Де Ниро сравни Тръмп с антигерой от свой филм

Актьорът Робърт де Ниро сравни кандидат-президента Доналд Тръмп с Травис Бикъл, своя персонаж от филма "Шофьор на такси" - антигерой самотник, обзет от видения.

Обратно в новината

Коментари - Де Ниро сравни Тръмп с антигерой от свой филм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

И тук опираме до едно мое старо твърдение, че известността и таланта не корелират с интелекта. Бобито си личи, че хвърчи в облаците и хал хабер си няма от политика, икономика, социални проблеми. Да беше попрочел малко по-сериозни книги, а не само сценарии за филми. Да беше направил малко рисърч в интернет да види кой какво предлага от кандидатите, а не само първосигнално, като кучето на Павлов да лае срещу Тръмп. Тръмп определено ги дразни с начина си на говорене, но това не прави думите му невалидни или невярни.

И ти ли, Боби? Все те мислех за сериозен човек.

е точно затова, че е сериозен е разпознал популистки настроения приятел на фашиста Путя.

Щом и в Сараево вече му връчват награда "за цялостно творчество", какво по-ясно послание, че му е време да се оттегля от сцената! А коментарите му показват, че освен всичко е и с български корени! От нас по-големи специалисти в политиката и футбола няма! Очаквам де Ниро скоро да се изкаже и по футболни въпроси, освен ако съм го пропуснал!

Антигерой щото е антигей.

Едно време " артист" , "певец", нащ или чуждестранен, беше голема работа. Идоли! Защото нищо не се казваше за тях, те не се изказваха и бяха като някакви полубожества. Сега, горките, са навсякъде - в риалита, в интервюта, в жълтите вестници, приказват без умора и виждаме колко понякога са глупави, но напомпани със слава и самочувствие от шоу-бизнеса, който така си създава герои и си печели пари. Та и Роберт де Ниро по-добре да си трае. Отишюл в Сараево, където всичко е толкова неясно и двусмислено. и го награжждават. Преди всичко за някое политическо изказване.

Какво ще драскате, ако Трамп стане президент? През август 1988 Дукакис водеше с двойни циФри Буш баща. Мои колеги от "акадимията" (всички на opm other people's money,т.е. на федерални пари) ме питаха, като новодошъл в САЩ, кой според мен, ще спечели. Аз бях категоричен - Буш. След това ме питаха Как позна

А ти си "голем умник" ! Ха познай и това - защо?

Една стръв пусната между водещите заглавия като псевдо политическа "новина", в буквален и преносен смисъл, с часове променя мнението на българина!? Мнението или драскачите се сменят?

Тоя пенсионер що не ходи на майната си и да си харчи милионите!

тръмп ли? не ходи щото няма пари, кара на бюджета на републиканците и се надява да стане президен та да дръпне малко напред

N. S.

Казах ти, недей се изказвай неподготвен, ти пак напъваш ? Запъваш, като едно време дългосвиреща плоча със значителна драскотина някъде. Напява все едно и също.

Едно е да си на хранилка на евреите в Холивуд, друго да нямаш грам достойнство и да поливаш с ибрика извънредно. Жалко е когато някой не осъзнава, че е на потъващ кораб. Тръмп ще ги отвее с всичката толерартия и гнусни самоунищожителни "ценности", които евреите са им насадили.

Тръмп е американския Жериновски. Те братя близнаци да бяха нямаше да си приличат толкова.

Тръмп е скрит тоедерас и травестит и плаща, за да го чукат отзад. Има и снимков материал, вкл. с бившия кмет Рудолф Джулиани, как се прегръшат и пипат по дупките в женски дрехи и чорапи, на токчета и без гащи.

Нали са американския отбор Холивуд платени членове и абонати които

vasil

Голям актьор с опита и мащаба на Де Ниро може да прецени един политик кога е автентичен,а кога играе роля и ако да- убедителен ли е или не.

Vsichkite li sme ot obratnia otbor plateni bedniaci

Ne

А защо не сравнява Хилари Клинтън с баба Яга?????

защото баба яга е положителен герой в сравнение с Джокера (тръмп)

От щаба на Тръмп току що съобщиха, че той обмислял да се оттегли от президентската надпревара, защото негативната му стратегия се провалила. Сега се опитвал да вземе колкото се може повече пари от републиканските донори, събрани за компанията на републиканския кандидат. Човек от най-близкото обкръжение на Тръмп е потвърдил, че Тръмп е искал да се откаже и се е наложило Путин да му се обажда по телефона и да го разубеждава.

Не съм знаел, че де Ниро е толкова неадекватен политически. Жалко, велик актьор, един от най-любимите ми.

....харесвах Dе Hиро като артист и смятах ,че няма лош филм с него до момента в които го видях в "непобедимите"....а и с това изказване за Tрамп показва колко далеч е от истината.....да играе докато му дават роли и да не се занимава с политика...не е за него...

Де Ниро е демократ по убеждения и то не от вчера, а още от времето на Бил Клинтън. Нормално е да плюе Тръмп.

