17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма разлика в бранша.ЦИНИНИЗЪМ. СЛУШАХ ПРЕДАВАНЕТО. Застрахователя се беше курдисал да не плати ама какво им стана.....

Хей Дир, защо триете коментари, които нито са вулгарни, нито обидни за някого? Явно нещо не ви е удобно, когато някой публикува информация срещу... ами... в този случай Бул Инс. Да не би да сте застраховани там, или ви държат контролния пакет акции. Независими медии - на куково лято...

Да им взимат лиценза, една солена глоба и да заминават в небитието!

Как да стане... Това са Мутри и те са в органите който взимат лицези ..

Застрахователният бизнес е кърлеж. Има 2-3 компании, които спазват някакви правила и плащат по нещо почти без бой, има и откровени рекетьори, като посочената - при тях и да ги осъдиш на 2 инстанции, няма гаранции, че ще вземеш нещо. При всички, обаче, се ходи с адвокат, щото трябва да се внимава за всяка запетайка, която може да се яви причина да не ти платят дължимото обезщетение. Има си един куп адвокати, които печелят от това. Там пък е другият проблем - внимавайте какъв адвокат си наемате, за да не се окаже, че ще му платите повече, отколкото ще спечелите от делото. Та застрахователният бизнес е кърлеж -- всички плащат, застрахователите и адвокатите печелят яко. Виж, АКО имаше ясни правила, с ясно разписана таблица за обезщетения и ЕДНА държавна компания, то може би щеше да има някакъв ред и справедливост.

И как са пресметнали, че точно 10 лв. трябва да изплатят ? Не 8, не 20, а 10 ? Това не е наглост, това е цинизъм.

"Бул инс" са калпава компания, и правят лоша реклама не само на тях си, но и на целия застрахователен бизнес. Въобще, всички са добри, когато прибират парите на хората.Когато дойде време да плащат, започва ходене по мъките.От 9 кладенеца вода вадят, сама и само да забавят процеса, или най-добре, да намерят вратичка да не платят. И после се чудим (и критикуваме) защо хората не застраховат имуществото си. Защото застрахователите ти скъсат задника от събиране на документи и обикаляне по разни служби, докато накрая ти платят нещо минимално, ако въобще платят.Много по лесно е да приплачеш на ББ, особено в предизборен период. Веднага разпорежда да ти платят обезщетение. Друг е въпросът с кои пари, след като ти нищо не си внасял предварително.

И защо да се застраховаме след като застрахователите правят и невъзможното за да не изплатят обезщетение.

Мани, мани. ужас. Един познат беше в чужбина и претърпя лек инцидент и тукашните застрахователи не искаха да му платят нищо, а човека си имаше валидна медицинска застраховка.

Защото гнусните и мръсни ОСРАНИ от СУДЖУК ченгесари авери на мутрите проверяват дали имаш застраховка. Закво мислиш че шибеците са по 150 оки и бягат 10 метра с три почивки и линейка че ще получат удар.

Извинете за цинизма, но нормално ли е обезщетението за човешки живот да е по-малко от цената на вратите на частния асансьор на Цецо? Само вратите. За цената на целия асансьор дума не отварям.

Един такъв асансьор струва между 70-100 хиоляди лева който не вярва нека провери не вярвам цвичката да се е задоволил с асансьор българско производство, немски ще да е а цените на немските са такива.

Порой наводни новото елепсовидно кръгово на Варна дето Борисов го откри. Срути се тротоара. Падна електрически стълб-лампа. 115 000 000 сто и петнадесет милиона!

Само да питам - фирма превозвач имаше ли валидна застраховка? 10 лева може да е неморално,но ако фирмата икономиса от дастраховката - близките нямат шанс.

