Имало данни, че ”Килърите” готвят покушения

Полицията разполага с много сериозни данни за това, че „Килърите” готвят няколко покушения в момента, заяви пред bTV разследващият журналист Катя Илиева.

Обратно в новината

Коментари - Имало данни, че ”Килърите” готвят покушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това,което казва дамата е вярно, жална майка на майка България. Показателно е на какъв хал е държавицата ни в момента! Вярно е,че обществото 27г. жадува да бъде раздадена необходимата справедливост,включително и чрез произнасяне на смъртни присъди,но това не е начина.Необходим е спешен ремонт на Конституцията и връщане на смъртното наказание.И окошарване в"името на народа" на 6-7 хил. пладнешки разбойници,в т.ч. политици (бивши и настоящи), съдии,прокурори, "бизнесмени", разбойници и продажни предатели. Иначе продължаваме да затъваме !

Катенце в тази червива от корупция територия (не искам да казвам държава защото ако ги имаше нещата не трябва да стават така) все пак няма 100% ДЕБИЛИ.

този човек в качеството на какъв е оказал съдействие. От къде има информация за тези лица от ъндерграунда?

Премиерът на една територия получил запек. Ден, два, три , зор. Отишъл на преглед при доктор Г.Зибаров в правителствена болница. Докторът прегледал пациента и рекъл: - Господин премиер, ще ви правим клизма, моля свалете гащите и се обърнете. Пациентъ се надупил. Доктор Г.Зибаров погледнал и учудено възкликнал: - Ваша светлост, ама Вие нямате задник! Негова светлост се побарала и рекла: - Верно бе! Дее.ва и журналистите! Изблизали са го!

Тази версия е спусната от оня ъгъл с шесте апартамента , та чак и Ася Петрова се включи , няма се учудя ако намерят лешче с името и егнето на убиеца , а два дни по късно ще го намерят самопрегазил се и с контролен изстрел в главата !Тая история само ученика от Вършец може да я измисли , и тя е за агнетата!

Г Л У П О С Т И!!!! МОЛОУМНИЦИ,ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ПОНЕ Н О Р М А Л Н О!!!

Тази е от останалите 20% ...

ДЖУНЕСТАТА ЦВЕТАНАКА РИЗОВА ИЗКАРА ТАЗИ ЛУДАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА?

идиотите и престъпниците,не четът законите,нямат време.

И кво общо има с всичко това тоя от снимката?

ДЪРЖАВА ОТ 30 ГОДИНИ,КРАДЛИВАТ,НЕФЕЛНАТА,СОРОСОИДНАТА,КОСТОВИСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НИ Я ОТНЕ ,СЕГА СМЕ САМО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ГУБЕРНИЯ

Така както са написали, излиза че тия нямат спирачка, умат умения и ресурс ... да не би да намекват че ще избият властта и ще станат начело? Както е в другите бананови републики?

КИЛЪРИ ПОГАЛИХА С РЪЧИЧКА ДУПЕТАТА НА СИК-МУТРЕТАТА

Еме кои ще им пречи???? Ще си трепат нема проблеми.

Нали бяха разбити и килари и нагли... как така се появиха точно тези дни, нещо става все по странно. Цв.Цв. няма ли да ги хване показно и лично пред лидерите...

разследващият журналист Катя Илиева. раследва как и влиза от вътре на вънка дълбохцина и в кръг , ама пача такава казва ли се че, някои е застрашен публично с имена

Па и баш на любовницата на Цецо да изпраска името така! Срамота! На нищо не ги учат в това МВР!

А Катето, ще я гръмнат. Много знае. За съжаление!!!! Трябва да я защитим!!!

Спокойно, на Катето просто ще и звъннат. Никой няма да пострада и повече няма да се появи никъде тая пача...

Не знам за килърите , гражданското общество в булгарие е пълна нула , дори две!

Ники

Това Кате май бая ченгефорски у..ве е потрошило за да й снасят ценна информация.

Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци. България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг обясни Тръмп. Тогава водещият попита: Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ? Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това в името на някаква абсурда идея, че атлантизмът ще ги направи богати и силни. Но какво е атлантизмът? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите завърши човекът от Белия дом.

скрий се и не се завирай между шамарите, мафиите се трепят като истински идиоти

Корумпирания СЪдия решава ВСИЧКО... Щото дори и да свидетелстват някакви крадци и бъдат хванати че лъжат по време на делото, Съдията решава накрая... А в момента, съдиите са пълни Боклуци... Тях трябва да убиват... То и затова всички Данъчни и митничари са Крадци, но не ги пращат в затвора щото плащат ПОДКУПИ на съдиите и на Бойко Борисов.. Трябва някой да ги застреля на улицата, за да ги уволнят тия.

Има един човек който има да си връща на Цветанов и Борисов, наглите и килърите бяха под негово ръководство... Алексей Петров -трактора Тепърва предстоят по сериозните отстрелвания.... Само наблюдавайте...

много важно! #европата убива по 10 българи на час вече 29 години! и кво? ще продължава да убива, нали, а ?а мврто спи!

И да готвят ще си умрат в затвора, "киларите"де.

Нали "Наглите" и "Килърите" са разкрити,арестувани,осъдени и в затвора,според Цветанчо физкултурника???

..... къде е тази държава.....госпожице, нали трябва да има пет власти.... има само една......?

И коя е петата власт - мафията ли?

Тъпа и некомпетентна бивша полицайка се прави на разследващ журналист, че и очила турила за маскировка! Какво ма, Кате, опука набързо 20 заплати и тръгна да се излагаш по телевизиите ли?

