Коментари - Киев обяви за руски щурм на Часов Яр с 25 000 войници, ударена е ТВ кулата на Харков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Киев обяви за руски щурм на Часов Яр с 25 000 войници, ударена е ТВ кулата на Харков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Над 100 хиляди украинци напуснаха военни части без разрешение. Това всъщност са 100 хиляди престъпления. Но никой не се занимава с този проблем Това заяви украинският адвокат Ростислав Кравец

Редно ли е да се исползват изочници като Униан, където се исползват вулгарни и незензурни диму, просташки език и т.н.? Това не вреди ли на стандартите на добрата журналистика?

"Ситуацията около града е тежка, но контролируема.." С тези думи започват всички Киевски настъпления в посока Запад :-)

Ама то голяма победа искат да си докарат за 9-ти май. Все едно да се опитват да превземат град като Берковица или Банкя. Сега що руски кожи ще се опънат там за тая керемидка...абе направо да се готвят Берлин и после Париж. За по 3 дни естествено. Най много три дни и половина!

Пак си измисля някакви срокове ( всяка година 9 май).. за да може после да каже че Путин се е провалил! Като американската опорка за 3 те дни!! Все измислици на САЩ и Украйна..

Даже и без тези сто хиляди украински войника великая не може да напредне ни на йота! Ами ако те се върнат??

Часов Яр ще остане в сърцата ни..

Джуркат се коктейли от опорки подадени от шефовете взели комисионни. Полсват се миксери като Гугъл Транслейт и ЧатДжиджибиджи. После се награждават сами да се убедят колко добре Джуркат манджата в главите на гоите от територията на Посолствата.

Браво на украинците! Доскоро в Щатите хората не правиха разлика между руснаци, украинци, белоруси, смятаха ги за едни и същи. Украинците обаче спечелиха сърцата на американците!

Мойто момиче. Има ли значение колко голямо е селото ако в 10 такива села си събрал цялата си сила? 50,000 армия ако падне в Каспичан, кой ще остане да пази София????

Миналата година си измислихте Бахмут до 9 май, а по миналата беше Мариупол до 9 Май! Същата пропаганда, само имената на градовете се сменят ;)

Събориха им ТВ кулата да не гледат телевизор и укропитешка пропаганда хахахаха

Даже и без тези сто хиляди украински войника великая не може да напредне ни на йота! Ами ако те се върнат??

Леко с пръцкането. Фабовете си летят. Укрите си пътуват към Бандера системно. Кво може и кво не може не става да се оцени от безказармени тролчета малоумници, които не са отворили една карта да видят какви укрепления са изсрали укрофашистите с парите на Краварският Данъкоплатец. Официално цялата операция, която тече от мандата на Обама е минала над 300 милиарда инвестиция. Се нещо от откраднатите пари е останало за бетон и копане на окопи. Простите ви кратуни не зацепиха, че подобен тип укрепления не са правени никога никъде. Няма ВСВ, няма други зони. Тва е. А Перемогата ще си я чакате на кукуво лято.

На военната помощ на САЩ. 1. 24 милиарда за попълване на запасите от оръжия, ВЕЧЕ ДАДЕНИ на крайна. 2.12 милиарда за текущи американски операции. 3. 14 милиарда под формата на въоръжение. Какво и как - не е ясно. 4. 10 милиарда разни. Хамбарите на американците са ПРАЗНИ. Дават от Дългобойните АТАКАМС-и, защото просто нямат други. Дават едни около 200 милиона за "модернизиране" на ПВО-то Хоук - ракети отпреди 50 години. Но най-интересното е, че 10 милиарда от тази "помощ" са... заем. Това е било условието на републиканците, за да пуснат пакета. Всичко това няма да спре войната. Ще доведе до още мъртви руснаци. И до много повече мъртви украинци. А украинското общество вече се разпада...

Спечелили кво? Те тия там като ги питаш какво е мъж и жена на улицата нямат отговор бе. Къде ръгна с мечтите и опорките. Дерат им сто кожи та ВПК то да печели и политиците да си вдигат нови замъци. ХАХАХАХ

Я си видим колко идиота има тука. Според вас, Русия печели или губи? Плюс ако печели, минус ако мислите ще губи ( и обяснете как губи защото не е очевидно).

