Киев отрича да е замесен в убийството на Даря Дугина

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова каза, че ако версията за украинска следа в убийството на журналистката Дугина бъде потвърдена от компетентните органи, тогава трябва да се говори за политика на държавен тероризъм

Обратно в новината

Коментари - Киев отрича да е замесен в убийството на Даря Дугина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нима някой да е очаквал украинците да си признаят? Те не искат да признаят, че обстрелват Запорожката АЕС, та за някакво си убийство, не ме разсмивайте.

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Днес след запитване от страна на ТАСС за хода на разледването на убйството на журналистката Дария Дугина от Центъра за връзки с обществеността (ЦВВ) на ФСБ на Русия са направили следното заявление: “В резултат на комплекс от неотложни оперативно-издирвателни мерки Федералната служба за сигурност разкри убийството на руската журналистка Дария Дугина, родена през 1992 г. Престъплението е подготвено и извършено от украинските специални служби", а негов изпълнител е гражданката на Украйна Вовк Наталия Павловна, родена през 1979 г. Тя е пристигнала в Русия на 23 юли 2022 г., заедно с дъщеря си Шабан София Михайловна, родена през 2010 г. В деня на убийството Вовк и Шабан са били на литературно-музикалния фестивал „Традиция“, където Дугина присъстваше като почетен гост. След дистанционно взривяване на автомобил Toyota Land Cruiser Prado, управляван от Дугина, на 21 август Вовк и дъщеря й отлитат за Естония , като напускат Русия през Псковска област. Терористичният акт става пред очите на бащата, който се е движил в кола след нейната кола.Следствените действия продължават “

Скоро очакваме ответен асиметричен отговор. Отряд Алфа вече е на терен

Има ли нормален човек ,който да вярва на това какво казали от Киев ?!??!

SirBob

Е, то само злобен грантаджия, който за 5 сребърника ще продаде и майка си, може да твърди такива глупости.

Пич къде ми е колата?

малко им е на тия гамени руснаците,,, какво ни. занимавате с ден терористка,, и баща ида заминава с нея вече,,, ако може дори още днес.. после Путлер и щерки

Не са опитали да убият воени (щях да го рабера), ами шантав филисоф и дъщеря му журналистка. Каквито и да са, но са цивилни. Не го приемам за нормално, след като все цвилиш, че си различен от "диваците". Точно това си е баш диващина и доказва, че са убивали цивилни в Донбас, приемайки го за нормално.

Украйна се дискредитира всеки ден пред целия свят като обстрелва граждански обекти в Донбас, но не е спряла нито за ден. Няма как да се вярва на Украйна след ежедневния поток от лъжи.

Отричат без да са обвинени, защото са гузни изпълнители на чужди поръчки. СБУ са бюро за мръсни поръчки на ЦРУ и МИ6. Но преди всичко са ходещи мъртъвци !

Мосад са способни на тази работа. Зеленото човече с еврейска кръв ще разбере в скоро време защо всички мразят евреите още от времето на Мойсей

Смърт на Путин, убиеца на Дугина!

хапчетата!

стреляха турските " Сиви вълци", поне така Ватикана замаза историята. Обаче не е историческа тайна колко Папи са били елиминирани от самият Ватикан. Тероризма е сложна материя, там вътре нищо не е както изглежда, от значението на думата целта е да всяваш терор, пък кой е поръчителя я го намериш я не.

Украйна няма никакъв интерес да действа терористично по отношение на руските граждани, известни и неизвестни, враждебни към нея или не.

Няма. И това, което и се случи, след като го е правила постоянно, срещу самоопределящи се като руснаци собствени граждани, го доказва.

Руските подлоги цитират че някаква омраза се била леела във Фейсбук. Същите руски подлоги обаче всеки божи ден пиша от стотици постове с призиви за убийства геноцид ядрени удари и така нататък. Само че да ви кажа , да преписвате убийството на тая на украинците е същото, като с изявлението за цигарата потопила крайцера Москва. Още по-голям срам и позор за Русия.

Че кво лошо има в един прецизиран ядрен удар над Киев, извършен с високоточни оръжия ? Нищо! Но това е само една малка военна операциийка, която няма такъв обхват на действие !

Ама хич няма да се изненадам ,ако се появи някаква информация ,как някой забелязал ,Путин ,облечен в маскировъчен комбинезон ,пълзешком да се промъква до колата и да монтира самоделно ,взривно устройство ,я с часовник , я с дистанционно взривяване /нещо като стар мобилен телефон/ , а след това с доволна усмивка да се скрива в леса. Още не съм подали такава опорка ,но и това ще стане.

Ама и 1000 платени коментара да напишеш все тая. Такива са от години действията на вътрешната политика на Русия.

Чак пък платени. Пиша по убеждение , все пак писането за пари е характерно на американогейските ,демократични ,неолибералисти. Нали тяхното кредо е парица -царица.Те нямат убеждения ,при тях такива се явяват финансовата изгода .

