Коментари - Киев призна, че все повече губи в Бахмут. Авдеевка е обградена от три страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ко правят англосаксонски разузнавания у Бамут?

Най хубавото е че Путин не може да бъде сменен докато напълно не загроби русия

От Киев за три дни.......няма и авдеевка за една година. Рашастан отече у канла

И тук Козяшката мърша цъка минуси. В гроба да си ги занесеш боклук долен

Соровци колкото и да не ви се иска Русия крачка по крачка смила украинците. Слава на Русия> Бог да пази България!

Русия точно превзе Афганистан и се разпадна.От 300 милиона останаха 140.Сега след Украйна на путьо ще му остане само московията.

Информацията е стара. Какво очакваме? Украинците подтвърдиха загубата на Солидар, две седмици по късно.

Айдее генератора не си интересен

Руските атаки намаляват, защото Артьомовск е обкръжен в котел и в този котел има поне 8- 9 хил. украинска групировка. Руснаците не бързат и ги чакат да изпукат от глад и от жажда и без боеприпаси за пробив. Защо да дават излишни жертви за атака на обкръжения противник? Как се изхранват 8 хил. мъже без редовно снабдяване? Затова намалява интензивността на атаките на руснаците. Когато превземат напълно града, атаките съвсем ще спрат.

Не е обкръжен. Не успяха. Вагнерите дадоха страшно много жертви да се придвижват по тия голи полета и се отказаха от тактиката с обкръжаването. Сега украинците ги примамиха да се бият за всеки блок и къща вътре в града, от което ще спечелят още доста ценно време докато пристигнат оръжията от Запада.

Ето как е обкръжен: https://twitter.com/VictorKvert2008/status/1638690978050523137 Тия които се отправят към Кобзон са руски фашисти от обкръжението хахахахаха

вие и майчиното мляко ще си признаете, ама ще е късно вече, защото ще ви се ебе майката!

ще ги разбият на айрян!

Да видим как Клаузевиц определя задачите и целите на войната. "Боят е единственият ефективен начин на водене на война; неговата цел е да се унищожат вражеските сили като средство за прекратяване на конфликта." "От векове насам само големите победи са водели до големи резултати." "Победата се състои не просто в завладяване на бойното поле, а във физическото и морално съкрушаване на въоръжените сили на противника." "На война всяка идея за човеколюбие е пагубно заблуждение, нелепост." И пак Клаузевиц за ставащото в момента в България. "Тези, които бяха измамени и изковаха от мечовете си плугове, днес са роби и орат за онези, които запазиха своите мечове."

Как мислите - за какво воюват руснаците? За земя ли? Те имат повече от достатъчно... Ами те си имат върховен главнокомандващ, който еднозначно заповяда - демилитаризация и денацификация на Украйна!!! Това става много по-лесно в разрушения на практика Бахмут, където украинците няма къде да се крият, нали? Защо им е да форсират бойните действия и после наново да се повтаря станалото в по-големите градове...

В момента към Харков, Полтава, Сумска и Киевска област летят ракети и Герани. Утре ще разберем резултата.

Не е важно коя улица ще превземе за 3 седмици. Важно е какво ще задържи завинаги. Абсолютно нищо!

Занимават ни със всичко, во не и с професионални мнения за бойните действия в Украйна. Вие си отговорете защо. Един цитат от статията - "В ISW не са открили надеждна информация за промени във фронтовата линия в други райони през последните ден-два..." Защо на "експертите" им е тази информация? Тя не дава абсолютно никаква информация относно това кой печели/губи във военния конфликт. Териториалните, материалните и каквито други се сетите придобивки са следствието, не целта на военните сблъсъци.

пРоссия смърди та се не трае ... на труп смърди яката ... само русофилистичната мърша смърди по силно, и поради това не долавя гнилостта от трупа на просташка пРоссия ...

Правят се хохлите! Сигурация вече бръмчат с новите танкчета към Мацква :)

Няма кой да победи Русия.И това се разбира все по ясно.Щатите си напълниха гушите от военни сделки за поне 20 години напред и следва да дадът заден ход.Да видим кой ще плаща решарации за Северен поток ,че лошо пишат за шатите и накои от съюза.

