Кирил Петков: Имаме координация на проруските сили в България

"Вариантът за кабинет, който да реформира службите, е причина за атаката", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Имаме координация на проруските сили в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре ли си? Цял народ вижда координация на проамериканските сили, а той на проруските. Идете да се прегледате при психиатър.

Вероятно поради малоумието, инфантилността, недискретността и изобщо изключително лошото възпитание на лидерите на "прозападните" сили. Научете се да изчезвате при провали така, както го правят в Западните сили. ОСТАВКА!

1. ББ използва Мария Габриел за да си изпере имиджа и да остане на власт 2. И ако изкаме България да тръгне напред, трябва да освободим службите от кадри на Държавна сигурност, тези които ограбиха държавата и народа и превърнаха България в най-корумпираната и бедна държава в Европа. 3. Това са причините които активираха про-руските кръгове изплашени че ще изпуснат власта в България Кое което казват не е вярно и не е добре за страната, ако искаме нещо да се оправи в тази държава?

И координацията се нарича: "Кирил е идиот като господарите си!"

Когато синхронизираш и докладваш на определени чужди служби това не те ли прави агент на тези служби Кириле?

Само на мен ли тия на снимката ми изглеждат като насрани?

Този и той се прави на луд! Имам координация на пробъларските сили против държавни изменници.

А ти с кого се координираш бе, гнидо продажна? Колко хора са гласували за теб та искаш да изнасилиш България и да я управляваш, продажно мекере? Затвор за теб и наглата пасмина около теб! България не се продава! Къде беше ти когато ние 30 години се мъчехме да оцелеем в Родината си?

.....грозна намеса в политиката на българия от ЮАС, приели са ни за марионетна държава.....посланника персона нонграта....веднага...... мръснишки действия.....

Значи прocтo Kиpилe, това че сте лицемерни подлоги и правите тайни уговорки, това че извършвате по същество държавна измяна не е проблем, а видите ли руска хибридна атака ви се привижда?! САЩ очеизвадно се месят в суверенната ни уж държава като одобряват политици и т.н, но видите ли пак руснаци са ви виновни?!

Ала бала.

Този глупак е перач на мутрата...

Крайно време беше. Разпада на българската държавност от кравароционистките подлоги трябва да се спре. Време е Путин да развърже кесията за да подпомогне процеса на възстановяванена България и Русия основния виновник беше белязания урод, юдата на 20 век.

нахалство и наглост, в нечовешки размери. както и да се въртят и сучат истините и фактите.

Фон дер Лайен развали ЕС - тя е безпринципна продажна интригантка, която прегази институциите. А даже не е избирана на избори!! ЕС трбябва да я махне час по-скоро, тя няма капацитет за политик. Това е човек с ниско образование и възпитание, тя няма нивото, което се изисква и по този начин коруптивно руши настоящето на държавите от ЕС. Тя действа незаконно. Това е един напудрен парцал. Вътре вони. Тя образува мухъл из целия ЕС. Те ерманския канцлер и обкръжението му - кухи нули, които убиват Германия и подкрепят убийството на Европа в полза на така или иначе загиващите САЩ (там спиране на упадъка вече е невъзможно). Те нашите, които, като нямат политическа база в ЕС, се предават директно на САЩ. Урсула и кохорта предатели разрушиха ЕС до неуснаваемост. Кога за последн път чухте словосъчетанието "европейски ценности"?! Та нали те са образували рросперативно общество?! Махнаха ги. Вместо вяра вкараха опортюнизъм и разврат. Вместо семейство сега има ракоподобни образувания, които рушат бъдещото поколение; държавите изместиха сменейството - кога се е чуло държава да създава у хората по-добри ценности, отколкото семейството?! Вместо законност вкараха политическа целесъобразност, която да подменя закона според интетресите на военизирани плащачи - това е рекет, който ни се прилага вече официално! И все още рядко някой нарича това държавна измяна! От кога законите нямат вече значние, а има значние какво казват от някое посолство?! !!!!!!!!!! Хора, европейци, българи - събудете се! Не сте ли чели в часовете по история до какво води такова, което се случва днес и го търпим?!!!!!