Всички копейки да се успокоят! Някаква руска и нкому неизвестна организация вепе пое отговорност за атентата. Четете! Мислете! После обвинявайте!

"Национана републиканска армия на Русия".

Ти тъп ли си, бате?

след като руснаците убиват 6 месеца жени и деца в украйна нищо чудно и украинците да ги подкарат.Това може да не е украинската държава,а някой който войната на путето го е лишила от близки. Тази умраза непрекъснато ще се задълбочава и ще тлее с години и поколения.Руснаците никъде по света вече не са в безопостност,дори и в кремъл.

ЦИТАТ::::"""Злорадството, което се лее из Фейсбук , е отвратително и позорно и по нищо не се отличава от злорадството на някой ислямски терорист за 11 септември. Така ли ще прекратят тази война, така ли ще победят? Очевидно не такива са им надеждите. Какво може да донесе такава смърт? Нищо добро на никого със сигурност. Учудвам се как все още не са се появили конспиративни теории, че Путин лично е поръчал този атентат, за да има повод да въведе военно положение и да започне чистки в Москва...Реакцията на този тип "граждани", повечето с украински знаменца или друг тип агитационни стикери, показва степента на озверяване, постигната от тоталното медийно въздействие върху тях. У тези хора вече не е останало почти нищо човешко - те са си стерилизирани и чипирани, готови са за по-нататъшни експерименти. За тях изобщо не е важно, че дотук умряха над 100 хиляди украинци и хиляди от армията на Русия, че Европа е на прага на невъобразима криза, и че тази война реално можеше изобщо да не започва. Не им пука, че ще продължат да умират хора и от двете страни. Дълбоко в себе си са наясно как ще завърши тази война, но това е без значение за тях. Реализмът вече е заменен просто с религиозна отдаденост на правата вяра. Те вече са отвикнали да водят спор, да се аргументират - само стрелят с кратки, предварително сдъвкани от услужливи ,американски медии фрази. Единственото, което ги вълнува, е да дават израз на примитивните си емоции - дори не бих ги нарекъл емоции, а животински инстинкти. Това са хора, докарани до най-ниската степен на еволюцията. Ходещи скотове с тротинетки, вейпове, айфони и мъгове с лате. Днес ще се кефят за нечия смърт, утре ще атакуват някой свой довчерашен приятел с какви ли не обиди, вдругиден ще обявят, че някой им е виновен за някакъв техен личен неуспех...Срещу това стадо все още няма ясно оформена съпротива. Но то тепърва ще става все по-отвратително и ще поражда реакция. Едно е сигурно - енергията да мразиш е силна и лесна за освобождаване, но поражда спираловидно затъване надолу

Бро, ти у ред ли си !?!?

Я, да се похвалят ,все пак са убили момиче.Това по демократично -амереканогейски , неолиберални критерии е за хвалба

Философ - копейка!

Руски журналисти смятат, че е дело на кагебейците, защото тоя Дугин бил луд философ и лошо влияел на президента им.

Ред е на Киев да изгори по същия начин!

И ти ли си философ?

На клипа, който разпространиха, Дугин е там на мястото на взрива и се хваща за главата, докато гледа горящия автомобил. В краката му има женски труп, към който той изобщо не поглежда. Очите му са все в автомобила. А някакъв човек - пожарникар? - идва да покрие трупа с плащ. Казахс, че Дугина е изгоряла в колата. Значи има оше една жертва - жената на улицата. Защо за нея не се говори? И как тоя "философ" се е оказак толкова бързо на мяст2на произшествието?

Той също е трябвало да се вози в тази кола на в последния момент се е качил в друга. Това бе казано в първото съобщение за терористичния акт извършен под ръководството на нечии спесц служби.

Бла-бла, блядски глупости! Тая или баща ѝ са забъркали някаква каша с мафията. Просто дължат пари. Другото възможно е руските служби да стоят за това, за да задвижат мсшината на общата мобилизация.

Тая и баща и бъркат в гъзеца на американци и англичани. За това е и подготвен и извършен този терористичен акт.

Украинската пропаганда се провали с този терористичен акт. И, така ...следва много лошо продължение за украинската власт. Ние няма да сме зле дълго време, стига да не яхнал властта про американските герб, пп, итн, дпс, бсп, дб.