и за да не е скучно.. Русия сама ще се победи..ха.ха Процеса на гниене е започвал от как Путин е не власт..ха хаха

В шундата на хохолската ти майка :)

Луди хола, луди, луди хола. За какво се бият, то от Бахмут има само голо поле. Според мен укрите пускат фалш инфо за да нае*ат рашките с новите танкове, дето вчера пристигнаха. Ще видим...

Верно - с 20 танка ще обърнат "войната". Ако им доставят още 100 автомата пък, ще превземат Кремъл, нали ...

Целият свят (е, разбира се демонкратичният) помага на украинците, а те още се държат.

За палците :)

Това "н" придава по-особен смисъл на коментара ти

Тази война няма как да свърши без Путин да влезе в Киев с воиска. Ако Зеленски обяви че капитулира и се съгласи на по-малко територия, и да не внася западни оръжия, Украйва пак може да наруии договорите и жтново да се разпали конфликта. Единствения траен мир би било Путин да настани постоянно присъстващи воиски в Украйна, подобно та Авер бази в Германия след ВСВ.

Започва ефекта на доминото! Що дразнехаа мечката 8 години тия дебили,така и не разбрах! Подариха им руснаците измислена държава,профукаха я!

кво станА с тая перемога,от сутринта я чакам и пак греда...;)

а никой не казва-ще има ли перемога,или не...да знам дали още да чакам,не за друго;)

Скоро, само да докарат от ФАЩ още две танкчета!

E kak така? Нали казаха че Украйна с помощта на Турция и САЩ е избила десетки хиляди руснаци и руската армия е почти унищожена!

Украинската армия не е готова за настъпление в момента. Руските войски защитават руската земя и впоследствие ще я освободят от киевските престъпници. Ако теоретично приемем, че има луд украински командир, който обявява контранастъпление и се опитва да го организира, то той ще се измие с кръв в буквалния смисъл на думата, заедно с подчинените си престъпници.

Я дефинирайте понятието "руска земя"? Кои са тези територии?

...Например. Де що има руско копеле, е рузка земля.

По-лесно ще е ти да дефинираш що е усраинска земя!

рашъните демонтират вече и Т-34 -ките от музеите си и постаментите пред всеки град и деревня щото много от желязото им вече ръждясва из нивите на УКРАЙНА . а идат и модерни английски и немски машини , дето на рашъните им изглеждат като космически кораби

Когато по времето на ВСВ съветските пилоти получават първите американски изтребители Bell P-39 наистина са ги гледали, като извънземни кораби. Справка "Небена войната" - А.И.Поришкин. Сега е същото, само че силният съюзник е на другата страна. Жалко за руснаците! С такъв дебил за президент не е чудно, че го докараха до тук.

Имаше фашистка усраина ...

Ха ха ха - в Сирия не се впечатлиха от тях - явно често виждат космически кораби.

за космически кораби-как се казва немският?А английският?;)

Союз

млати украинската измет до 9 коляно, никаква милост за нацистките гадове!

да кара наред и да не забравя и България!

Броят на нападенията е намалял. Това е все едно да броиш купи сено. Пет купи сено са повече от три купи сено. Като бройка е вярно. Но ако всяка от петте купи има по 1000 килограма сено, а всяка от трите по 4000 килограма?

соросоидна мъкааааааа

Първо Бахмут; После Киев.

Не им трябва Киев, други са плановете им

После е Одеса ...

Ако ми даваха по 1 левче при всяко обявено превземане на бахмут, досега да бях събрал поне милионче. Руснаците стрелят от разстояние цяла нощ. После през деня помръднат една пресечка. После украйнците си я върнат. После пак пострелят и така.. войничетата гледат да си им мине военната служба и обратно вкъщи. Вагнер обаче струва пари. Едно е да храниш армия, друго е да я храниш и да и плащаш. Ако няма бонусна система (колкото и гнусно да звучи) при завзета улица - бонус, при убит украински войник - също, то тогава Вагнер имат полза да протакат нещата, за да им тече заплатата.

Ползата е че заминаха няколко укр бригади там и още ще си заминат

Явно си виждал бойни действия само във филмите или си по играл повечко на компютъра или по вероятно си пишем по инерция че няма какво да си правиме днес. .....Пълна боза.

