Кирил Петков: МВнР на Русия ще смекчи тона на Митрофанова (видео)

Сам е взел решението за Асен Василев да бъде премиер, ще редят кабинета следващата седмица

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: МВнР на Русия ще смекчи тона на Митрофанова (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕУВАЖАЕМА РУСКА КУРВО, БИ БИЛО ПРЕКРАСНО ДА СИ ОТИДЕТЕ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТЕ ПОВЕЧЕ Вземете си и съветските паметници. Те не са нужни на България, нито на друга бивша съветска република. Да припомня, между 10.09 и 30.09.1944, в България загиват точно 977 съветски солдати. Около 164 в боевете на Връшкa чукa, 42 от отравяне с технически спирт и 771 разстреляни от НКВД за мародерство, изнасилвания и убийства на български граждани. ТОВА Е САМО ЗА 20 ДНИ, ПОСЛЕ ДАННИТЕ СА ЗАСЕКРЕТЕНИ И 78 ГОДИНИ СЛЕД ВАШАТА ОКУПАЦИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ЗАСЕКРЕТЕНИ. Какви ли още престъпления срещу България криете?

просто Киро, наистина е прост!!!!! Чудя се как толкова народ му се върза на лъжите??? Страната ИЗГУБИ 18 ценни месеца в които имаше възможност да се смекчи удара от инфлацията и да овладее ценовият бум на горивата и хранителните продукти!?! Сегашното състояние е плачевно, но догодина когато Русия откаже ново гориво за АЕЦ-Козлодуй ще стане доста напечено!! Сега тока от Козлодуй е по 62 лв ,грубо: от "американските Марици е по 380 лв , от ВЕЦ-овете по 281 лв !!!! Или микса от всичките излиза около 110-115 лв за 1-ца продукт. Но какво ни чака после???? Кирчо, Кокорчо и цялата им пасмина КОГА ще им се потърси ОТГОВОРНОСТ за ЩЕТИТЕ нанесени на народа , икономиката ибизнеса???КОГА ще отговарят????

България ще бъде заличена. Кирил Петров е изпратен от Американските евреи за да изчисти територията от местното население. Тоест нас. Има три варианта. Масон лично на високо ниво твърди, че целта е преселване на евреи на наша територия, а българите които останат ще са обслужващ персонал. Варинат 2 по-лош. Буфер или заселване с бежанци от Африка или Азия. Вариант 3 Турция ще си върне територията. България съществува в момента само в нашите представи. Няма такава държава. Киро и Асен изтриха история от 1500 години. А ние и се радваме. Нали са американци или чужденци няма значение. Леле чужденец в България звучи като висше същество от друга планета. Както казва баща ми на 80 години в момента. Остави ги прост народ. Много прост народ. Закриваме!

да видим

Безсилните русифилистици се давят в злобата си ..

И никой от 12 служители на българското посолство в Русия не е шпионин. Така са обещали.

Извинете,но вие точно какво сте завършили г-н Петков? Явно не разбирате,че посланика на някоя държава е представител на тази държава т.е в момента който кажете нещо против Митрофанова, то вие говорите директно против Русия.Като казвате,че никой няма право да дава ултиматоми на България,това добре, но на езика на дипломацията това означава,че се карате на Русия,затова че реагира на непровокирано изгонване на нейни служители.Какво трябва да стори според вас РФ- да ви ръкопляска ли? Все едно аз да ви ударя един шамар на улицата, а вие да ми благодарите за шамара? Пиша ви за да се осъзнаете малко,макар че няма как да стане- нито ще го прочетете,нито може да се осъзнаете.

Сам взел решението - без баща си! Браво Кире! Браво на момчето!

Единственото което не е направил , е да обяви война - я на Турция, я на САЩ .

Е има време до утре сутринта, не се знае с какви свежи идеи ще се събуди

Мая накой разясни на Киро какво може да последва от неговите простотии.

защо тогава се е върнал в България

Киро, ами ако не ти подновят канадското гражданство, какво ще правиш?

г-н Петков, Баце също те подкрепя.

Киро трябва да се разбере с Бойко и да управлява с подкрепата на ГЕРБ. Те са единствените про-западни дясно центристки партии. Ще имаме стабилно правителство, комунистите ще са извън властта и ще вървим напред. Колкото и минуси да ми нацъкате, това не променя факта!

А кво стана с изчегъртването ? Нешо много бързо го забравиха ?

