Кирил Домусчиев осигури важно лекарство срещу коронавируса

Медикаментът ще помогне на 250-300 пациенти да преборят болестта, заяви той

Обратно в новината

Коментари - Кирил Домусчиев осигури важно лекарство срещу коронавируса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро, виж футболистът Левандовски как дари 1 млн евро за борба срещу Короната. А ти с някакви съвсем мижави уж дарения надуваш фанфари!!! Пфууу...и с това пак предизвикваш омраза срещу себе си.

Това не е потвърдено лечение за Covid-19! Има някои съобщения, че (може би) подобрява състоянието на заболелите, но в никакъв случай не е лекарство за болестта, което ще излекува заболелите. Освен това, има странични ефекти. Никой лекар няма да прилага недоказани методи и/или лекарства. Болестта може да не убие пациента, но лекарството може и да го увреди или погуби. Малко по-критично приемайте такъв тип новини.

Сега някои футболни фенове ще побеснеят, но трябваше ли да се влагат десетки милиони в стадиони вместо да се вложат в наши фармацевтични предприятия и се произвеждат не само аналгин-хинин, а и всички лекарства вършили работа у нас и то МНОГО ДОБРА ТАКАВА. Да се вложат в наука, образование, биологично земеделие, медицина. Е това са ИСТИНСКИ ИНВЕСТИЦИИ ПОДПОМАГАЩИ И ЛЕКУВАЩИ НАЦИЯТА. ДАНО ИМ УВРИ СЕГА ГЛАВАТА.

Щом Домусчиев като пациент/за който още не е съобщено да е излекуван/ купува лекарства за болниците/които трябва да го лекуват/ значи сме изправени пред поговорката "Болен здрав носи".

Що държавата не го направи това лекарство(внесе) и прочие?????

... за ВИПовете ще има достатъчно, спокойни сме..

"Приятели, днес доставих 100 опаковки хлорохинов фосфат на ген. Мутафчийски. Те ще стигнат да бъдат излекувани 250-300 човека от коронавирус. " .... ма то убаво, ма кой рече че хлорохина лекува на 100% от сарс-ков2, Тръмп ли?

ДА ама требеше да го тресне, за да разбере, че не е единствен в тая държава. Трябва ли и другите бизнесмени да ги тресна, за да развържат кесиите с парите си събрани от нас. Вижте големите китайски компонии какво правят, за да помогнат на медиците и правителството.

Хубаво, но защо Министерството на здравеопазването и Фамацефтичната индустрия чакат дарения? Защо вирусолозите чакат Домусчиев да им каже с какво да лекуват? Направо не е истина!

Истина е, защото там са уредени по партийна и роднинска линия калинке. Случаят в Софиямед и Домусчиев само разкрива част от незнанието н отговорните пред нацията лица, които и в момента внасят и .разнасят заразата, понеже не задържат в карантина връщащите се още на КПП, а ги пускат да прекосяват цялата територия. Не е по- аз лично от теча от НАП, където се оказа, че физкултурник работи в отдела по защитата.

Браво... Така се прави... Да има за всички депутати, че то все ще мине пандемията и пак ще трябват закони...

Лобистки закони.

250 - 300 това се знае за кого. Защо спряха да произвеждат и да продават лекарства качествени! БЪЛГАРИЯ живее със 2ен стандарт. Какъв то и де вземете продукт от производителя за народа - не отговаря на качеството! Само увеличават цените! ДО КОГА ТАЗИ ПАЗАРНА МАФИЯ!

Ми докато ги тъпим.

Хич не храним илюзии къде ще отидат хапчетата-право при депутатите, а за простосмъртните е ясно!

Охооо, някой се възползва да лъсне... мутрата май :D Пиеси от много, много ниЗко ниво.

Той не трябва ли да се грижи повече за собственото си излекуване ?

Той Нокога нЕ е бил болен бе дебили..реклама и реклама.има си фармацевтични цехчета и им осигури печалби.а вие духайте.

Къде е държавата ,къде е правителството ,защо мълчат и защо до сега няма в България доставено такова лекарство ? ЗАЩО ? А на г-н Домусчиев голяма благодарност.