Естествено е да намалеят, завзетите територии трябва да се прочистят

Можем да сравним Бахмут със втората битка за Фалуджа. 13000 американци срещу около 4000 чалми. Американци: 95 убити, 560 ранени - съотношение 1 към 6 което говори за много добре подготвена и екипирана армия. Чалми: 1500-2000 убити и още около 1000 цивилни. Съотношението не е много ясно но клони към 1:0.5 Пълна селяния. Американците им отне около два месеца при превъзходство в жива сила 3:1 и абсолютно превъзходство в оръдия авиация и подготовка. В бахмут от друга страна: Руско превъзходство в жива сила очаквам да е 3:1 понеже така е по книга. T.e. 30000 украинци срещу 90000 Донбас и Музиканти Руснаците имат превъзходство в артилерия 4 към 1 Въоръжението иначе е почти идентично, в началото подготовката също. В началото нямаше ясно изявено предимство в авиация или бронетехника. При 9 пъти повече защитници, не прости чалми а добре тренирана, екипирана и мотивирана армия със противотанкови и противоавиационни системи и компетентно построени фортификации. Колко пъти повече време ще трябва за да се изчегъртват от там ако искаме да държим загубите на атакуващите под 10%? Моето некомпетентно мнение е че е просто невъзможно да се постигне съотношението на американците. Но,10 пъти повече време от Фелуджа и загуби под 20% са почти равни на военно чудо. Американците от мидуей насам не са воювали с компетентен противник. Руснаците сега им е сефтето. Всички следят с интерес понеже сега се създава новата доктрина за modern warfare. Съветвам ви да гледате “лучшие в Ади” това е филмче направено от музикантите миналата година. Не е пропаганда, но описва тая доктрина много задълбочено.

Е как така този Бахмут нали е превзет отдавна. Жалко, че путлерчо не може да се откаже и ще последва съдбата на Хитлер и Хюсейн.

капута ти твоя и този на скопепоното нато е неизбежен.Бавно и мъчително РФ смазва укронацистите и натовците на терен и то с едва 1,5 % активирани военни и едва 7 % от техниката си.Това е.

… требва укранците и американски научни институти да ни казват нещо, което ние отдавна си го знаем и виждаме…. За да ни манипулират…

О, Украйна! Дванадесет месеца младите украински дружини как Бахмут бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Пути свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация.

По радиото някой шумно спори. С кого? Не знам. А може би с народа. Говори си и нека си говори, нали затуй му плащат хората. „Държава има, има власт, която неспирно бди за ваште интереси. Хвърлете лозунга! Плаката на земята! Народът е доволен, сит и весел.“ Във кафенето някой се изсекна и дълго трна със здравите опинци, игледа се и каза уж полека: — Комай ни лъжат тия синковци. А и в писанието писано е божем: „Глас народен — глас божи.“ — Комай си прав — обади се от ъгъла един младеж със глас от глад изстинал, — нали така ви лъгаха и през петнайсета година? И ако нас ни карат да умираме, а ако нас ни тикат към куршумите, то сигурно и лудия разбира, че ние трябва да си кажем думата. Та казвам аз, понеже няма олио и хлябът е от мъката по-чер, един е лозунга: Терора долу! Съюз със СССР!

Шапка ти свалям,това е любимият ми поет-всичко написано от него е абсолютно актуално и сега....Което,за съжаление,показва,че за 100 години не сме мръднали въобще,поне не в положителна посока...

дебил , вземи чети бе или пействаш саамо каквото са ти пратили. Кой свършва боеприпасите, кой тръгна по целият свят да се моли за боеприпаси? Но ти нали не четеш и не знаеш А те американските оръжия започнаха и сами да се трошат , пък какво остана ако са във война. https://news.yahoo.com/2-us-military-helicopters-crash-064857507.html Ако не умееш да четеш помоли някой да ти го преведе.

…в ада, мършо ! Да подменяш думите на едно стихотворение, което увековечава борбата за свобода на нашия народ, която сме извоювали сами, не с американски плъхове и целия долен свят, жаден за кръв…

с американските плъхове - НЕ! но с украинци,литовци, естонци,финлавци и други народи в имперската армия на Русия . Заслугата не е на твоята Русия нито пък на Путин и Гадпром!!!

