Кирил Добрев: Радев е на гребена на вълната, БСП ще подкрепи тази президентска двойка

Нинова е като африкански президент, от който или народът бяга, или седи мирно и гледа със страхопочитание заредения автомат, каза социалистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо жестоко си се объркал миличък.... Дните ви изтекоха. БКП ще са 4ти. Герб ще има президент и правителство

Не ви ли гонят вече симулантите?

Комуняги - зле Фатмаци - зле Комуняги фатмаци - пълен провал

....Дързост в погледа лЪчи! (погледа излъчва -ама дързост ли е, какво ли е) Мерак майна!

Свръхбогати социалисти, които са едри капиталисти, бивши приватизатори, експлоататори на работническата класа и по презумпция едновременно с това защитаващи правата на наемния труд. Е нема такова животно.

От на майка ти пХХХХХ. Много е лудо вътре!

Не ти е лесно, но поне не яж лайна Познавам боклуци като тебе, дето само с това се хранят

Нашата България е богата държава. Какво ли си нямаме тук? Имаме си Киро от митницата с дебелите пачки... Имаме си Киро от харвард с дебелите лъжи... Какво ли си нямаме в нашата България? -Дей Киро? -На кирия...

Глупости, всички разбраха какъв боклук е Радев. Руска подлога.

С вестник правда в ръка Така започва денят ми в лудницата

Все още никой не е издигнал Радев за нов президентски мандат. Явно това ще направи партията на лъжеца и крадеца, като по този начин ще си помогнат взаимно и ще съберат гласовете на максимален брой абдали. Предстои да я напазаруват - вече я подготвят, тази на уж "средната класа" . БСП ще гласуват за Радев по руска линия и то задължително. ИТН на Чалгаря вече заявиха, че ще гласуват за Радев. Отровните, Мамаята, Израждане, Дай България, всички ще подкрепят Мунчо. По този начин печелят максимално и Радев, и педеразите (крадеца и лъжеца) - Мунчо втори мандат, а пееразите значително присъствие в парламента и министерски постове в следващото правителство. Ше им позволим ли?

Ние пък ще подкрепим двойката на герб,Данаил Кирилов - Искра Фидосова

и си мисля: Кокоренето явно е силно заразно. Глупеенето също.

Това е президента с най-нисък интелект в историята на България. Пълен фарс.

Що нямаш два лева в джоба?

Киро да си гледа бизнеса и да не баламосват Радев! От доста време върви кампания за избирането на ББ, като президент!Той обикаля страната и по тодор живсковски табиет си подготвя и неутрални доскоро избиратели,Корни е хлъзгава и чрез Драго Стойнев поставят Радев в деликатна ситуация- да определял отношението си към новите Петков и другия, защото ще им задигнат гласове, герговците не само в Пд, но и в страната са готови да гласуват за ББ, остатъците от СДС- също,зад него ще застанат и ДПС тъй,като с президент Радев са набутани в кьошето.Така,че Радев да не се предоверява, а да свири тревога,защото положението е натопорчено.ББ ще се кандидатира за президент " преко волята си", но за да спасял страната, правителството ще бъде слабичко и тогава пак той ще контролира нещата- естествено съвместно с Гешев и останалите!

Призоваваме всички пенсионери да не гласуват от сега нататък. За пореден път се погавриха с нас. Идват месеци с непосилни сметки са отопление, които ни обричат отново на студ.Помощите за отопление се раздават по неясни критерии и затова нека пак римляните да изберат управници.Ние - не! Нека бъдем солидарни! Ние няма изобщо да отидем на избори.Радев се кълне,че е президент на всички българи, но не взе отношение, когато се обсъждаха пенсиите. Отново само римляните вземат помощи за отопление, но не и ние, които сме работили, но сме останали по някакви причини с минимални пенсии. Ние вече не членуваме в никакви партии и не се интересуваме от тях и от Президента.

Кироооо, белото ти идва в повече и вече ти личи!

Комуняги - мутромилиционери - тотал щета

Президентът Радев си вдигна юмрука и вдигна държавата, а комуниста Страхлива Мутра си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

ЧЕХЛЬО ли,на когото дори съпартийците се смееха и му се подиграваха ?

Хлапак на 16 години си, неграмотнико. Няма ли за вас училище бе, безделници ниедни…

Бил на гребена на вълната!? Мисля, че 80% от хората в България и 95% на българите в чужбина, им е пределно ясно, че Радев е боклук! Човек, който е готов да убива, за да стане неговото! Не му пука за никой и за нищо, само за него! Чудя се на БСП, как е възможно да са толкова късогледи!?

