Километър от продължението на третата линия на метрото вече е прокопан (книмки)

За първи път сме изправени пред безпрецедентна ситуация, в която може да не успеем да съберем подкрепа за бюджета на Столичната община, алармира председателят на СОС

Обратно в новината

Коментари - Километър от продължението на третата линия на метрото вече е прокопан (книмки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не ме интересува тъпото метро! GP Group и Данчето открай време са ГЕРБ-аджийски инструменти за крадене - няма да спазят срока и ще текне задължително ! Поменете ми думите !!! Единствено искам да си заровят дупките дето изкопаха и да възстановят бул.Владимир Вазов както си беше, а па тия крадливи къртици ако ще още 10 години да си ровят и да си го строят , ама под земята!!! Послепис: побърканата система за блокиране на IP-адреси на Дир.бг пак е в действие ! Оправете я бе !!

Презастрояването на Хаджи Димитър да започне СЕГА !

Добре, че последните двама кметове на София успяха да възстановят строежа на метрото и да го разширят за радост и удобство на живеещите в София!

Кво си нахлупила таа каска на, боклук мазен!

Всички инженери да почнат да дават акъл - 'За' и 'Против' в коментарите. Тук са събрани толкова специалисти по всичко, че човек може да вземе докторска степен само ако отделя по 5 мин на ден да чете мъдрости :)))

Щом са gp group работата е трагична; ше течат и ще закъснее пускането минимум 1г !

ТАЗИ ЖЕНА КАТО Я ВИДЯ ПОЛУЧАВАМ КОЛИКИ.СТАНА КРАЙНО НЕПРИЯТНА С НАГЛОС9ТТА СИ. БУТНАХА Я В ДЕВЕТА ГЛУХА ЗАСЛУЖЕНО. ДОСТАТЪЧНО ПРОСТОТИИ НАТВОРИ С ТИЯ БЕЗКРАЙНИ РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА. СОФИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА МРЪСНА И ГРОЗНА. НЕ ИСКАМ ТАКЪВ КМЕТ КАТО ТАЗИ.

,,книмки" и докараха на тази селянка 27 имота за времето и на власт. Гласувайте за герб, за да ви олекне на...оня свят.

откъде са Книмките,от Фладивосток ли,айде по сериозно моля