Ами тонза парад джелязо не остана . Мултиките им се нагледаха всички . Елитни части ги избиха . Кадировци изчезнаха с какво да се похвалят

Каквато стана. ОКРАЙНА ОТИДЕ У КЕРЕЧА. ТВА СТАНА.

Всички губим, акп някой со мисли че някой печели е я дълбока заблуда, жалко за поробените украински гладиатори, робовладелците им ги убиват

Ами загуби очевидно щом се е докарала до българските русофил да пишат от западна Европа вместо да идат барем една свещ на мумията да боднат в Москва.

Изкарват се даже със стратегическо значение! Не знам дали си спомняш, как ни убеждаваха, че Бахмут имал значение, само защото имало гара за различни направления!

Знаят, че иде американска и европейска помощ, иде пво, идат ф 16, а това означава край за Русия въз вида, в който е сега

Винаги губи. Дори като смазва отански миндили и фашистки кучета все губи. И икономически губи. И политически. Въобще важно е да продължава да губи та да пълним хазната на ФАЩ с поръчки за оръжия, прехвърляне на производството на Европа там, синтетично месенце, ваксинации, безработица и яко данъци. А най-важното е закона за Хейт спийч и следене и СИДИБИСИ дигиталните пари. За пълен комплект концлагер.

Хахахахаха, ако тъпанарщината можеше да пръцка, ти щеше да си с разпорена втулка))))

Грабнали са лопатите и пералните и са шурмували врага с камънье и дървье. А от американската помощ 2/3 ще си остане при гласувалите я като комисионни...пардон акции в правилните фирми.

Ф16 реално колкото и да се модифицира е неадекватен инструмент срещу наситено ПВО. Под нивото на Миг 29 е като летателни качества. За да лети на дълго разстояние му се монтират допълнителни резервоари, което обесмисля маневреността му рязко. Не може да лети ниско като СУ24, който укрите успешно ползват да пускат ракети въздух въздух, но винаги не успяват да кацнат след това, защото по пътя на обратно биват отстрелвани като зайци с Р37М, най-далокбойната ракетка въздух-въздух плякаща на 400 км. ОТАНските такива стигат таван 250 км. Ма чекай са Капитан Кравар, Аведжерите и Арма 3 да докара Перемогата.:)

Ще кажат че Русия имала срок до 9 Май да завземе Киев и ако го превземе на 10 Май значи са се провалили ;) Укрите всяка година я разказват тая история с измисления срок до 9 Май..

На срещата на министрите на ЕС, казаха че нямат повече ПВО да дадат та Украйна..

Зависи от гледната точка! От гледна точка на спечелена територия и фактът, че Украйна НИКОГА и НИЩО няма да си върне, печели. От гледна точка на човешките загуби и двете страни губят. А иначе жълтите чугунени глави ако ги питате, сега като дойдат новите супер оръжия и са в Крим, Русия ще плаща репарации, фалира, така нататък. На практика днес е заминало и Очеретино, но за това не се пише, не е правилно, че на соросоиди и без това им е трудно. Накратко ако Украйна не мобилизира нови 5000 000 човека и то скоро, фронтовата линия ще се разпадне до края на годината и териториалните загуби на Украйна ще бъдат съществени. Супер оръжията са просто бонус, без хора са безполезни. Сега седим и чакаме новата могилизация, ако е успешна Руското настъпление ще бъде забавено за година и нещо, после всичко почва отново.

Сигурни, че половината от оръжието доставено на Украйна, ще се продаде на тройна цена на Русия. Както стана и първият път. За съжаление планът на Путин успя. Ще получи много ценни трофей. Да всяко нещо си има цена.

Руснаците взеха Очеретино! Потвърдено!

Който вярва Че Русия ще победи НАТО Един милиард срещу 140 милиона мюсюлманска руска паплач Всякакви удмурти Чуваши Башкири Буряти и казахи С неизвестна религия И тия ще се бият срещу НАТО Смях

Еничерските деца са показвало чудеса при клането на роднините си, сащ са съвееменици на пашите поеничерели християнчета с цел смазване на християмите в европа, европа е по еничерена

Руските фашаги искат да се бият срещу войници въоръжени с прашки и лъкове. Сега пак почнаха да вият на умрело, кофти че идва оръжие. Като си представим че запада бави старите самолети две години, и пак украинците се държат. Руснак вече е мръсна дума.