Абе човек, благодарение на герб сме: най-бедната страна в ЕС, най-изостаналата, имаме най-лошото здравеопазване, най-лошата съдебна система, най-висока смъртност, най-мръсен въздух, най-лоша храна, най-лоши пътища и тн. А ти продължаваш да си ги харесваш, това нормално ли е?

Браво!. Предлагаш да се съберат двама идиоти, а ние ще им гледаме сеира. А студа и глада са подробности.

Не си познал, Кирчо! Смекчаване на тона няма да има. Ще има затваряне на посолството в София и скъсване на дипломатическите отношения. Това ще има. Вие сътворихте най-големия гаф в историята на България. Не е чудно щом начело на държавата са хора, които не само че не владеят езика, но и не знаят историята. Отначало ти твърдеше, че дипломатите се гонят заради дейност несъвместима със статуса на дипломата. Ето го първият въпрос. 1.Кажи Кирчо, какво има за шпиониране в най-слабата държава в Европейския съюз. Конкретно какво е шпионирано, защото ние се оказахме най-шпионираната страна с над 100 шпиони. Абсурда е пълен Кирчо и ти добре го знаеш. У нас просто няма какво да се шпионира! 2.Като видя, че тезата за шпионажа не издържа започна до обясняваш, че има несъразмерност в броя на нашите дипломати и тия на Русия. Ето ти малко числа,Кирчо за броя на дипломатите на отделните държави в България, без помощния персонал/ шофьори, готвачи, санитари, техници и други такива/. Говорим за хората, които са с дипломатически статус. -Русия- 40 дипломати, като 8 от тях са в консулствата в Русе и Варна. Без тях бройката е 32 дипломати. - САЩ- 87 дипломати -Турция- 55 дипломати -Германия-44 дипломати -Китай- 35 дипломати Погледни числата,Кирчо и кажи къде видя несъразмерно голям брой на руските дипломати. Несъразмерен брой наистина има, но не при руските дипломати. Ти обаче си леко разсеян и не си забелязал. Нали така!?

Оф, пак не си разбрал. България е в ЕС, мислиш ли, че няма информация от ЕС която е ценна за руснаците?Говори се за съразмерност м/у нашите там и техните тук. И не на последно място, нищо хубаво не може да се очаква от държава която изповядва философията на терора! Според теб, защо няма държава в Европа която да ги харесва?

Защо ли хаха, защото всички са подлози на САЩ и нямат собствено мнение по нито един от въпросите, за това кой кого да обича!

ами ако не смекчат тона тогава кво???

Тогава Кирчо ще тича до Козяк да пита какво да прави.

проф. Пол Кристи, високопоставен служител на американската Агенция за национална сигурност: "Главната цел е по-здраво да се обвърже икономиката на Европа с икономиката на САЩ, а междувременно какво ще става с Украйна, това не интересува никого". И още: "На Украйна е отредена ролята на свлачище, което ще прекъсне европейското сътрудничество с Русия. А какъв строй ще има в нея, начинът на управление, това са абсолютно безинтересни въпроси".

Европейският съюз и САЩ съзнателно и упорито смазват България и българския народ. Забраниха ни Южният поток да мине през страната ни, забраниха ни и да построим Белене. Съвсем наскоро ни забраниха да плащаме руския газ с рубли, поради което изпаднахме в газова криза, а сега ни забраняват и да внасяме петрол от Русия. Към това трябва да прибавим и факта, че ни изнудват да допуснем Македония в Европейския съюз, което ще причини ужасяващи бъдещи проблеми за България. Никога България не е била така зависима, така поробена!

Равносметката: Вече 18 години членуваме в НАТО! За това време сме дали по една вноска на година- 1 милиард долара, или общо- 18 милиарда! Четири американски бази, всяка по 250 милиона на година – пропуснати ползи , е равно на милиард. По 18 години – прави още 18 милиарда. 2 милиарда за самолети! Парите отдавна са дадени, самолети няма да има. Т.е. – парите са заграбени. По заповед на САЩ (НАТО) опростихме на Ирак – 2 милиарда. И т.н.....

Ако не стане цветна революция - майданче, ако не стане с майданче - тероризъм, ако не стане с тероризъм - отглеждаме фашизъм и минаваме на военен конфликт. Поне Сороските боклуци да бяха малко по-творчески настроени. Ако човек се поинтересува малко, ще види ужасяваща картинка. От падането на СССР не са се спрели по целият свят да носят "демокрацията" на кока-кола, макдоналдс, пфайзър и военните си комплекси. И тълпите от малоумници се редят на опашка да ги подкрепят. Красота. Мисля, че е време САЩ да бъде вкарана в кучи гъз веднъж за винаги. В името на милионите избити от сатанистичното им задкулисие.

