Прякорът на Ким Чен-ун породи закачки в мрежата

Прякорът, който Тръмп даде на Ким Чен-ун породи пародийни рисунки и колажи в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Прякорът на Ким Чен-ун породи закачки в мрежата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер реклама-може би се е насочил към задника на сламения.

да унищожават краварите наред, те да създават не могат....

Човекът-ракета е всъщност защото Кимито е бърз като ракета. В леглото. Но много, много малък...

Жена ти ли ти се оплака! щото и с "кросно" да бъркаш в каца,кацата пак няма да осети!!!!!!!!!!!

Осети, офсети, вземи научи българския първо, после се мери с големите батковци.

Тръмп е 10 пъти по-голям смешник от Кимчо. Ким поне се мъчи да защити държавата си, а Тръмп е типична мутра, държи се така, както винаги престъпната държава сащ се е държала. Но идва времето, когато ще им строшат мръсните окървавени ръчички.

Защитава държавата си като изстрелва ракети в посока Япония. И какво, казваш, да му строшат?

Ами все в някаква посока трябва да я изстреля. Ако не към Япония, то към някоя съседна държава, но маршрута над Япония единствено я извежда над открит океан, където трябва да падне. И за сведение, ракетата минава над Япония но височина най-малко 550 километра. Затова се казва балистична ракета. Така че Япония не е застрашена с нищо, само врясъците са големи. А пък американските ракети над Япония не минаха над нея, а паднаха върху Хирошима и Нагасаки. Така че сега американските престъпници стига са преигравали и са се правили на миротворци.

Ей това накрая ме разби: Засега представители на Елтън Джон не са коментирали решението на Тръмп да използва в речта си заглавие на негова песен за прякор на севернокорейския лидер. Ама наистина ли вярвате в това което пишете?

Да им съчувства на американците човек. Трябваше да избират между Клинтън, която продаде стратегически отрасли на Китай и Русия, и Тръмп, който управлява през туитър и фейсбук.

За прякора не знам. не дочетох статията защото се дразня от грозния навик на българските медии да натрапват грешни преводи на чуждоезични думи и имена! Какъв Ким Чен-ун, бе хора, какви 5 лева! Толкова ли не можете да различите "J" от "Ch"? Ким Джонг-ън е името на корееца! То по вашата логика Анджелина Джоли би трябвало на български да се произнася Ангелина Чоли!

Така е възприето да се произнася и изписва на български, заради близостта си на звучене до корейския език. Защо трябва да се произнася според английското произношение?! Не очаквам отговор.

Джулия

Няма такова нещо! Има много азиатски имена, които се произнасят с "Ч", но това не е едно от тях. Защо трябва да спазва английското произношение? Защото и корейците го произнасят "Джонг"! За това се пише с "J" , а не с "Ch". Защото т.нар. "българско" произношение е резултат на неграмотност! Полу-грамотни хорица с нищожни познания по английски се напъват да превеждат и се получават някакви миш-маши.

Джулия

До този/тази с прякор Ким. Няма как да пусна линк защото дирниците ще го изтрият, но можеш да си намериш сам/сама и да се убедиш, че азиатците не произнасят името на диктатора "Чен". Много ясно се чува, че е "Джонг". Аз общувам и с корейци покрай работата ми и много добре знам кое е правилно. Така, че тази теория за "близостта" на произношението на корейски и български е невалидна. Смешни сте, наистина.

Свали си феса и си го заври отзад.

Глупако, през 1944г кой в България е носил фес?!

Освободиха ни от собственост и желанието да мислим и разсъждаваме.

...която понякога бе свирена... А не беше ли пята или просто изпълнявана?

Нещата са доста по-сложни. Ако останалият свят разреши на САЩ да унищожи КНДР, то от тук нататък всички държави по света ще трябва да изпълняват всичко, което САЩ им нареди, защото в противен случай и те ще бъдат унищожени от САЩ. Затова поне Китай, а може би и Русия са длъжни да помогнат на КНДР, ако бъде нападната, какъвто договор има между Китай и КНДР. Унищожаването на коя да е държава е престъпление срещу човечеството, но силните определят кое е законно и кое не е.