Виждам координация при извършване на държавна измяна. Да изпълняваш заповеди на чужда държава при назначаване на длъжности в апарата на държавната безопасност - е държавна измяна. Тези хора не знаят какво правят. Те са като еничерите, само че в държава със закони и суверинитет, който те нарушават. Убеждението ми е, че трябва да бъдат съдени за държавна измяна. Всичко това е недопустимо! Това не са българи, а чужди агенти. Ако има такива от Русия и действат по такъв начин, също трябва да бъдат съдени! Законът е един за българите. Суверенитетът на България е също един и не зависи в чия полза го предаваш!

Защо народът вече не е напълнил улиците???? Докога ще търпите тези гаври??????????

Не Кире, имаме отчайваща коодинация на антибългарските сили. Сякаш нито ГЕРБ нито ПП се интересуват от интересите на българите. Дори не споменават, че българите са принудени да плащат европейски цени с български доходи. Изглежда не виждат, че всички можещи и знаещи напускат България. Извод: ВЪН И ОСТАВКА!

Поне си иди с достойнство, и върнете Херо Мустафа, тя поне не даваше такива тъпи идеи. Да се прегърнеш с “мафията и мутрите”, срещу които скача 2 години, такава глупост и Петков не може да измисли.

267:10, верно псува кирето и ги нарече детска градина, защото се въздържат 9 души да подкрепят коалицията. Браво, Кире, по-хубаво никога не можеше да стане, браво, лека нощ и дано не си се отказал от канадско гражданство наистина, иначе в Украйна трябва да ходиш

Налудуваха се! Лайен и Шолц-вкараха Германия рецесия. Фон дер Лайен в Давос обеща: Санкциите на ЕС ще потопят руската икономика в рецесия за десетилетия и собственоръчно вкара Германия и ЕС в блатото! Лайен,Шолц и повечето лидери от ЕС,се държат,като руски „къртици“:Да вкараш почти цял континент със суицидни действия в рецесия се изискват специални умения и добро образование! Кристалина обеща още през януари: Половината страни от ЕС ще изпаднат в рецесия заради действията в Украйна. „Огромното покачване на цените на енергията се отрази през зимното полугодие“, каза главният икономист на Commerzbank Йорг Кремер. Той политкоректно пропусна да каже,че безумните антиевропейски санкции срещу Русия и “ безкористната помощ“ на САЩ са причина за рецесията,наред със зелените безумия и закриването на ядрените централи. Дори недолюбващите ги британци обвиниха ЕС в задълбочаване на енергийната криза.Стремежът на ЕС да постигне екологични цели изостря енергийната криза. Вместо да подобри производството на енергия, ЕС се опитва да намали нейното потребление,което доведе до деиндустриализация и намаляване на качеството на живот в Европа,чухме от Spiked. Прогнозите за идните месеци не са оптимистични,вероятно трендът в икономиката ще бъде отрицателен през цялата година, Международният валутен фонд очаква икономическият растеж да се движи около нула,а инфлацията в Германия остава висока. Медиите в ЕС и у нас неглежират провала и крият виновните и причините,за да не събудят недоволство.Само половината от германците вярват, че управляващата правителствена коалиция ще се задържи. За да довършат Европа, „американските власти обсъждат възможността за „замразяване“ на конфликта в Украйна за десетилетия“,четем в Politico. Йордан Халачев

Копейкин от възраждането е координатор!

Абе кажи нещо смислено! Разкриват се факти за задкулисието, а ти "Копейкин", "Русия" и "Извънземните" били виновни. Ай спрете се вече! Майките си продадохте вече.

Просто Киро,ние не искаме с помощта на фон дер Лаен да вкарваме България в Шенген през задния вход. Ако това е казала фон дер Лаен,българските евродепутати трябва да й поискат оставката.

Василев направо си го каза в този запис" Сменяме службите хора съгласувани с посолствата...", със сигурност не е руското посолство, тоест остава американското и още някое. Та кой значи играе с посолствата? ПП и ДБ! И друго, нали посолствата не трябва да се месят във вътрешната работа на държавата? Ами Асен, тогава предава държавата, не е ли за съд и затвор?

значи да си остане с руZкото посолство и няма да е национално предателство. Дейба ватенките ви смотани дейба.

СМЪРТ ЗА СОРОС ЧРЕЗ РИТУАЛНО ИЗТОЧВАНЕ НА КРЪВТА !!!!!!!!!!

Но ние отдавна не сме суверенна държава!

Хващат крадеца как обира нощем банката, а той се оправдава: "Виновни са проруските сили у нас, те ме злепоставят нарочно."