както кръстоносците са разнасяли католицизма с мечове и всъщност са грабели де що видят, така сега тия разнасят демокрация.... освен дето имената са различни ефектът е един и същт, грабене

А бе, Кире, малоумен премиере мой все още, кой идиот ти каза или ти го нареди, а може би ти с тъпата си собствена кратуна си го измислил - да изгониш от България 70 руски дипломати!!! Много добре знаеш, че ние в Русия я имаме десет дипломати, я нямаме. И по логика те не могат да ни отговорят реципрочно! Ти какво искаш бе, вреден и дебилен малоумнико?! Да предизвикаш дипломатически скандал и Русия да прекъсне дипломатически отношения с България ли?! Понеже си недоучен и тъп да ти кажа – даже по време на Втората световна война България и Русия не прекъсват дипломатическите си отношения!!! Независимо, че са в два напълно противоположни лагери!!! И без това си пътник от българската политика, кирливецо Кире! Не знам кой излъга президента Радев да те направи министър!!! Махай се бързо, защото скоро даже и до Канада няма да можеш да се прибереш, задушен от народната любов, безумецо!!!

ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков."

Че Простото е кръгъл идиот е повече от очевидно, но и затова Мунчо Херомустафов дори престъпи клетвата си и наруши Конституцията за да го вкара във властта като най-подходящ за да ни въвлече във война с Русия. И Кокорчо не пада по-долу, дори може и да е по-подходящ за този пъклен шорошки план, чиято реализация започна с Мунчовското протестърско котило, продължи с идиотските му служебни правителства с психопати, пияндета и данъчни измамници за да стигне до издигането на Простото и Кокорчо на управленческия връх. Нищо не е случайно и само чудо може да ни спаси от войната с Русия, в която явно са решили да ни вкарат. А дано греша, ама за мен това е логичният извод от случилото се у нас през последните 2 години. Опазил Господ!

Киро е ГОЛЕМ, но трябваше преди 6 масеца да го направи.

трябваше преди 6 месеца да се поиска да си приведат мисията към по-малка бройка. И да ги оставят да мислят кой ще остане и кой - не. а не с глупава и измислена простотия да гонят поименно. но Кирчо е безодобен- само Зеленски го засенчва.

Народ от 85% русофили няма ли да реагира на безумията на тоя психично болен Киро ? Няма ли разумни политици или всички са един дол дренки и служат на американските си господари ? А сега се осират от роболепие пред колонизаторите си...

Сороските мастии почнаха да серат с копи пейст едни и същи, до болка познати лайна, които от години серат в несвяст от русофобия...

Докога ще сере тоя маниакален психопат Куро Путков ? Нали му гласуваха вот на недоверие ? Няма ли кой да ни отърве от тоя дебилен измекяр ?

Американците освет война нищо хубаво няма да докарат на България.

А бе, Кире, малоумен премиере мой все още, кой идиот ти каза или ти го нареди, а може би ти с тъпата си собствена кратуна си го измислил - да изгониш от България 70 руски дипломати!!! Много добре знаеш, че ние в Русия я имаме десет дипломати, я нямаме. И по логика те не могат да ни отговорят реципрочно! Ти какво искаш бе, вреден и дебилен малоумнико?! Да предизвикаш дипломатически скандал и Русия да прекъсне дипломатически отношения с България ли?! Понеже си недоучен и тъп да ти кажа – даже по време на Втората световна война България и Русия не прекъсват дипломатическите си отношения!!! Независимо, че са в два напълно противоположни лагери!!! И без това си пътник от българската политика, кирливецо Кире! Не знам кой излъга президента Радев да те направи министър!!! Махай се бързо, защото скоро даже и до Канада няма да можеш да се прибереш, задушен от народната любов, безумецо!!!

ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков."

Като няма да има руско посолство ,да изгоним и краварите ! Нали сме суверенни и независими !То какава фаида от тях ,само развъждат паразите като курчо и кокорчо! Преди тях разни други ястреби като Дани мъдов , бйико борсуков, ръсен плесенлиев!

Да, любопитно в американското посолство с 6-те си етажа под земята, колко ли служителя има? Най-вероятно поне десет пъти повече от тези в българското посолство в САЩ? Големи мизерници са нашите политици...

