Срещу Русия се извършват все повече кибератаки

Русия понася все повече кибератаки, каза високопоставено лице в Москва, в отговор на обвиненията от Запада, че Москва атакува агресивно мрежи в САЩ и Европа.

Обратно в новината

Коментари - Срещу Русия се извършват все повече кибератаки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е в последните 2 абзаца!

Хак да им е.

крадецът вика дръжте крадеца.. свикнали сме на това...

има два подхода с крадците -или да им отсечеш ръцете или да им отнемеш откраднатото ,не е лошо и двете !

1

Крадеца вика:"Дръжте крадеца"

""Пътят за МИР е чрез избиване на арабите..... Ясно е че , след като Англия и Франция ги оставиха сами да се управляват, Араби и Негри са НАРАСТНАЛИ 5 пъти за 50 години. И затова започват да нападат към съседни държави и към Европа, да откраднат нещо..... Единственото РЕШЕНИЕ е САЩ и Русия да избият арабите и негрите в Афика и Азия( САЩ първо да изпратят собствените си негри в Африка, заедно с Обама). Така, онези хем няма да нападат към Европа и САЩ, хем ще има свободна ЗЕМЯ и територия, когато нараства населението на Белите страни. А също и ще вземат доста БЕЗПЛАТЕН нефт от арабите и негрите.""

Какви коментари правите?Вие нормални ли сте?Четете по вече за да разберете какво става по света и къде е истината,тогава коментирайте!

не четат путинярите и това е.

Какво, палачинката май се обръща, а? "Ако аз открадна, това е добре, но ако от мен откраднат - това е зле"!

Основното занимание на апаратчиците от Кремъл е да лъжат собствения си народ и международната общност. Същата история е и със спорта. Доказваха колко са велики, а същеврменно карат руските спортисти да се тъпчат с анаболи. В резултат половината от олимпийските им спортисти за изхвърлени от състезания.

Асене, кажи си.

Само че с това, че си изтгеля воиските тази война ще се влачи десет години най-малко. Аз се надявам да се разберат със САЩ и да приключват по-бързо, иначе видаяхте какво правят от ИДИЛ за нова година, сигурно са избили деста човека от атентати.

От студа на рашаните им се бъгнали пиратските студия, сега гледали като окъпани и търсели виновник на запад.

Novae

Каквото почукало, това и се обадило.

извършена е кибератака срещу компютъра в русия.

че ква атака като рашаните са 100 години назад, когато не е имало компютри ??

ТОВА,ЧЕ САЩ РЕВЪТ НАЙ СИЛНО,НЕ ГАРАНТИРА,ЧЕ СА СВЕТА ВОДА!!!ПОИЗВЪРШВАНЕ НА ГАДОРИИ СА ПЪРВИ В СВЕТА,НО БРАТУШКИТЕ УМЕЛО СЕ СПРАВЯТ СЪС СИТУАЦИЯТА!!!

хвани ме за братушката!

+

Абе, братушките нямаха и информация,че Ердоган търгува лично с ИДИЛ. Или пък беше синът му? Какво стана? Или вече не е интересно? :)))

И тоя минус, какво значи? Че нямаше пресконференция на руснаците в която обвиниха Ердо или, че сега не са първи дружки сега? :)) Тука сте големи мъже, пък на живо мачкате подгъва на ризките си и ми обяснявате как американците си бият негрите. :) Тролове. :))

Не задавай толкова трудни въпроси за нашите мурзилки. Джуджето каза, че с Ердоганчо са приятели и затова нашите мурзилки трябва да се кланят и пред Ердоган-паша, който доскоро време го плюеха нонстоп. Също така е препоръчително да се престориш, че Ердоган е голям православен деец.

Какво прави Москва с Ердоган не е за твоя мозък.Затова ти създаден за диван , а Путин за Кремъл.

Войната с Русия е факт. И Трамп може само да трампира сриващата се Сверхдержава Россия. Аз не съм виновен, че Олимпиецът Путин нападна Украйна през 2014 год и заграби Крим

Свиквай, малоумник!! Руснаците не пасат трева, и няма да позволят на говедата да си разиграват простотиите по света! С Крим на юг, със Мурманск на север, с Калининград на запад и с Владивосток на изток, малоумниците като тебе могат само да си ядат чорапите от яд!!!