2024-04-22 21:59:12 Натискат руските диваци като побеснели (нерегистриран) ============= защоото знаят, че лятото ....идва обръщалката ! и нищо няма да превзеват повече ! . тия примитиви си въобразяват, че трълп щял "да спре войната" ....да, ще я спре ...на червивият площад ! . тръм ще ги размаже ! помни ми думата ! исторически "червените" винаги са лупали като маче у дирек блядовете ! винаги ! напарви справка ! . и обратно - "при "сините", блядовете са си разигравали коня ! бай дъното е удобен за касапина ! . факта, че конгреса с голямо мнозинство одобри оръжието, т..е обединиха се "сини и червени, доказва, това което твърдя - тръмп ще размаже блядовете ...в края на мандата си 2028 г !

Очеретино падна. Това е много лошо за украинците. В следващите дни нови и нови имена на населени места ще бъдат обявени са освободени. Още месец и Зеления ще е нелегитимен. След това накъде?

1. Ситуацията в град Х е сложна 2. Врага търпи огромни загуби 3. Града Х не е стратегически важен 4. Града Х още държи 5. Зеленски си прави селфи пред града за последно и казва че ще остане в сърцето му.. 6. Ситуацията в града У е сложна 7. Повтори стъпка 2-5

Днес е заминало и Очеретино, но за това не се пише, не е правилно, че на соросоиди и без това им е трудно. Накратко ако Украйна не мобилизира нови 5000 000 човека и то скоро, фронтовата линия ще се разпадне до края на годината, териториалните загуби на Украйна ще бъдат съществени. Супер оръжията са просто бонус, без хора са безполезни. Сега седим и чакаме новата могилизация, ако е успешна Руското настъпление ще бъде забавено за година и нещо, после всичко почва отново и така до последния Украинец. В дългосрочен план на жълтите чугуни реалностите всеки ден ще им чупят кухите кратуни, ще има много рев, омраза и сополи.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Р37М 'плякаща на 400км' само че не срещу изтребители , а срещу бавни цели като бомбардировачи или АУАКС. И понеже нямаш никаква информация с какво ще бъдат въоръжени украинските Ф16 - най-добре е да се въздържиш от коментар.

Беларусите са по-скапани путаци и от нас. Ние поне си знаем още езика - БЪЛГАРСКИЯ и все още имаме държава, а беларусите на 80% вече не говорят езика си БЕЛАРУСКИ (подобен на украинския), а държавата им е колония на Москва, където московци правят, каквото си искат. Имат си един диктатор, който не могат да го мръднат с нищо, а ние тук свободно си плюем и Радев и Тиквата и дори Тиквата я свалихме от еднолична власт, а се готвеше да става като Лукашенка.

Руснаците умират, като свободни, украинците, като роби за славата на роба и за господрите си

Очеретино ще остане в сърцата ни

Евала!

За какво се дърлите като виждате, че на американските лешояди им е все едно от коя страна на фронта умират, важното за Америка е да мрат славяни, а за какво толкова много ни мразят не зная, но определено има нещо голямо, с което славянската раса ги превъзхожда. Само ще кажа, че американските евреи са най-долното племе, което е съществувало някога на земята! От тях не се надявайте да получите нищо хубаво, те дори благодаря няма да ви кажат колкото и да им се дупите- това запомнете, глупаци!

има неосведомени които още вярват че украйна ще се отърве някак с помощите на нато

Много точно сте обобщил фазите на УНИАН пропагандата, може само да се добави, Украйна геройчно отстъпва, Русия губейки настъпва.

Русия няма шанс Остават и мърши като сво Които ще ги има, докато им плащат

Бой по укронцистката биологична измет! Руснаците вече спокойно могат да ударят говедарското посолстви в киев, щом говедарите ще ги стрелят с ракети от бандеристан, на всички е ясно, че тези установки се управляват от говедари, не от укронацистките свинари.

