябва да е: "КС прие за правилна датата за отказ - датата на разглеждането на молбата." А ние всички разбираме защо КС е избрал тази дата, а не когато Петков е подал молбата, както е правилно.Толкова за съда и за прокуратурата у нас - служат на герб, които работят за собствените си и чужди интереси, не за народа.

Говори от 1 лице, единствено число, без генерализиране. Всеки има глава на рамене да сметне кой крив, кой прав!

говоря от името на всички с които комуникирам и са на същото мнение. Ти не си включен, да тъ в шибания гербераст. Има закони, те са - съда да е независим, защото в сащ щеше да е в затвора затова че изпълнява политическа поръчка. Защо точно тази дата избра съда, а не другата? И след като няма правило откъде накъде Киро, Радев или който и да е ще са виновни в нещо, което не е казано в закона. Каквото зависи от Киро го е направил, така че къде е вината, че съда сега решава коя дата е валидна. Преди това кой закон важи за валидна дата?

Има входящ номер на казуса другарю. Не може да се превърта водомера само когато на вас ви е удобно. Ставате за смях. Има го цялото дело. Всички съдии са гласували за само един е с особенно мнение. Нали не казваш че всички съдии са.от ГЕРБ.

така ли, i защо са избрали тази а не другата дата. И от кои са значи? 12г кой ги назначава, а гешефтурата която ги "притиска"? И Филип Димитров И георги марков ли ми даваш за пример за КСъдии, аре молим, без тия, да обяснят защо тази дата са взели, а не другата. И освен това Киро не е като симеончо изобщо с двойно гражданство, а е задействал процедура по отказ. Това че дотогава няма яснота коя дата е валидна не е негов проблем.Панимаеш ли или да!

"нито Конституцията, нито друг закон в България определят кой точно е моментът на признаване на отказа от чуждо гражданство." Ами да питам тогава какво е накарало "уважаемия" мафиотски съд да приеме датата на разглеждане на молбата за валидна, нали няма правило, закон,който да определя. Тогава как така е решил да вземе тази дата, а не подаването на молбата когато му взимат и паспорта, и де факто е без документи. Вижда се че решението е политическо и съда дейстава под натиск на гешефтурата т.е. работи по поръчка. А ние нямаме нужда от такъв съд това си е престъпление по служба и мястото на тези другари е в затвора.Ама нали сме в такава държава, когато работиш срещу народа за чужди интереси даже те издигат и награждават. Не само са взели удобното за мафията решение, не дават на Кирил да се защити, бързат да се произнесат точно преди изборите за да повлияят на избирателите - все политически решения. Затвор, затвор и пак затвор за тия гнусни продажници. А какво прави мръсника Филип Димитров там също не е ясно, такива ли хрантутим в КС?

Затвор ще има - за Кирчо, чл. 313 НК

Разбрахме, че не те е страх и не зачиташ законите на България, няма нужда от този плакат който вдигаш.

чети статията, идиот, не да пишеш наизуст тъпотии-"нито Конституцията, нито друг закон в България определят кой точно е моментът на признаване на отказа от чуждо гражданство". Вземи питай тия фашисти защо са приели тази дата е не другата, аджеба като какви причини имат да изберат тази която е удобна за едни мафиоти, а не датата на искането, по-добре си размърдай мозъка и си отговори сам. Ако всичките сa задръстеняци като теб не знам как съществува още тази държава.

На Мунчо му отиде коня у реката.

,

Сега Киро да ходи да се оплаче на арменския поп. Барбукяна може да го свърже с него.

До Нико! Браво Нико! Единствен ти поясни точно и ясно ситуацията около лъжеца! Не обезпечени кредити,свои хора-кум,зет,сват! На всички е осигурено и имаше една статия във фактор ,че са дошли да издоят българския народ,защото се давал на доене! Затвор!

До Нико! Браво Нико! Единствен ти поясни точно и ясно ситуацията около лъжеца! Не обезпечени кредити,свои хора-кум,зет,сват! На всички е осигурено и имаше една статия във фактор ,че са дошли да издоят българския народ,защото се давал на доене! Затвор!

Що викате сега а търпяхте симеончо да си присвои квот може нищо че е с двойно гражданство

Дори не мога да си представя как може да има хора които да подкрепят този отявлен мошеник, толкова ли са тъпи?

Жалко нагло червейче!

Малко известна история: След Освобождението Евлоги и Христо Георгиеви, братята построили с парите си Софийския университет, били избрани за депутати в Народното събрание, но на първото заседание т. нар. народни представители, ги изгонили заради румънското им гражданство.Та от прости хора какво да очакваш-делата са важни и те остават в паметта на хората вс. друго е вятър и мъгла

От прости хора какво да очакваш освен да сравняват братята Евлоги и Христо Георгиеви с лъжливото овчарче калитко опа извинявайте кирилчо

1.Нямат българско гражданство,2.не са задействали процедура по отказ, 3.как точно ги сравняваш, или само да ни покажеш колко си прост и отгоре на това и тъп.