Бай Ставри

Аз си живея прекрасно БЕЗ Русия, без Путин, без рускини, без руснаци и не ми пука за санкциите срещу Русия И когато Русия върне заграбения Крим, няма нищо по-добро от това да се оградим от тази агресивна Русия и да си строим нашата Родина България без никаква Русия

Не се коси, скоро ще почнат да пасът.

Крадеца вика дръжте крадеца

Американски хакери извършиха срещу мен кибер атака,ддоснаха ме,точно когато гледах китайски еротичен канал.

АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ РАШКИТЕ, НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ НЯМА ДА ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА, ЗНАЧИ ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е РУСКА ПРОПАГАНДА, И КОЙТО ГО ВЪЛНУВА Е ЖИВЯЛ НАПРАЗНО !!!

Сус бе, вампир!

нещастник, ако нямаш какво да напишеш, вместо това не си показвай простотията!

Тебе, нямането какво да кажеш, гледам не те спира. Да не са ви вдигнали нормата? Пак ли? Пич, що не говориш с началството и не помислите да вдигнете качеството, а не количеството? ;)

Заради студ не летят гълъбите и веднага:Кибер атака, проблем с комуникациите, парализираха държавата....:) :) :)

Бо Бо

Не съм съгласен с твърденията на някои лица, че САЩ са сбирщина от негри, латински цигани, руски мафиоти, хазарски бандити и остатък на нации от краварска и дегенератска сган. Но съм съгласен, че държави от Евроатлантика и транснационални компании поддържат създадената от тях ИДИЛ в изградената от тях структура при закупуване на черно злато от терористите и вкл. логистика в контролираните от тях територии. Авантюрите и наглостта на американското правителство са довели до разцвет на тероризма, засилване на етническия разрив довели до хуманитарна катастрофа в Близия Изток. Всеизвестно е, че нарастването на броя на мигрантите и бежанците в Европа е в резултат на агресорската политика на САЩ и техните съюзници. Всезвестно е и защо освен Русия, никой от Евроатлантика не противодейства на ИДИЛ...

45 години се опитвахме да градим комунизъм, изпълнявахме заръките на СССР, менкахме си стоките НАКРАЯ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ЧУВАЛА СЕ ИЗПРАЗНИЛ Събудихме се и хукнахме на запад, оказа се, че там вече са го построили. Капитализма може би е лош , но.... по-хубав строй НЯМА. Руснаците захранват разни държавици с пари с утопични идеи, не им харесва някъде да е ок и се опитват да рушат, НО ДЕЦАТА СИ ПРАЩАТ НА ЗАПАД.

Колко руски деца са на запад . от 12 милиона - 17 хиляди!! Айде недей да лъжеш като козяшки циганин!!!!

Тъпако, от 1989 г. до сега от Русия са се измъкнали два милиона руснаци. Голяма част от тях отпрашиха в САЩ. Само в България има 600 хиляди руски бежанци, които обаче нашите подлоги обзаведоха с хотели, къщи, купиха си и земята. И това ако не е национално предателство, кое е?

Че те, руснаците, почти колкото българите, бе? 12 млн? Че ние сме 9 млн. Що не ги нападнем? Квито сме герои, като нищо ще ги смелим...

Всичките вие несретници които плюете на изток или на запад,срещу Русия или САЩ не разбирате ли,че по този начин увеличавате общото зло и неразбирателство във света.Явно много ви се ще да пукнете от ядрени удари,биологическа война,тероризъм и глад.Само и само да подклаждате със злобните си тиради всеобща ненавист и недоверие.Глупаци,не разбирате ли че така начесвате сърбежа от собствените си комплекси и чувство за малоценност и неудовлетвореност.

Типично за руснаците - лъжат като за световно.Никой не се занимава с тях. Адски им се ще да има кибератаки и всякакви атаки, за да лъгондрят народа си, че има врагове и само Путин ги спасява от тях. Винаги са лъгали - и през ІІ-та световна война, когато застреляха 5 000 полски офицери и казаха, че са германците; и сега, когато бомбардираха болниците, училищата и хуманитарните конвои в Алепо и положиха усилия да изкарат други виновни. Слава богу живеем в 21 век и всичко се вижда.

Спасе не се занимавай с ватенките. Една такава изостанала страна, занимаваща се само с избор на суровини и пиене на битова химия не е в състояние да направи такова нещо. Само плащат на вестниците да надават вой за да им вдигат реномето.

Слава богу живеем в 21 век, но за съжеление до сега ни карат хляб с каруците.

Ти с какво искаш - с дронове ли да ти карат хляба

Тъпанар!!!