Коментари - Киев обяви за руски щурм на Часов Яр с 25 000 войници, ударена е ТВ кулата на Харков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Киев обяви за руски щурм на Часов Яр с 25 000 войници, ударена е ТВ кулата на Харков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Над 100 хиляди украинци напуснаха военни части без разрешение. Това всъщност са 100 хиляди престъпления. Но никой не се занимава с този проблем Това заяви украинският адвокат Ростислав Кравец

Редно ли е да се исползват изочници като Униан, където се исползват вулгарни и незензурни диму, просташки език и т.н.? Това не вреди ли на стандартите на добрата журналистика?

"Ситуацията около града е тежка, но контролируема.." С тези думи започват всички Киевски настъпления в посока Запад :-)

Ама то голяма победа искат да си докарат за 9-ти май. Все едно да се опитват да превземат град като Берковица или Банкя. Сега що руски кожи ще се опънат там за тая керемидка...абе направо да се готвят Берлин и после Париж. За по 3 дни естествено. Най много три дни и половина!

Пак си измисля някакви срокове ( всяка година 9 май).. за да може после да каже че Путин се е провалил! Като американската опорка за 3 те дни!! Все измислици на САЩ и Украйна..

Даже и без тези сто хиляди украински войника великая не може да напредне ни на йота! Ами ако те се върнат??

Часов Яр ще остане в сърцата ни..

Джуркат се коктейли от опорки подадени от шефовете взели комисионни. Полсват се миксери като Гугъл Транслейт и ЧатДжиджибиджи. После се награждават сами да се убедят колко добре Джуркат манджата в главите на гоите от територията на Посолствата.

Браво на украинците! Доскоро в Щатите хората не правиха разлика между руснаци, украинци, белоруси, смятаха ги за едни и същи. Украинците обаче спечелиха сърцата на американците!

Мойто момиче. Има ли значение колко голямо е селото ако в 10 такива села си събрал цялата си сила? 50,000 армия ако падне в Каспичан, кой ще остане да пази София????

Миналата година си измислихте Бахмут до 9 май, а по миналата беше Мариупол до 9 Май! Същата пропаганда, само имената на градовете се сменят ;)

Събориха им ТВ кулата да не гледат телевизор и укропитешка пропаганда хахахаха

Даже и без тези сто хиляди украински войника великая не може да напредне ни на йота! Ами ако те се върнат??

Леко с пръцкането. Фабовете си летят. Укрите си пътуват към Бандера системно. Кво може и кво не може не става да се оцени от безказармени тролчета малоумници, които не са отворили една карта да видят какви укрепления са изсрали укрофашистите с парите на Краварският Данъкоплатец. Официално цялата операция, която тече от мандата на Обама е минала над 300 милиарда инвестиция. Се нещо от откраднатите пари е останало за бетон и копане на окопи. Простите ви кратуни не зацепиха, че подобен тип укрепления не са правени никога никъде. Няма ВСВ, няма други зони. Тва е. А Перемогата ще си я чакате на кукуво лято.

На военната помощ на САЩ. 1. 24 милиарда за попълване на запасите от оръжия, ВЕЧЕ ДАДЕНИ на крайна. 2.12 милиарда за текущи американски операции. 3. 14 милиарда под формата на въоръжение. Какво и как - не е ясно. 4. 10 милиарда разни. Хамбарите на американците са ПРАЗНИ. Дават от Дългобойните АТАКАМС-и, защото просто нямат други. Дават едни около 200 милиона за "модернизиране" на ПВО-то Хоук - ракети отпреди 50 години. Но най-интересното е, че 10 милиарда от тази "помощ" са... заем. Това е било условието на републиканците, за да пуснат пакета. Всичко това няма да спре войната. Ще доведе до още мъртви руснаци. И до много повече мъртви украинци. А украинското общество вече се разпада...

Спечелили кво? Те тия там като ги питаш какво е мъж и жена на улицата нямат отговор бе. Къде ръгна с мечтите и опорките. Дерат им сто кожи та ВПК то да печели и политиците да си вдигат нови замъци. ХАХАХАХ

Я си видим колко идиота има тука. Според вас, Русия печели или губи? Плюс ако печели, минус ако мислите ще губи ( и обяснете как губи защото не е очевидно).

