Коментари - Кирил Петков: ГЕРБ го предложи за министър, той е техен, Калин Стоянов: Опита да се меси в МВР | Днес.dir.bg

Кирил Петков: ГЕРБ го предложи за министър, той е техен, Калин Стоянов: Опита да се меси в МВР

Съпредседателят на ПП заяви, че не е подавал нито едно име за назначение, а министърът посочи, че освен няколко срещи, е имало и телефонни обаждания

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: ГЕРБ го предложи за министър, той е техен, Калин Стоянов: Опита да се меси в МВР | Днес.dir.bg

Коментари

Lyubomir

Голям нахал, а не е в кабинета да кадрува. Кой си ти бе ?

Простокиро, просто променя управлянието на държавата, като дава цялата власт в ръцете на ДПС. ПРЕДСКАЗАНИЕ ОТ ШЕСТИЦИТЕ - Следващият президент/премиер ще се казва ПЕЕВски. Звездите ми го говорят. Благодарение на двойката КК. ББ само ще го подкрепи.

Защо ли още се занимаваме с този лайнар Киро?

Ама сега като го няма Гешев всичко е ток и жици, кристали и пици. Нали бе, прогресивния пролетариат?

идваси сирил и залита .... питам го сириле .... равновесие ли загуби та залиташ така .... пил ли си какво става ? той казва : Линде ... парапета загубих ...

.

На Кире венците все са му кърваво червени. Или му е лош зъболекаря, или му е добър кокаина

много тъпани в този форум,

Кирчо, повръща ми се от теб. Сърдиш. Калин Стоянов бил човек на ГЕРБ. А спомняш ли си, че именно той беше в Министерския съвет в кабинета ти, когато онази нощ обмисляхте как да арестувате Бойко Борисов. Чертаехте плана, а той го изпълни. Разбирам, че ГЕРБ омръзнаха на много хора след многогодишно управление и поискаха промяна . Не разбирам защо предпочетоха теб.

Киро обяви трима от тяхната партия в правителството,но не каза кой освен Габриел е от ГЕРБ.Също директно не отрича,че се е молил на министъра да стане такъв,не отрича,че се е обаждал да лобира за техните хора в МВР,които министъра е сменил.Не смее,защото не знае дали този министър не е записал тези разговори например.Толкова е нагъл,че няма накъде,за лъжец знаеме вече,че е.

Ама Кики какво е това бре- тоз е мой, а оня ваш... на си ми ти куклите, дай си ми парцалките... Потресаващо... Нали ти го сложи тоз министър да е ваш за изборите! Каза го в оня запис!

Мишка гризе сиренце ,а отвънка котката.....:))) Кирето иска да подчени цялата страна, но забравя факторът народ! И това ще му изяде главата! Колкото по бързо, толкова по добре за нас, нормалните хора!

Кирчо, аз те мислех за пич а ти се оказа пичка.

Простокиро никой не може не може да го надмине по простотии.

Може, може...

Защо ли целия този сюжет ми се струва познат. И много ми прилича на историята с Лайньо Радев. Лайньо Радев ги докара всичките тия трапосерковци. Кирчо лъжеца и Кокорчо кардеца. Ако Лайньо Радев не ги беше лансирал, сега никой нямаше да знае кой е Кирил Петков. А Асен Василев щеше да си е един обикновен педераст. После тия двамата ме убеждаваха че агента на КГБ, клепоухия фатмак Лайньо Радев бил най добрия кандидат за президент. Не че аз съм гласувал за Лайньо Радев. Когато го избраха за втори мандат, Лайньо Радев им духна под опашката. И изведнаж стана лош. Ама от един път. И се видя, че ББ може и да е лош, ама не чак толкова. И направиха сглобката няколко месеца по късно. Сега ББ ги е стиснал за ташаците и ония Лъжльовци и Кокорчовци се чудят какво да правят. И какво излиза. Който му играе по свирката на Кирчо лъжеца е добър. Престане ли да му играе по свирката изведнаж става лош. Като си го избрал този вътрешен министър ще го търпиш. И няма никакво значение кой точно го е предложил. Ти си го интервюирал, ти си го предложил за министър. Два дена си го мислил а после си го поканил. Да си мислил тогава...

екземпляри още не разбрали, че "битите студенти под колоните на ЦУМ" са добре платени от Черепа да направят провокацията както и галфона правил снимките. Прекалено долнопробна беше тази "цветна революция"

"чекмеджето" на Боко е платено от същия субект.