Каквато наглост!!! Какво нахалство!!! Какво безочие!!! Този измамник е за затвора.

Кирчо,живея в САЩ 26 години и съм си българин независими,че имам и американски паспорт.Не се чувствам низвергнат от Конституцията,защото тя никъде не казва,че българите с двойно поданство не са българи.Не се опитвай да играеш на тази струна.Нека поясня за някои които те защитават,но питат как хора с двойно гражданство гласуват.Нека поясня-никъде Конституцията не забранява на хората с двойно гражданство да гласуват,но ясно и точно забранява на такива да заемат ръководни длъжности.Така,че ти си престъпник и недей да се изкарваш жертва.Ти си от поколението хора,които комунистите изпратиха по Харвард,Оксфорд и др. титуловани учебни заведения с народни пари,отгледаха си ви с цел един ден да се върнете на бял кон и да продължите ограбването на България.Като включим и Сорос в картинката те питам-не те ли е срам от българския народ.Защо мислиш,че българите са тъпи и не знаят защо раздаде необезпечени кредити две седмици след като дойдохте на власт.Ти хората за идиоти ли ги имаш бе келеш.

Подкрепен си от мен , дори не мога да си представя как може да има хора които да подкрепят този отявлен мошеник, толкова ли са тъпи?

колко си кух. Аз живея от 21г в сащ и в БГ сме си ходили само веднъж, за разлика от тебе дето сигурно киснеш по цяла година в БГ а децата ти ги гледат в БГ бабите и дядовците. Чети статията, идиот, не да пишеш наизуст тъпотии-"нито Конституцията, нито друг закон в България определят кой точно е моментът на признаване на отказа от чуждо гражданство". Вземи питай тия фашисти защо са приели тази дата е не другата, аджеба като какви причини имат да изберат тази която е удобна за едни мафиоти, а не датата на искането, по-добре си размърдай мозъка и си отговори сам. За какво си се домъкнал в сащ изобщо, сигур да крепиш другаря Джо, да тъ в задръстеняка.

сега дочетох, че пишеш как комунистите изпратили Киро в Харвард, абе виж на колко години е,roden 1980-ta, кога е завършил и какви комунисти сънуваш като в Харвард е примерно 2005-та. Ей затова сме на това дередже, защото разни неграмотници пишете глупости, вземи се прибери в БГ-то че само задръстваш САщ с поредния откачалник.

Не знам дали е кух но ти трябва да си гуем пън щом за 21 години си събрал пари един път да отидеш в България. А расъжденията ти говорят за матриал от крайните квартали на сливен.

Верно? да събера пари да ходя в БГ? добре ли си? Ей го Канкун,Доминикана, къде ме пращаш да си харча парите у БГ-то? А Сливен сега ще го търся на картата да видя къде беше това, да тъ в тъпия пън.

А ти какво завърши в Америка.

Боли ме шалтера за твойта и на Мунчо кампания. Така ще е по-добре за бъдещето на България.

Вашият проблем не е гражданството, било то двойно или тройно, а престъплението, което извършихте, изпълнявайки изискванията на Конституцията по чл.110, извършайки престъпление по чл.313 ал 1 и следващи от НК, за което се полага присъда от 100 лв глоба до 3 години затвор! Това е!

Уважаеми,Петков. В нашата Мила Родина не ценим умните хора.На нас ни трябват едно книжници,тъпанари и тем подобни пигмей.Бъди жив и здрав Мен.

Ами и аз мислех, че трябваше да минат изборите, да вземем гласовете на абдалите и да се намърдаме в парламента и по министерските кресла....ама а де. Конституционният съд взе, че се разработи съвсем неочаквано за нас. Ех, Киро, Киро...нищо. Продължавай да обясняваш,че си невинен, а всички други са грешни. Дано остане някой да ни вярва в тази държава.

откъде да знаем ние дали ти се чувстваш повече българин или повече канадец? много правилно си е написана конституцията и правилно отсъжда КС. То не може и к.ра в п.тката душата в рая

На всички избори борбата е между народа и престъпниците - дори и народа да избере някой тия бандити измислят начини или да не го допуснат до изборите, или после да го разкарат. Примери колко щеш - Жан Виденов, който народа избра, но Сорос с бг продажниците спретнаха криза, Тръмп, който 4г се опитваха да импийчват и какво ли не и народа пак го избра , но наложиха с фалшификации дементния Джо , така че борбата е пак да ни наложат човек на световната мафия, дори и да изберем нашия. Всичко е предизборно, затова КС сега се произнася преди изборите да разколебае електората. Всичко е сценарио и театър.

