Коментари - Ким Чен Ун с дъщеря си на голям парад в Пхенян за 75-годишнината на армията на КНДР (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по един заострен кол в задния двор, после колът се издига перпендикулярно и се оставят козячетата да врещят на воля, докато гравитацията им позволи

Леле тоя до свинята що ламарини е окачил,как ли се движи с тях.

Пич, тия нема нужда да воюват. При толкова желязо един магнит и всичките ги пленяваме.

Няма ли достатъчно храна? защо само двамата са дебели?

Още от времето на династиите корейците са научени на труд и са изградили една ценностна система достойна за уважение(такава каквато имахме ние по времето на Тодор Живков).Моралът е на високо ниво.В Северна Корея няма наркомани,евроатлантически ценности,тероризъм.Децата от малки се учат на родолюбие,уважение към учител,възрастен.През деня малко хора могат да се видят по улиците или в заведения защото всички работят.Северна Корея произвежда своя собствена електроника която включва смартфони,телевизори,CD/DVD техника и др,също произвежда и автомобили.Безработицата в Северна Корея е равна на – 0.В армията която е една от най големите в света участват и жени.От децата до възрастните всеки е готов със всички сили да се изправи пред врага който заплашва неговата родина и свещена земя Северна Корея! От 1974 година в КНДР са отменени всички данъци и такси, и това е първата и единствена досега държава в света, в която доходите в бюджета идват изцяло от печалбите на държавните и кооперативни предприятия. Жилищното строителство също е изцяло за сметка на държавата и жилищата се получават безплатно, включително с обзавеждането. Образованието на всички степени, медицинската помощ, включително лекарствата и санаториумите, почивката в почивни станции, включително пътуването, са безплатни. Пенсионната възраст за жените е 55, а за мъжете 60 години. Всичко това са социални придобивки, извоювани още през 60-те и 70-те години на миналия век, които не бяха премахнати и през най-тежкия период на така наречения „труден поход“ в края на 20 век. Безплатната медицинска помощ в КНДР е въведена от 1 януари 1953 година, т.е. още преди края на Корейската война.И прочетете за Василка Никифорова "Корейската майка". д

по татово време се крадеше яко!

Един отличен пример за диктатура и никаква свобода! Смартфони имат няколко десетки избрани севернокорейци, интернет достъп няма, жилища се раздават на военни и партийни дейци, има една рекламна болница за пред чужди журналисти (евентуално ако им се даде достъп), здравеопазването и всички екстри са само за избрани. А редовите трудещи се наистина бачкат яко, защото иначе ще го правят в лагери. Обичат родината си, защото така им е наредено, иначе пак лагер. Да не говорим, че заради показаното въоръжаване, храната и елементарни продукти на леката промишленост са в абсолютен дефицит. Нещастниците гладуват от години.

Това е изключителна пропаганда. Да те светна, при нападение севернокорейците ще се присъединят към нападателя. Най-голямата заблуда на диктаторите е, че народа наистина им вярва и ги обича. И понеже им е безплатно здравеопазването и разни други неща те ще са доволни и лоялни. Тази заблуда крепеше целия соц лагер. Пък сега виж, който се е откачил от тая утопия хич не ще да се върна обратно. Справка - войните през миналия век на балканите при разпада на СФРЮ, войната в Украйна. Всичко което си написъл е еднопосочно и отразява официалната политика на правителството на С.Корея.

След дългото писание не разбрах могат ли да излизат извън страната корейците или до живот са запорирани там!

Какви са тия мечки панди на снимката с тия грамадни кръгли глави. Ама че грозници. Пиромани

Ким май е единственият дебел севернокореец.

Същия дебел хамстер като баща си. Ген.

Две пасенца с бомбенца.

Заедно е с жена си ПУ ТКА и дъщеря си ПИ ЧКА!

Тоз дядка с фуражката на снимката освен че гледа много лошо има и много пендари, бре! Няма място вече по куртката, навсякъде само пендари. Сигурно ще да е личния Пендарлия на Кимката.

Ей тва сега е вожд, не кат Путьо!

Тава е!