с минимални пенсии, защо не сте работили?

Президентът Радев си вдигна юмрука и вдигна държавата, а комуниста Страхлива Мутра си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

Радев му пускаме казанчето и отива в канала, кудето му е мястото!

Радев е един стандартен човек от народа. Не е много по ораторското майсторство и не знам точно с кое ще го запомня. С две думи: перфектният български президент.

Вдигна цените искаш да кажеш.

Писали сме доноси за приятелите си Цял живот

сега Радев е номер 1.

Амин!

Всички боклуци, независимо с каква боя са се боядисали, ще подкрепят другаря Радев! Ако не на първи, то на втори тур.

Какво стана след неговия юмрук и неговото служебно правителство: 1. Всички цени растат главоломно! 2. Инфлацията става неконтролируема! 3. Ваксинацията боксува, пандемията се вихри, първо място по брой починали! 4. Контрабандата расте! 5. Политически репресии срещу привърженици на партии, извън контролираните от него! 6. Всеобщ хаос и безвремие в страната и неспазване на законовия ред!

И как обикаляше изкопите за строежи и си намери в най-хубавия квартал жилище за 200 евро квадрата.

Ами преназначавайте го тогава, че идва ковид вълна и да спасим много хора. Ставаше и с гласуване по интернет ама не знам защо този път дори преброяването не ви се случи.

Ха, никога не съм си и помислял, че Курнела ще почне да ми става симпатична. Че то по-добре африкански президент, отколкото зеления чорап!

Селски, тя и Меркел не е топ модел, ама управлява Германия.

Какво стана след неговия юмрук и неговото служебно правителство: 1. Всички цени растат главоломно! 2. Инфлацията става неконтролируема! 3. Ваксинацията боксува, пандемията се вихри, първо място по брой починали! 4. Контрабандата расте! 5. Политически репресии срещу привърженици на партии, извън контролираните от него! 6. Всеобщ хаос и безвремие в страната и неспазване на законовия ред!

Всъщност толкова е умна, че подозирам, че ти е майка. Наследил си красотата и интелекта и.

И два милиарда и половина допълнително в хазната за няколко месеца.

много просто население. гласуват за итн, дб, ибни, бсп. е как да се оправим. още 30 години няма да се оправим с хора гласуващи за прост комунист :))))))))))

Румен Радев. 31. август 2016 "Няма да се меся в политически поръчки, влизам като безпартиен. Президентът трябва да е този коректив. Той трябва да е независим" Корнелия Нинова 31 октомври 2016 "Корнелия Нинова беше категорична, че Радев няма да е зависим от БСП – нито в решенията си, нито в кадровите си назначения". А СЕ ОКАЗА Румен Радев 10 септември 2016 "Поемам отговорността да бъда вашият боец в тази трудна борба“, каза ген. Радев по време на Националното съвещание на БСП. Илияна Йотова. 10 септември 2016 "Илияна Йотова предопреди Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено! Йотова направи изявление пред Националното съвещание на БСП в зала 6 на НДК, където са събрани лидери на червените от цялата страна. Илияна Йотова предупреди Радев: И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено"

Мама или тате?

И два милиарда и половина допълнително в хазната за няколко месеца.

изчегърта тулупа.

В една нормална държава със стабилно управление изобщо не е важно кой е президентът. Никога тази тема не е била толкова обсъждана в медиите - дори по време на сблъсъка Стоянов-Първанов. Спред Конституцията президентът има ограничени функции и НЕ УПРАВЛЯВА. Защо отклоняваме мислите си към маловажния въпрос дали Радев ще бъде новият, стар президент или някой ще посмее да се изправи срещу него? Какво значение има това, когато при едно функциониращо правителство този президент само държи реч на Нова година и раздава някакви грамоти на застарели културни дейци? Президентът е толкова силен и значим, колкото е слаб и политически импотентен парламентът. Да се концентрираме върху основното - как да преодолеем политическата криза и да имаме работещ кабинет! Как да излезем от пагубния цикъл на избори след избори! Как като граждани да имаме сигурност и последователни политики в държавата, като излъчим едно сериозно управление! А на Радев да му е халал президенството!

Комунягите са избивали народа само за да са на власт.

Та безделниците - доносници и хляб да не могат да си купят и да се махнат в Русия

Махалото се връща и ще ви удари със страшна сила ....

Така е! Понеже без "изчегъртване", репресии, страх, лъжи и пропаганда БСП никога правителство парламент няма да види!