За ЧНГ Ким Чен-ун отправи заплахи за ядрено бедствие

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун отправи заплахи за ядрено бедствие на Корейския полуостров в новогодишното си послание, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - За ЧНГ Ким Чен-ун отправи заплахи за ядрено бедствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който нож вдига от нож умира ЗАДРЪСТЕНЯКО ЧЕРВЕН.

... казал Ким и отишъл до тоалетната да се облекчи след новогодишно.

"Ние сме в такава ситуация, че дори малък случаен военен инцидент може да доведе до тотална война" Айде, тоя открито плагиатства думички изречени от Гьобелс: "Wollt ihr den totalen Krieg?" - Искате ли тотална война?

да говориш е едно, да действаш съвсем друго...

Човека пожелава много светло бъдеще, това може това прави.

Западът отглежда Китай, а Китай отглежда Северна Корея. Това означава, че Западът няма критика към това,което се случва в Северна Корея, заради кинтите, които печели от Китай. Така Западът поставя своите народи в неизгодно положение. Интересно какво произвежда Северна Корея, защото очевидно живеят от нещо?

северна корея имат най-развитото тежко машиностроене в света.. направо сигурно ядат желязо.

Като гледах в Уикипедия, доколкото може да е ориентир, Северна Корея си има стопанство и големи залежи от въглища. Основното в Корейската история е липсата на стабилност на държавата, както при нас. Така, че династията Ким може да се разглежда като феодална династия, която поддържа изолираност от света и връзки с Китай и Русия. Мобилният оператор на корейците съдържа близо половин милиона абонати, което означава, че те са за партийни членове и военни. С 9 млн военни на 27млн население Северна Корея е социален проблем и може да върви само по пътя на Китай, ако ще се модернизира. Ким III излишно убива хора, за да държи военен ред. Той е капризен младеж.

=Вечна Дружба, приличат ми на морски свинчета и двамката, кой има повече акъл, бомбаджията или строителят на ЯЕЦ-ове:)

КГБ и ЦРУ така ще му сложат хипнозата, че ще го настигне гибелта много бързо !

Този веднага да бъде в топ - листата Хитлер, Сталин, Наполеон и т.н. Няма ли кой да му сложи малко по-силни хапчета, за да види каде са изгубените му приятели.

За отбелязване е, че в С.Корея имао телевизия. Не че е кой знае какво постижение, но разни хора ме убеждаваха до преди година, че нямало и ток. Както се каза, самоопровергаването е най-доброто опровергаване.

Имат ток бе, как да нямат! С него осветяват кулата Чучхе - паметник в чест на 70 годишнината на Ким Ир Сен. Тоя паметник се вижда и от Космоса, защото около него нищо друго не свети - цялата им столица Сеул тъне в мрак! Ако не вярваш, питай астронавтите от МКС. Те прелитат над него всеки ден по няколко пъти!

Е, че той казва почти същото, което САЩ говорят постоянно. Разликата е, че все пак ограничава нещата до територията на собствената си държава.

Мястото на този елемент е при чичa му.. .

На тази земя има ли комунист,който да не мисли за война?Болни мозъци,ей,болни мозъци.

Виж ти...не знаех, че и Обама е комунист! Умнико, я изброй тук, ако ти стиска, колко войни по света са "запалили" комунистите и колко "некомунистите"? Да ти е по-лесно - поне за последните 60-70 години. А след това пиши тъпите си коментари!

Финландската 1939 Корейската,Виетнамската, войните в Африка - Мозамбик, Етиопия АФГАНИСТАН, Ангола. Инвазиите в ГДР, Чехословакия. Чеченската ит.н., малоумнико и прочети повече, че само Манифеста на комунистическата партия не е достатъчно.

КИМ Е НАШИЯТ КОРЕЙСКИ БРАТ. СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.

Тоя май се е напушил,ама не е ясно с какво?

този са го угоявали в една свинеферма с пеевски и маика му :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А-а-а, цепи, цепи! Хубавото е, че не подбира и един ден ще го нацепят него... Като нашенския Станишевски.

Голтаците от КНДР,свършиха храната и започнаха,да дрънкат с оръжие.Нищо,ще подрънкат,подрънкат,после -ще им дадът малко храна и пак,ще си седнат на голите задници!

ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИДИОТИ ДА НИ РАЗВЕСЕЛЯВАТ НА НОВА ГОДИНА!

Особено ни развесели на Нова година предновогодишното "послание" на т.н. президент от ГЕРБ, което си беше чиста боза, меко казано, а иначе чист мен-зис! Българи обичайте "чужденците-бежанци" и мразете своите сънародници; ето това беше неговото послание!

а, ти се засегна май, значи си от комунистите идиоти, хахаха

Тоя защо ли ми прилича на Пеевски... Има нещо общо и в говоренето, когато нашия крачеше из НС и говореше как "от днес ДАНС ще си върши работата"... Какво ли имаше пред вид?! Сигурно също някаква "война"...

Ако Пеевски беше шеф на ДАНС, знаеш ли къде щяха да бъдат вече Цецо, Офшорният, Боко, Фидоскина, Московския, Мазния и т.н. корумпирани хубавци от ГЕРБ, крали през четирите години като за последно, а? Ако не - да те светна; при главния прокурор и оттам в съда; за извършени доказани престъпления! ЧНГ-з.

Добре де, ами къде щяха да са корумпираните хубавци и хубавици от бившата БКП, сега БСП, както и от ДПС? Вероятно на свобода, нали? Нещо много ми комунееш...

ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ! КИМ Е ИСТИНСКИ КОМУНИСТ!

СТАНИШЕВ Е ПО-ВЕЛИК!

Абсолютно! На тоя не му достигат достатъчно наглост, безочие и инфантилност. А и няма до себе си екс-Йосифова да му подържа имиджа с "опорни точки".

СТАНИШЕВ+КИМ=ВЕЧНА ДРУЖБА

ай стиа глупости, иди вземи кредит, хахаха

Просто няма как да се случи това. Има толкова богати хора, които си живеят страхотно и не вярвам да позволят дори и минимален шанс да има, някво хлапе да ги зачеше с ядрено оръжие за масово унищожение.

Няма как, ама може да се случи! Като става дума за болестен стремеж към власт и неограничена наглост, всичко може- не виждаш ли Станишев...

Направо не ми се мисли кв ще са му в акъла като порасне това прасенце.

ТОВА ПРАСЕНЦЕ Е КОРЕЙСКИЯ СТАНИШКУ

Ким Чен-ун ще смачка хамериканците. Това пешлеме не си поплюва ... Ще изплязка двете корейски ракети с ядрен заряд, без да му мигне окото. Абе малко налудничава работа. Ядреното куфарче трябва да стои далеч от него.

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА НЕ СТАНЕ ХИЛЪРИТО ПРЕЗИДЕНТ...ЛЕЛЕ КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НА ОТВОРКОВЦИТЕ

тоя все повече ме кефи...

ПОСЛЕДНО ТОВА СТАНИШЕВ ЛИ Е

Като толкова ги кефи монархо-комунизма - да си живеят в него. Защо постоянно някой друг му е виновен и му пречи на Ким Трети и се войни и заплахи са им в главата...? Някой да ги е нападал тях след края на Корейската война или да ги е карал стрелят по хора на онзи остров преди няколко години...?

Този ще направи някаква световна беля!

ТОЗИ ЩЕШЕ ДА Е МНОГО СМЕШЕН,АКО НЕ БЕШЕ ОПАСЕН,ОСОБЕНО СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И ДУМИ.ДАЛИ НЕ СЕ МИСЛИ ЗА ИЗТОЧНИЯ ПРИНЦ ОТ ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА НОСТРАДАМУС

"Нашата партия взе миналата година решителни мерки, за да елиминира гнилите елементи в лоното си. Това прочистване допринесе до голяма степен за сплотяване на партията и за укрепване на революцията" Тия в кой век живеят.....? :):):):):):):):)

ТОВА СТАНИШЕВ НА КОЙ КОНГРЕС ГО КАЗВА

Допотопна работа...