Абе ако тия снимки с чекмеджетата и кюлчета бяха автентични, ББ отдавнадаса го подгонили от Магнитски. Но истината е по проста. Доказано е че въпросните снимки са манипулирани. Колаж от най малко две различни снимки, правени в различно време. Ще и пищов най отгоре. За да е по убедително. А всеки студент първи курс по право ще ви каже, че дори един пиксел в едун кадър от видеоматериал да е пипнат, това не може да се счита за доказателство. А при снимките с кюлчетата и пачките някой неграмотник се е упражнявал на Фотошоп....

..също и къщата и бутика в барселона на мис бекини както и детето й от мутрата

.... И видеото на мата хари филмирайки покоите и чекмеджетата и презервативи и те са на фотошоп

Видно е че мутрата пак ги изигра но това беше ясно на всички освен. на лидерите на ппдб обаче въпроса е какво различно очакваш от мутрите на чекмеджан от издевателствата зад колоните когато биха невинни деца, след като правиш сглобка с мутрата, куките трябва да се разформироват и наново назначени след основен преглед за връзки с престъпността

Някой хомосехсуал подправя плюсовете и минусите

Не е коректно да нападате кирчо и кокорчо,както и кмета- ДС за протеста!!! Както перуката заяви самата СДВР е подала инфо,че на стадиона ще има голямо напрежение / абсожлютна лъжа/ и това било послужило,като повод за решение на уефа да отмени публиката за мача и да мести мястото на срещата.Перуката опредеено лъже,защото той - ако не знаете е началник точно на тази структура в уефа / и от там взима друга заплата/, която се занимава с нарушенията по време на срещите, но левандулите от СДВР са се изпокрили и треперкат да не ги наритат.Тези,които проверяват също не са в час! Ако, бяха попитали стара кримка като мен щяха да поискат плана за недопускане на нарушаване общ.лед, причини, сили, сектори, отговорници и т.н.Да видят кой го е утвърдил и м-ра дали го е чел или е бързал за кино.Между другото този младеж от районното в Приморско или кв. Приморски не е чел достатъчно.При такива мероприятия се осигуряват цивилни служители в тълпата,които идентифицират злостните нарушители, изолират се и се задържат- може и да похапнат по някоя палка за разкош, просто са неуки мислят,ч работата им е само да си розхождат костюмите по света, а униформите с много петолъчки по пагоните- през ТВ- тата та да респектират електората.Слабички Може да не ги уволняват, а да ги изпратят районни инпесктори в села с преобладаващо ромско население, та да се научат как се овладяват масови протести и неподчинение на полицейски органи.Тази работа не е стихотворение да го научиш..... трябва да се бачка и да гориш в нея, а не да биеш лапетата.Безобразие!

шарлатаните от сектите ПП-ДБ не схващат, че "полицията вършела насилие" е = "правителството върши насилие" и ТОВА правителство трябва да си ходи. Има още по-лошо: Киру и Асан и вождовете от ДБ в действителност считат феновете си шарлатани за малумници и идиоти щом така леко ги будалкат. Прави са, абсолютно!

Секти ! Та те са точно такива -ПП и ДП!

Ако искате да знаете ние от ППДБ сме опозиция. Нъц!

Тъй, тъй, вътрешният министър е от техните, а финансовият е от вашите. Ха да видим кой от двамата ще донесе по-големи вреди на територията?

КИРИЛЕ, ОТНОВО НЕ СИ В ЧАС! КАБИНЕТА НЕ Е НА ГЕРБ, А НА ПП-ДБ! НЕДЕЙ ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ, ЗА СМЯХ СИ, ДА НЕ КАЖА, ЧЕ СИ ЗА ГИНЕС! В НС НЯМА ПРИЕТ КАБИНЕТ НА ГЕРБ-СДС, А НА ПП-ДБ!