Ами тонза парад джелязо не остана . Мултиките им се нагледаха всички . Елитни части ги избиха . Кадировци изчезнаха с какво да се похвалят

Каквато стана. ОКРАЙНА ОТИДЕ У КЕРЕЧА. ТВА СТАНА.

Всички губим, акп някой со мисли че някой печели е я дълбока заблуда, жалко за поробените украински гладиатори, робовладелците им ги убиват

Ами загуби очевидно щом се е докарала до българските русофил да пишат от западна Европа вместо да идат барем една свещ на мумията да боднат в Москва.

Изкарват се даже със стратегическо значение! Не знам дали си спомняш, как ни убеждаваха, че Бахмут имал значение, само защото имало гара за различни направления!

Знаят, че иде американска и европейска помощ, иде пво, идат ф 16, а това означава край за Русия въз вида, в който е сега

Винаги губи. Дори като смазва отански миндили и фашистки кучета все губи. И икономически губи. И политически. Въобще важно е да продължава да губи та да пълним хазната на ФАЩ с поръчки за оръжия, прехвърляне на производството на Европа там, синтетично месенце, ваксинации, безработица и яко данъци. А най-важното е закона за Хейт спийч и следене и СИДИБИСИ дигиталните пари. За пълен комплект концлагер.

Хахахахаха, ако тъпанарщината можеше да пръцка, ти щеше да си с разпорена втулка))))

Грабнали са лопатите и пералните и са шурмували врага с камънье и дървье. А от американската помощ 2/3 ще си остане при гласувалите я като комисионни...пардон акции в правилните фирми.

Ф16 реално колкото и да се модифицира е неадекватен инструмент срещу наситено ПВО. Под нивото на Миг 29 е като летателни качества. За да лети на дълго разстояние му се монтират допълнителни резервоари, което обесмисля маневреността му рязко. Не може да лети ниско като СУ24, който укрите успешно ползват да пускат ракети въздух въздух, но винаги не успяват да кацнат след това, защото по пътя на обратно биват отстрелвани като зайци с Р37М, най-далокбойната ракетка въздух-въздух плякаща на 400 км. ОТАНските такива стигат таван 250 км. Ма чекай са Капитан Кравар, Аведжерите и Арма 3 да докара Перемогата.:)

Ще кажат че Русия имала срок до 9 Май да завземе Киев и ако го превземе на 10 Май значи са се провалили ;) Укрите всяка година я разказват тая история с измисления срок до 9 Май..

На срещата на министрите на ЕС, казаха че нямат повече ПВО да дадат та Украйна..

Зависи от гледната точка! От гледна точка на спечелена територия и фактът, че Украйна НИКОГА и НИЩО няма да си върне, печели. От гледна точка на човешките загуби и двете страни губят. А иначе жълтите чугунени глави ако ги питате, сега като дойдат новите супер оръжия и са в Крим, Русия ще плаща репарации, фалира, така нататък. На практика днес е заминало и Очеретино, но за това не се пише, не е правилно, че на соросоиди и без това им е трудно. Накратко ако Украйна не мобилизира нови 5000 000 човека и то скоро, фронтовата линия ще се разпадне до края на годината и териториалните загуби на Украйна ще бъдат съществени. Супер оръжията са просто бонус, без хора са безполезни. Сега седим и чакаме новата могилизация, ако е успешна Руското настъпление ще бъде забавено за година и нещо, после всичко почва отново.

Сигурни, че половината от оръжието доставено на Украйна, ще се продаде на тройна цена на Русия. Както стана и първият път. За съжаление планът на Путин успя. Ще получи много ценни трофей. Да всяко нещо си има цена.

Руснаците взеха Очеретино! Потвърдено!

Който вярва Че Русия ще победи НАТО Един милиард срещу 140 милиона мюсюлманска руска паплач Всякакви удмурти Чуваши Башкири Буряти и казахи С неизвестна религия И тия ще се бият срещу НАТО Смях

Еничерските деца са показвало чудеса при клането на роднините си, сащ са съвееменици на пашите поеничерели християнчета с цел смазване на християмите в европа, европа е по еничерена

Руските фашаги искат да се бият срещу войници въоръжени с прашки и лъкове. Сега пак почнаха да вият на умрело, кофти че идва оръжие. Като си представим че запада бави старите самолети две години, и пак украинците се държат. Руснак вече е мръсна дума.

