Лондон извършил масирана кибератака против ИДИЛ

Великобритания е извършила "голяма нападателна кибер кампания" срещу "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Лондон извършил масирана кибератака против ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ингилизите се чудят какви още идиотщини да пускат за своето ''величие'' нищо че с тях вървят към реално падение.. Интересното е че глупостите им все са завоалирани с някакви думи от типа ''вероятно, секретно'' защото завалиите реални факти и обяснения няма как да представят.. Тия май се ''развиват'' на база компютърни игри след ''кибер атаката'' срещу тези дето те са създали..

Правителствената централа за комуникации (Government Communications Headquarters - GCHQ) създадена за борба срещу кибер атаки и осигуряване на киберсигурност извърши "голяма нападателна кибер кампания". Евроатлантически ценности сър!!!

"...Великобритания е извършила "голяма нападателна кибер кампания" срещу "Ислямска държава..." Защо бе пичове? Защо СЕГА (когато ИДИЛ умря), а не преди дфе години, когато режеха глави навсякъде???

loyola

Ама какво ще правят с техните инструктори, които са там и обучават ИС ?

Смешници, единствено Русия и Асад разгромиха в Сирия ИДИЛ, Американци и НАТО ги въоръжаваха!

Великобритания е извършила "голяма нападателна кибер кампания".. Според Флеминг руснаците не играят по правилата, като "замъгляват границите между престъпните и държавните действия" Значи едни нападат, ама други не играят по правилата!!!??? И кой ги написа тези правила бе Флеминг, я ги дай тук да ги видим???? Западни лицемери и псевдо-демократи!!!!

Поредната фейк новина ! Лондон удари с кибератака идил и терористите изоставиха един град .... е това вече е новина .... излагати са ве ...

Русия трябва да удари първо вас ако опитате да напднете Сирия. Долни лъжци!

Русия е извършила масирана киберпомощ за ИДИЛ!! Нали са братя.

За вас знаем, че сте способни на престъпления. ИДИЛ вече не съществува, но предполагам зад думата ИДИЛ е Русия. Демек атаката е срещу Русия, в последно време само това правите долни кърлежи.

За "обединеното кралство" единственото опасно поведение е на собствената им администрация. Там едни пълни неадеквати и по вид и по действия, хаотично поставят страната си под ядрен прицел. Не ми пука за цялата им сленценевидяла пасмина, но твърде много българи намериха препитание там и са застрашени.

ислямистите вероятно не са ангели, ама чак такова наказание ... вижда ми се овърреактед

Не мога да спра да се смея! Дребнобританските "тайни служби" продължават с пикчър продукциите в стил цвъ-то 2012г!

Жалки и смешни

виртуално са свалили фереджетата на ислямистките ханъми, вероятно; а може и нечия брада да са смъкнали с фотошоп; тежкό им на джихадистите

Кибератака! Че кой им даде кибер пространство?! Кой им осигури средства и достъп до до сателитни технологии,,, - същите тези "герои"!

Навремето Алфред Нобел е изобретил динамита за да улесни прекарването на пътища, а военните започнаха да го използват за оръжие. Под фуражките виреят единствено мисли как да навредят на "врага", реален или въображаем.

Сетила се Мара да се побара! Тези едва сега вденаха, че руснаците к по-точно Москва не играе по правилата! Нищо де - по-добре късно отколкото никога! Ами нали точно на това се дължи самочувствието, силата и подигравателното и покровителствено отношение на Москва и силата й! Боксов мач, в който на единия боксьор ръцете или поне едната от тях е вързана - понеже играе по правилата например, а другият изобщо не ги ебава и не се свени да удря и под кръста (особено когато мисли, че няма да го видят) или след гонга НЕ Е БОКСОВ МАЧ! Не е феър окей, не е ПО ПРАВИЛАТА! И трябва да си глупак или страхливец, или да имаш някаква друга скрита игра за да го приемеш за нормален. От друга страна трябва да си не само негодник, но и глупак ако си мислиш, че ти еинаги ще нарушаваш правилата и ще СД правиш, че не си, и да очакваш в един момент да няма реакция и другият да продължи да ги спазва, и когато на него му писне да плачеш и оревеш орталъка че ... другият не играел по правилата, които ти не еба.аш.

И ИДИЛ-ците си го преместиха.

И джихадистите от страх си обръснаха брадите и свалиха чалмите.

Британците ятакуволи кой, къде? Абе я да им пратят Тереза, те ония от уплах ще се разбягат.

Треперете ИДИЛци...Червенобузестата диванна войска идва ! Заедно с Тереза Мей и Борката Джонсън...! Умна и красива тя ще отсече вашите джихадистки глави... Поне виртуално...

Тия ще избият рибата

тези все парвят нещо дето не могат да го покажат ...