колко се радвам че се махнах от тази скапана държава и живея спокойно без подобни тъпотии да присъстват в ежедневието ми

Е щом тая кака има такава информация от кухнята тая кухня е за основен ремонт. Като се започне от управителя на бардака и се свърши с чистачките. И както се вижда има много готвачи за онождане. Явно ЕООД-то на Цветанов наречено ГДБОП ще върви към процедура за обявяване в несъстоятелност. Щом като осъдени на доживотни присъди престъпници могат да организират и координират убийства от затвора и ония мухльовци не могат да разберат как става това някой трябва да си тръгва от там. Но да си припомним и слуховете от тогава - едни "експерти" твърдяха още тогава, че килърите са били ръководени от хора от МВР и в частност от БОП-а, но никой не пожела да разследва в тази посока, а и никой не потърси милионите евро, които бяха платени от жертвите.

Така е, Илиева! След като веднага след контрареволюцията от 10 ноември 1989 г., първата задача на такива като теб беше да деинсталират Държавна сигурност, в България се пръкнаха и Килъри и Нагли и Цар Кировци и какви ли не още мафиоти и мутри...

Смешник си "Антон..никаквец", нищо не са деинсталирали, а просто са наново инсталирали! ДС е навсякъде и без закон за физическа лустрация - ликвидиране на всички свързани с ДС, милицията, и останалите структури на БКП, няма да се постигнат никакви успехи в живота в така наречената страна България!

със свещ да я търсите, никога повече няма да я намерите, 99% дебили.

Стига глупости и дезинформация . Кажете за преразпределение на баничката и партийните касиери . Чакаме следващият епизод незадоволена любовница застрелва бившият си любовник

"нямат охрана и никой не е в състояние в тази държава да ги защити" Че да не би отскоро да имаме държава ? Повечето хора знаят че отдавна нямаме държава

Няма начин тая т.нар. разследваща журталистка да е научила каквото и да е. Най-вероятно просто МВР я ползва като говорителка-пускат и някакви слухове и клюки , а тя обира своите 5мин. слава , като се прави на журналистка

Имало данни... Те знаят ли, че пробват ли, все може някой роднина да полети за разговор със свети Георги? Не, защото са над живота и смъртта, но ако са им насреща и не приемат резултата от мача, може да се случи ексцесия. Неква решила, че имало данни!Алооу така не се говори ма! Путко! Хората са тежко ударени от живота. Виновни или не, до тук с обвиненията. Баси тъпата путка! Те или са виновни или са невинни и няма трето. Никой не може да си играе с тях. Ако са виновни гният, невинни ли са помилват ги и отиват да играят табла без шум наоколо. Ако са умни да си траят. Те, обаче едва ли ще се сетят, че може тихо и без шум да идат в пенсия. Нещо липсва- убили хора, които са безвредни и безпомощни. Ами освен доживот къде да са? Кой стреля по тях и след убийството му да са вътре доживот? Всичките им жертви са безпомощни- аре извинете! Това не са килъри- те нямат чест- убивали са безпомощни и невъоръжени хора. Чак толкова съдилища да са сбъркали не ми се вярва. А сега да са потъпели, че да се канят е тъпо. Ами не са тъпи- това е клевета.

ко речи ко

През няколко години има избори! Избирате си точно тези дебили. Лика-прилика с избирателите. Що се сърдите на огледатолото?

Масовият българин ще зададе въпроса, защо по мен никой не стреля ? Дали отговорът ще бъде, че МВР си е свършило работата ? Твърдо, НЕ ! Отговорът е че няма за какво да бъде стрелян обикновения човек. Стреля се по ПРЕСТЪПНИЦИ от престъпници. Ако съм на мястото на ЦЦ не бих афиширал познанството си тези хора.

Пука му на ЦЦ. С топ немогат го мръднат.

Ще може, почна се..Мутрата Буда за това се движи с 7 пазачи и гледа страхливо като насран!

Пари дадени назаем и непотърсени дълго време, кредитополучателя решава, че са негови. Когато някой реши, че е недосегаем за съд и присъда започва да хвърчи олово.

Хаха - нов сапунен сериал ни подготвят. Вземайте пуканките ....

Кате, Кате-е-е-е-

Каква е тая държава, бе??!! Неможе да се справи с "Нагли", "Килъри", с циганските набези, своеволия и телефонти измами...ГОДИНИ ВЕЧЕ!!?? ТОГАВА ЗА КАКВО ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ??!!

За да има за бедни, за пенсионери и за цигани! Все пак, това не са твои пари, щом тази държава ти е позволила да ги имаш! Капиш?

Кои са бедните?

Ами да разследват тези сигнали,явно на килърите има,кой да помага отвън,явно има още хора,които трябва да влязат в затвора до живот! Но май наистина трябва да се върне смъртното наказание и тези боклуци да бъдат разстреляни...

Една велика западна демокрация за подобни индивиди е въвела наказанието "електрически стол". Ние по-демократични ли се имаме, че страхливо очакваме някой си да избяга от затвора и да раздава правосъдие по-своему. Нещо не ми се връзва правосъдието с правата на третополовите....

Ма нидидьейте така братя и сестри, нали и ний джурналята трябва да лапаме бел леб. Днес от Фрога сме с Бойко, ама той как не дадье кинти почвамье да го плюваме. Тъй се раним ний от Фрога

Всички пишеш ти да се регистрират. И тогава да правят коментари свобода на словото. Но все пак си има. ГРАНИЦИ

всички да се регистрират в най-близкото мвр .. ний милиционерска държава ли сме, или лукова/тиквена глава ни е премиер ..

Опа-а-а-а, включиха и подгряващата група.Борците за народни правдини загиват при поръчкови или показни или нам кви си разстрели! Да ги награждават посмъртно със " Стара планина" и да им вдигнат паметник до онзи на загиналите полицаи.