17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама пеша само в Рим смееш да ходиш нали? Щото в София ще ти "разширят" консенсуса.

Зомби, само неколцина надъхани от управляващите искате да угодите на външния натиск. Направи едно допитване до целокупния български народ и тези в чужбина. Тогава прави совалки с народни пари ! Иначе си плащай масрафа и празните приказки !

Нещастник. По тази тема има широк консенсус. Задачата ти беше да разрушиш този консенсус за 6 месеца, но не успя.

И от какъв зор търсиш консенсус ? По-важна работа нямаш ли ? Не ти ли е ясна позицията на България спрямо СМ ? Я кажи ,Кирчо с каква задача дойде в България !

да ви т----м мамата, българсака

Само за това, че си го е помислил да премахне ветото срещу пресъединяването на РСМ, тоя харвардски бOKлyK трябва да бъде пребит с камъни!

А кой каза, че изобщо си го е помислил?!?

падение

Понеже виждам, че шепа кретени продължават да си въртят опорките и простотиите и хулят Кирил Петков за всичко, да ги попитам: Представи си, че ти си премиерът на България. Страната е в криза, война, инфлация, …Отиваш в ЕС да договаряш десетки милиарди - жизнено необходими на страната, и от там ти казват или дават да разбереш, че ще ги отпуснат на България при определени вписани и НЕВПИСАНИ условия. Ако се съгласим да започне процедурата на Скопие в ЕС! (Иначе как другояче те оказват СИЛНИЯ НАТИСК, за който изплюха камъчето, че оказват!) И ти си наясно, че тези милиарди са жизнено необходими на България! И аз питам - ти какво правиш? Сериозно! Например…една хипотетична (а дали?) ситуация?

Допускаш, че всеки, вкл. и аз, когото ти не познаваш въобще, може да бъде ТАМ. Аз не допускам подобно нещо. Няма да бъда ТАМ, щом знам, че нищо не знам. А понеже съм ТУК, ще направя всичко възможно ТАМ да бъде избран умен и учен българин/българка, критичен/а към себе си, отговорен/а и честен/а пред конституцията и българския закон. ТУК мога да приложа знанията, които имам, за доброто бъдеще на България, мога и да се опитам да надскоча себе си, без да ѝ вредя. Но ако усетя, че ТАМ ставам за посмешище, че правя грешка след грешка, навреме ще отстъпя, за да дойде по-можещия и по-знаещия от мен. За това отстъпление, обаче, трябва мъжество и кураж.

Твоята ситуация е много хипотетична.По-скоро си мисля ,че Кирчо иска да заработи пари за себе си

Слави стига се излага в тая измислена коалиция , покажи червен картон или потъваш с този клоун .

Докога това недурузмение ще излага България както и цялата му парламентарна група назнаеща историята на България , ще искаме от Македония костите на Самуил

Решението за започване на преговорите с РСМ и Албания вече е взето от Брюксел и Вашингтон то ще се случи с или без нас. Това тук е шоу за вътрешна употреба дето ни разиграват.

А това може ли да се случи без нашето формално съгласие - съгласно правилата на ЕС? И ако отговорът е (бе) наистина положителен тогава защо бе цялата тази организирана кампания по оплюването на премиера и пранителството от герберите, Трифонов и цялата неграмотна паплач с тях?

Колко е ненормален този човек, някой съветва ли го изобщо какво да говори. Когато си отвори устата веднага говори глупост след глупост. Не го искам този, съседните държави имат толкова компетентни ръководители, ние имаме лудяга. Трагедия.

Ти да не мислиш, пък че теб някой те иска, какъвто си дебил!

Кириле,недей обижда представителите на другите партии,а само когато ти опре търсиш подкрепа.Явно има хора които имат по добра представа какво да се прави в момента.Но попита ли ги когато тръгна да оправяш положениято за две седмици?И за другите неща е така,можеше да се всушате и в Корнелия и костадинов.Германия и останали го направиха а ти пак нашари задните части на бедния българин с бодливи тръни.А сега накъде?

На Великденския благослов Urbi et Orbi - "Към града и към света". папата е носил епатрахила, който му подари премиерът Бойко Борисов на срещата им на летището в София през 2019 г..

Ха ха ха!!!!

Лъжец и предател

Кой те е снимал, бе Кириле? (нерегистриран) Ако и козунаците са му толкова криви, или мерникът, не дай Баже. Поне там с филтри и фотошоп нещо не можахте ли да направите.