Добре де, тоя ако е министър на Герб тогава Кокорчо слезващата година като фалира държавата на кой ще е, ще се окаже поредният троянски кон на Борисов в ПП

СЪС САМОТО РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОТЕСТА В ДЕНЯ НА МАЧА БЪЛГАРИЯ - УНГАРИЯ Е ДОПУСНАТА ОГРОМНА ГРЕШКА, ЗА ДА НЕ ГО НАРЕЧЕМ УМИШЛЕНО ОРГАНИЗИРАН ПРОТЕСТ ЗА ДА СТАНЕ ПОГРОМА С НАМЕСАТА НА ОБЩИНАТА. ТОЗИ КОЙТО Е ДАЛ РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ПРОТЕСТ Е ТРЯБВАЛО ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ТОЗИ ПРОТЕСТ, А ТОВА Е СОФИЙСКА ОБЩИНА И ТЯ Е ТРЯБВАЛО ДА ПОЕМЕ РАЗНОСКИТЕ ПО ОХРАНАТА НА ТОЗИ ПРОТЕСТ - МУЗИКА БЕЗ ПАРИ НЯМА! СДВР ИМА ДРУГИ ФУНКЦИИ, А НЕ ДА ГИ ПОЛЗВАТ КАТО ИЗТРИВАЛКИ ЗА ВСЯКО НЕЩО, ПЪК И НАКРАЯ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СА ДОПУСНАЛИ ДА ГИ НАБИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.

Защо Киро Тъпото не спомена дори за миг главния секретар на МВР - Живко Коцев, който всъщност персонално носи отговорността??

май е време за островите....

Вечният глупак и лъжец...

Сега Борисов не краде, а ние сме оправени. Идилия.

Гешев го няма, правосъдие като слънце… стана рай България,л

Обективно погледнато 14 годишната коалиция ДПС -ГЕРБ днес превзема власта и зелепоставя индиректно и директно ППДБ . Участието на Доган(Пеевски) и Бойко Бирисов в сглобката е само параван за да са във власта до новите избори. Ако ПП и ДБ наистина искат реформи и промени трябва веднага да се оттеглят от сглобката за да има нови избори и вместо дастоят в София е необходимо да ходят да разговарят с гражданите в страната за активиране на негласуващите да гласуват,така както го прави Борисов. Безмислено е да управлява ПП ДБ при тези обстоятелства,защото когато пожелаят Пеевски и Бойко може да ги свалят от власт. Цялата тази сглобка коалиция при скрити и открити съботажи на коалицията ДПС-ГЕРБ е загуба на време за България и переспектива за страната ни не се вижда.

Президентът нарече пп-дб шарлатани даваш ли си сметка?

Ти в розов свят ли живееш? Нови избори си заслужава да има ако ПП-ДБ имат 51% подкрепа на изборите. С нови избори, това, което най-вероятно ще стане, е че дори ПП-ДБ + ГЕРБ няма да имат 51%, което означава, че ДИРЕКТНО в играта ще влезе и ДПС. Много хора, не им дреме - не гласуват. Много хора вярват на копейката, Радев и Слави Трифонов. Така, че няма как да се получат нещата.

ГЕРБ си има стабилен електорат и с всеки ден подкрепата за тях отново расте. Интелигентните хора виждат кой ги лъже и кой работи за България.

Хайде стига глупости бе. Някакви хора ще ми палят контейнери в центъра на София, а полицията ще сваля щитовете ли? Много ясно, че ще има бой. Много ясно, че вероянтно и някой невинен ще го отнесе. В цял свят се случва така. Невинните не ходят по места, където се палят полицейски автомобили - седят си вкъщи или отиват да гледат мача другаде, а не в центъра на протестите. Нищо толкова не се е случило. Поне този път, за разлика от битите студенти под колоните на ЦУМ.

Казваш, че нямаш нищо на против утре ако подгонят някой престъпник и той влезе и се укрие някъде в учреждението ,където работиш да ви натупат всички. Нали сте седнали да работите там ,където те си гонят престъпниците.... А пък ти си събирай зъбите... Къде го има това?

клета България! Ужас! Това не се трае вече...

Отвори ли последния буркан с гъби?

Преди три години президента обеща да ни оправи. Сега оправени ли сме, или още да чакаме?

Добре бе, ела да те оправим , щом толкова си закъсал.

министри, само Бойко Рашков става за мвр.

ПРАЩАЙТЕ КАЛИН ОЧИТЕ ПАК НА КИНО Т.Е НА МАЙНАТА МУ.

Министъра на МВР си свърши работата . А простотокиро е тъпак и лъжец.

На ДПС лидера изгоря, ще го последва и този на ГЕРБ. Посолството си знае работата.

