Кирил Петков и Корнелия Нинова с емоционални думи за горещия политически ден

Сега всички ще се втурнат да предлагат, настояват, да плашат с протести, "с кръв", заяви лидерът на БСП

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков и Корнелия Нинова с емоционални думи за горещия политически ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирк "Коалиция" продължава да радва публиката и през лятото.

Вместо да говорите глупости,по добре се махайте.Колкото по бързо,толкова по добре.

Жалки сте и двамата!

Интереса на народа да се разбира по Курнелски така:Много обичат да ги окрадеме, жадуват дори...

да не забравяме безгръбначния Радев, които ни докара ПП и Корнелия на власт.

Азербайджан ще увеличи добива на газ 3 пъти. Преди не повече от месец е взето такова решение.

за гъза на Лена Общата, че току виж си отекъл!

Овца да връща мандата. А не да се ежи. Чао и никога повече няма да те видим.

Христо Иванов се насра, и изведнъж виновен Слави, че му изкара бакийите. Същата работа беше и с Македония и т.н.. Яко тръгнаха парите да ги избелват и да плюят Слави.

Всички от това правителство трябва много емоционално да бъдат съдени и още по-емоциовално да ги облечем в раирани дрешки. Цял народ много емоционално жадува да види поне част от народните кръвопийци опандизени! Амин!

Слави е несериозен и няма място там

Разложените и слузящи изроди си отиват завинаги Харвардския шизофреник и червената свиня вече няма да дразнет нацията

юли 2021 Служебният вътрешен министър Бойко Рашков е обект на разследване от страна на Антикоупционната комисия (КП КОНПИ) от лятото на миналата година. Комисията на Сотир Цацаров проверява имотите и богатството на Рашков, но не заради скорошните медийни разкрития за смайващата му имотна империя. https://lupa.bg/news/cacarov-razsledva-imotite-na-boiko-rashkov_130412news.html

Баш пък на най-големите лъжци в държавата да вярвам, че мислят за хората. Това е абсурд. Нинова пълни партийни джобове, а Кирчо собствените. И на Кокорчо де.

Къде е мунчо, питам?

Нинова, в нашата история по-арогантни и в същото време по-големи аматьори в политиката от тези канадски навлеци не е имало. А може да се окаже, че и по-крадливи. Ти какво правиш с тях, Нинова?

какво търси в Азарбайджан и на децата е ясно ,че те газ изнасят толкова колкото им остава след като задоволят нуждите си ,а не са бензиностанция с ракети

Няма нужда от приказките на тия двамата. Връщай мандата и избори . После ще говорите.

Киро "истината" и Корнелия "не желаща" власт. Само вожда не се изцепил с някоя глупост. Жалко ниво на политиците, но нормално за такъв народ.

Няма алтернатива, няма партии с различна външна политика. Всички са послушковци на чужди държави. Единстените, които не искат да слушат Брюксел, не стават за нищо. Жалко. Няма качествен матерял.

Края на Канадския джебчия и края на една червена курва

изчезнете от България. боклуци.

Киро, 10% ти давам. Едва ли ще имаш повече.

Този път президентина няма да му даде заредени машини. Така че може и по-малко.

Машинките се настройват в момента.

Вместо празните ви, пошли и безмислени приказки, кажете защо цената на бензина по бензиностанциите в България не пада, след като на мвждународния пазар е с повече от 30о долара надолу??? Защо плашите, заедно със смрадливците от запада с глад след като производствотона зърно в украйна е само 1% от световното производство? Лъжите и гнусната ви алчност смърдят!!! Искате тотално потисничество над обикмовените хора като ги вкарате в мизерия. Всички до един сте затвор и не само!

Тези от промяната се оказаха доста променливи.

Мнение на политически трупове и хора на президента не ни интересува. След нерегистрираната ПП иде ред на лицето Радев да слезе от сцената. Ман от некадърници.