Като замирише на лъжи и боклук от П.П. Започват да намират матрьошки под леглата си. И за всичко им е виновна Русия. Даже затова, че са си срали в гащите. Сега е хубаво да има едни избори и да ги изметем на бунището и повече никога да не им виждаме наглите физиономии.

Голуеми фортиции разиграват значи.....от ПП, веднага след като взеха властта, наградиха предишния руски посланик Макаров с орден «Мадарски конник» 1-ва степен, но връчен му в Москва...., защо? А Бойко изпроводи Макаров на приема в посолството, като се облечe с тениска,

_stankow

Голяма издънка. И сега - "проруските сили" му виновни. Когато гонеше по поръчка на посолството 60 души дипломати, не се замисли. Сега какво очакваш, да те пожалят ? И защо ? С какво си им симпатичен ? Дори поквареният и износен Борисов е по-хитър от тебе и си мери думите и действията, когато става дума за Русия.

Дир, кога ще пуснете целия текст? Много е добър, но не казва нищо ново - бочко е принуден да подкрепя правителство с втория мандат и от службите трябва да бъдат изхвърлени пробитите от рашистите. Нещо друго?

Ако имаха 1% срам само, но не, нямат, те просто изплняват, занулиха ми тъпомера, такъв резил няма и никога не е имало!!!!!!!!! България, държавата на посолството!!!!!

Този е невероятен @арцал!

Боклук и предател Това си ти Кирчо. ПРЕДАААААААААААТЕЛ !!!!!!!!!!!!!

_stankow

Не сте прав. Петков е абсолютно лоялен към тези, които са го назначили (в записа е казано). И към втората си родина - Канада. Там са децата му, канадчета, там е жена му - канадка. За той мисли и работи, където седне и стане !

Но пък имаме кооординация на всички анти български сили начело с Петков, Ристю ............

Тия опорки можеш да си ги навреш в насрания канадаки гъз!

Интересно че западо като уплеска нешо се намира личната карта на Путин и лавров забъркана у случаяо.

вижте напиканите физиономий на двамата мошеника около Петков

русоробите квичат значи всичко е точно.

къде са минусите да не ви свърши работното време?

https://www.youtube.com/watch?v=R--xoLbRk_A Чуйте записа и сами преценете какви политици имаме. Срам СРАМ СРАМ И ПОЗОР!!!!!!!! Пазарят се за постове, като циркаджии, никой не го ... за народа.........

и какво? На боко записите бяха, къде, къде пък той дори каза, че са фалшиви.

Не казва нищо изненадващо. Бочко го е страх и руZZките мутри трябва да бъдат изхвърлени.

изглежда така,сякаш току що е ял пица с кристали.

Имаш Киро … координиран четвъртит американски натикан в задника ти, я погледни Гном Атанасов как се е оцъклил от координирания!?

Само избори ще ви оправят.

Трябва да се информират гражданите, че Руди Гела е незаконен син на Вл. Вл. и като такъв е активиран с цел провал на консолидацита на Евроатлантзма в БГ. След успешно проведеното мероприятие Рудолф Василиевич (истинското му име) ще бъде откомандирован в курорта Сочи, където ще ръководи строителна бригада, зидаро-мазачи в очакване на нови инструкции от центъра. За съжаление нашите служби, въпреки явните признаци за принадлежност към агентурата на ФСБ (наличие в миналото на съветски автомобил в семейството, пазаруване от Березка и редовно пиене на кафе в Парк-хотел Москва), лицето не е разработено от същитр, което може да бъде отчетено, като сериозен пропуск.

Аз 1-2 въпроса тук. 1) кога Борисов е вадил записи? 2) последно Гешев несменяем и безконтролен ли е? 3) пази ли Гешев Борисов след като Борисов го боли долния дали Гешев е главен прокурор? И бонус куешчън: Чувствате ли се леко прее6ани?

Моля да жертвате 277 минути от живота си и чуйте в пик пълния запис на тази сволоч, потресаващо!!!!!!!!

късочуркин пак ли се изсра?

по гнусно е предателството на тези които сринаха София и избуха 2500 софиянци през втората световна

Който е калял Борисов, спешно трябва да го пере, иначе не може да очаква подкрепа. Това е наложило тези разговори, за да се убеди твърдия електорат. До този извод стигнах. До излагацията на главните действащи послъгващи лица, Кирето, Кокорчо, Ристаки и Женераль Дьо Танасъ. Е, трябва да са мислили, че един ден ще се наложи да обясняват лъжите си, че ГЕРБ това онова, че Гешев не може да се контролира, а явно може, и че може и да се смени дори, и то с никакви променени закони. Та така... които е хвърлял кал, сега ще пере, иначе няма кабинет!