До днес нищо хубаво не съм казал по адрес на Кирил Петков и не съм си променил мнението по отношение на него, НО в конкретния случай Е ПРАВ. Министъра на вътрешните работи разсъждава, говори и се държи като онези от тоталитарно време, които бяха незаменими и на които абсолютно всичко им е позволено. Такива кадри няма място в управлението на държавата. Добре че не загина никой, но този срам не бива никога да се повтаря.

Разочаровах се от В. Николаев. Днес, по Нова тв каза, че Денков е първият премиер-министър, който (евентуално) ще си подаде оставката, заради безредиците. Той е достатъчно стар и би трябвало да помни, че Б. Борисов си подаде оставката при първото си правителство при подобен случай.

Най-смешно беше изказването на Денков, който щял бил да го изслуша и ра реши какво да го правел. Човек като го слуша, ще си помисли, че нещо зависи от него и може да решава каквото и да е :)

Щом върти Борисов и Пеевски на малкия си пръст, не е чак толкова глупав. :)

Бахти тъпия кадър на ГЕРБ и ДПС. Той бил шеф на МВР само да взима заплата и да си клати...... Айде сега ходи на кино.... нали те радва докато пред стадиона ври и кипи.... Аман от некадърници на високи постове..... Ким един такъв го гръмна с ракета, защото спеше по време на тестовете....

Кирчо Шизофренията НИКОГА не лъже, да.

Така е, ПРИЯТЕЛИ!

Киро нали се тупаше в гърдите, че само Мария Габриел била от ГЕРБ, а всички останали министри са от ПП-ДБ? Сега излиза, че този на МВР е от ГЕРБ. Да не се окаже, че и други са? :)

че про100то е бил дефакто в опозиция. Хахаха

НИКАКВА ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НА МВР

ЩО НЕ ПРЕДЛОЖИХТЕ БОЙКО РАШКОВ БЕ ТЪПАЦИ

вече прилича на семейна свада-дай си ми куклите на ти парцалките.Ма така ще е кат народа не гласува,ще има още и много най-различни сглобки.

Ха ха ха ха Киро невежата управлява България! Киро, за всичко в отговорен главният секретар на МВР! Научете най после иерархията

Ама туй МВР вече не е наше ! На следващите избори кво - с президентско МВР или с такова на Буци ???? Кире пак оплеска нещата !

Киро Шизофренията искаше да махне Гешев, за да може той да е бухалка номер едно на Републиката, Киро Бухалката

Киро Будалата

Нали за тези се бориха въстаниците от 2020? Как е, доволни ли сте? Получиха каквото искат, сега видяха ли колко им е умственият багаж? Да блокираш държавата, заради уроди като Харвардските измамници - крадливи, некомпетентни, слаби управленци.?!? Това говори, че протестиращите в тяхна полза са без мозъци. Българинът не спря с пробите и грешките. Вместо да седне Ганьо и да помисли, той реши да пробва. Има кадри от протестите - келешите, които ни натресоха ТОВА НЕЩО употребяваха точно израза "да пробваме"! Все едно говорим за парцали в Мола! Скандално малоумие, но нека се видят сега колко жълто имат около устата! Жалко за останалите, на които ни беше ясно що за тъпаци са Харвардските измамници Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи

Ама тази "проба" ни направи с 9 милиарда по-бедни.

Мдааа, за това казвам, че който гласува за ПП - няма мозък. Кофти нещо може да бъде истината, но всеки трябва да има смелост да я погледне

ама чалгопитеците са достатъчно прости за да търсят вината само в другите. Това е същия този 80% матрял, който гласува безропотно и за Янев, Бареков, Сидеров, Трифонов, Костадинов и Мравояда, и про100то. Не могат да станат други.

евнух, по голям крдец и престъпник от банкянската мутра не е имало. Дойдоха младите и умни момчета и хванаха кражбите на герберастката пасмина начело с двупръсточелия толуп, затова ги мразите. Но няма накъде, постепенно се отичате в канала.

защо с тези нерви...?

Мдааа, за това казвам, че който гласува за ПП - няма мозък. Кофти нещо може да бъде истината, но всеки трябва да има смелост да я погледне

Събуди се!Не ти вървят опорките-свърши се,иначе попафаше групата на профаните

Така е ПРИЯТЕЛИ. Ние знаем и можем и ще ви оправим. Дълго време ше ни помните.