истината е че целият свят е против ядрената програма на ким дори русия и китай а ти живееш в някакъв твой свят

Истината е друга. Целият свят е против ядрените програми за нападение на всички държави, но след Втората световна война Великите сили си присвоиха правото само те да имат ядрено оръжие и забраняват на другите държави да го имат. Въпреки това най-вероятно Израел, Индия и Пакистан имат ядрено оръжие, а Иран и КНДР се опитват също да го имат. Защо САЩ не унищожи Пакистан, Израел или Индия, а ще унищожава КНДР?

Искаш да ми кажеш, че Русия и Китай трябва да определят кое е истина и кое не? Много си умен.

че САЩ са най-престъпната държава, която някога е съществувала на Земята. А всеки, който се съюзява или служи на престъпници, е също престъпник!

loyola

Добре бе, ама по-големите помнят, че във филма точно американците нападнаха руснаците, яхнали ракетата. Да не говорим. че САЩ редовно напад някого... Но пък иначе Руснаците и Корейците са лошите.

Искаш да ми кажеш, че Русия и Китай трябва да определят кое е истина и кое не? Много си умен.

От де тоя късмет да ни нападнат американците. Зер, който са нападнали, не се смята за поробен, а проспериращ. Примери - Западна Европа, Япония, Азиатските тигри. Китай дължи просперитета си на САЩ, Турция по времето на Тургут Йозал получи мощен тласък от Америка. Хора, прогледнете!

Плащат им, за да не проглеждат и да плещят глупости за останалите слепци.

Ким Чен ... Е агент на ФБР . Той е учил в УСА и е вербуван още тогава. Цялата простотия на КНДР е режисирана от САЩ, за да оправдае военната си индустрия и да държи Китай и Япония в напрежение

ФБР се занимават с едни други неща. Иначе спокойно може да е агент на ЦРУ...

Най-голямата болка на САЩ не са фантазиите, че видите ли, Корея ще ги нападне (еле па ядрено), ами... САЩ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ РАКЕТИ! Отвлеченият Фон Браун, един пленник, няма как да сътрудничи самоотвержено в област като Науката! Точно поради тая причина САЩ монтира "ракетите" си на практика НА ТЕРИТОРИЯТА на Русия, та при война, да ги гърми на място, понеже те така или иначе НЕ могат да летят (винаги гърмят на място). Силата на САЩ е в промиването на мозъка. Ако някой открие Антидот... ЕХЕЕЕЕ

Ейй, то явно е заразно, ставаш политик и ти изпиват мозъка.

Краварите ще ядат пак северноКУРейски!!!

По-добре ракета - нагоре, отколкото увиснал - надолу :)))

такова е президентът на сащ е прост шоумен президентът на русия е прост милиционер президентът на СК е луд идиот в такъв свят живеем

Ако става на въпрос, българския премиер по прекори бие всички включително и президента на империята. Това е Ленторез Първокопков Винетков Толов.

сВинетка е друга... и със сигурност я е коландрил, докато все още са си достигали съответните части изпод сланините...

Да живее Северна Корея , Ким Чен Ун и свободният и независим корейски народ! Кравари, да ви пикая на псевдодемокрацията и гей-прайдовете. Един човек, който си дойде от САЩ каза, че там получваш пари, но после краварската държава ти ги взема обратно, човекът вика- там всичко е ненормално, по улиците ходят луди и шизофреници... По улиците имало- аптека, психиатър, после пак аптека- психоаналитик, после аптека- психолог... Ненормални побърканяци.... Една от малкото страни в света, която не беше и никога няма да бъде демократизирана от психарите от САЩ- военолюбци, тирани, убийци и сатрапи. Нямали храна, нямали лични автомобили, нямали джиесеми, това нямали, онова нямали.... Да, ама нямат и гей-паради, лесбийки, травестити,няма мутри, няма сводници, няма ги Наглите и не знам си кои още, няма Ценко-чоковци, нямат и Делян Пеевски и Амет Доган, нямат чалга и Азис, няма и бежанци и бежански лагери, няма и цигани, цигаки гета, учениците не пребиват учителите си с дървен кол, няма и биячи на лекари, както и ало-измамници, няма и обирджии и биячи на 82-годишни бабички, както и наркопласьори, също няма и премазани майки с малки деца на пешеходни пътеки...С една дума- няма ги благинките на псевдодемокрцията.... Няма, няма, няма....