Cezarbg

Това важи само. За МУТРИСТАН БГ!!!!!!! НЯМАЛИ ШАНС???? АМИ КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА С НЕИНИТЕ СТРУКТОРИ???? ДЪФКАТ ЕДНИ СЪЩИ НЕЩА 1 ГОДИНА!!!!!!1ГОДИНА!!!!!!?? В фалиралата Русия за 10часа бе подписан указ за изплащане на загиналите в Шереметиево по 2 000 000 рубли! За 10 часа Путин подписа указ готово !!! Тук 1 година и едно големо НИЩО!!!!

И откъде накъде ще е фалирала държава,която поддържа авансово тригодишен бюджет за страната в резерв?Та един Сибир е колкото 20 Аляски като площ и запаси от дървен материал и природни изкопаеми,че и диаманти,не само злато,поради което е продадена и Аляска на американците.

Ако няма валидна застраховка има ГАРАНЦИОНЕН ФОНД - сумите се плащат от там, и после застрахователя се оправя по съдебен ред.

Блонди, помисли малко, ако нямат валидна застраховка, откъде накъде Бул Инс ще правят изявления и ще се опитват да не им платят?

Аз разбирам справедлиите искания на пътниците - пострадали са, искат си обезщетение. НО! за да се иска обезщетение от застраховател трябва да има валидна застраховка, и то валидна по условията при които е сключена. Както знаем, има много видове застраховки и различни степени на покритие: - ефтина - 100 леа на година, която покрива щета от ураган в средата на пожар, при наличе на цунами! В софия. - скъпа - покрива пътници независимо от броя, пътната обстановка и т.н. (да де, ама е скъпа) КАкто многократно се е случвало преди, при наводнения, заметресения, природни бедствия, държавата е така щедра, за а обезщетава не-застраховани лица (щот идват избори). Хайде сега, нека държавата продължи традицията и раздаде по 5еийсе иляди лея. Застрахователя какво общо има ? неговите условия не са изпълнени! а още по-ясно е, че основна вина за катастрофата има държавата - с безобразното изпълнание на пътища, бутафорното обезопасяване, и смехотворна пътна маркировка... (а, и червена бетонна стена). така че, държавата да плаща!

Девизът на БулИнс по-долу "Ценим клиентите си и се стремим да изградим лесен и удобен начин за връзка с Бул Инс. Живейте спокойно, можете да разчитате на нас!" Вече звучи жалко

След влизане на присъдата полученото ебащетение ще е пречка наследниците на пострадалите да поискат финансова помощ от държавата в размер до 10 бона,а тя ако я нямаше тази пречка и би го платила би го търсила от осъдения,който едва ли ще има толкова и би ги търсил от застрахователя,но той вече е платил.АУУ!

Когато става въпрос за Булинс или Левинс нищо не ме учудва. Такива застрахователи може да има само в страни от третия свят като Бг.

Съдът ще си каже. Може и да са прави застрахователите.

за кое по-напред ... избори идват .. и трабват пари за малцинствата ... да гласуват ... ... е има и умен материал да гласува за безплатни Усмивки ... и обещания и голи обещания ... на гол г*з

Свалят застраховките на 10лв. по План Рандъп за Геноцид над Българи отпреди 30години ... ФАНДЪКОВА ..СтоличнаОбщина ...ГЕРБ Строят КРЕМАТОРИУМ в София за УБИЙСТВО НА 1'500'000 мильона Българи с Завод за Канцерогенно Обгазяване с Излъчване на Радиоактивни Финни прахови Части .... Воннята и Заразите от гниещи Боклуци доставяни от цяла ЕВРОПА и последващо уж изгаряне в гъсто Населено място е предумишлено УБИЙСТВО. КЪДЕ Е дЪржавата ...Закон за защита на Държавата или каквото там е останало и не е избягало преди ГОТВЕНАТА пЛатена ЧУМА .... ..от Разнасянето , горене на заразени Боклуци до и във Завода на Деюокрацията ..ще Унищожът, Отровят , за 200години невъзвратимо 50% от Българския потенциал .... Това е Национална Провокирана Катастрофа Със Дейното Участие на Всички Политици .. Няма Независими няма незнаещи барабанисти Стига бОклучави ремонти Изпийте горчивата чаша на Обречените .. Обречените могат да загубят само оковите си, дЖендърите ще загубят всичко и без това нямат достойнство

