17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяла жабата че коня вдига крак да го подковат и тя дигнала баджак за това:))))) Само дето тепърва ще трябва да мисли още кога да гони само дето няма как да и върнат нейните дето ще да трябва да си излежат присъдите...

Колко е жалко да се превърнеш в послушковец на САЩ и ЕС ! Тази глупаци забравят , че всичко което знаят и могат са го научили от Русия !

Щом атакуват украина, това е сигнал че короната е в своя край , Али баба и 40 те разбоиника не може да стоиат мирни, китаи ?????????????,

Предлагам Русия да окупира Украйна и да постави същият дипломат за губернатор на тази измислена държава.

явно живеем в период, в който се тества колко здрав разум е останал на тази планета Дано да оцелеем

и чехите гонят 18 путински разведчики,само така гонене на руските диверсанти

А защо ги гонят? За взривове във фабрика, с която никой руснак няма общо. Аз много се радвам за чехите. Техните действия силно ме успокояват. Мислх,, че ние сме най-изпадналите лизачи на американския дирник и най-жалкия слугинаж е нашия. А то се оказа, че чехите ни водят и то със сериозна преднина. Няма да се учудя, ако до няколко дни в Москва остане сам самичък само чешкия посланик

Може и така да е, ама Чешката република е 100 пъти по-богата от руспия.

"Чешката република е 100 пъти по-богата от руспия" Това "гласове" ли ти нашепват? Или гласа на инструктора ви по водене на пропаганда, шефа на екипа ви, както му викате? А защо реалността е съвсем различна. То дори според някои официално разпространени цифри.

Та в този дух да кажа , че пожелавам и на Русия да влезне свободна и демократична в ЕС и НАТО. Свобода и за Навални! Русия не трябва да има нищо общо с кликата на убиеца и крадеца Путин.

за Асандж. Като е свобода, да е свобода за всички. Какво право ООН???!!!

щото ние като влязохме и процъфтяхме...

Този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огннената геена и преизподнята. Докара народа си до просешка тояга. Корупцията процъфтява, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “ лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 517 000 души. Даже си мисля вече , че Путин е агент на САЩ. Няма такъв държавник като него така сигурно да унищожава собствената си страна. Дрънка оръжие и харчи пари. Те и без това са кът. Един долар е 78 рубли, а икономиката на Русия е колкото на Южна Корея, която пък е два пъти по малка по територия от България.

Южна Корея е почти колкото България, а населението й е 1/3 от руското!

Виж брутния продукт на Русия и тогава говори. Заради крадливото и некадърно управление , Русия се превърна в суровинен придатък на развитите технологично западни държави. И всичко това заради олигархическия модел на управление и грабеж на кликата на Путин. Абрамович си купи яхта за 1 милиард долара миналия месец поредната в колекцията. Не е ли срамно народа да тъне в мизерия , а олигарсите да се къпят в злато и диаманти. Лошото за нас е че искат да прехвърлят модела си на управление и в България. Затова и ги коментираме. Иначе защо да им обръщаме внимание.

Видяхме за 20 години каква Русия взе Путин и каква я направи. Ако го вземем като еталон за глупост, то твоето ниво е някъде сред амебите.. По принцип американските тролове с друго особено не може да се похвалите, но тъпотата ви е в изобилие.

Стамболов, за какво намаление на руското население говориш, това да не ти е умираща България, Населението на Русия от 2008 до 2021 постоянно расте ето данните към 01.01 на всяка от последните 3 години: 2018 145 632 901 2019 145 803 715 2020 145 903 530 2021 145 963 350 https://countrymeters.info/bg/Russian_Federation

Соломончо ли ви плаща тролчета?

С петнайсетте рибарски корабчета обаче Путин изби рибата. НАТО получи последно предупреждение! Хахахахах

Не го ли разберат, Путин се заравя като червей на - 60 не се показва вече

Рано или късно не знам да ли ще е разпарчтесона,но ще се прегърнат отново с Русия.Украинския народ ще ги насмете скоро,тези дето сега управляват.

Ами то Украйна в момента е под директно американско управление. Всичко това не са украински действия, а американски.

Мисля че рано или късно Украйна ще бъде разфасована. Няма как донбас да остане в Украйна и Путин явно се подготвя да спре евентуално нападение от Киев. Нато няма да се намеси. Най-много да поискат от Румъния и България да пратят пушечно месо.