мнооо убаво, усмивки, приказки... АМа какво правят в леглото с руската терористична партия БКП... не мога в коментар да опиша всичко... само икономика - 3 фалита преди 1944та само, след 89та колко бяха 3-4... или още искаме от същото и сме дебили, или някой "брои" бюлетините(вече копчетата)...

Бащата ма Кичка ще излезе ли на площада да прави "протест" срещу отстраняването на сина му и на Корнела? Нека ги понабият хирата малко!

Ей, няма пускане тоя кокал…

Страшно тъпо население. Снимки, записи, чекмеджета,... щели да спрат кражбите и да цъфнем та вържем. Та колко тунела под Шипка направиха ? А плебса кълве като мисирка. Мафията предвождана от червените кхмери срещу герб.

До тук бяхте! В канала!

В понеделник върни мандата Корнело!

Чалгарят Слави само тъпотии прави. Да си върви в Учиндол, откъдето е излязъл прост и гол.

да си стоиш на село!

ИЗБОРИТЕ НА ЕСЕН ЩЕ СА ГОЛЯМА БИТКА МЕЖДУ ФАШИСТИТЕ И НАРОДА ... ГЕРБ , ДПС , СДС, ДБ И ПП СА СИ ЧИСТО ФАШИСТКИ ПАРТИИ , КОИТО ИСКАТ ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО КОЕТО ЗАДУШАВА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 31 ГОДИНИ

А БСП?

Курдисали някаква бивша продавачка на цигари и алкохол за шеф на образованието в цяла област. И от тогава насам - години наред - тя се вживява като неотменим фактор, без който горките даца , видите ли, ще останат неграмотни и репликира осбствената си персона във всяко училище и всяка институция. А не е сам отя - системата е заята от подобни полуидиоти. Е, как се работи в подобна среда? Систаемата е така пробита, че със свещ трябева да търсиш интелигентен човек, който да може да прави разликата между 2 и 200. В момента комисии, директори, начланици и пр. дори да искат не могат да преценят елементарни неша. Не им трябва да са корумпираниу (не че не са!) за да вършат безумия. Оценяващите нямат капацитета да оценяват, управленците нямат капацитета да управляват. Майка плаче, грамофон свири. А нашите деца вече са 50 места под американчетата, които инак имаме за глупави... И това до кога? Трябваше ни пълен рестарт. Но това ли видяхме? Не, видяхмо ошумуляване на новите и перфектното им вписване в картинката като едни хамелеони в джунгла. Е, това промяна ли е???

Нахалството на биволицата, жаждата за власт и грабене нямат предел.

Тя "биволицата" не сътвори основните простотии. Гешката й бепе ,че не се разграничи ясн оо т тях.

Че сте тъпи некадърници, виновни да Още по-тъпите българи, че повярваха на измишльотините на Радев и ДСтата му и Ви дадаха властта

Точно Радев и СЛужебния му кабинет ще внесат някаква норнмалност. То па да гласуваме за ГЕРБ, които направиха хиляди сервитьори, проститутки и калинки милионери, е много мно. Мерси,м нема нужда.

Ще си мечтаете за Виденовата зима, тогава поне газ имаше.

Съд за идиотите.Разсипаха Държавата с малоумното им управление.Тотални некадърици.Най слабото управление.

За съжаление ще се съглася с част от твезите ви Вънпнотърговски извращения, престъпна небрежност към националната сигурност и дипломатическа вакханалия.... Нима това беше неизбежно? Надявам се още Служебния кабинет ще нормализира ситуацията. За 2 седмици държавата може да бъде успокоена и кум проблеми да намерят решение. Само желание да има.

Със намесата на прокуратурата и съда ли не си съгласен!?