Острието на Герб Десислава Атанасова е министъра на здравето в България, който през 2012 година е забранил производството и продажбата на аналгин хинин в страната. Нейният подпис седи под заповедта припомнят запознати и добавят, че тогава е имало множество протести от страна на лекари, които са настоявали това лекарство да остане в производство поне за българският пазар. Но министърката на здравето Десислава Атанасова е била непреклонна, като дори е обяснявала, че ще има санкции за България ако не се откажем от аналгин хинина.

Затова го произвеждаме и изнасяме за трети страни.А тук пием френски и американски "приятелски" отрови за да върви корупцията по всички нива.

Дано да има ефект лекарството, за да се успокоят овцете и да отмине корономанията докато не са съсипали целия бизнес. Вируса е в Бългаиря от края на Януари от Февруари се разпространява в цяла България. Масово се кара леко и хората не подозират, че е той, защото медийния образ на короноболен е човек дишашт трудо, нуждаещ се от болнично лечение.

Домусчиев - здравен министър!

Болеста не е страшна за богаташи.като този, цяла болница лекува само него

той никога не е бил болен при 12 гавази ,фризьорки готвачи общо 30 човека плътно до него и Никой друг не е заразен показва Измамата а аналгин хининчето дето дарил е по малко от левче опаковката.. би трябвало да го осъдят з а спекула.

А я, я си....

А ти какво направи? Как помагаш в тази ситуация? Какво дари и колко време отдели да помогнеш на тези хора?

не помагам мразя дебилите! ти папка ли тоалетна хартия?

Щом го казваш сигурно си над 120 кг и сигурно си се запасил с много тоалетна хартия. Хахахахаха

аз не живея в булгаристан не ми се налага да работя и не ми трябва хартия имам си сребърни бидета. та описвай ки себе си е ясно защо сте на дъното и пляскате на убийци вечер нали.

К. ДОМУСЧИЕВ купи на 5януари "2018, 2ри завод в САЩ за 300 МИЛИОНА $ "Benchmark Bios" другия е "Agrilabs" ДОМУСчиев купи и 1фармц.завод в Италианския град Гарессио м-у Торино и Френските алпи за 50милиона€ от боса на фармацевт. Мафия -френския сефарад фримасон33та степен, билдербергер-илюминатСерж Валенберг (боса на SANOFI - НАЙ-голямата и богата фармация в ЕС) ДОМУСчиев откри в Разград, Пещера НОВИ 2 завода лаборатории със САЩ участие за производство на ГМОфруктозен сироп с ГМОамер. Царевица в комбина с US посланик - украинския хазарин Ерикх Рубен, Новите САЩ лаборатории в Разград ще снабдяват всички фабрики на Кока Кола, производители на сокове и енержи дринк в целия ЕС с фруктозен ГМОсироп - причинител номер 1 н диабет тип, затлъстяване, колон кенсър(РАК на червата)

Значи Кунчев и Домусчиев решиха проблема. Стоим в къщи 14 дена,с една част от опаковките излекуваме заразените 163 и останалите пазим в резерв в случай че някой вирус мине границата.

Гледайте пресконференцията на ген. Мутафчийски, шеф на Националният щаб за борба с коронавируса. Човекът ясно обясни на журналистите, че това НЕ Е лекарство срещу коронавируса. "Всички препарати за лечение на коронавирус са изпробвани, няма медикамент, който да оправдае очакванията". То бива пиар, бива ама това вече минава някакви граници. По-скромно.

Гледах Тръмп на живо. FDA пбяви, че това лекарство помага.

Не слушай Тръмп, а ген. Мутафчийски и професор Кантарджиев, които знаят много добре за какво става въпрос. Хининът има антипиретично (против треска от латински), спира повишаването на телесната температура и противовъзпалително действие. Това е важно защото от корона-вирусът следват усложнения като бактериална пневмония, която е животозастрашаваща. Появява се смесена инфекция от вируса и бактерии, особено при наличие и на други здравословни проблеми. Това обясниха хората, а Тръмп не.