Ситуацията е по мафиотски проста: Крадем си редовно, за к’во ни е редовно правителство? Пак записи, пак ракия 26.05.2023 Ей така се осмисля ситуацията... Худ. Стоян Венев Петък е. Радостин Василев, известен с много неща, малко от които пример за подражание, извади поредните записи. Били от някакъв координационен съвет на „Продължаваме промяната“, в който участвали около 60 души и който продължил над 5 часа. Василев пусна 3 минути – най-скандалните, според него. Чухме ги – нищо скандално. Бившият спортен министър от кабинета „Петков“ се възмущаваше през цялото време от идеята за общо правителство между „ПП-ДБ“ и ГЕРБ. Неприятна комбинация, факт, но далеч не толкова неприятна колкото ГЕРБ-ДПС-БСП-ИТН, с мълчаливото съдействие на „Възраждане“. Това Василев и да го знае, няма как да го признае, защото очевидно целта е да участва в общия фронт срещу случване на редовен кабинет с втория мандат. До него на брифинга се бяха подредили негови сподвижници, все с нереализирани болни амбиции. Жалко, че и проф. Николай Радулов бе сред тях по (не)ясни причини. Оттук насетне експертизата му ще бъде свързвана все с Радостин Василев и задаващата се нова негова партия. Дори не се въздържа и заяви, че амбициите му били много по-големи от поста спортен министър... Поредният грандоман. Всъщност за какво бе този смешен етюд? Ламбените шишета до Василев каква роля играеха? А той самият? Тъпо. В централата на ЦРУ в Лангли има надпис: Които предадоха нашите, утре ще предадат вашите. Урок, ненаучен от нашите политици. Едно и също се повтаря до втръсване. Записи, бележки, чатове, снимки, кални публикации в кални медии. Кални номера на кален политически терен. Преди три години Иван Гешев се кълнеше до 12 без пет, че няма да участва в „калните борби“ за поста главен прокурор. В 12 без три се оказа кандидат за креслото, а в 12 без една минута остана да се състезава със себе си. И той служеше вярно на тези, които уредиха мача, докато същите не решиха, че е станал токсичен дори за тях и решиха да го сменят. Като всеки човек с интелектуален дефицит и той вече си бе помислил, че е велик и безсмъртен, затова решението за оставката му го нервира и той реагира истерично. Изпускането на нерви винаги ги издава. Състоянието е описано още проф. Чезари Ломброзо, главно върху наблюдения на хора с криминални наклонности. Непрекъснатото самосравняване на Гешев с италианския магистрат и борец срещу мафията Джовани Фалконе още повече приближава случая към някои изводи на учения-криминолог Ломброзо… Та и Радостин Василев пое в тази посока. И не за първи път. Кирил Петков и останалите лидери на „ПП-СБ“ би трябвало да са наясно, но очевидно са проявили небрежност. Забавно беше да чуем как Василев, наричан от някои Руди Гела, намеси семейството си покрай записите, обяви, че от ДАНС му съобщили, че има данни за заплахи срещу него и му поставили охрана. За всичко обвинява „дълбоката държава“ в лицето на „ПП-ДБ“ и ГЕРБ. И все повтаря, че работи и се бори само и единствено за истината и българските граждани. Същите твърдения като на Иван гешев. И като на Борислав Сарафов, заместникът на Гешев… Ако „ПП-ДБ“ си вземат поука от поредната издънка с тяхно съдействие, може да успеят да свършат това, което твърдят, че искат да свършат, въпреки всички рискове от правене на нещо толкова важно с ГЕРБ и Борисов. Ще видим в следващите дни. ДПС заяви, че иска свикване на Велико народно събрание. Като че ли този призив е най-хладнокръвният в сегашната ситуация. Бойко Борисов заяви, че сме държава на записите и сравни сегашните на Василев с онези с кюлчетата и пачките в чекмеджето му, като ги определи като манипулация. Разбирате намека: и аз бях омаскарен с неверни твърдения, а сега и вие – братя сме по съдба, защото и аз съм невинен като вас. Борисов иска редовен кабинет, но не го плашат и избори за Велико народно събрание, защото неговите 700 000 гласа са гарантирани. В същото време научаваме, че Красимир Каменов – Къро, е разстрелян от 9 души, облечени в полицейски униформи в баровското предградие Констанция в Кейптаун, ЮАР. Освен Къро са разстреляни жената, с която живее, бодигард и икономката на семейството. Към тази новина се прибави и твърдение, че поръчката на кървавата разправа идва от кръгове в България. Но дали убитият е Къро? Все още няма официално потвърждение от властите в ЮАР. Вече чух, че може да е инсценирал убийството си, за да се предпази от реална заплаха. Това са версии в холивудски стил, но когато стане дума за българи в български схеми, политически и мафиотски интриги – всичко е възможно. Изненадите няма да свършат този петък. Със сигурност ни очакват резки политически обрати, нови сензационни разкрития, възможни са отчаяни действия. Редовно правителство е неудобно и нежелано от кръгове, които имат ресурс, имат какво да губят и няма да се спрат пред нищо, за да запазят възможностите за източване на държавата. „Възраждане“ дебнат в засада, всеки момент Костадин Костадинов ще изреве гороломно, че САЩ и колективния Запад са колонизирали България и е дошло време той, разбирайте новият Левски, да освободи отечеството. Няма да признае, че е повикал Русия с освободителна мисия у нас, но то се подразбира. Все повече гласове се чуват, че зад всичко това стои президентът Румен Радев. Логиката: Харесва му да управлява чрез служебен кабинет и не желае това удоволствие да свършва. А то носело и сериозни облаги. За по-сигурно служебният премиер Гълъб Донев три дена подред коментира, колко нефелна е идеята за ротационно управление. Гълъб няма дупе за солово изпълнение… Просто е кияк на президентския тупан. Тази теория е логична, но е много лесна като обяснение. Нещата със сигурност са по-сериозни и сложни, което не изключва Радев, разбира се. Но все пак е петък. Всичко споменато дотук ще бъде обсъдено на по ракия със салата. Защото българският народ е много мъдър. Досега няма сериозни доказателства, но опитите в тази посока ще продължат, поне докато има пиячка. Емил Азар П.П. Хаосът у нас е от полза единствено за Русия. Не е параноя. Путин губи войната в Украйна и му трябва нестабилност в НАТО и ЕС. Като слабо звено в България е най-удобна за пропагандна война, диверсии, шантажи и провокиране на обществено недоволство. Отдавна се действа в тази посока, а в момента натискът е по-силен от всякога. Ще се засилва. Ще става дума за това в близките дни все по-често. Руските служби са майстори в това отношение.