На всички н ие ясно, че изборите са задължитлени. Нещо повече, ясно ни беше, че този кабинет и това НС имат къс хоризонт. Можехте много неща да свършите, както можехте и други нешща да не ги вършите.... Направихте така, щото да скъсите допълнително живота на това мноизнство. В момента за партиите е приоритет да влязат в предизборната ситуация в добра форма. От тази гледна точка, дори бих допуснал възможност прословутия "запис" от вчера да е пуснат съвсем нарочно. Но това е само възможно опция, не и работна версия. Очаквай неочакваното. 50% и повече от избирателите ще преосмислят вота си. Рядко се получава възможност за подобна трансформация. Всяк одействие и всяко заявление моделират това, което ще се случи наесен.

Затваряйте този цирк, ГЕРБ идва с Възраждане!

Ако ще идвате с Възраждане, доста е неумно да си го признавате преди изборите. Гласуващите за Възраждане не понасят ГЕРБ. Виж Коцето сигурно ги понася и то много добре, но не бива да си гони пилците :)

Дърта комуниско, махай се!!!!! Неставате бе кретени!!?Никога не сте ставали Незнам българите с кой акъл непрекъснато Ви Реанимират и Ви вади от гроба,че и власт Ви подарява.

Едните се водели само от интересите на хората и конституцията, другите искат пълно мнозинство, за да борят корупцията. Ама верно ли? Ахахахахахахахахахахаа

Повдига ми се от ВКС. Защо за година и половина не бяха сменение и 1% от слугите на "когото трябва", курдисани на високи постове? Издънихте се и в това. Ами ше си изберем хора, които ше ги сменят!

само заради тази снимка ухилената биволица Корнелия е полтически труп

Педалите много емоционални. За 7 месеца нулираха цяла държава. Бравос. Чакам зимата да видя как ще мизерствате овце роби.

Опорката, че изборите са много лоши, защото ще доведат до някакви лоши конфигурации в НС е доста куца. Това в прав текст значи - не щем да питаме избирателите, зщаото няма да ни харесат резултатите. Никога политик не трябва да пада по гръб и да си признава подобно нещо дори с половин уста. Винаги трябва да бъде демонстрирана готовност за избори и вяра в собствената победа.

ПП така и не разбра с какви хора си има работа, дават ги като малки котета, Това нагло ухранено чудовище завзело цялата държава ДПС и ГЕРБ пред очите на всички меля злокобно.

Какви хора са, като правят коалиция с БСП-майката и бащата на мафията,връщат Рашков от времето на Жан Виденов, лъжат всеки ден и налагат текстове за гласуване които не отговарят на конституцията.

В тази държава големите емоции се въртят около грубата сила - Прокуратура, ДАНС, КПКОМПИ, съдии. Да се окопаеш там е по-голям приоритет от това даспечелиш избори. От таиз гледна точка, има един важен въпрос - Рашков ще развали ли монопола на ГЕРБ и ДПС в правосърната и правоохраняващата система? Ако да, то нека си го избират. Защо да пазим нечий монопол?

Нито мандата ще върнат другата седмица, нито ще го върнат без гласуване в зала. Интересно, дали отцепените от ИТН ше направят пореден лупинг и ще подкрепят нов кабинет сега, когато Слави се оттегли? Очаква ни гласуване за КПКОМПИ, КЕВР и нов кабинет в начлаото на август.

Народа опиянен иска си ДПС и ГЕРБ .Каква трагикомедия. Иска техните лъжи………..

Къде си бил. Айде моето момче обратно в Карлуково.

Изборите ще покажат какво иска народа. А твоят постинг издава паника - от изборните резултати и паника от загубата на контрол. Не започва и не свършва Бългатрия с вас. Дори гласувалите за евас не са доволни от това което сътворихте. Или се опитайте да привлечете нови избиратели - такива, които са доволни от вас, или сек оригирайте. За мен изборите са задължителни - сега или най-късно догодина.

Адаш, харесвам мнението ти, ама ми идва малко неутрално. Заемай позиция - аз така правя :).