Нещо да не им се бъгнаха избори на рашаните или няколко министерства да са спрели работа?

Това с кибер атаките са чисти глупости. Една страна бензиноколонка от регионално значение не може да го направи

Путин се е заканил, че ако не престанат с несправедливите обвинения за хакерски атаки ще смени паролите на Белият дом и Пентагона за да имат основание да го обвиняват.

Това малък и мек новият ник на Вилхем Порталски ли е.

Не е нов, той си е от самото начало от седемдесетте години

А американците пък просто ще наложат тотално ембарго и ще спрат всички западни стоки за Русия и тези ще се върнат в първобитно общинния строй! И Борящника и парфюмите и лосинте ще станат за тях наистина мечтан и недостижим лукс, а мерцедесите и айфоните ще ги гледат само на картинки...

"предаде ТАСС." Савецкия саюз се спомина преди 25 г., а ТАСС все още е жива!!! Това може да се случи само в страната на самоварите!!!

Те тия пияници още се кланят на мумията на сифилистика, ти за ТАСС се чудиш!

отраря отдел в правителството за борба с руската медийна пропаганда, след Украйна, Латвия , Литва, Естония.....Плевнелиев въобще никакви глупости не говори! Друг е въпроса, какъв е матряла!

И сега какво ще постигне врагът. Хората няма да могат да си слушат ВЕФА. Не е справедливо и тези атаки трябва да се прекратят -- немедлена

Путин не е легитимен!Защо?На изборите гласуваха 37,5% от руснаците/най-слабите в руските президентски/!От тях за Путин са гласували и то с далавери,натиск и стакмистики ,едва52%,или пресметнато,около 19% от всички гласоподаватели!Та,явно вликият,дребен Путин е доста дотегнал и на руснаците и то бе показателно за изкуствено раздуване на смачкания му авторитет!Величаенето му по комунистически става смешно!

губещ - ами тогава малоумника Горби или пиянката Елцин са печеливши. Путин от една разпадаща се Русия направи отново велика държава и това вдигна самочувствието на истинските руснаци, а това са хората, които могат и живота си да дадат за Родината си. То във всяко стадо има и мърша - сигурно и при тях, но е предебрежимо малко на фона на истинските руснаци

И като се събуди - краката ти в леген с хладка вода ...

Що да не ти цъкнем на отвесния минус отзад.

и Т-47 Армата не помагат ли срещу хакерските атаки.Да не им източат и държавния резерв,че съвсем ще останат без денги.На краставичари,краставици ще показват.

Тя тая Армата погледната фронтално изглежда като пребоядисан Абраамс. Пак са се опитали да копират и пак неуспешно.

е па ватниците са лесни, спират си интернета и готово. така хем те на далавера, че няма да ги кибератакуват, хем ние на далавера, че количеството на мурзилажа в нашите форуми ще намалее с 90%

Е па ти си още по- лесен, спират каруцата дет ти кара хляба, и ич никаде те нема! Готов каталясник!

Vladimir Borisov

ОоооГавно! От кой колхоз пишкаш, къде ти е аватарчето? Или нема нет?

Сопрете се малко, щото спрат интернета и после ще гледаме поредицата "Эту страну не победить - это Россия, детка!" в тубата ама друг път.

Ще повервам на Жужето от Кремъл , когато всички 3 млн. руски емигранти в обонговата държава ре-емигрират обратно в рая - ссср-2.

за първи път чувам в Keния да има 3 милиона руснаци ..????

Явно си нов трол и още не си чул. Троловете наричат САЩ - държава на Обонго, защото повечето са расисти и мразят мислещите хора.

viper

гледай си кухнята

А пък аз, се чудя и не намирам отговор, защо хората от най свободната държава в света, не могат да емигрират никъде? Горките! Ако някой случайно се окаже в България, не иска повече да се махне на майната си...

Хайде да ви видя сега сороси, как ще им спрете въглищата на руските компютри, като русия си ги произвежда сама!!!

При,черния Хамериканец има ЛАЙФ и всички се натискат да отидат при него,а Путин си е един розов мангал на студено ,с гол гъз му протича нещастния ЖИЗНЬ ,изгладнял и натровен с кенеф препарати,вместо водка!

Колкото повече се изолира Русия, толкова по- силен става Путин! Това е вътрешен политик, който печели от омраза! Ако Русия е съвременна , интегрирана страна, той няма да е цар! Но то това не може да бъде!