Коментари - Кирил Петков: ГЕРБ го предложи за министър, той е техен, Калин Стоянов: Опита да се меси в МВР | Днес.dir.bg

Кирил Петков: ГЕРБ го предложи за министър, той е техен, Калин Стоянов: Опита да се меси в МВР

Съпредседателят на ПП заяви, че не е подавал нито едно име за назначение, а министърът посочи, че освен няколко срещи, е имало и телефонни обаждания

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: ГЕРБ го предложи за министър, той е техен, Калин Стоянов: Опита да се меси в МВР | Днес.dir.bg

Коментари

Lyubomir

Голям нахал, а не е в кабинета да кадрува. Кой си ти бе ?

Простокиро, просто променя управлянието на държавата, като дава цялата власт в ръцете на ДПС. ПРЕДСКАЗАНИЕ ОТ ШЕСТИЦИТЕ - Следващият президент/премиер ще се казва ПЕЕВски. Звездите ми го говорят. Благодарение на двойката КК. ББ само ще го подкрепи.

Защо ли още се занимаваме с този лайнар Киро?

Ама сега като го няма Гешев всичко е ток и жици, кристали и пици. Нали бе, прогресивния пролетариат?

идваси сирил и залита .... питам го сириле .... равновесие ли загуби та залиташ така .... пил ли си какво става ? той казва : Линде ... парапета загубих ...

.

На Кире венците все са му кърваво червени. Или му е лош зъболекаря, или му е добър кокаина

много тъпани в този форум,

Кирчо, повръща ми се от теб. Сърдиш. Калин Стоянов бил човек на ГЕРБ. А спомняш ли си, че именно той беше в Министерския съвет в кабинета ти, когато онази нощ обмисляхте как да арестувате Бойко Борисов. Чертаехте плана, а той го изпълни. Разбирам, че ГЕРБ омръзнаха на много хора след многогодишно управление и поискаха промяна . Не разбирам защо предпочетоха теб.

Киро обяви трима от тяхната партия в правителството,но не каза кой освен Габриел е от ГЕРБ.Също директно не отрича,че се е молил на министъра да стане такъв,не отрича,че се е обаждал да лобира за техните хора в МВР,които министъра е сменил.Не смее,защото не знае дали този министър не е записал тези разговори например.Толкова е нагъл,че няма накъде,за лъжец знаеме вече,че е.

Ама Кики какво е това бре- тоз е мой, а оня ваш... на си ми ти куклите, дай си ми парцалките... Потресаващо... Нали ти го сложи тоз министър да е ваш за изборите! Каза го в оня запис!

Мишка гризе сиренце ,а отвънка котката.....:))) Кирето иска да подчени цялата страна, но забравя факторът народ! И това ще му изяде главата! Колкото по бързо, толкова по добре за нас, нормалните хора!

Кирчо, аз те мислех за пич а ти се оказа пичка.

Простокиро никой не може не може да го надмине по простотии.

Може, може...

Защо ли целия този сюжет ми се струва познат. И много ми прилича на историята с Лайньо Радев. Лайньо Радев ги докара всичките тия трапосерковци. Кирчо лъжеца и Кокорчо кардеца. Ако Лайньо Радев не ги беше лансирал, сега никой нямаше да знае кой е Кирил Петков. А Асен Василев щеше да си е един обикновен педераст. После тия двамата ме убеждаваха че агента на КГБ, клепоухия фатмак Лайньо Радев бил най добрия кандидат за президент. Не че аз съм гласувал за Лайньо Радев. Когато го избраха за втори мандат, Лайньо Радев им духна под опашката. И изведнаж стана лош. Ама от един път. И се видя, че ББ може и да е лош, ама не чак толкова. И направиха сглобката няколко месеца по късно. Сега ББ ги е стиснал за ташаците и ония Лъжльовци и Кокорчовци се чудят какво да правят. И какво излиза. Който му играе по свирката на Кирчо лъжеца е добър. Престане ли да му играе по свирката изведнаж става лош. Като си го избрал този вътрешен министър ще го търпиш. И няма никакво значение кой точно го е предложил. Ти си го интервюирал, ти си го предложил за министър. Два дена си го мислил а после си го поканил. Да си мислил тогава...

екземпляри още не разбрали, че "битите студенти под колоните на ЦУМ" са добре платени от Черепа да направят провокацията както и галфона правил снимките. Прекалено долнопробна беше тази "цветна революция"

"чекмеджето" на Боко е платено от същия субект.