Ми, не виждам за кво се пенявите толкова. Хванали са украински консул в шпионаж и са го изгонили. Знаели са, че украинците ще отговорят огледално - стандартна дипломатическа практика. Украинците точно това са и направили. Същото е, както стана и у нас - изгониха двама руски дипломати за шпионаж, руснаците гонят двама наши от Москва. Стандартни действия. Нищо изключително не е станало.

На 16 април 1925 г. старата софийска катедрала "Света Неделя" (тогава "Свети Крал") е препълнена от народ. Пред нея подразделения на всички родове войски отдават последни военни почести на убития два дни по-рано о.з. генерал Коста Георгиев, опълченец, един от водачите на управляващия "Демократичен сговор". Траурното шествие, съпроводено от министри, депутати, кмета на София, висши офицери, съратници на покойника от войните за национално обединение, влиза в храма. В 15.20 часа Софийският митрополит Стефан поема Светото Евангелие от ръцете на дякона и произнася първите думи от Божието слово: "Миром Господу да се помолим..." В този миг светът се сгромолясва над молещите се. Мощна ударна вълна поваля мъже, жени и деца, кубето на катедралата хвърква пред очите на стоящите отвън. Тази частица от ада е последното нещо, коекто 150 българи усещат в секундата преди да преминат в небитието. За други 500 ранени мъките едва започват.Извършителите са разкрити бързо и благодарение на един от тях - клисаря Петър Задгорски. Блокадата го сварва на ъгъла на бул. "Княгиня Клементина" ("Ал. Стамболийски") и "Цар Самуил" на път за площад "Възраждане", където уж трябвало да го чака автомобил. При вида на униформените той се разтреперва и колабира. Другите двама атентатори, които полицията светкавично арестува, без да окажат съпротива, са Марко Фридман и Георги Коев. От блокадата се измъкват Никола Петров, който заедно с Фридман запалват фитила, и Живко Динов, осигуряващ охраната при поставянето и задействането на взрива, и успяват през Сърбия да избягат за Москва. Ден по-рано е напуснал България и Петър Абаджиев, който е приносителят от Москва на коминтерновските пари за подготовката на атентата. Когато полицията отива да арестува офицерите Коста Янков и Иван Минков (имаше улица на името на Янков близо до Сточна гара), които са сред организаторите на атентата, те откриват огън и се самоубиват. Всички с изключение на клисаря и охранителя, са функционери на нелегалния военен отдел на партията.

да, да, истина е всичко това .... ако някой не е чел новата еврейска история на България. Писана от евреи и америриканци. евреина Щерев ни е дал само откъс от нея. Има и други, като за пример: " ... и Левски е бил заловен от полицаите справедливо осъден и убит. Ботев е бил терорист, защото отвлякъл кораб. Хайдутите и те са били терористи, защото са се биели срещу законната власт на султана". Е тая история за малко да влезе като редовен учебен материал. Много хитро пробутана. Спонсорите и кураторите бяха еврейски фондации. А в момента във форума евреин ни води дива русофобска пропаганда и "просветление". А защо важно. Пример, генерала Луков, Виолета Якова е еврейка. Един атентатор и не само той е български евреин – член на БРСДП (т.с.) от 1911 - евреин, има и други. И от времената, когато превратът в Русия 1917г е организиран и извършен именно от евреи. Обща политика и една от основните им цели е унищожаване на Православието. И абсолютната им ненавист и незачитане на нашата религия. Е за това четем това еврейско творение, предоставено ни от евреина - просветителят ни в русофобството. Искат да ни превърнат в същите диви откачалки, каквито промотират в Украйна и прибалтиките. А дали искаме - вижте на какво са заприличали държавите им. следвайки този светъл път.

А ние оная лелка кога ще я гоним която са опитва да поставя ултиматум дали ЕС и НАТО или Русия..

кога изгоним оная от "козяк" 16

Ако хохлите нападнат Донбас, руснаците на 09 май може да честват „Ден Пабеды“ в Киев !!! А ние българите ще имат късмет, ако братушките продължат по пътя на 3-ти Украински Фронт !!! Съветвам хохлите, ако срещнат "Черните барети" немедлено да вадят погачите и солта на секундата.

А ако не нападнат?

тъй че ще нападнат.

ще ви погали !

всячески се стремят към руската федерация