А ти си си долен чекиджия и го лапаш на Путин и на всеки, който той ти посочи.

Глупак! Прочети биографията му. Аз поне си направих труда да го направя.

Дъ Доналд си е боклук и син на оранжв орангутан още от както се е пръкнал на този свят, нормално е косата му да е рижава.

Щом един артист се меси в политиката значи за нищо повече не става.

щом един фалирал "бизнесмен" влиза в политиката значи иска да компенсира за проваления си бизнес

Глупак си! Най-силния президент на САЩ след 50-те години е Роналд Рейгън -професионален актьор е бил.

само че треторазряден холивудски непрокопсаник, дето не можа да се уреди даже и с второстепенна роля - и в политиката не беше по-добър - роналд рейгън беше истинска хиена и благодарение на неговата фанатична омраза към комунизма, студената война трая цяла вечност - истинска еврейска подлог

Тръмп е долен чекиджия и затва устата му е така, и никоя не иска да му пусне без да си плати много пари. И майка му се е чукала с орангутан, защото баща му е бил импотентен от злоба и алчност за повече и повече пари.

Путин и Тръмп са скрити педераси и обичат да го лапат.

Тръм е голям трън във очите на еврейте и техните подлоги! Затова го атакуват от всички страни...! Какво ще стане предстой да видим...!

Не му е голям, малък му е на Дони, но обича да МИ го лапа и все ме гони и преследва, щото му харесва.

А с кого сравнява Хилари? Защо толкова едностранен подход? Да кара наред!

Тръмп е изнасилил малолетна и е платил за да не го осъдят.. Неговият добър приятел Путин е клозетен педераст и един от любовниците му е намерен застрелян в леглото му..

Бре, колко си осведомен! От американскиата жълта пееса ли ти е информацията?

Не, от Сорос и Путин

Ами доста притеснителни неща говори Тръмп. Щял да прави одит на Федералния Резерв. Наистина нечувано. Трябва да бъде осмян за тази своя "глупост"!

Колкото ще построи стена. :)) Вие май бъркате, обещал с изпълнил. :)))

Минетчийка за президент!!!!!!!!!много добре!!!!!!!!!!!

Цялата путлераска сган брани Тръмп по заповед на гнома от Масква!И двамата са луди за връзване,но на Тръмп му го казват в очите,а на Путин никой не смее защото освен масов е и сериен убиец!

С какъвто се събереш такъв ставаш. Славянската простотия Тръм е прихванал от жена си.

ИДИЛ бе създаден от Обама с активното съдействие на Хилъри Клинтън. И двамата ще бъдат обявени за военнопрестъпници

Тръмп се е сношавал с овца на времето, защото никой друг не е искал да има нещо общо с него дори и срещу заплащане. Овцата след това дълго е повръщала и боледувала.

Това потвърждава теорията,че 99,9% от Холивуд са еврейски държанки.

Това потвърждава факта, че ти си долен чекиджия.

Абе голям актьор си и много ме кефиш, ама не се прави, че разбираш от политическите игри. Кефиш на отявлената ционистка Килъри ли?! А маймуната с изгъзената нобелова - или не е политически коректно да се говори за това?!

Демокрацията на Хилъри се намира между краката и

Жена му на Тръмп разказала, че всъщност той е импотентен и върл чекиджия, и затова е винаги незадоволен и ядосан.

А с какъв герой от филм Де Ниро сравнява Обама ? С Урко от Планетата на Маймуните - защото Обама е такъв , запали войни навсякъде по света не потуши нито една Милиони хора Мигаранти тръгнаха по Света защото разрушиха държавите им заради Някаво Влеичайщо Господство на САЩ . С какво право САЩ ще налагат своята визия за ръководители на света ? Това е все едно аз да натрапя на Комшията на сила как да Живее и кой да командва в тях и ако не ми харесва нещо в него да го Утрепам - каква форма на Демокрация е това след като Комшията не се бърка в живота ми и не ми е направил нищо !

С ония негър от "Полицейска академия", който имитира добре звуци.

Майката на Тръмп се е чукала с оранжев орангутан и така е забременяла с Тръмп. Нейни приятелк, с които са били много близки разказаха цялата истина за Тръмп и истинския му произход, койго той се мъчи да скрие и затова е винаги много ядосан. Затова когато идете в зоологическата градина може да видите бащата на Тръмп - в клетката на оранжевия орангутан.

Думите на Де Ниро ми звучат като това: Американски генерал: САЩ не са давали или продавали оръжие на ислямисти. Те са го намерили в пустинята. Русия прави грешка като избива мирни хора които са намерили оръжие в пустинята и са тръгнали да го предават на властите.

де ниро ще бъде помнен дълго след като путлер няма да го помни никой :)

ХА ХА Мангалът де Ниро

Презерватив!

Презерватив, с тези постове няма да догониш хонорарите на Хилари от няколко милиона за консултации и наколко за написана книга. Тая книга ще да е от злато!

робърт де ниро - враг на ссср карикатури с карикатури :))) де ниро е фашист укра не човек :)))

Презерватив!