Украински боец ​​в кратко предаване от фронта на Авдеевка каза, че въоръжените сили на Украйна имат „купчина от 200 и 300“ (убити и ранени) в района. „Няма нищо добро“, казва „вушникът“. Той добави, че по време на боевете "една стена е паднала върху него, търкулнала се е". https://t.me/RVvoenkor/41671

Русия не предоставя на нито една държава оръжия с които да напада територията на сащ откъде накъде сащ предоставят оръжия на украйна с които украйна напада територията на русия

Коя е територията на Русия, нападната с оръжия от САЩ? По конкретно моля!

Само минуси и никаквъв отговор!!!?!? Въпросът е елементарен, като за русофили-олигофрени, кои са тези руски територии?

руските орки от една година напредват..ха.ха една напред- две назад..ха.ха ха ха Но стана вече виц за руската армия..ха.ха хи хо ха хи

Рядко се срещат толко много необразовани хора на едно място!Трябва в тролското училище да учите и четене, а не само писане. Книжки четете, а не инструкции. Ная нормалните - хубав ден!

A, и да допълня с малко мои спекулации за това как се издъниха руснаците: На 22/02 те влязоха в Украйна със 110000 корпус срещу украинската 500000 армия снабдени и тренирани от НАТО. Според мен идеята е била не да се воюва а да се “принуди” Украйна да седне да преговаря. Което и стана в Турция. Там обаче се явява педераста Борис Джосън и започва да псува Русия обещавайки 100 милиарда ако Украйна се откаже от преговори. С това Борката яко изнервя Ердоган който е гарант на срещата. Издънката на руснаците е че са заложили десетки хиляди живота на решенията на един кокаинист и една руса проститутка. Украинската армия под командата на “бозе почившия” комбиниран щаб се юрва в настъпление при съотношение 5 към 1 в жива сила и 10 към едно в оръдия. Избива 10,000 руснака отхвърля останалите на 150 километра. Където в крайна сметка спира щото губи 50000 убити, снарядите свършват и руснаците отпред изведнъж стават много. Путин си взема бележка. Изкарва настрани наборниците и пуска напред контрактниците. А тия са там не да умират а да печелят пари и да създават герои (посмъртно) от тия отсреща. Сега руснаците хвърлят по 20000 снаряда на ден при 5000 украински. Което ще рече че при равни условия жертвите требе да са 1 към 4 в полза на руснаците. Ама условията не са равни така че вероятно е 1 към 7. А скоро може и 1 към 10 да стане като измрат опитните ветерани. Малко и за леопардите и прочее фауна. В днешно време 99% от танковете се губят от артилерийски огън и управляеми ракети. На 155мм та гаубица и е през оная работа дали пред нея е Т90, леопард, м1,1 метър бетон или колхозен трактор. Резултата е дупка 3 на 3. На всички това им е ясно. За това Путин в едно интервю преди 4 месеца кога му се смееха и пускаха видеота как застрелват руснаци в окопите. Каза само, че производството на снаряди в Русия е 2х цялото производство на НАТО. Не на танкове, не на самолети не на подводници а на снаряди. Мъка ми е за украинските войничета щото това не е техна война. Повечето фашаги не са на фронта ами набират “доброволци” в тила или трепят селяни, държат речи пред “журналисти”, организират театрални постановки (Буча) и прочее важни фашистки дела, по-далеч от фронта.

Ало, Онзи там, троле руски, Защо пак лъжеш бе? Можеш ли да ми припомниш кога турците са преговаряли за предоставяне на територии на Русия? Стемповете, с които избивате украинци, трябваше да сте ги изтрепали всичките вече поне три пъти. А относно производството на снаряди... На хартия сигурно е толкова. Обаче на практика е като при танковете. На снарядите им имат само гилзите, които вместо с експлозив, са пълни с памук или нещо от сорта. Воюват с танкове и снаряди от 60-те, защото от Армата я има произведени 100 броя, я няма. Цялата руска мощ не може да се справи с един наркоман, пък тръгнала цяла Европа да плаши.

Камо ли с Европа а? Интересно от къде дойдоха над 100 милиарда помощ за тоя наркоман? От Венера? Викаш Европа гледа от страни как Украйна се справя с Русия и не се намесва.

