Ким влезе в Южна Корея, а Мун - в Северна

Двамата президенти преговарят за мир на Корейския полуостров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да ви кажа, дадоха ми парици батко Тръмп, чичо Мун и така, аз се съгласявам на всичко! Само кинти да има, всичко е наред! Размахах им малко ракетки, малко бомбички, малко това-онова и готово, сега сме първи дружки! Ама като свършат кинтите, пак ще ги дрънкам, няма само така да се мине! Само парици да имат, другото се нарежда.

ще си обединим двете кореи...руските комунягите ги разделиха едно време...както и нас де...македония дадоха на сърбите....те са един народ...само малко адаптация ще трябва на севера,като влезе в цивилизацията...има да се оглеждат,като руско комунисче в такси....радвам се за тях...и ние трябва да си вземем македония.

Значи неудобните коментари ги триете, а? Ха, типично по балкански!

По гробарски.

Ким направи ракети и ядрени бомби а сега целия свят е на колене и преговаря за унищожаването им което едва ли ще се случи някога но е важно да се обещава и преговаря. Аз лично не вярвам на северно корейските диктатори че искат мир

Тези ще вземат да се обединят и краварите пак ще го издухат...

Да, да! И благодарния южнокорейски народ единодушно ще избере Ким за свой 'вожд', да ги въведе в идеологията 'Чучхе'.

Много са сладки на снимката как си ходят за ръчичка! Заедно корейците ще са много по-силни, само където на някой хич няма да му хареса!

Браво кимчо създаде си ядрената програма приключи с пробите и сега е време да оправиш икономиката и стандарта на народа.

Стандартът на севернокорейците май е по-добър от нашия в момента...

Ами емигрирай натам. Ще те запишат в рекордите на Гинес, като първия човек на планетата,емигрирал в Северна Корея.

до ракети и аец на гол тумбак и ние бяхме стигнали, после със светлото бъдеще и швейцарските стандарти на живот се поразминахме ..

Ne e tova koeto izglejda