Вижте им лидерите- Медведев пияндето, Рогозин идиота, патриарха пияница, Шойгу неориентирания, и накрая този брадат селянин съветник на Путин и главен идеолог? При Сталин благодарение на Главния агроном тогава милиони руснаци и китайци измират от глад. Винаги руснаците са губили повече войници в битките от противниците си, не от геройство, а от некадърността и жестокостта на командирите си. Сега Путин за са сплоти редиците убива дъщерята на най-приближения си съветник, както навремето убиват Л Живкова, после Луканов, после В Танов

Абе дебил Путин има рейтинг 90% бе!!! За какво му е да убива някой за да сплотява когото и да било???!!! Всички и така са достатъбно плотени! Да ти припомня ле че хванаха вече едни укри които искаха да убият Салавйов и още двама журналисти?! Тия елементарни глупави пропагандни трикове вървят само на замбитата в украйна, които ги зомбират от всякъде и им сипват дрога във водата и храната

Тази стерва не е безобидна, проповядвала е национализъм - нацизъм и си е получила заслженото

Каквото и да е проповядвала, никой не е убила, за разлика от кървавият палячо, който се крие в бункера. В Украйна национализма и нацезма са въведени в държавата със законите. С убийствата на деца, журналисти и мирни жители, палячовците на клоуна няма да могат да се спасят от наказанието

Бащата на убитата е руския фашист- идеолог на изрода путкин, проповядващ насилие и смърт в името на руския империализъм и световно господство, НеДугов. Жалко, че не е бил убит и този изрод.

Поредният терористичен акт на укро-партизаните! Какви са тези партизани които се крият от народа? Какви са тези партизани които са на фронта и използват БОВ в нарушение на международните договори? Какви са тези партизани които убиват журналисти? Какви са тези партизани които атакуват атомни електроцентрали особено на територията на друга държава? Това не са партизани а терористите-палячовци на клоуна който се крие в бункера в Киев "Партизани", които се крият от народа не изкарват дълго. Съвсем скоро руснаците ще им направят групово видео с приближаваща се камера каквито показва руското министерство на отбраната

Държавата терорист русия обвинява Жертвата и Украйна в държавен тероризъм. Крадеца вика “дръжте крадеца”.

До какви "висоти" стигнаха "колективния Запад" и украинците... Да взривяват 30-годишна млада хубава жена и да пишат, че това било нормално и оправдано. За такива неща се плаща скъпо и за съжаление за всичко това ще свърши зле за нас.

Е, чак пък хубава....

-Вас?

може преките извършители да са украинци, но всички знаем от къде идват заповедите - малко по на запад

Автомобила може и да на Георги Първанов. Въпроса е кой го кара? И кой е "целта" ? и защо?

По всичко личи, че скоро Зеленски ще е вдовец и без деца. Тъжно ми става като си представя как гледа кутиите с главите на дечицата си, но ces la vie.

Населението на България даже не е "полумалоумно"". Напълно малоумно е.

Автомобила може да е регистриран на Гюро Михайлов. Той не е задължително да се вози в него. Изобщо.

На кой е регистриран, има ли значение? Имаш ли поне малко мозък? Поне малко? "поне малко" е дефиницията на нормалния свят?

гузен негоне бега.... фашагите мое а си отричат ма не фаща дикиш

Украйнска следа има. Очакваме подготовка Киев да бъде сринат със земята.

Джипа да не е Москвич? Нали са си самодостатъчни? Руска кола не видех на клиповете.Тая, най вероятно се занимава с нещо в обектива на мафията. Проститутки, наркотици, контрабанда. Отишла е на събирането с тази кола и се връща с нея. Тя е целта. А и е твърде незначителна за мишена на Киев. Се едно да убиеш тая къде чете прогнозата за времето. Нема смисъл усилието.

Автомобила е на баща й, смешен фантазьор Ти да не сси бил у школата на Зеленски бе тъпак ?

Мръсни украински номера https://youtu.be/mSfh73SMEiY

Вече си изпих транквилантите

Не повтори , чеченския сценарий с взривените блокове.

какво е това, какво е направил, и кой?

Както се разбира от статията, тая е дошла там с тоя джип и си е тръгнала с него. Тя е била мишената, следователно. Отвсякъде мафиотска работа. Кой я знае с кво се е занимавала? Кока, херо. Веднага се навъдиха съдии и отсъдиха. Глупости.

За руснаците.Толкова унижение е прекалено за човек.Да се страхуваш от книги и мисли е брутално

По прилича на мафиотско убийство.

руска главичка

клането на рашистка измет тепърва започва :)

В Русия никой не убива , там е рай и мир.

То е ясно, че киевските фашаги са я убили.

Откъде ти е ясно, ма тикво?

Време е за СМЕРШ Z!

На укри и цигани вяра нямам !

Нямаш ами. Ти само на мародери вярваш.

е ти на дедо коледа верваш

Руснаците тепърва има да го ядът. Чакат ги неща дето не са и сънували, че може да им се случат.

Като например да изпарят Лвов?!

Те Лвов може и да го изпарят, ама това няма никак да им помогне.

Но нека, когато си смел да взривиш жена от разстояние, да имаш и смелостта да си признаеш. Сега "Подляков" да не го усуква, а да каже, че Зеленски е наредил атентата. В безопасност е - вижда се, че руснаците не искат да разрушат Киев.... поне досега.

Отричал бил Коев…. На предаването им ,, Защитна реакция” оня си призна и каза кой и как го е извършил. Ореола на ,, нападнатите укри” падна отдавна и лъсна мръсната им укро -фашистка душица. Смърт на укро-фашистите и западните кучи синове!