Кипърецът, прегазил ром в Болярино, живеел с местна ромка

Според кметицата на селото чужденецът не е бил от кротките жители, но е изненадана, че нарочно е блъснал и убил човек

Обратно в новината

Коментари - Кипърецът, прегазил ром в Болярино, живеел с местна ромка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганска работа, Чалева, циганска!!! Проста путка си и ти, моли да да не ти приебе мижавия ДИР-аджийски животец, накой твой брат ром!!!

Този от Северен Кипър ли идва?

Виновен е кипърецът! Циганинът може и да е осъждан няколко пъти за кражби, но той е от малцинствата и има право да прави каквото си иска, иначе е дискриминация и расизъм!

А простия матрял едва ли не на герой обърна вносния ром, защото бил прегазим местен ром.... То бива първосигнална реакция на полупрочетени новини, ама чак пък толкова....

Циганинът има 14 регистрирани присъди за кражби , нерегистрираните сигурно са стотици . И продължава да краде в опасен рецидив с шайка примати ... Що ще съдят Пирилис , човекът си е за награда !!!! Оттървал ни е от паразит и престъпник . Жалко , че не е настигнал и останалите орки ... Има моята номинация за мъж на годината :))

Новини от ...Мангалостан!

Прегазеният е лежал за кражба на животни от същата ферма, е , вече няма да краде...

Както казах и по-рано имаме неадекватна реакция при крайна необходимост, довела до фатален край.. Не става дума за "неизбежна отбрана", не манипулирайте простия материал.

Добре! Добре свършена работа! Чужденеца е показал как се действа с мангалите!

Чужденец, инвеститор, бизнесмен, опропастил си живота с българските цигани. Грешен избор е направил. Младите българи са по-умни

И самият той като го гледам, е ром. Язък за коментарите по предходната новина, толко ксенофобска неграмотност се сътвори напразно.

Един циганин прегазил друг циганин....

Няма напрежения, как ще има, няма и заплахи, тя жандармерията е там на пикник. А кипъреца с кой си живее и чии деца гледа си е негова лична работа.

Дошъл човека, направил модерна ферма, ремонтирал къщи, купил земя да прави фураж... и се сблъскал с крадливите цигани и БГ полицията, която не преследва цигани крадци! Даже не ги е карал работещите при него да говорят гръцки хахаха както искаше феса турския посланик да говорим турски хаха Сгрешил държавата просто... я турци ще искат турски език, я цигански кражби, я полиция която нЕ работи...

Случаят е най-обикновена трудова злополука. Когато професията ти е крадец и умреш докато крадеш как да го наречеш иначе? Сигурно е бил и без каска.

Дали е ром или е коняк - човека си гледа бизнеса. А подчовека за целия си кратък живот само е крал.

Що не напишеш "циганин",ма?!От какво те е страх?

Може и да са рода на дамата на сърцето му.Вместо луканка с бъклица този ги е подгонил да ги гази.

Да решава мешерето значи-ще му треснат някоя глоба да плати на роднините и готово.

Крайно време беше някой да вземе нещата в свои ръце. Един бандит по -малко .Трябва да се върнат Крумовите закони ръка за ръка зъб за зъб и така нататък

Ударихме дъното, това да не е серия на искрено и лично?

Пуснете човека скапаняци... Дошъл да работи, а не да го крадът

няма значение къв е- кипърец, циганин турчин българин- щом тия са влезли да го грабят трябва да се защити Аз ако вляза без покана в една циганска къща да крада мангала има всички права да се защити от мен. Ама и аз искам да имам всички права за защита той като дойди Също няма и значение с кой спи. Васко Кеца кат спи с мъж дайте ся да го тарашиме

Ако има справедливост ще му дадат условна , но за съжаление в герберската кочина ако не си от "нашите" гориш!

И какво значение има с каква жена живее? Ако ще и с камила да живее, какво значение има? Тази кметица може ли да я проверите напушена ли е?

Явно мангалите крадци са от електората на въпросната кметица. И затова тя не е чула , че този човек го грабят за 100 ен път и не е видяла, че са му запалили къщата. Женицата се надява нейните подопечни да я преизберат отново наесен.

Ето човекът не е гнуслив, не е расист, живеел е местна циганка. И разбира се не е сгазил крадеца нарочно. Изненадал ги е в тъмното и те са го нападнали въоръжени, уплашил се е за живота , изпаднал е в паника.....и опитвайки се да избяга е сгазил един от нападателите по невнимание. Това е.