2024-04-22 21:59:12 Натискат руските диваци като побеснели (нерегистриран) ============= защоото знаят, че лятото ....идва обръщалката ! и нищо няма да превзеват повече ! . тия примитиви си въобразяват, че трълп щял "да спре войната" ....да, ще я спре ...на червивият площад ! . тръм ще ги размаже ! помни ми думата ! исторически "червените" винаги са лупали като маче у дирек блядовете ! винаги ! напарви справка ! . и обратно - "при "сините", блядовете са си разигравали коня ! бай дъното е удобен за касапина ! . факта, че конгреса с голямо мнозинство одобри оръжието, т..е обединиха се "сини и червени, доказва, това което твърдя - тръмп ще размаже блядовете ...в края на мандата си 2028 г !

Очеретино падна. Това е много лошо за украинците. В следващите дни нови и нови имена на населени места ще бъдат обявени са освободени. Още месец и Зеления ще е нелегитимен. След това накъде?

1. Ситуацията в град Х е сложна 2. Врага търпи огромни загуби 3. Града Х не е стратегически важен 4. Града Х още държи 5. Зеленски си прави селфи пред града за последно и казва че ще остане в сърцето му.. 6. Ситуацията в града У е сложна 7. Повтори стъпка 2-5

Днес е заминало и Очеретино, но за това не се пише, не е правилно, че на соросоиди и без това им е трудно. Накратко ако Украйна не мобилизира нови 5000 000 човека и то скоро, фронтовата линия ще се разпадне до края на годината, териториалните загуби на Украйна ще бъдат съществени. Супер оръжията са просто бонус, без хора са безполезни. Сега седим и чакаме новата могилизация, ако е успешна Руското настъпление ще бъде забавено за година и нещо, после всичко почва отново и така до последния Украинец. В дългосрочен план на жълтите чугуни реалностите всеки ден ще им чупят кухите кратуни, ще има много рев, омраза и сополи.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Р37М 'плякаща на 400км' само че не срещу изтребители , а срещу бавни цели като бомбардировачи или АУАКС. И понеже нямаш никаква информация с какво ще бъдат въоръжени украинските Ф16 - най-добре е да се въздържиш от коментар.

Беларусите са по-скапани путаци и от нас. Ние поне си знаем още езика - БЪЛГАРСКИЯ и все още имаме държава, а беларусите на 80% вече не говорят езика си БЕЛАРУСКИ (подобен на украинския), а държавата им е колония на Москва, където московци правят, каквото си искат. Имат си един диктатор, който не могат да го мръднат с нищо, а ние тук свободно си плюем и Радев и Тиквата и дори Тиквата я свалихме от еднолична власт, а се готвеше да става като Лукашенка.

Руснаците умират, като свободни, украинците, като роби за славата на роба и за господрите си

Очеретино ще остане в сърцата ни

Евала!

За какво се дърлите като виждате, че на американските лешояди им е все едно от коя страна на фронта умират, важното за Америка е да мрат славяни, а за какво толкова много ни мразят не зная, но определено има нещо голямо, с което славянската раса ги превъзхожда. Само ще кажа, че американските евреи са най-долното племе, което е съществувало някога на земята! От тях не се надявайте да получите нищо хубаво, те дори благодаря няма да ви кажат колкото и да им се дупите- това запомнете, глупаци!

има неосведомени които още вярват че украйна ще се отърве някак с помощите на нато

Много точно сте обобщил фазите на УНИАН пропагандата, може само да се добави, Украйна геройчно отстъпва, Русия губейки настъпва.

Русия няма шанс Остават и мърши като сво Които ще ги има, докато им плащат

Бой по укронцистката биологична измет! Руснаците вече спокойно могат да ударят говедарското посолстви в киев, щом говедарите ще ги стрелят с ракети от бандеристан, на всички е ясно, че тези установки се управляват от говедари, не от укронацистките свинари.