Абе ако тия снимки с чекмеджетата и кюлчета бяха автентични, ББ отдавнадаса го подгонили от Магнитски. Но истината е по проста. Доказано е че въпросните снимки са манипулирани. Колаж от най малко две различни снимки, правени в различно време. Ще и пищов най отгоре. За да е по убедително. А всеки студент първи курс по право ще ви каже, че дори един пиксел в едун кадър от видеоматериал да е пипнат, това не може да се счита за доказателство. А при снимките с кюлчетата и пачките някой неграмотник се е упражнявал на Фотошоп....

..също и къщата и бутика в барселона на мис бекини както и детето й от мутрата

.... И видеото на мата хари филмирайки покоите и чекмеджетата и презервативи и те са на фотошоп

Видно е че мутрата пак ги изигра но това беше ясно на всички освен. на лидерите на ппдб обаче въпроса е какво различно очакваш от мутрите на чекмеджан от издевателствата зад колоните когато биха невинни деца, след като правиш сглобка с мутрата, куките трябва да се разформироват и наново назначени след основен преглед за връзки с престъпността

Някой хомосехсуал подправя плюсовете и минусите

Не е коректно да нападате кирчо и кокорчо,както и кмета- ДС за протеста!!! Както перуката заяви самата СДВР е подала инфо,че на стадиона ще има голямо напрежение / абсожлютна лъжа/ и това било послужило,като повод за решение на уефа да отмени публиката за мача и да мести мястото на срещата.Перуката опредеено лъже,защото той - ако не знаете е началник точно на тази структура в уефа / и от там взима друга заплата/, която се занимава с нарушенията по време на срещите, но левандулите от СДВР са се изпокрили и треперкат да не ги наритат.Тези,които проверяват също не са в час! Ако, бяха попитали стара кримка като мен щяха да поискат плана за недопускане на нарушаване общ.лед, причини, сили, сектори, отговорници и т.н.Да видят кой го е утвърдил и м-ра дали го е чел или е бързал за кино.Между другото този младеж от районното в Приморско или кв. Приморски не е чел достатъчно.При такива мероприятия се осигуряват цивилни служители в тълпата,които идентифицират злостните нарушители, изолират се и се задържат- може и да похапнат по някоя палка за разкош, просто са неуки мислят,ч работата им е само да си розхождат костюмите по света, а униформите с много петолъчки по пагоните- през ТВ- тата та да респектират електората.Слабички Може да не ги уволняват, а да ги изпратят районни инпесктори в села с преобладаващо ромско население, та да се научат как се овладяват масови протести и неподчинение на полицейски органи.Тази работа не е стихотворение да го научиш..... трябва да се бачка и да гориш в нея, а не да биеш лапетата.Безобразие!

шарлатаните от сектите ПП-ДБ не схващат, че "полицията вършела насилие" е = "правителството върши насилие" и ТОВА правителство трябва да си ходи. Има още по-лошо: Киру и Асан и вождовете от ДБ в действителност считат феновете си шарлатани за малумници и идиоти щом така леко ги будалкат. Прави са, абсолютно!

Секти ! Та те са точно такива -ПП и ДП!

Ако искате да знаете ние от ППДБ сме опозиция. Нъц!

Тъй, тъй, вътрешният министър е от техните, а финансовият е от вашите. Ха да видим кой от двамата ще донесе по-големи вреди на територията?

КИРИЛЕ, ОТНОВО НЕ СИ В ЧАС! КАБИНЕТА НЕ Е НА ГЕРБ, А НА ПП-ДБ! НЕДЕЙ ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ, ЗА СМЯХ СИ, ДА НЕ КАЖА, ЧЕ СИ ЗА ГИНЕС! В НС НЯМА ПРИЕТ КАБИНЕТ НА ГЕРБ-СДС, А НА ПП-ДБ!