Дъщеря му, сестра му…ами къде е жена му… сигурно е вече екзекутирана…

Нали пише, че е билат там бе тъпчо

Същото коледно прасенце ,като баща си.

и инвестиции.

може да има продуктивни срещи, дано договорят икономическо отваряне и демилитаризация. редно е и цивилен научно-технически обмен - мини, машини, преработка, корабоплаване, инфраструктура.

върнаха и гангстерските костюми, те вървят с кризи, браво държат всички най-хубави неща.

Кратка биографична справка за Кич Чен Ун. Учил е девет години в Швейцария, като завършва там колеж и университет. Владее три европейски езика. Владее и китайски език. Като Бойко Борисов, нали? Колко от тук коментиращите, които плюят срещу него са със същия потенциал?

Бай Иване, що не отидеш да те управлява този човек с огромен потенциал, ами се мъчиш в европейска България бе, пич?

ти козяшка курва ли си, плющат ли те яко неграта, а сперма гълташ ли лакомнико малък, отде се извъдихте такива хамстерчета еврогейзерски, мамка ви дебилна дееба.

В офицялната биография на баща му писаха че лекувал болните като ги докосне и носел дъжд и плодородие където отидел. Тия в Сев Корея са вече на извънземна степен на мозъчно промиване и култ към комунистическите лидери. А Ким какви езици говорел незнам, ама английски със сигурност не вдява. 2017 година като се срещна с Тръмп в Сингапур, седяха двамата и Тръмп говореше нещо на журнлистите, Ким се оглеждаше неадекватно като прасе в люцерна. Абсолютно тъп, невменяем поглед на лицето му.

му го отперим на бай Иван много е тъп направо е в безтегловност.

И като е учил там е станал учен робовладелец!

Като месечинка е! А, тука разни разправят, че нямало за ядене там! И детето е на официалния подиум по време на парад, а тука разни викат, че там било диктатура! Айде, ако им стиска на тия да го питат детето дали е щастливо и дали има прооблеми? Не им стиска да научат истината обаче! п.п. А, да, всеки, който е приел написаното за сериозно... Не си толкова умен, колкото се мислиш. ;)

едни такива, двамцата, пухкавички, пухкавички. Сладури. Май прекаляват със сладкото.

Прекаляват, щото могат. Виж ниските чинове, какви са изпънати...

Колко прекрасен щеше да е светът ако не ни се налагаше да го делим с КНДР, Иран, Украйна и Русия.

Тук си много прав! Напоследък украинците решиха да стават хора, обаче Путя не харесва това, че да не вземат и руснаците да поискат.

Тая армия скоро не сме я пускали в война.

На прасето Ким и малкото му прасенце ще им резнат месцата в месокомбината

като гледам и на кимчо му свършиха рекетите :)

рекет даден, рекет приет, докато дойде пак тръмп ще е готов с нови рекети.

" (нерегистриран) Не съм чувал да .........или да нападат друга страна!" Ами прочети малко. То цяла война се е водила на Корейският полуостров, заради агресията от Северна Корея. Американците ги набутват чак в Китай, та накрая се споразумяват все пак да са разделени по установената граница след ВСВ.

Като видят камион на "Родопа" да се качват и двамата.

точно така, там са ваксините.

Тая шия не е от туршия. Ми ранат се ората.

Постен боб с кюфтета :)

снимката показва, че генетиката е точна наука

Много е вероятно в северна корея да се живее по-добре отколкото в България, или в бедните квартали на европейските столици

Сигурно защото са много добре, често искат помощ от чужбина, заради недостиг на храна. Всъщност влизането е лесно, направо се мести там, живот ще си живееш!

То и България би трябвало да иска хуманитарна помощ, като най-бързо изчезващата нация в света. Както и хората от гетата на лондон и париж, където също нямат какво да ядат.

атланти, прегледайте по-подробно статистиката. Съвсем нормална раждаемост имаме, просто сега си отиват хората от преди 40-та г., когато в семейство са имали по много деца за работна ръка. Скоро ще се уравновесят нещата.

А ми какво чакаш?Заминавай.То и в Сомалия може да провериш как се живее,убитак.

Върви да провериш :)

Тия двамата ще се пръснат от ядене а народа им умира от глад! Такива са всички диктатори!