За какво им е нещо друго, та нали си имат Ким!?

виза от коя психиатрия ти издадоха медицинско.Предполагам от някоя корейска лечебница.

Ким Чен ще постави на място краварите. Един път ядоха дървото в Корея , сега ще го ядат и втори път.

Интересно.... Пич не прекалявай с тревата бре! Не ти действа хич добре.

Че президента на САЩ е прост шоумен е видимо. Той и за това бе поставен от Евреонала. Но за еврейските гниди важи принципа "кой каквото търси, го намира". Ще го хванат Ким за ракетата.

Има само един човек - ракета и това е легендата на снукър играта - Рони О'Съливан!

Ма бая идиотски глупости, по-скоро гадости учите днешно време. И ква е тая "игра" снукър?! Вероятно от кучешки език е като "сукър", у, ъ, абе все пед...ал :) Тъй ли е Оооо' сливооо Уффф Жалка работа!!!

Още една такава карикатура в стил "Шарли Ебдо", може да доведе до края на света. На Ким ще му е лесно да натсне "ЧЕРВЕНОТО КОПЧЕ". Кравари, не го дразнете, пръстите му са къси, кой знае кое копче ще натисне, ама там има само едно, ЧЕРВЕНО!!!

Ако за теб края на света е края на С.Корея е разбираемо.

Намирисва на ТСВ, харесва ли ти?

французи от хумористичен вестник се бяха заиграли с Алаах и после им се случи случка.

склони главица робе. затвори очи. Не се притеснявай от това което се случва около теб ... и в теб.

роб,работиш за мен:)) ПенЦийката ми е почти на макс. но искам още:))) А лягай че сутринта си на работа,аз ставам в 10.

...президента на "наи -великата " дарjва в света е страшно елементарен !!!...почти никакавa разлика от нашiя премиер !!!

Много пари,ескалация във въоръжаването! Глад в Русия и СК ! Година по година към пропастта!

От гладен по-гладен няма да станеш, но от сит търбух да станеш гладен цървул си е страшно и жовотозастрашаващо на огладнелия сит търбух.

преживяха ВСВ няма да умрат от глад.Изхранваха и обличаха милиони войници,имаше и за населението...корава им е душата.

Курец изхранваха и обличаха...без американските доставки бяха обречени.

Много дипломатично се е изказал Тръмпчо за тлъстата северно корейска свиня. Според мен за Ун по биха подхождали: "свиня с ракета в гъ3а" "олигофрито с ракетата - любимец на всички тъпи мурзилажи" (има и умни мурзилажи, които избягват да величаят дебила от СК"

Америка тва и чака. Повод.

И каков ще направи като има повод? Ще бомбардира Северна Корея ли? Ами нали северняците ще сринат Сеул с полевата артилерия само. А физичси няма как да ликвидираш над 10000 оръдия наведнъж които седят насочени срещу Сеул. Атомни бомби немогат да метнат, защото рашките и чайниците няма да позволят. Но пък Ким може спокойно да ги загрее с каквото има налично. А той има около 50 заряда. Гуам го отписваме, в Южна Корея едва ли ще метне, но пък Окинава ще я загрее заради америкаската база там. Те япоцните са свикнали - да му мислят американците. И ако успее една бомбичка да тресне в Северна Америка, тамн ще потекат реки от фекалии и Пентагона и Белия дом ще бъдат линчувани по всички правила на изкуството.

Че му улаза на Ким ракетата у газо

да им серем в устите на всички хамерикоси

Jia vzemi da izmiesh tvoijata purvo, che jiako e pulna s govna i smurdi :) ...

Ами какво чакаш - тръгвай - ей я къде е Америка. Или само си дрънкаш идиотщинки, защото рублите не стигат и за билетче за автобуса?

Браво Тръмпито! Оригинален си! Велик си!

айде Кимчо, разракети европата! маалата е с тебе!

елтън джон да осъди тръмпа за плагиатство!

Oсвен да му правият карикатури друго не могат :) нека им служи за утеха ...ха ха ха

човекът-ракета прави страхотни брейк-билдинги, върти фрейм след фрейм и е подготвил страхотен сенчъри-брейк за душманите