След обезщетенията за избити животни, за градушките, сега и тази новина за обезщетенията от катастрофата ми идва в повече.... Ходи се застраховай : за здраве, за кражба, за пожар, наводнение, за катастрофа, за градушка ...... абе за каквото там предлагат да ти вземат парите ДНЕС с надежда за някаква сигурност УТРЕ, опции много! А ако не дай боже се случи застрахователно събитие - получаваш конфигурация от три пръста, в която средният е преобладаващ! Или ходи се съди 5-10 год., докато я ищеца умре, я застрахователната компания фалира!

Избягвайте Бул Инс.

Изобщо, избягвайте да се застраховате... в България! В цивилизования свят няма проблеми при изпшлащането на обезщетенията, ако нещата ви са наред. Всичко се урежда по телефона. Казва го един застраховател (работещ в този бизнес от много години) и застрахован същевременно. Дори в компанията, в която работя (в България), ми се наложи доста да се "потрудя", за да ми изплатят адекватно обезщетение. А съм неин служител. Оттогава ме имат за нелоялен служител. Т.е. как съм могъл да товаря "собствената" си компания (която ме била хранела) с финансови претенции! С две думи, всеки ден отивам в компанията, сядам на масата й и започвам да плюскам. И не само аз, ами водя и цялото си семейство на масата й и то да плюска! Ей така даром, компанията ме храни, а аз, хрантутникът, по цял ден гледам телевизия, ходя по гости и никога не съм забил и един пирон за тази компания. А тя благородно ме храни! И даже продължава да ме храни, просто защото е милостива. Е, мили хора, елате всички и седнете на масата й - тя ще ви нахрани.

Убиха и последния клиент на застарахователи . Никой вече не вярва на застраховки и на държава !

Въпросът, който се поставя е друг. Имаме ли нормално застраховане у нас. Ми, че те дори КТБ ще върната повече пари! Компаниите да се проверят и незабавно да се дадат под съд! В Страсбург така ще ни постелят!

А познайте дали някога ще сключа каквато и да е застраховка в Бул инс

Да кажат такива, който са се застраховали при тях защо са ги избрали. Досега все за нещо са били при тях много хора. Защо?

Ей сега ще ти обясня. От 90-те години, когато Бул Инс беше едно трибуквие, започващо със "С" и завършващо на "К", битуваше едно мото, че ако "Не дойдете вие, ще дойдем ние" и те така.... Ако още някой не е разбрал, пак да пита - ще му доразкажа.

Преди години, след една градушка в София, колата ми приличаше на кора от яйца. Тъпите мутри зорлем платиха 130лв, при положение, че ремонта струваше над 2000 !!!!!

Сами си убиха имиджа с тези 10 лева тея сикаджии

Зверски и див капитализъм. Туко у САЩ е било така през 30те на миналия век.

ти там ли беше ..през 30-те години...!!!???

Аз там не застраховам!

Видяхте ли какво се е случило с Елипсовидното след дъжда? Срутило се е. 150 млн лева за съборетина, която рухна на първия дъжд Видими резултати

за Варна ли става въпрос?

Къде и какво да видим?

Божков е подозиран в тесни връзки с групировката „СИК“. Смятан е за съсобственик в застрахователната компания „Бул инс“, въпреки че номиналните собственици са офшорни компании и връзката е недоказуема. „Бул инс“ поглъща „застрахователните“ структури на СИК, след като те не получават лиценз през 1998 г.[17]

Прав си.

Тия от Булинс са пълни мизерници. Да търсят някоя бланка не попъленна като трябва, за да откажат изплащането на застраховката. Ама застрахователната премия я прибират, нали ?