Давайте руси с вас сме

Не се ядосвай мойто момче. Не е конструктивно и е вредно за здравето. Знам че ти е трудно ама старай се. Украйна и Русия срещата е в анталия на 9 или 10 март 2022. Тиквеник, чети вестници. Там са три армии. Руснаците, Донбас и Коханците. Единствените които публикуват ежедневна сводка за жертвите са Донбас от 2014 насам около 6000 убити и 24000 ранени. Точно по стандарта 1 към 4. От другите две армии се съди само по обявления на погребални бюра. Има един сайт в Молдова дето следи социални мрежи и ритуални зали и така изчислява. Обаче те не включват безследно изчезналите дето гният по канавките. Последните цифри са от американските военни. Не всички са съгласни. Някои като Дъглас Макгрегър например смятат че загубите са на порядък повече. Пак повтарям обикновено статистиката убит, инкапацитирани е 1 към 4. Така че ако има 10000 убити се приема че още 40000 са ранени. И въобще вместо да скърцаш със зъби, научи три езика и чети, слушай и питай. Аз така правя.

Ама и за двете страни ле се отнася 1към 4? Или за Украйна е 1 към 0,5? Щото лайнън се опусна и каза за жертвите на крайна - 100 000 поне. По твойте сметки - към 500 000 а?

Онзи там

2 към 4 убити инкапацитирани се отнася за всички. Това е статистика на американската армия. При много добре тренирани/екипирани подразделения статистиката е едно към 7, т.е. Ранените са повече а убитите по малко. Ако наредиш селяните до стената и ги застреляш ще е 1 към 0, само убити и нема ранени.

Цъкате минусчета, руски отрепки. Не е приятно, разбирам. Но свиквайте, от тук нататък така ще е! Бял ден няма да видите!

капута ти е неизбежен селски бек. Както в момента капитулира нато и целият оскотятл "колективен" болшевишки запад наритан в ъгъла и избиван бавно и мъчително.

Абе, Магучая... девет месеца един град като Ямбол, резил май, а? А що ми се струва, че ВСУ леко им играят тази играчка, дават им по малко да напредват с цената на огромни руски загуби. Интересното предстои, в Украйна идва сериозната техника, а Путин вади все по стари танкове. Чудя се кога ще опре до 34-ките.

Време е троловете да захвърлят клавиатурите да заминават в окопите при укросвинете, ще чакаме техните коментари от първа ръка, така може и да им повярваме.

Спестили са и друго, редовна руска армия е вече в Бахмут (Артьомвск), изпратени са на помощ на вагнеровците, понеже се очаква контра-атаката им да започне от там. Отделно, тази редовна войска сега застъпва вече превзетите части и освобождава вагнеровците от това да ги пазят, като по този начин, те могат да нападат с повече хора. Надолу някакъв човек питаше защо Путин се кани да мобилизира още хора. Ами то е ясно, това е 1000+ километра фронт, иска се голяма армия да се опази. Освен това, кой ги знае хохлите, с колко точно хора се гласят да нападнат, нека има армия за маневриране и спиране на контра-атаката им. По-добре да си подсигурен в такива случаи. Защото според много анализатори на урките, това ще е единствената възможност, провалят ли се, край с армията им. А унищожат ли руснаците тази им армия, след това ще се разхождат до Киев. Та така, да видим колко са подготвени западните танкове за украинския чернозем. Да не заседнат само някъде, че после на тях украинците да преписват провала си.

Добър ден, дами и господа, Поради повишената активност пак ще се възползвам от случая, за да пожелая на всички тролове (те най-добре си знаят кои точно са) да им изсъхнат по 3-4 тестикула и още толкова други израстъци. И... макар че дир-а повече цени тролската чест, не хубавите пожелания, все пак с риск да го изтрият, пожелавам на всички останали мир, здраве и лек остатък от работната седмица.

Абе ей, мамин, я дърпай от тука!

3евзек

Ало, Батката, троле нагъл, Всеки път ли отговаряш така на хора, които ти пожелават здраве и лека работа? Да не би в този случай случайно и ти да си се припознал в другата част от пожеланието?

Много немити пениси, много свирки и много доходи ти пожелаваме. Никакви анални изненади и повече евра в тези студени дни. На околовръстното е опасно. Пази се.