И, забележи армия ….? Като българската.

Като 2 капки мас са!

Напротив, Северна Корея пречи на целият свят с агресивното си поведение и безкрайните провокации с балистични ракети в Японско море. Това е враг на човечеството. Никога ли не си чувал за глада в Северна Кория ? Никога. Няма и да чуеш. А тия двамата - на трибуната не страдат от глад. Те преяждат, за сметка на безправните севернокорейски роби.

Не съм чувал да стрелят с ракети по някоя друга страна...или да нападат друга страна!...но за сметка на това, "цивилизованият запад" продължава да избива невинно население, продължава да " ниси никому ненужна демокра ция", ООН ди зарваря очите за престъпленията! И ако " цивилизованият запад" си намали потрежлението, ще има и за другите изоставащи страни...ама те са господари...или за такива се смятат.

Не мога да разбра, почти всички пишещи тука? Северна Корея, на никой не преч, а само получава негативи, колко е лоша. Славни ми сънародници, преди да оближете лайняния американски гъз се пигледнете в огледалото! След като оближете лайняния американски гъз, пак се погледнете в огледалото! Ако не намерите разлика, тива значи, че сте вие!

Точно на това се вика "На гол тумбак чифте пищови". Хората няма какво да ядат, но една шайка прави панаири.

Ама бая тумбак.

Добре угоени изглеждат

Тези нещастници ако са прости, каквито изглежда да са, ще се срутят като турски блок след заметресение, и Запада ще им изсмуче и костният мозък след това. Ако са по хитри, а шанс за това има, ще минат по пътя на Виетнам и Китай и ще си запазят държавата и самочуствието.

не знам от къде да почна да те псувам, с един коментар се осра 3 пъти

тези ненормалници по средата на зимата пак нощен парад правят....

дъщеря му е личи като узрее ще е по голямо чуфте от него.

Понеже пишеш, че в С.Корея всички имат поне средно образование, то тук, в България почти всички са с висше образование. Може да не работят по специалността, но са с висше образование. Тук вече приемат за студенти с тройки от дипломата, с бала от матурата и т.н. Т.е., който не е поискал, не е завършил висше образование. Още повече, че в почти всеки по-голям град има висше учебно заведение, или негов филиал. Значи, в България все още е по-добре, отколкото в С.Корея, следвайки мисълта ти. А на теб, ако ти е толкова мила С.Корея и я даваш за пример, можеш да се преместиш да живееш там. И утре ще те управлява малкото балонче - девойката Ким-ка Ун-ка (не знам точното име и използвам инициалите на големия балон- бащата Ким Ун).

Точно в твоята северна корея, дето няма да стъпиш за нищо на света, имат огромен проблем с изхранването на населението. Всъщност ако не са непрекъснатите хранителни помощи, досега да се умрели от глад. Сега почни да отричаш че и не е забранено да имаш прическа като на вожда. Започни да ми обясняваш как всички севернокорейци имат същите дрехи като на вожда и дъщеря му. И как всеки северно кореец може да отиде навсякъде по света. И не моето момче-липсва ти не само айфоните. И най-елементарни неща им липсват.

А е ти голям глобалист и разбирач ше додеш))

тая ква е дебела, у лицето е като шопарче. Иначе, тейко и паднали от власт, тежко и горко. Нада ли мъжете от фамилията ще остават мис пиши да ги управлява.

Малката Ким-ка Ун-ка, също като баща си, е бая дебелшка. военният до нея е с по-слабо и изпито лице от нейното, а момичето сигурно е на има-няма 13 г. Направо да прекръстват Република Корея на Кралство Корея, та да се знае, че Кимовете ще управляват во веки веков.

Приятелите на гнома празнуват наследствен комунизъм. Това са съвременните крале на крепостниците...

на сулито в дясно не му е стигнало местото и е наредил медалите и върхи ча'тала....

тлъсти шопари

Две прасета на снимката

Фат Бой Ким ис руулз!

Браво посерко,след като доста твои другаре гушнаха чимшира сега ти си номер 1 по тъпота и ти броя дните

Този вляво,има ордени и под колана!Ха ха ха!