Ей, а спри се бе! ГолЕм писач се извъди, сигурно си и голЕм плямпач...и нещо повече от мижитурка! "Кой те бута, та се клатиш?" - една добре казана поговорка важи с цялата си сила за тебе. Знаем кой те бута и кой ти бута...кинтите! Разбрахме кой е главната бутаща мутра у нас - жалкото е, че много простаци и лумпени му се връзват! Оди се пери, мижитурко!

Няма как - трябва да платим цената, че сме най- пробитата от руZка пропаганда и влияние държава в ЕС. На запад вече сме известни, като троянския кон на путин в НАТО, няма такъв срам и позор в историята на България. Наредили се путинист до путиниста да ни изкарват от ЕС и НАТО, само че няма как западните ни партньори да оставят нещата така, особено и най- вече предвид войната в Украйна, защото нашите ватенки вече се доказаха, че няма да се свенят да вкарат държавата в хаос и безредици. Така, че колкото по- старателно и бързо се очистим от пропутинските кръгове у нас, толкова повече се отдалечаваме от войната и се приближаваме към реалното цивилизационно развитие.

Копи пейст от оги нюз хахаха

Кой ми сра в гащите... по Харвадски...

Да припомним, че докато Путин се правеше на приятел на Запада и говореше, че иска да се присъединява към ЕС и НАТО, русофилите в България бяха най-големите евроатлантици. А такива ибрикчии като Шивиков ходеха по Афганистан да се гушкат с американците и да се хранят от американската паничка. Сега същите тия станаха най-върлите еврофоби и българофоби. Проповядват насилие и убийства и подкрепят завоевателните войни на Путин.

Това може и така да е, ама Кире, признай си най-после, усрал си се. До вратовръзката!

Бах са в неграмотника, усрал със "у"... ужас Но осирането и със "у" си е осиране.

Най-тъпия от шарлатаните!¡!