Всички причини за войната в Украйна сочат към САЩ. Всички причини и Бългаиря и целият ЕС да участват в тази война сочат към САЩ. През това време (миналата година) САЩ емитираха 40% от всички долари, емитирани някога в историята. Това е отчаяна стъпка на разцепваща се държава. С тези долари САЩ финансират агонията на Украйна. Самото финансиране на избиването на още и още хора - е отчаяна стъпка. Понеже не е нормално нацисти да избиват с години руснаци и Русия да търпи това. Както не е нормално Русия да не направи всичко възможно да дистанцира нацизирани частни войски от близостта със столицата си. Особено когато стане ясно, че с тях се среща Байдън и преговаря, и ги финансира, и получава обратно едни пари за изборните си кампании, за което има федерално разследване в момента. САЩ са мръсотията на света в момента. Предателите получават обещание за "светло бъдеще" и правят всичко под диктовка. САЩ успя да разбие обществата благодарение на агресивната си каубойска политика, но без да съзнават, че това ще събори и тях. Сега, когато ги събаря, единствената им цел е, преди да рухнат, да подложат под себе си Европа, за да се срутят на меко. И го правят. ЕС има полза от унищожаването на нацизма в Украйна. Даже в германския бундестаг имаше доклад с такова предложение и имаше бурни овации от целия им парламент. Но днес предателите и от Германия твърдят, че в Украйна няма никкаъв нацизъм. Тю-тюууу, както казват на бебетата. И има бебета, които от умраза към комунизма, мразят до толкова Русия, че вярват на директивите от ЕС, които са спуснати от САЩ. И да добавя, че комунизмът в Русия е инжектиран с ОГРОМНИ средства от САЩ и малко по-малко от еврейски капитал от Германия. Това са вече известни факти по документи, които никой не отрича, освен учебниците за малките ученици. Т.е. даже за омразата км комунизма, която и аз самият нося, макар и не толкова яростна, както преди, са виновни всъщност САЩ. Мился е време да се разбере от къде идват най-големите несгоди на днешния свят, в който живеем всички. Изобщо не е трудно, стига хората да си съпоставят факти вместо директиви. Озлоблението е най-заслепително и САЩ и него използват като основен инструмент. ДОкато руските войски пазят максимално мирните граждани, казват го и самите украинци, разбира се честните от тях, САЩ изгражда образа на изверги, а напоследък се ускат из Европа статии, че руските войници грабели халдилници и перални машини. Да, в официалната преса. Някой има ли представа на какво ниво е Русия в момента, че все повече градове изглеждат като ултрамодерни бизнес центрове, та руснак професионален войник да помъкне със себе си хладилник, който струва по-малко от часовата му ставка в армията?! И това се покаа в немски или швейцарски официален вестник! Та ако погледнеш фактите вместо пропагандата е по-трудно, но пък е ценно и не е пошло, както ако се чешеш по стария лишей комунизма. Пак напомням, че го дължим на САЩ, от където са дошли парите за подкупи на царската администрация, за въоръжаване на болшевиките и т.н. Нека да не с езаблуждаваме, че заблудени ни таковат САЩ от години, като днес почва и да боли. Заради САЩ участваме във война, която не е наша. И това е както маниерът, така и трагедията на САЩ. Дълбоко някъде голямата част от елита им си остават "достойни" наследници на отрпките на стария свят, които изградиха новия на базата на робство, а днес на базата на непрекъснати войни и извличане на НЕИМОВЕРНИ ресурси от васалите си.

pak shte moli te rusnaci te da vi osvobojdavat veche 33 godini amerikankso robstvo kolko li ste tarpi balgarskiya narod imaloe sluchai i 500 godini dano dane se povtarya

Жалък си! И мъж не си! Ти си вреда! Урод!

Какво искате от една нация, пълна с предатели? Предадоха Васил Левски, предадоха Бенковски, предадоха Христо Ботев, предадоха Никола Вапцаров. Когато един народ е толкова слаб, че не може да се пребори с режима на един диктатор, като Киро, то този народ ще загине и никой няма да пророни и една сълза за него. Ще бъде асимилиран от други, по-силни от него народи, Както в природата. Който не се бори, той загива.

Народ от същите дебили, и аз съм изумен. Врещяща тълпа платени сороски мастии и дълбоко упоен народ стадо овце, на което някакъв маниакален психопат, патологичен лъжец и наионален предател създаде тежки проблеми, мизерия, бедност, глад, студ, скъпотия, а стадото блее и чака някой да го оправи... То не случайно 500 години същото това стадо е пъшкало под робство, и още щеше да пъшка, ако не бяха смелите и решителни руснаци, които днес някакъв психопат и кохортата му малоумници гони, плюе и размахва лайнян пръст. Неграмотници, които и майка си биха продали, измекяри.