Niakoi da e ochakval neshto po-dobro ot zastrahovatelnata kompania na Marginite!!!Bul Ins ,koito e maloumen da sae zastrahova`pri tia mutri i posle da chaka ot umrel pismo.

Пишете на български!

Държавата да приключва застрахователя - конфискува всичко в полза на народа и да им остави 10лв в банката.

Vojda niama da go pozvoli, toi lichno savsem naskoro poracha cenite na vsichki zastrahovki da se vdignat a za jertvite dedovia.

Пишете на български,

са малко .трябва да е поне 100 хиляди за всеки убит в тази трагедия .това да не са бежанци от афганистан ,влезли по незаконен начин !?

50 000 лева е задължителната минимална сума. Всеки превозвач може да застрахова местата и за повече, но ме съмнява някой да го прави, защото за това ще плаща повече при застраховането.

Тъпият шофьор какво ще плати. Двама министри свали, хора уби и пак ли е невинен? Как живее....

Тъп си като гайда!

Значи мафията е много по назад от мутрите, няма доказан мафиот да се домогне някак до държавна власт, докато мутрата е нещо друго на нея директно и се полага държавата, и правото да граби, унижава, надсмива и какво ли не, затова си трайте.

За мен Бул Инс са ДОКАЗАНИ МОШЕНИЦИ, за които съм сезирал и ЕК и ЕП Те направо обезмислят гражданска отговорност в булгаристан! дано им изплатят по 10 лв и на тях...

Гражданската на автобуса е при друг инс. Сега коментираме застраховката злополука на местата. За другото си прав.

За всеки един човек от загиналите се дават 10 лева, а субсидията като стойност за глас на избори е по - голяма. Няма такава държава!!! Съболезнования на близките!

Пичове да ви кажа нвщо за БулИнс. Когато ми откраднаха колата, имах пълно автокаско за 9000 лв и съответно си очаквах обезщетението от тези красавци. 10 месеца пи- късно 10 МЕСЕЦА нито лев !!!!!! На края след година ми преведоха 2500 и казаха, Че са се били ОБЪРКАЛИ и колата не струвала повече от 3000. Естественно аз си взевзех адвокат и ги осъдих. Платиха си като попове а и после платиха разноските по ДЕЛОТО ПЛЮС някаква глоба от От КФН , защото изпратих 5 писма до кфн. Като теглиш чертата мутрите платиха повече отколкото ако ми бяха платили каското. И ТО ПЪЛНО КАСКОООО. ПРОСТО МОШЕННИЦИ !!!!

Извенете ме за грешките пиша от мобилен с много стар андроид и малка клавиатура Искам само да ви информирам ;)

tonk11

Всички май го правят този номер. Имам познат дето го игра същия танц с лев инс. И завърши по същия начин. Ама явно не всички ги съдят и номера минава по някога

На това разчитат да не ги съдиш и номера да мине. С мен ги заболя, но много хора си мислят, че съд. процедура е много скъпа и не ги съдят. Адвокатката ми взе 450 лв. Но най- много ми хараса, че мутрите ги заболя. Съдете ги парите са си ваши не на дебеловратите мошенници!

Печелят от балъчетата, които не ги съдят и просто преглъщат подаянието им.

Е па нормално, ти си завел дело, 10 други не са. Това е както постъпват с обезщетенията при пенсиониране. Едни хора завеждат дела и си получават парите, други не и така. Просто законодателя трябва да предвиди една глоба в десеторен размер на спечелено дело от обезщетвението и ще прекратят практиките......

Благодаря Ви за информацията.

Изпълнителната комисия на Партията да дари и на "Бул инс" пари !!!

Направете си справка кога е създадена бул инс и ще разберете коя е партията.

Тая фирма се излага както винаги Трябваше да даде пари да помогне на пострадалите така щеше да си напави реклама

На тях и другите реклама не им трябва те са си осигурили и правнуците държавата ни задължава да им ползваме услугите и да плащаме като попове ...

Мутра да даде ей така пари!?