3евзек

Ало, :), тролице проста, Не вярвам на пожелания, затова смятам да пропусна немите пениси и свирките. Обаче вече вярвам, че и ти си трол, защото като че ли отговаряш на тролската част от пожеланието. Това ми беше целта, благодаря. Как пък не се намери един от вас да отговори на човешкото пожелание?

Откога краварската подлога е човек? Ако беше човек, нямаше да пишеш глупост след глупост. Нямаше да фаворизираш нацистите украинци. И щеше да уважаваш малко повече тези,които са си дали живота, за да може такива подлоги като теб да растат в МИР.

Моето некомпетентно мнение е че редовната армия задържа завзетите позиции но щурмуват ЧВК-та. Причини: 1. Щурмовите групи са малки и поради това много добре екипирани. Спомнете си клипчетата от украинското настъпление как застрелват руснаци-с железни каски и без броня и без електроника. И ги сравнете с клипчетата с ЧВК. 2. ЧВК то са контрактници дето войната им е занаят. Доброволци един вид. Тука са да правят пари не да умират. И шанса за демонстрации от побъркани от скръб родители е по малък

Бахмут го превземате всяка сутрин, и следобед по два пъти. Ако някой има акъл нека да се замисли, защо путя се кани да мобилизира още 400 000 руснака? Къде са предишните ?

На тор

Тука тролетарята ще спука вена от радост... :)) Това, че Бахмут ще падне всеки момент го слушаме от август месец миналата година. :) И все е на една ръка разстояние. Разбира се, загуби има само сред защитниците. Руснаците само подобряват нивото на своите бойци там. Да се чудиш що се отказаха от Изюм, Харков, Херсон и Киев, като произвеждат супермени на конвейр около Базмут...

скоро няма да ги има нацистите украински

Да сумирам: 1. Коханците немат пари. GDP е 45% надолу. Реколтата ще е осрана, промишлеността е в Донбас. МВФ им даде 15 милиарда ама има условия да не се печатат пари. НАТО че даде още 20милиарда които че свършат за 3 седмици 2. Коханците немат хора. според американските генерали от вчера. Коханците са загубили най малко 103000 убити. За всеки убит пиши 4ма инкапацитирани. Сега фашагите ловят “доброволци” по улиците ама това не води до добро. Това че руско, унгарско и татарско говорящи се пращат в месомелачката с предимство пред полско/украинско говорящи не помага особено. 3. Със санкциите на Русия, чичо ти сам си гръмна ташаците. Сега сере навътре под съпровод на китайска чалга. Или с други думи Русия и Китай атакуваха USD много успешно. Арапите почнаха да продават нефт за локални пари и злато, а дори франция взе да купува газ с юани. За тези които са фамилиарни с борсите, това е еквивалент на отваряне на дълга позиция на юан. 12 страни искат да влязат в BRICS от вчера. Мексико, С Арабия, Аржентина и Турция в това число. 4. Полша и Румъния взеха да делят Украйна. Пшеките вчера показаха по телевизията точно моите предвиждания от преди 3 дни. Мда 5. Ердоган предупреждава Джо памперса, че или че дели с него нефта дето Джо краде от Сирия или че се секат кюрдски тикви. Ако не знаете, кюрдите в Сирия са мериканското прокси. На фона на всичко туи, идиотчето Зеленски тропа с крак дето чичко Жи не му дигаш телефона и че прави офанзива с 50-100 консерви за която знае всеки циганин и кучето му. И къде е нашата татковина в целата тая каша? Не на, а вътре в гъза на географията. Единствената страна в която дупедатска свиня псуваше руския посланик (жена) на майка в ефир. Единствената страна която напълно изключи възможността за диалог с Русия. Единствения ни шанс е да се натиснем в BRICS от вчера, да обесим свинята на жълтите павета. И Бог да пази Румен Радев, че е уникален организъм- български политик с мозък. Силно се надявам че нищо не разбирам, и че съм в грешка. Щото ако не съм жална ни майка…

Много точен ти е коментарът. Обаче ония дето гледат много американски екшъни, няма как да го разберат. С половин мозък са все пак.

По първия въпрос: И къде е нашата татковина в целата тая каша? Отговорът е съвсем кратък и делови: Вие сте на майната си! Любопитно ми е, коя точно свиня визираш с думите: Единствената страна в която дупедатска свиня псуваше руския посланик (жена) на майка в ефир. Моля за отговор. Явно съм пропуснал доста сеир в българския ефир.