Добре де, тоя ако е министър на Герб тогава Кокорчо слезващата година като фалира държавата на кой ще е, ще се окаже поредният троянски кон на Борисов в ПП

СЪС САМОТО РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОТЕСТА В ДЕНЯ НА МАЧА БЪЛГАРИЯ - УНГАРИЯ Е ДОПУСНАТА ОГРОМНА ГРЕШКА, ЗА ДА НЕ ГО НАРЕЧЕМ УМИШЛЕНО ОРГАНИЗИРАН ПРОТЕСТ ЗА ДА СТАНЕ ПОГРОМА С НАМЕСАТА НА ОБЩИНАТА. ТОЗИ КОЙТО Е ДАЛ РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ПРОТЕСТ Е ТРЯБВАЛО ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ТОЗИ ПРОТЕСТ, А ТОВА Е СОФИЙСКА ОБЩИНА И ТЯ Е ТРЯБВАЛО ДА ПОЕМЕ РАЗНОСКИТЕ ПО ОХРАНАТА НА ТОЗИ ПРОТЕСТ - МУЗИКА БЕЗ ПАРИ НЯМА! СДВР ИМА ДРУГИ ФУНКЦИИ, А НЕ ДА ГИ ПОЛЗВАТ КАТО ИЗТРИВАЛКИ ЗА ВСЯКО НЕЩО, ПЪК И НАКРАЯ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СА ДОПУСНАЛИ ДА ГИ НАБИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.

Защо Киро Тъпото не спомена дори за миг главния секретар на МВР - Живко Коцев, който всъщност персонално носи отговорността??

май е време за островите....

Вечният глупак и лъжец...

Сега Борисов не краде, а ние сме оправени. Идилия.

Гешев го няма, правосъдие като слънце… стана рай България,л

Обективно погледнато 14 годишната коалиция ДПС -ГЕРБ днес превзема власта и зелепоставя индиректно и директно ППДБ . Участието на Доган(Пеевски) и Бойко Бирисов в сглобката е само параван за да са във власта до новите избори. Ако ПП и ДБ наистина искат реформи и промени трябва веднага да се оттеглят от сглобката за да има нови избори и вместо дастоят в София е необходимо да ходят да разговарят с гражданите в страната за активиране на негласуващите да гласуват,така както го прави Борисов. Безмислено е да управлява ПП ДБ при тези обстоятелства,защото когато пожелаят Пеевски и Бойко може да ги свалят от власт. Цялата тази сглобка коалиция при скрити и открити съботажи на коалицията ДПС-ГЕРБ е загуба на време за България и переспектива за страната ни не се вижда.

Президентът нарече пп-дб шарлатани даваш ли си сметка?

Ти в розов свят ли живееш? Нови избори си заслужава да има ако ПП-ДБ имат 51% подкрепа на изборите. С нови избори, това, което най-вероятно ще стане, е че дори ПП-ДБ + ГЕРБ няма да имат 51%, което означава, че ДИРЕКТНО в играта ще влезе и ДПС. Много хора, не им дреме - не гласуват. Много хора вярват на копейката, Радев и Слави Трифонов. Така, че няма как да се получат нещата.

ГЕРБ си има стабилен електорат и с всеки ден подкрепата за тях отново расте. Интелигентните хора виждат кой ги лъже и кой работи за България.

Хайде стига глупости бе. Някакви хора ще ми палят контейнери в центъра на София, а полицията ще сваля щитовете ли? Много ясно, че ще има бой. Много ясно, че вероянтно и някой невинен ще го отнесе. В цял свят се случва така. Невинните не ходят по места, където се палят полицейски автомобили - седят си вкъщи или отиват да гледат мача другаде, а не в центъра на протестите. Нищо толкова не се е случило. Поне този път, за разлика от битите студенти под колоните на ЦУМ.

Казваш, че нямаш нищо на против утре ако подгонят някой престъпник и той влезе и се укрие някъде в учреждението ,където работиш да ви натупат всички. Нали сте седнали да работите там ,където те си гонят престъпниците.... А пък ти си събирай зъбите... Къде го има това?

клета България! Ужас! Това не се трае вече...

Отвори ли последния буркан с гъби?

Преди три години президента обеща да ни оправи. Сега оправени ли сме, или още да чакаме?

Добре бе, ела да те оправим , щом толкова си закъсал.

министри, само Бойко Рашков става за мвр.

ПРАЩАЙТЕ КАЛИН ОЧИТЕ ПАК НА КИНО Т.Е НА МАЙНАТА МУ.

Министъра на МВР си свърши работата . А простотокиро е тъпак и лъжец.

На ДПС лидера изгоря, ще го последва и този на ГЕРБ. Посолството си знае работата.