Значи, имам чувството ,че ако те гръмна, ще направя изключителна услуга за Родината. Дали ще ме съдят за убийство, или да се обесня на съдията и той ще ме пусне по живо по здраво

1. КС не може да взима датата на разглеждане на документите за дата на отказ. 2. Сега трябва да има дела да се докаже че валидна е датата на подаване, а не датата, която е посочена като разглеждане на молбата. 3. Ако КС не е наясно коя дата да вземе за валидна откъде нанакъде Киро трябва да знае коя дата е валидна след като наши адвокати твърдят че валидна е дататат на волеизявлението ти, след като и паспорта си си предал, тогава защо взимат паспорта ти от тази дата а не когато решат молбата. 4. Всичко с политическо и се прави с цел да се нагнети напрежение срещу партията на Киро и Радев да се повлияе на избирането им. 5. После и да докажат че Киро е прав вече изборите ще са минали ама овцете ще са остригани и пратени на кланицата, нали?

А, бре, човече, влез в сайта на КС и потърси документите по дело 18/2021. Там са всичките му документи на Киро Честния, включително и декларацията, в която черно на бяло си е написано! Там са и всички документи, изпратени от Канада, преведени от заклет преводач. Всичко е там. Четете и не пишете глупости, че ставате жалки и смешни, защитавайки един изпечен мошеник и измамник!

"нито Конституцията, нито друг закон в България определят кой точно е моментът на признаване на отказа от чуждо гражданство." За кой път трябва да ви цитирам статията не знам, дори не си правите труда да четете,ама иначе като типичен българин компетентно плюете и лаете когато ви обяснявват колко сте тъпи. Киро е задвижил процеса на отказ, това е което зависи от него, а коя е валидната дата едва сега и тепърва ще се знае, така че проблема си е че в БГ няма ясни закони. И защо съда избра тази дата а не другата хептен не е ясно. А ние иначе разбираме защо е избрал точно датата на разглеждане на молбата - щото са продажни мърши.Не може да ти вземат паспорта когато подаваш молба а да е валидно когато някога чиновниците стигнат до твойта молба, и то при корона когато и не работеха. И БГ да стои i чака чиновниците да се натуткат а съдиите послушно решавaт в угода на едни бандити. Както мислех да гласувам за друг, сега специално за Киро ще гласувам, че ми писна от тъпаци като вас.

Колко хора работят за Президент!!! , Никой ли не видя този гаф , Да ЕБа и служителите , че така се осрахме.

Как може г-н Петков да говори за МОРАЛ!! ЦЯЛ СМЯТ МУ СЕ СМЕЕ... Кой малоумник сега ще ти повярва, като от самото начало излъга ....

Радев се изложи с тоя рабфак от Канада.

Абе ей, калъф! Що за тебе да се правят изключения и какво има да се обесняваш на КС. Б'ах ти наглия тип! И за тая банка , каво ни в клин ни, в ръкав ни обесняваш?

Логично е да има наказателно производство по чл.313 от НК.

Кирил Петков - не е прав! Законът е закон, за да се спазва, а не да се спазва само когато му изнася. Кирил Петков е поредния лъжец и измамник, който нарушавайки законите "прави добро за народа". Пълен палячо и смешник. Не искам един гелосан ухилен палячо да ми обяснява как като нарушава законите "ще оправи всичко в Родината", защото като разумен и интелигентен гражданин много добре знам, че няма как газейки всички закони, още повече Конституцията, някой ще направи "велики добрини за народа" - тез приказки наш Кирчо Харвардски може да ги разправя на бабите на село. Поредния гелосан палячо гледащ да се уреди с кинти и да оправи родата, щото всички помним предишните гелосани "умници" - Никито Василев, Милен Велчев, и другите хиперочовеци на царя, а накрая какво излезе - всички се оказаха поредните помияри оближили се лично. Та същите палячовци са Кирчо и Асанчо от хУрвард .... мъка, мъка, ако тез двамата "умници" са светлото бъдеще на Майка България - тез двамцата ще ограбят до шушка Родината ....

С тази табелка ставаш безлично смешен. Вдигни табелка "АЗ СЪМ ЛЪЖЕЦ".

Чрез погазване на закона ще го защитаваш??? Мегатъпо.

Кире, как толерират лъжата в Канада? Там на лъжците почтен и ли им викат или веднага подават оставки. Не ядем доматите с колците. А да знаеш има и държави където двойното гражданство е забранено. Ако уважаваше България и Конституцията нямаше да виеш като линейка. Едно е ясно ти си лъжец. Излъга и съзнателно подписа декларация с невярно съдържание.

Които идват от Турция да гласуват на избори в България, не са ли с двойно гражданство? И как може като са с двойно да гласуват в България?