Денис Родман гледа баскетболен мач и вечеря с Ким Чен-ун

Бившата звезда от НБА Денис Родман гледа баскетболен мач заедно със севернокорейския лидер Ким Чен-ун и вечеря с него, предаде Асошиейтед прес. "Ти имаш приятел за цял живот", каза Родман на Ким пред хиляди зрители в спортна зала в Пхенян.

Обратно в новината

Коментари - Денис Родман гледа баскетболен мач и вечеря с Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не се съобщава какво е видял тоя баскетболист в КНДР. Току виж че хората не са чак толкова недоволни от държавата си. То ако се вярва на западната пропаганда преди 23 години и на някои нашенски идиоти или т.нар. дисиденти, то и в България тогава беше много, много ама много зле. Пък масата българи и преди и сега са на друго мнение. А и сега даже в САЩ и Зап. Европа има много недоволни, техният брой в последните години нараства много бързо. Тия страни вече не са привлекателни като начин на живот, а поради липса на добри условия в собственита ни държава, та се лъжем че и там все още е добре. Западният модел на живот е в упадък, американците сигурно също си задават въпроса, а сега на къде. И току виж че КНДР се окаже следващата модна държава.

Браво. Дано КНДР се отвори към света.

Един от последните комунистически шутове, които са оставили да властват. Нашият вече се отказва. Не вярвам да му е дошъл акълът, просто става страшно за такива вече.

май "нашият" е доста по зле от КНДР-ейският...

Като гледам фотоса, тоя Родман май е хвърлил око на мадамата на УН - на .Сигурно си казва " само да ми падне и какъв кош ще й забия ".Хайде със здраве

Който е направил превода 'Ейч би О' - евала му казвам!

Да ама Ким Чен-ун е образован западен възпитаник Швейцария, Англия той си знае момчето.

Интересно защо не са го образовали в Куба, в самата Северна Корея или най-малкото в бившия СССР?! (Китай вече е капиталистическа държава де факто). Ето това винаги ми е много интересно! А вярно е учил в колеж в Швейцария, Кьониц, кантон Берн. Не казвам колко струва обучението тук в колеж, само ще кажа, че една постна пица в Швейцария струва мин. 22 франка, което е 35 лева. Ето тази тъпотия на комуниста не мога да схвана: лидерите им си живеят като милионери и милиардери, но фактът че говорят за социално равенство е абсолютно достатъчен довод за лумпена да гласува за тях. Като това е най-сигурния модел за провал на всяка държава, при което именно лумпените го отнасят най-мощно, а другите си се оправяме добре. Този модел на тъпотията е най-дегенеративният и самоубийственият в света за момента. Бих го нарекъл туморът на обществата на миналия и този век. Друго по-удачно сравнение за комунизма няма. Имам пред вид как една социална група убива себе си и обществото си от генетична сбърканост. Ако някой знае друго по-вярно сравнение, да го сподели, моля!

постните пици питай нашто сипаничаво п=еди Шломо хер Флик.ю ии не с епразни тук излишно пък и наш Тиквоний се е преучиш в Симеоново шъ знайш ...ние си знаме - най-кухите - пожарната тия дето по-стават - ДС ...айде със здраве...))))

Luna0102

"След баскетболния мач Родман и останалите членове на американската делегация отишли на вечеря с Ким, където били богато нагостени, а тостовете следвали един след друг." Това звучи като приказка на Шехерезада. Интересно дали този триметровия е занесал 1 торба с дъвки, за да раздаде на една шепа "богоизбрани" деца, за да опитат поне веднъж в живота си или само им е разказал какъв вкус има храната?!

дкми

НЕ мога да си обясня какво искат хамериканците от Северна Корея? Защо едните да могат да имат ядрено оръжие, а другите - да не могат?

Както го казаха в един филм "Не е страшен този който има 1000 ядрени глави опасен е този който има 1"

Акъл на високо не вирее!

А бе и севернокорейските лидери ще клекнат, но дотогава народът им бая л...я ще изяде още.

На кое да клекнат, на нашенския капитализъм ли? Споко, там им показват до каво доведе така наречената демокрация в бившите соц страни, не вярвам да са толкова тъпи колкото бяхме ние.

Интересно защо никой от капиталистическите не се засили да емигрира в комунистическите (дето още не са сгрешили, хаха!), а от комунистическите хората бягата в капиталистическите страни, там дори да почнат с миене на чинии, след няколко години си забогатяват и си живеят добре. И се връщат от време на време за евтин сървиз в Родината, а като им привони на комунистическа смрад, пак бягат при така лошата капиталистическа демокрация, дето нещо те боде отзад тази демокрация... Бая сбъркан народ има в България, даже не знаят, че ги таковат бившите ЦК все още от Виена, от най-богатите имения там ;-). Простотия за отличие е вашето, лумпени!

родман е голямо келеме и пак си е направил кефа. някакво отваряне става в кндр, но ще се види в бъдеще.