Защо не си си какопчал горното копче на ризата? (нерегистриран) Или махаш вратовръзката изобщо или закопчаваш горното копче. Няма средно положение при член на МС. Ти си строен левент! Не си някой дебел чичка, та да ти пречи. По-скоро го караш като кадър на Гугъл... Ти не си IT, премиер си, има си протокол, да е`ва маааму!

Поздравявам всички българи с големия празник утре! 24 май-ден на македонската писменост и култура. Двамата велики македонци, братята Кирил и Методий написаха македонската азбука. Дека използвате и вие българите. Айде да ви е честито, дека утре е голям празник! И признайте дека всите българи сте македонци!

Благодаря влизане в ЕС 2032 да ви е честито!

Търсиш консенсус за какво? Да си сменя историята и да я наричам македонска, така ли? На всички е ясно, че няма как занапред да съществуват заедно две държави, чиято обща територия и население са се самоопределили в историята, като българи и българска!!!! И точно сега е времето, без кръв, без размирици, както преди 100 години това се е случвало, сега по мирен път, истината да излезе наяве. И вместо да искаш от мен да заменя етикета българска история с македонска история, запретвай ръкави, започвай да обикаляш Европа и да обясняваш, че няма как Р.България и народа и, да позволи пребоядисване на българската история в македонска!

Петков, прочети коментарите под статията и няма да ти се налага да искаш свикване на КСНС. 99.99% сме за ВЕТО докато спрат да крадат история.

Докато не си изпълняват задълженията по двустранния договор - ВЕТО!!! Толкова е елементарно... нашите "приятели" да натискат тях да ги изпълняват, тогава ще има съгласие...

Този супертъпанар сам ли ще си тръгне от властта или ще се наложи да го гоним?

Разбирам, че правителството ни отново е под външен натиск, както по темата с оръжията за украйна, където за щастие успяхме да се измъкнем от братоубийствен грях, благодарение на Президент и Нинова, НО следващата голяма битка за нас като българи е за Македония! Трябва да издържим като гърците до край и да си отстояваме националния интерес! Ако ще и ЕС и щатите и целият свят да е срещу нас не трябва да се огъваме!!! Признаването на българско малцинство в рсм е капан! После ще искат ние да признаем македонско малцинство у нас и ще почнат териториалните им претенции към гоцеделчевско, банско и т.н. Щатите яко подкрепят турция, която иска да се свърже с албания по суша-през нашата територия! Турците от години поддържат тяхна войска и морски бази в Албания! Всичко е гадна игра срещу България с помощта на някои наши продажни политици и "съюзници и приятели"! Македонците първо трябва да признаят, че са българи, че сме един народ с общ език и история до 1944-та година! Да заявят и подпишат, че нямат никакви териториални претенции към България! Да си оправят учебниците по история! Никакво вдигане на ветото ако трябва от ЕС ще излезем!!! Рано или късно народите ни трябва да живеят обединени в християнска национална българска държава!

Няма да спира да се появява, то! Винаги ще е на място, без място и с последствия!

Ясно е като бял ден, че Кирил Петков подкрепя американските интереси, които са коренно противоположни на българските интереси ! Е, питам аз- какво правим в случая ? Сваляме правителството или изпълняваме неговите решения ?

Киро с рефрена борба с корупцията спечели изборите , но колкото вече да го повтаря не върши работа. Не отговаря на никое обвинение за корупция на неговото правителство , рекордна инфлация и непрекъснато лъже , днес срещата премиера на македония е била по-рекордна от тази на лъжеца Кирчо.

Този човек, който излъга цяла България, че няма чуждо гражданство, освен българско за да стане министър и който ни излъга, че ще смени Гешев и ще вкара Борисов в затвора, и който ни излъга , че ще има някаква промяна към по-добро, а ни докара двуцифрена инфлация и необяснимо огромен външен дълг, който отказа да плаща руския газ в банка на Газпром и обвини нея, че е спряла газа без причина, който подкрепя нацистите “Азов”, които според ООН са избили над 13000 мирни жители на Донбас не може да бъде Премиер на България ! Оставка !!! Ще си счупя ръката, че даде гласа си за него !

Кирил и Методий са вече македонци в ЕС Самуил македонски цар,който наел българи за войници и като ги ослепили нарекли Василий българоубиец Братя Миладинови и всички наши възрожденци стават македонци да не говорим за Илинденци. Някои наши идиоти мислят че като сме заедно в ЕС проблеми няма да имаме с тези македонски укрофашисти Дадем ли разрешение ставаме за смях и жслнс ни майка. Защо забраните песента бе цензори: Европо блуднице Вавилонска ,кръвнице Македонска трижди да си проклета и триклета Който е предал дедите сихсир не е видял

Е тук в България , че взе да разбира и от въпроси за Македония...

