Ким Чен-ун упрекна реакцията на здравните власти в Северна Корея за овладяване на коронавируса

Тежка вълна на COVID-19 в Китай. Кой е човекът, който оглави пък борбата срещу пандемията в Шанхай, и защо е толкова важен за китайския президент Си Цзинпин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им пратим нашите "специалисти" Кунчо, Кантара и ония третоя да помагат?

Два реда за Северна Корея и после две педи за Китай.

Ако специалистите можеха да поемат в ръце панедмията, щетите щяха да са минимални. Свиделеи сме как политици управляват процес, за който нямат професионални знания, умения и опит. Това е престъпление. Всъщност светът влезе в една световна корупционна схема - некомпетентност упралвява процес в изгода на политическата класа и сивите кардинали. И едно голямо стадо хора се увлича, като показва доверие, без да си дава сметка, че е подведено чрез страх и принуда. А съзнателните бяха преследвани. Ако хората бързо забравят какво се случи и не поискат сметка, следващият път ще е като в концкалгер и не само няма да имаме права, но ще бъде използвано за редуцуране на населението, което всъщност сме ние. За това трябва да спрем да се групираме за Украйна и за Русия, да си дадем сметка, че там се оправят с един нацизъм и с насъщна защита на интересите на една гигантска държава, както всяка друга гигантска би направила. И да се върнем малко назад към привидно неактуална, но всъщност най-актуална тема: как позволихме да ни направят на мамуни, да ни излъжат хиляди пъти, да ни набутат ваксини, които са изследвани 1/5 от необходимото време за изява на странични ефекти и как бръкнаха в държавите ни чрез подкупни и почдинени правитеслтва, вкл. и това на целия ЕС. Ако продължим да блеем към това, което ни пуснат по телевизията, и забравим какво стои зад него, ще сме не по-умни от влечуги, чийто мозък реагира само на едно движение на предмет, а ако станат два движещи се предмета, блокира и не вижда нищо. Темите са повече от една и честно казано Украйна е на втори, трети, дже на четвърти плна в момента, ако за критерий приемем необходимостта. Ако приемем за критерий с какво ни зомбират, става не само н апърво място, а става единственият ни проблем. Което е чиста глупост. При това с последствия.

Русия и Северна Корея вървят към "сияйни бъднини".

Добре написано но съмнителното за Северна Корея е. Страна от която и за която почти няма информация доста точни данни и цифри се цитират в статията след като две години нищо не се знаеше за пандемията там.

Биологична война.

Ако са верни слуховете за масовите разстрели на несправящи се с партийните повели администрации в тоталитарните режими, то настават черни дни за служителите в здравната организация.

Егати менте патената статия!

Един от главните циркови герои на световния цирк се включва отново в представлението

Рушлямските тролове, играещи антиваксъри, разточително хвалеха Китай Колко добре се били справяли, и плюеха "фашистите" от "гейропа" за ограниченията и сертификатите Що сега не се борите за правата на китайците бре, копейкаджии Те тва е фашизъм Заключват те в апартамента и яко щеш умирай Или пък те изхвърлят И да, ваксинирани са, с китайско менте Дебелия, но дребен кореец направо кърти мивки Хем е наследствен диктатор, зарад който слънцето изгрява сутрин, хем се чуди кого да натопи за собствените си грешки Прати армията, не да се правят на аптекари, а да са видими навсякъде, да не им хрумва на робите да недоволстват Но пък и двете страни са пример за всеки правоверен путлерист Жалка картинка

пуснат някой нов вирус в БГ, може и да нямаш сили за излияния.

кой да ти "пусне" Скоро и копейки няма да има На путлеристите само тоа ви остана - заплахи и бабешки клетви

Нали Китай са 99% ваксени ? Значи, ваксата не е гаранция, пак има жертви ???

Бяха, ама мина. Не е доживотно. Сега пак.

Поинтересувай се с какво са ваксинирани.

Това нали е измислица на краварите И какво беше там либерастите и всъщност не съществува.

бустер?