"хубава" реклама си направиха БУЛИНС.Едва ли някой ще отиде да си прави застраховка там.Така беше и с Дженерали,тя отказа да плати на момичето пострадало от Стависки с аргумент,че била вече получила пари по дарителски сметки.Общо взето когато вземат ЗК -хиляди обещания,когато трябва да дават,намират още хиляди претекста да не платят.

Мутренска държава!

Бай ... го боли хоя.

tonk11

А той какво общо има?

Я пак? КОЙ превърна държавата в мутренска кочина?

Ами партията майка - БСП. Мутренска е още от 1990г., но явно си малък келеш и нямаш спомени.

Има сравнително нормални застрахователи, защо се застраховате при ...

Булинс са абсолютни боклуци, нищо не изплащат. Тези са за отнемане на лиценза.

отнемете лиценза на Бул Инс и толкоз.... Дали водача е употребил алкохол, дали е сънувал лош сън или се е скарал със жена си няма никакво отношение към застраховката на пътниците... застрахователят плаща, а след това да си търси парите от виновните както си иска... Иначе няма да е застраховател, ако беше в една читава държава !

tonk11

Има. Ако водача Е употребил алкохол вече не е злополука. Като се джаснеш с колата и се окаже че си пиян, друсан или с невалидни документи, застраховката ти не важи. Ако имаш застраховка живот и си теглиш куршума -не важи. Ама това услужлииво го пропускат в статията.

И какво съм виновен аз като пътник, че водача бил пиян ? Застраховката е на мястото, не на автобуса.

Има различни видове застраховки-каско, ГО, злополука на местата. За каското при употреба на алкохол се отказва, но другите две са отговорности и затова алкохола не е основание за отказ на обезщетение към пострадалия. Трябва да се изразявате по-точно.

Мутри компаниите завършващи на инс отдавна да са фалирали ако не се поддържат изкуствено от някои от властта

Да не бяха давали нищо а не да се подиграват с 10 лева. Мърши застрахователи скапани . Заслужавате вие да сте починали при инцидента . Баси скапаняците смръдливи

Какво се опъват тия тъпи мутри нали после чрез регресни искове ще си върнат парите от държавата

Ти знаеш ли какво е регресен иск? Каква държава сънуваш тука?

Отново финт, за да залъжат и без това оглозгания български народ! Стига бе, хора! Това сме го играли - и медии като дир-а са в играта, отделно се плащат едни пари за подобни статии. Прозрачни сте и смърдите от далеч! Явно схемата действа, щом и материала се връзва. Хора - това е поредната примамка тип "цените на тока". Реално схемата е толкова изтъркана, но понеже не се афишира открито в медиите, защото те са дейни участници в нея, та за това и върви. "Дружествата" казват - необходимо е вдигане на тока с 30%. КЕВР казват не! Максимума е 10% и се разбират за 12% и народа пляска! И тук е така! Замислете се - има ли сериозно журналистическо разследване? Проследяване на веригата? Интервюта с участници? Ми ... НЯМА! Няма и да има - защото това е поредната спусната новина, повтаряна като папагал от нашите медии. Та това, което ще се случи е, че добрият КФН ще направи така, че лошия БУЛ инс ще платят не 50, ами с оглед на ситуацията и по 100 хиляди на човек, и накрая ще има амааааа ... нали видяхте? 20 човека по 100 хиляди - два милиона! Хааайде да вдигнем застраховките и тая година с е-дни два-де-сет про-цен-а! И българина ще мълчи! Къде ще иде - и без това е психически смазан! Е, има къде да иде де - той и началника протежето на съдържателите на съответната застрахователна компания мрънкаше, че няма кадри! Ми как да има кадри, драги - като сте се събрали отбор СИК-аджии и управлявате мутренски!

Тия за пореден път доказват че застрахователи в България е = на мошеници. В този случай 10 лв си е откровенна гавра със загиналите. Ама от мутри какво друго може да се очаква.....