Добре за Митрофанова каза, че няма право да налага каквото и да е и да се обажда.... Ами за павиана Херо Мустафа кога ще се кажат същите думи? Освен това всички от правителството ходят при нея да ги инструктира... Това не шпионаж и няма никакво вмешателство в нашия суверинитет- така ли? Киро- много нагло се държиш... ще ти набиваме чомберите май!

То не знам още какво зло трябва да стори тоя психопат, за да реагира стадото ? Този мръсник си е доректно за затвора...те още му се радват на дебилно ухилената му зурла...

Дето стана дума за "азерската" газ... Прочетохте ли? Че всъщност компанията, дето я доставя е ... 51% руска, че тръбите ... Каква е целта на К. Петков? Ако наистина сме решили да правим нещо радикално, защо е нужно да го правим по метода "с лява ръка в десен джоб"? Демек не правим нищо, а изравяме нечий мръсен потник и го веем като знаме, под което да се съберат "единомишлениците"? За чия сметка ще е тази политика? Кой ще плати експериментите на Петков - да си търси проблеми, за да ги решава той?

Казва предстои разглеждане прекратяването на дипломатическите отношения с България

А.й.д е к.во. толкова ш2 решават. Нали сме незначителни, нали сме п.о.д.л.о.г.и , нали азбуката им е македонска. Да затварят посолството да си взимат лелката и цялата й свита!

Го духат сички русофили. Митрофанова да ви седне на лицето, дано

Е на масата на Путин становището на Митрофанова

дрънка само врели-некипели. Кой ти вЕрва бе Кироу?

В Москва също говорят за скъсване на отношенията.

Се мангали от сложени от американското посолство на управляват Циганина Костуф, Цара, Бойку бюрЮсуф и ся Киру и Асан. От 9 мильона българи, станайми 5мильона мангали. Мангал поцолството при Бай Тошу беши кат телефонна будка, ся е кат НДК. Случайност?

Браво , така се устоява българската позиция !

Боклук, така ли отстоявате бг позиция, когато американските ви господари ви клатят ? Що не си искаш предплатените преди 5 години самолети ? Що мълчиш като путка за изнасянето на бг капитали от построените ни от руснаците ТЕЦ и ВЕЦ ? Що не отстояваш бг позиция относно износа на нашето злато ? Кажи, бе дебил ?! Как ще ми остояваш бг позиция зимата на тъмно, студено и гладно ? В пещерите ли ще ни връщате, да ви е...м...сороски мастии ! Психопати като тоя дебил Путков !

Маук да ти види окото, тъп, самодоволен и наперен.

Руската напаст вън!!!!

Педерасите също !

Защо МВнР на Русия да смекчава тона? И дали Митрфанова не е съгласувала предварително позицията си с руското външно министерство? Не трябва да се очаква руските дипломати да са прости като просто Киро.

Се знае. Чете руските сайтове

Най- смешното и жалкото е че хората които хулят Кирил Петков и хвалят Русия и руското робство не знаят и дума руски. Знаят да кажат, братушки, Путин, Москва и Сибир и рубла разбира се:-). Като чета с какъв плам се мятат, чак ми става неудобно за тях. То бива предателство към родината, бива, ама чак пък толкова.. .хора, спрете се бе. Вие българи ли сте или не сте?

Боклук, ползвам руски свободно. За разлика от Киро Простия, за когото и българският е проблемен.

Нема нужда да се фукаш, че си боклук, то и така е ясно! Одним словом мудак или мудазвон!

Ако харесвам Китай, китайски ли трябва да говоря?

Мутрата Фанова заедно със всичките и мутри от посолството вънь! Да оди да си плюе у Москва река!

А херото мустафа как ти харесва?

Кво значение има? Тятака и така си тръгва от България, мъ без да я плюе о осира!

Ех, Кире, Кирееее... "Смекчаване на тона" няма да има, защото преди един посланик да даде официално изявление, то това задължително е вече съгласувано предварително с външното министерство на дадената държава! Ама ти Курчо, от къде да знаеш?!... Явно не си учил достатъчно, там, в Харвард, където тръбиш, че си учил... Явно си лоша реклама за "възвишеното" учебно заведение, което уж си завършил!... А дали и дипломата ти не е фалшива, също е под въпрос, тъй като се оказа патологичен лъжец. Лошото е, че ВИНАГИ заради малоумието и арогантността на политиците го духа народа, както наскоро се изрази твоя ортак, Кокорчо! А последиците резонират във времето с десетилетия, защото много лесно се руши, но за сметка на това, много трудно се гради!