Хинина не е само против малария, помага и при грип и е без пари... иначе как ще си продават скъпите бонбони... ЛЪЖАТ ... Аналгин ХИН се продава и не е забранен Хининови препарати се продават в Европа, само в БГ не

хинин и хлорокин за различни молекули. предполага се, че хлорокина спира корона вируса по съвсем различен механизъм, а не този който играе роля в анти-маларийната терапия.

на тая мерзка крадлива гадина ли ще и целувате ггъза сега !? журналисти от дир.бг, проститтутките имат повече достоинство от вас !!!!!!!!!

в дира Няма журналисти! има надомно подработващи пенсионирани детски учителки...всичко е копи и пейс без Разбиране но с поръчка.

Ако останалите едри бизнесмени имаха поне част от неговото благородство и достойнство,България щеше да е Швейцария на Балканите.

Някой сеща ли се Кой ще го получи ? Този крадец Кирил Свински,на турски Домусчиев ...подарява на ГЕРБ 300 пакетчета с Хининов фосфат да се лекуват когато дойде...Прави си голяма ПР кампания с 10000 лева ....и получава Опрощение за Ония 52 милиона ! Хем стиснат хем нагъл ,хем му минават номерата .

Даже не са и 10 000лв, а един два негови обяда в Париж примерно. Баси евтината реклама си прави

След като с безотговорното си поведение този темерут затвори цяла болница и то при криза, в която всеки един медик е безценен... Този изрод е за затвор!!!

от снимката си маже зелката с гел за хигиенизиране на ръце.

Кирил Домуса е притежател на 56 метрова бутикова яхта "КD" правена по поръчка в Италия Яхтата "КД" бръмчи в Кубински води и от време на време до Санта Лисия, Доминикана и Бахамите Яхтата е превърната в НАРКО лаборатория за синтез на БЯЛО, и амфети За яхтата се грижи офицер от кубинските служби а суровините са колоумбийски, венецуелски прекурсорите и химикалите френски предоставени от боса на Санофи

idiot

Кирльо Домускирлев-крадец на компании, олигарх и престъпник сега ще се окаже световна звезда спасител на човечеството. Ще бъде още по-добре, ако направи това от Дубай в компанията на още един благодетел с прозвището Череп.

Генерала вече е Пробит - явно е взел пари . Цяла Болница е затворена заради Домувчиев - за 100 хапчета ? Чест Прави на Държваните Болници - Адмирации за Медиците в Държавните Болници . Трябва да си спомни за тези Трудни Времена след време , и всички Частни Болници да се Закрият - не да се национализират .

Внимавайте! Пазете си здравето. Руски тролове разпространяват фалшиви новини и лъжи. В коментарите тук и във страници във Фейсбук. Ако позволите да ви облъчват с лъжите си няма да можете да вземете рационални мерки за защита от заразата

Ти кой си? Как да те вчемем на сериозно като се криеш като мишка> Нещастник

Г-н Домусчиев нали притежава фармацевтични заводи? Като прочетох гръмкото заглавие си помислих, че дори е започнал да го произвежда това на народна цена. Но явно това е това. Произвежда се от много европейски компании, защо не го внесем? Вероятно има недостиг на суровини. Като по филмите се оказа, че нещо съвсем старо и обикновено може да свърши работа, но тъпото е че сами сме се отказали да го произвеждаме и внасяме. А едно време такова лекарство е било редом до аспирина в аптеката.

Този има фабрики за Дрога , не за Лекарства .

Има заводи, но това лекарство по закон е забранено да се произвежда у нас.

В Нигерия има вече масово отровени се от този препарат. Той още е в тестова фаза, дали и как и колко лекува корона вирус. Има три големи фармацевтични концерна произвеждащи този препарат. Новарис, Санофи и още един. И те сега ще се борят за пазара. А той е целият свят. С това дарение господин Домусчиев се позиционира в стартовата позиция. Няма лоша реклама.

това е обикновен аналгин хинин иначе е тор за полето.

Да дариш 1 % от това което си откраднал, поклон!

100 опаковки ако е по 100 лева са 10000 лева! Това е по малко от заплатата на един от футболистите му

Толкова е успял да открие и достави, чукундур. Чети внимателно. Търси откъде може да се достави още.

Лекарството струва 4 евро за опаковка

Този препарат съвсем не е безвреден, особено при възрастни хора. Ако се появи масово - внимавайте и не се самолекувайте или най-малкото прочетете листовката за пациента.