Онова отровното адвокатче от Отворено общество!

Благодаря за пояснението, но пак не ми стана ясно. Моля за повече инфо. Адвокат, депитат от Отровено същество? Кой е той?

Ало, Онзи там, троле руски, Като че ли след намесата на армията асвабадителька трева не никне? Дори американците не предизвикват такива поражения във войните си и не се подиграват нагло на враговетге си с колко им бил спаднал продуктът или колко много хора били загубили. Това е все едно да ти отрежа ръка и след това да отбележа, че си останал само с една ръка, въпреки лечението за 100 бона, което е по-добре да го прекратим, защото много скъпо излиза, по-скъпо от живота ти. Само че за разлика от вас, не съм толкова нагъл да върша подобни безобразия, нито да ги подкрепям, А ти пак си същият трол!

Като гледам колко са цънали демократизирани Ирак, Сирия, Либия, Афганистан,България...

Онзи там

Не се подигравам. Мъка ми е щото Украинците са ни братя. Просто разсъждавам критично. Още Наполеон е казал: за успешна война са нужни три неща, пари, пари и пари. Затова аз следя парите. Когато САЩ организираха евро Майдана, Русия си взе бележка. И започна да се подготвя. Карти мир, BRICS, локална мрежа и прочее. САЩ от друга страна гласят украинците за трупове още от едно време. Все им е тая каква ти е кокардата щом умират славяни. А ти вместо да атакуваш мен, атакувай цифрите. Аз не съм много умен така че конструктивни мнения с добре дошли.

3евзек

Ало, Лелееее, троле руски, Ирак, Сирия, Либия и Афганистан няма да цъфнат, защото си водят постоянни вътрешни войни, не им е спадал БВП с 45% след намеса на американци или поне никой не се е радвал от подобен факт. Обаче защо не кажеш нещо за Словения, Хърватия, Сърбия, Босна... Говорим за държави от същия регион, в който е Украина, не за радикално ислямизирани територии. Под американско влияние БВП върви все нагоре. А можеш ли да ми припомниш кога американците са изпращали армия да превземе България, след което БВП е спаданл с 45%? Само гледай да не го объркаш с купонната система, с която завърши руското влияние, дори без да се налага да идва армия. Трол!

Алоооо зевзек ли си, палячо ли си не те знам какъв си или по-скоро проста соросоидна уруспия на заплащане от Козяк. Що не вземеш да коментираш бомбардировките извършени от господарите ти в Ирак. Да кажеш нещо например за Фалуджа, където само в този град има избити при масиранио бомбардировки над 100 000 жители. Да кажеш нещо също за използваните боеприпаси там, като например тези с бял фосфор. И до ден днешен там продължават да се раждат деца с малформации благодарение на "демократичните" бомби на говедарите. Нещо да кажеш за другите градове в Ирак сринати от бомбардировките, а между другото там гоподарите ти намериха ли ОМП (уж за това за което нахлуха), май намериха от трита пръста преобладаващия среден. Да коментираш нещо за "подвизите" на господарите ти в Афганистан, Ангола, Аржентина, Боливия, Камбоджа, Чад, Чили, Сърбия, Босна и Херцеговина и т.н. (да не ги изброявам всичките, че няма да ми стигне страницата). Нещо да кажеш за това колко са техните жертви там (май отиват към седемцифрено число) . Да коментираш също така безпричинното използване на ядрено оръжие срещу мирни хора, в градове, в които дори не е имало военни заводи. Да те е... а и в тртополовия бездарен смешник.

Кажи само че не си спомням не беше ли Радев - неизвестен допреди натовски генерал - инсталиран, за да наруши конституцията и да назначи за служебни министри двойния гражданин Петков и Василев, и след като се възползват от положението си и създадения им медиен комфорт - да смени служебното със същия премиер, та да ги освободи за общите избори, които очаквано и спечелиха. След Петков харварда назначи Росен Христов калифорниеца - все същото. Как ще опазите "рейтинга" на този, който вкара директно американците в управлението.

и мадурите на Зеленски се клатят, ама не падат... :)

Като ги отрежат кацапите...ще паднат...

Макетното ножче на ВАГНЕР не мисли така

Вагнер скоро няма да го има.