До днес нищо хубаво не съм казал по адрес на Кирил Петков и не съм си променил мнението по отношение на него, НО в конкретния случай Е ПРАВ. Министъра на вътрешните работи разсъждава, говори и се държи като онези от тоталитарно време, които бяха незаменими и на които абсолютно всичко им е позволено. Такива кадри няма място в управлението на държавата. Добре че не загина никой, но този срам не бива никога да се повтаря.

Разочаровах се от В. Николаев. Днес, по Нова тв каза, че Денков е първият премиер-министър, който (евентуално) ще си подаде оставката, заради безредиците. Той е достатъчно стар и би трябвало да помни, че Б. Борисов си подаде оставката при първото си правителство при подобен случай.

Най-смешно беше изказването на Денков, който щял бил да го изслуша и ра реши какво да го правел. Човек като го слуша, ще си помисли, че нещо зависи от него и може да решава каквото и да е :)

Щом върти Борисов и Пеевски на малкия си пръст, не е чак толкова глупав. :)

Бахти тъпия кадър на ГЕРБ и ДПС. Той бил шеф на МВР само да взима заплата и да си клати...... Айде сега ходи на кино.... нали те радва докато пред стадиона ври и кипи.... Аман от некадърници на високи постове..... Ким един такъв го гръмна с ракета, защото спеше по време на тестовете....

Кирчо Шизофренията НИКОГА не лъже, да.

Така е, ПРИЯТЕЛИ!

Киро нали се тупаше в гърдите, че само Мария Габриел била от ГЕРБ, а всички останали министри са от ПП-ДБ? Сега излиза, че този на МВР е от ГЕРБ. Да не се окаже, че и други са? :)

че про100то е бил дефакто в опозиция. Хахаха

НИКАКВА ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НА МВР

ЩО НЕ ПРЕДЛОЖИХТЕ БОЙКО РАШКОВ БЕ ТЪПАЦИ

вече прилича на семейна свада-дай си ми куклите на ти парцалките.Ма така ще е кат народа не гласува,ще има още и много най-различни сглобки.

Ха ха ха ха Киро невежата управлява България! Киро, за всичко в отговорен главният секретар на МВР! Научете най после иерархията

Ама туй МВР вече не е наше ! На следващите избори кво - с президентско МВР или с такова на Буци ???? Кире пак оплеска нещата !

Киро Шизофренията искаше да махне Гешев, за да може той да е бухалка номер едно на Републиката, Киро Бухалката

Киро Будалата

Нали за тези се бориха въстаниците от 2020? Как е, доволни ли сте? Получиха каквото искат, сега видяха ли колко им е умственият багаж? Да блокираш държавата, заради уроди като Харвардските измамници - крадливи, некомпетентни, слаби управленци.?!? Това говори, че протестиращите в тяхна полза са без мозъци. Българинът не спря с пробите и грешките. Вместо да седне Ганьо и да помисли, той реши да пробва. Има кадри от протестите - келешите, които ни натресоха ТОВА НЕЩО употребяваха точно израза "да пробваме"! Все едно говорим за парцали в Мола! Скандално малоумие, но нека се видят сега колко жълто имат около устата! Жалко за останалите, на които ни беше ясно що за тъпаци са Харвардските измамници Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи

Ама тази "проба" ни направи с 9 милиарда по-бедни.

Мдааа, за това казвам, че който гласува за ПП - няма мозък. Кофти нещо може да бъде истината, но всеки трябва да има смелост да я погледне

ама чалгопитеците са достатъчно прости за да търсят вината само в другите. Това е същия този 80% матрял, който гласува безропотно и за Янев, Бареков, Сидеров, Трифонов, Костадинов и Мравояда, и про100то. Не могат да станат други.

евнух, по голям крдец и престъпник от банкянската мутра не е имало. Дойдоха младите и умни момчета и хванаха кражбите на герберастката пасмина начело с двупръсточелия толуп, затова ги мразите. Но няма накъде, постепенно се отичате в канала.

защо с тези нерви...?

Мдааа, за това казвам, че който гласува за ПП - няма мозък. Кофти нещо може да бъде истината, но всеки трябва да има смелост да я погледне

Събуди се!Не ти вървят опорките-свърши се,иначе попафаше групата на профаните

Така е ПРИЯТЕЛИ. Ние знаем и можем и ще ви оправим. Дълго време ше ни помните.