е чак толкова велик актьор, нито "Шофьор на такси" е толкова велик филм. Истината е, че в САЩ, бидейки уж свободни и демократични, не се намериха режисьор и актьори, които да се осмелят да направят правдив филм за Виетнам. Като пишете тук за съда в Хага и Милошевич, не ви ли се струва, че американските политици също трябваше да бъдат изправени пред такъв за Виетнам. Де Ниро казвал ли е някога това? Нали бил богат и свободен, какво му пречи? А Тръмп, разбира се, е марионетка на същите хора, на които е и Хилари Клинтън. Каквито и истини да казва сега, като стане президент ще върши същите гадости, каквито би вършила и Клинтън, защото тези, дето им дърпат конците, искат така.

Колко е жалка българската мурзилки - чака ч5 години капитализма да загине. Обаче сега се налага да кара капиталистическа кола, да гледа парада на Путлер на капиталистически телевизор и да пише коментари на капиталистически компютър, закачен към измисления в капитализма Интернет. Децата на великите вождове като Путлер, р овч и Корнелия Нинова и те завалиите загниват. А мурзилката се топли от мисълта, че някакъв ненормален хахо някъде ще стане президент и Русия няма да има най-големия темерут за държавен глава

Използван презерватив!

Презерватив, какво са ти обещали за напъните които правиш? :))) Ибрик долен.

Всички рускини са на курбет....ти що си на компютъра. Айде бегай се забавлявай и си направи клизма.

Идиот я си вдигни клавиатрата на която тракаш идиотщините си и погледни отдолу какво пише. Ако пише произведено в комунистически Китай, значи си много прост. А за другите части на компютъра ти да не говорим. Ако не са комунистите да бачкат като луди, капитализма го пиши бегал отдавна.

Докато писа тая простотия изпразни ли се!не,че можете !но все пак!!!!!!!!!!!!!

Такива като Путин и Тръмп са доказателство за това че човек може да се превърне в кюсе маймуна..ха.ха

Ооо презерватив тук ли си? Едно момче разказа историята ти за презерватива, много яка.

Ти с него ли се гушкаш!

Презерватив, с тези постове няма да догониш хонорарите на Хилари от няколко милиона за консултации и наколко за написана книга. Тая книга ще да е от злато!

Герой от филм с работно заглавие "ПОМИЯРИТЕ УМИРАТ В ХОТЕЛИТЕ*"

А де ниро може да се сравни с глупак. Когато си избере о оная скочубра, тя ще го начука на всички, включително на амариканците.

де ниро е в топ 10 най-добрите актьори на всички времена :) а путин е обикновен мафиоз който има углавно дело спряно когато стана президент :)))

Разбира се това звучи само в твоята черепна кутия!!!!

И кво ся!едно италианско келеме джавкало!малейййййййййй

егати жалката история :))) путиноидите плюят по де ниро не е само де ниро почти всички певци и актьори плюят тръмп! всички песни бяха забранени от създателите им за ползване от кампанията на тръмп :))) просто вие сте информирани само от пропагандата на москва че тръмп е свестен и т.н. :))

Де Ниро да си гледа филмите, това което крещящо го прави е смешно за такъв човек като него.

Де ниро си гледа бизнеса, все рак е актьор.пък и Хилари има 1 милярд официално за такива като де ниро. Бизнес батка.

Де ниро си гледа бизнеса, все рак е актьор.пък и Хилари има 1 милярд официално за такива като де ниро. Бизнес батка.

Наборе, наборе, хубави филми правеше навремето ама остаре и заприлича на вепир. А човек требе да остарява с достойнство и да не оставя старческата лакомия да го обсеби. А ти за едната кинта и още малко внимание си готов вече всичко за всеки да приказваш. Излагаш се наборе и губиш достойнството си. То ясно че политиците са боклуци, ама да слугуваш на политик е още по-зле. Без значение от кой отбор е.

понеже жена му е чурна и дебела та затова тоя тъпак мисли така

Робърт де Ниро е долнопробен педофил и като го хванаха във Франция да блудства с малолетни гледаше като насран докато американците оказваха политически натиск да го освободят, а тука в Булгаристан се снима прегърнат с Боко Тъпото и турчина дето симулира министър на културата

Робърт де Ниро тресе в ридания, докато говори за неговия гей татко Robert De Niro Shakes and Sobs as He Talks About His Gay Dad

И в САЩ ги има ''интелектуалците на повикване''.Иначе безспорно голям актьор.

До момента Тръмп има само едно притеснително виждане - че корпоративният данъэк трябва да се свали. Това е погрешно, защото новите технологии съдействат за голяма концентрация на капитала и силно унищожават работни места. Това трябва да се компенсира по някакъв начин. Начинът може да бъде чрез сериозни данъци да се финансира изкуствена заетост. Разбира се не бюрокрация, както в момента. Но например опазване на някаква рядка буболечка или друга безвредна дейност.

данаците отиват за храна на негрите, кой е луд да плаща