Кире, по-висш орган от НС , което вече се произнесе по този въпрос няма ! Ти изпълняваш ли неговите решения или се опитваш да ги промениш ?

На опълчение

разрешение Петков Личи по поведението му

Боклуците се разпадат веднага

Сега чух президентът Радев - по повод предложението на премиера Кирил Радев да се свика Консултативния Съвет - че имало консенсус по въпроса и че този консенсус цил ШИРОКО ОПОВЕСТЕН! Ами добре, но тогава защо от ЕС ни казваха, че не разбирали проблема и защо продължават да оказват силен натиск и че ще продължават да оказват, като за този силен натиск оповести публично и президентът Радев (което му прави чест! Президентът Е ли обединител на нацията и какъв по-добър шанс и възможност да то демонстрира точно по тази тема, по която всички българи са обединени - и може би единствена такава!

Би трябвало да се направи референдум за СРМ,вместо да се плещят само глупости за консенсус в народното събрание. Но няма да го направят!!!

100% за, но този път без машините на Мадуро! Нека да е по добрия стар начин и този национален предател киро (умишлено го пиша с малки букви) най-накрая да разбере какво мислят хората за него и за ангажиментите, които поема в ощърб на Родината!

Не харесвам това правителство. Но както са заявили по- надолу "ОМ", " info" и някои други, КСНС е необходим за да се заяви ясно, с обща позиция за енти път на тези от Брюксел, че България няма да отстъпи. Така, че Петков може би е прав.

Ако баща му е ДС ченге от БКП, то какъв да е Кирро ?

Широк консенсус и той е то да си ходиш Кирчо. При бай Ставри.

тоя е обещавал нещо на Мустафата

Тоя пуяк пак си сачинява разговори с папата , може ли чак толкова да лъже

Севи, що ме изтри бе? Върви ли добре джипката на Пеевски?

.!.

Кирре, защо си в коалиция с комунягите от БКП/БСП, защото баща ти е ДС ченге ли ?

Кво търсиш бе, Кире, под вола теле ли? Консенсуса за макетата отдавна го има, и май само на тебе не ти е ясен! Ами чети бе! Просто, чети, белким вденеш нещо!

А бе той е вдянал ама на господарите му не им отърва.

Кажи го на онези на висши постове в ЕС, които директно ти заявиха, че оказват и ще продължат да оказват силен натиск за да приемем Скопие! И че не разбирали проблема… А Кирил Петков не може директно да ги отсвири, защото това ще е много лошо за България, за теб и другите чукундури … Ако теоретично приемем, че го направи тогава вие първи ще скочите пак да го плюете и за това!

Друго е да покажем пресно единно мнение на тези, които ни притискат! Няколко часа съвет и готово! И без това сте ни " скъпи"

Именно! Но това някои тъпанари не искат и/или не могат да го вденат! Не стоплят, че това е заради силния и постоянен външен натиск! Но президентът Радев отлично го разбира и знае..

Разбирам, като има нужда от ново становище. Всички, ама ВСИМКИ виждаме че няма нужда и с изключение на соросоидната пасмина, като за сефте сме съгласни със становището. Та не разбирам, време за губене ли има Министър председателя, че после да се оправдава че не му стига времето????

Какво търсиш консенсус, Македония да си изпълни договорките. Какво се правят на луди?

ПР.КИРО ! А ПО ЕДНА ЗАПЛАТА ДА ИМ ПРАТИМ НЕ ИСКАШ ЛИ БЕ ТВОЯТА МАМА ТЪПА !

Плачкате ли още тролченца ? хахахаха Няма да върнем рублената коалиция ! Герб + Дпс + ВГЪЗраждане на Хой !

Нищо чудно че има толкова П*рости хора, точно като някои управляващи в коалицията, но управялащите са доста тарикати, което означава че само ти остава.

Кой кого ще излъже ?!?! Залагам на Киро 5 лв.

ами досега не е успял никого да излъже, затова ни уведомява за "факторите" от чужбина, в България не смее да се появи пред хората, на правителствените митинги се веят украински знамена, успя да ни излъже президентът - "ако имаше повече министри като Кирил Петков България щеше да бъде друга".

Ти също!