Този на смърт

Подкупих бойко, гешев.Вече не ме търсят за ония 52 милиона.Ще си понаправя малко реклама заедно с пеевски.Ще дарим прашинка от откраднатото.Простия електорат ще се възхити.

Кирил Домусчиев дарявал лекарства и 5000 теста за COVID-19 . Този гелосаният кога реши да дари ? Kогато се разболя ? А преди това ? Така се купува доживотен имунитет . Ако ме разбирате .

Благодаря Ви г-н Домусчиев, но не мисля, че ще станете премиер! Аз лично не бих гласувал за Вас. Иначе, бъдете все така добър човек и загрижен за народа към който принадлежите. Хората ще запомнят доброто, особено ако е с идеална цел.

Кражбите, приватизацията, белите роби. Обещаваме.

Тея хора наистина си мислят, че ние ядем доматите с колците... Повече от ясно е, че сега всеки от тези крадливи, лъжливи, алчни, античовечни личности, ще се изкарат спасители и изцелители на народа. Не им вярвайте,хора! Намеренията на този индивид не са във ваша полза

Последната версия на veteranstoday относно "пандемията" с коронавирус - вирусът не е смъртоносен, но Israel & CIA ползват много малки дози sarin (пръскани с дронове или във водопроводната мрежа) за да предизвикат смърт с признаци подобни на вирусна инфекция (стара техника отработена от CIA в метрото на Ню Йорк и другаде): www.veteranstoday.com/2020/03/21/russia-us-army-israel-using-low-dose-sarin-gas-to-supplement-cv19-deaths/

Явно с него са ти заразили мозъка, че четеш и споделяш грандиозни глупости!

Пеевски си го е избрал за следващия премиер. Позната картинка и с ролята на жертва - спасител и с отвратителната тролска сервилност на роботчетата във форума.

Киро Гела да купи и респиратори. След като заради него се затвори цяла болница! В Южна Корея накараха всички олигарси, милионери, звезди и прочее да помогнат със средства-направо си ги изнудиха! Чакаме сега Ковачки, Пеевски, майка му на Пеевски, Доган, Вальо Златев, Маргините, Боко, Прокопиев и т.н. да се бръкнат. Или както се пееше в една песен "А дано, ама надали"!

Незабавно налагане на тотална национална карантина за още 30 дни, ликвидация на вируса, разпускане на парламента и установяване на еднопартийна ГЕРБ система за 10 години до стабилизиране на положението и излизане от световната здравна, хуманитарна, политическа и икономическа криза, възникнала заради комунистите! Само прогресивни десни лидери с дясно мислене са в състояние да изведат страната и света към ново начало!

Е по-демократично изказване от това - здраве му кажи!

Почвам вече много сериозно да се съмнявам дали този изобщо има положителна проба, по-скоро добре заплануван пиар...

Опростиха ти 52 милиона лева, така че можеш да купиш мнооого неща, леке такова!

Ти какво даде освен да вряскаш бе. Какъв е той не знам, човекът е подарил неща които са негови. Какъв си ти е очевидно - поредният лешояд-агитатор готов и тялото на току-що умрялата си майка да продаде.

а ти какво даде бе педал? ти пък какъв си, освен джендър педофил.

Алоооо Бойкоооо давай лекарството ,направи нещо,защото след тая голяма криза и Европа не може да те спаси. Те първо ще се занимават само със себе си.Ти оставаш да бъдеш щастлив само на свой разноски. Няма вече крадене,няма откъде.Дано се самоизядете помежду си Мутри нещастни.

Cтартира голямо клинично изпитване на хлорокин фосфат срещу коронавируса Противоречивото лечение срещу коронавируса на вирусолога Didier Raoult се присъединява към европейския проект Discovery за лечение на коронавируса, френската част от който се провежда от INSERM. Той ще обхване няколкостотин болнични пациенти. Вероятен отговор за резултата след шест седмици Един единстрен опит с 24 пациента в Марсилия - Hopital Timone

Те едва ли ще стигнат до простосмъртните! Ще има за специални празноглавци!

Браво на Кирил Домусчиев.