А бе 2005 г. бях в Северна корея на гости на мой колега кореец с когото завършихме ВИНС през далечната 1976 г. Предпочитам да вярвам на моите очи от колкото на Вашите птичи мозъци. С удоволствие бих отишъл да живея там но знам че никога няма да ми имат доверие.Защо не кажете нещо за снимките на дъщерята на някакъв американски бизнесмен от Пхенян които просъществуваха в НЕТА около 2 часа и бяха изтити по-най бързия начин. Вие гъзолизците мразити всички които не са като Вас. Жалки сте.

Не само,че няма да ти имат доверие,ами и в трудов лагер ще те въдворят,защото ползваш интернет. Нищо,че си закърмен с идеите на комунизма,което е видно отвсякъде. Когато отидеш в Южна Корея,тогава ще разбереш огромната разлика,глупако!

Като копанарин!И аз съм ходил,ама освен малки и големи с униформи-друго не видях!

тържествен салют за ким последният истински комунист!!!! може и с ядрени ракети ама ще пострадат много хора и тва го спасява :))

КОМУНИСТИТЕ навсякъде по света са едни и същи ДОЛНИ, МРЪСНИ БОКЛУЦИ!

Дир, защо скрихте коментара ми? Той беше: "Да екзекутираш чичо си?!" Та къде е спама, обидните думи? Или признайте си - не ви изнася нали, защото сте си откровени комунисти? Да? Аха :)

Тези приказки ги разправят и Обама и Путин и всеки дето иска да покаже колко е голуем. Може словореда да е различен , ама смисъла на думите на Обама, че ще защитава американските интереси по целия свят с каквото намери за нужно и тези на Путин, че ще използва ядрения арсенал според необходимостта са си едно и също нещо с глупотевините на дръпнатото прасенце. Тук идва да се замислите защо сте толкова против него и защо подкрепяте другите сатрапи. Излиза че вътрешно не сте принципни а душевно корумпирани.

В случаи като този, ликвидацията е богоугодно дело!

северна корея е комунистическия рай :))) човешкия ад!!!

Тоя не е комунист бе. Истинския комунизъм е в Китай. Тоя е създал някакъв извратен строй който го няма никъде по земята!!!!

КОМУНИСТ!

На комуниста враг му трябва - лумпен, соросоид, ГЕРБ, международното положение, чичо му. Без враг е кръгла нула, защото няма с кого да оправдава собствената си физическа и идейна импотентност.

А бе Лумпен-чо, тука не опира до комунисти и капиталисти...и при тях ги има такива, този просто си е луд за връзване и колко по скоро някой му види сметката - толкова по добре за всички трезво мислещи хора!

ТОЗИ ТЪПУНГЕР, УЖ Е УЧИЛ В ШВЕЙЦАРИЯ, НЕ ЗНАЕ, ЧЕ НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИЙ, ЩЕ МУ ВЪРНАТ БОМБИТЕ В КРЕВАТА, НЕГОВИТЕ БОМБИ. ЗАЩОЛИ НЕ СЕ ЧУДЯ, СЛЕД КАТО И НАШИТЕ КОМУНООТРОЧЕТА СА ТОЛКОВА ИЗУЧЕНИ!!!

Дедо! Ти кога ще се научиш да пишеш на БЪЛГАРСКИ!!? Имаш страхотен проблем с правописа и с натиснатия капс-лок. Не се пише "технологий", а технологии. И неприятното е, че не вдяваш... или да си крайно неграмотен е запазената ти марка? До съдържанието на коментара ти въобще не съм стигнал. Достатъчно е да видя главните ти букви и минавам на следващия пост.

И дъщерите на хубавото Наде учеха в Швейцария, и внука на бай Тошо - Тошко-магарето. И от тях нищо не излезе, само плява, фукни и похарчени народни пари!

червените фашаги искат да дозатрият страната но друг да им свърши черната работа

пропуснал е само да каже на скъпите си поданици, че голямото ядрено бедствие за което говори ще е изцяло в техния двор. да се готвят за преобразуване в плазма и разейване над стъкловидна пустиня.

като го гледам...само се надявам когато ги метне бомбите да няма вятърни течения към България..че втора мутация не ни е нужна..

бахти гнусните комунисти!!!! ако не плашат света с апокалипсис бил той икономически или ядрен няма как да обяснят собственото си съществуване на власт!!!! стотния ким! да живее комунизма и равенството??????

поредния изперкал комунист......без коментар