Значи пускат Цвък , Баце , Цацата и още няколко от гербаджиите в двора на кипъреца и той да ги подгони с джипката да видим какъв ще е резултата...

Първо това са цигани. Роми е измишльотина, на политически нагаждачи. Второ никога не са били малцинство, защото никога не са били заплашени от унищожение.

РОМ..... РОМКА ?!?! Хахаха журналята верно не са добре обаче!!! Хахахаха РОМКА! АХАХАХАХАХ

Нямало напрежение казва....Цялата страна се тресе от набезите, в градовете джебчийка до джебчийка, телефонни измамници живеят в богати имения без да работят, развъдник на наркотрафик, трафик на хора, кражби, но всичко е стабилно и няма никакво напрежение. Изгниха в гроба убитите наши възрастни баби и дядовци, изнасилват над 80 годишни възрастни жени, но всичко и стабилно, напрежение няма. Тия безхаберни апартаменчици не чуват ли как цъка часовника на бомбата, която като гръмне, няма да има победител....

Кипърец е дошъл да живее нормално и е благоустроявал някакво запуснато село. Създал е от нищото модерна ферма, създавал е работни места за местните цигани и ги е настанявал в къщи, които е благоустроявал сам. Искал е спокоен нормален живот на село. ОБАЧЕ! Гнусните орки не го оставят на мира, чрез постоянни кражби, тормоз, безчинства, мизерии. Докато един ден човека е "излязъл извън кожата си" и е претрепал един в момента, докато орката го е ограбвал и бягал. Сега по случая, човека заминава в пандиза за 10-15 години, фермата фалира, работниците (пак орки) остават без работа и съответно започват да крадат, жена му с чаветата също, а къщите които е облагородил ще бъдат разкостени. Извод- Да живееш на село е невъзможно! Това се случва с любезното бездействие на държавата България! Никой не може спокойно да обработва земята си, защото продукцията безнаказано се ограбва от орките. Неграмотни, гнусни хъхряци унищожават всякакви възможности за нещо градивно, а държавата не я интересува нищо! Затова умря българското село, затова умира и цяла България. Вината не е единствено в орките, вината най-вече е в българските съдии

„От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите“ .... В Бибилията е казано: Ако имаш две крави дай едната на ближния. Много стиснат тоя византиец ...а хората в България гладуват.

Държаво мръсна Подсигури нормални условия на човека да работи

Този човек ще стане поредният светец или апостол, незнам как да нарека. Като се започне с онзи, който застреля изнудвалата го банкерка някъде край Бургас, мине се през няколко, които не помня, и ето този. След години ще ги почитаме. Или няма да ни има.

Държава нема от 1944г, оттогава е комунистическа територия

Любомир Симеонов се казва и я утрепа в бургас, да се свети името му!

Не може за кражба да се саморазправяш с убийство.

Ти ела и ме обери 30 пъти и ми запали къщата,пък чакай какво ти се полага по закон за неизбежната и центробежната самоотбрана !

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!!!

Как доказахте умисъл само не разбрах?

Правосъдие тип Див Запад

Опитал се е да го хване, тъмно е било. Блъснал го е. Не виждам умишлено убийство, а инцидент.

Когато МВР не си върши работата, се стига до такива инциденти

беглеца от Костенец

Това само показва че човекът не е расист.И извършеното от него не е защото крадците са роми,а защото ромите са крадци.

ВСЕКИ така трябва да защитава имота си!!! Влизаш в частна собственост да крадеш и с това си подписваш присъдата! Риска е на крадящия! НРАВО на кипъреца!

Този човек трябва да бъде освободен и съответно награден за постъпката. Тези нагли цигани някой трябва да ги спре иначе ситуацията с тях става безконтролна .

Може може,само да не се разбере и разчуе.Може.

Сгазената мангуста има 14 присъди за кражби? И ще съдят кипъреца? За какво? Че е отбел живот а на едно същество, което след 14 пребивавания в затвора не е превъзпитано? Едно е сигурно, 15ти път няма да има, а ако този тип индивиди биват мачкани, репресирани, млатени и затваряни с принудителен труд проблемите ни ще намалеят драстично....ама държава няма, само си играем на демокрацийка