KFC затвори ресторанти, нямали пилешко

Две трети от функциониращите 900 ресторанта на веригата KFC в Обединеното кралство са затворени.

Обратно в новината

Коментари - KFC затвори ресторанти, нямали пилешко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости затвориха, щот им забраниха да продават боклуци с нептичи произход.

май и кратуната ти е пълна с глупости.

Те и в България затварят наред, не могат да устоят на Макдоналдс.

Тъ тъ тъм на полковник сандърс ще му падне кепито!

тези карат пилешката мърша от Америка и никога не купуват пилета от месни производители. Ако искате да разберете как се отглеждат и какво представляват пилетата за такива вериги, гледайте документалния филм Food, Inc от 2008. Да не говорим каква индустриална химия съдържат сосовете и подправките в такива вериги.

Всичките да ги затворят, няма да сбъркат. Не знам кой е луд да яде техните боклуци!

Всъщност е много вкусно. Любими са ми.

Ти си ненормален... това ако ти е вкусно - не знам.

Сложи много натриев глотамат и на лай...на и ще ти са също толкова вкусни. Японците го пробват още преди 30 години. С кюфтета от кучешка храна и студенти за експеримент. Кюфтета без глутамат и с глутамат. От вторите си искали допълнително. Първите не ги ядели въобще.

Говорим за България нали? Ужас-ще ни изтровят.проверете-

мюслитата да ручат свинско

ПРАВИЛНО! ТРЯБВА ДА ГИ ПРОВЕРЯТ С КАКВО НИ ХРАНЯТ И ЗАЩО ТОЛКОВА Е СОЛЕНО МЕСОТО- А И МАЛКО ПО ГРАМАЖ. ЗА ЕДИН САНДВИЧ / МЪНИЧЪК/ ПОЧТИ БЕЗ МЕСО ЦЕНАТА Е 4.40 ЛЕВА. КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА И КОЙ КОНТРОЛИРА ГРАМАЖА- ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КАЧЕСТВОТО.

В Бг всичко е прекалено солено, хората обаче не го забелязват. Масово се соли и пресолва. Солта е овкусител и те кара да ядеш повече, освен това е консервант. Сега, за цената... всеки слага толкова колкото иска, щом му върви и не е незаконно, не виждам начин някой да има право да определя ценообразуването. За мен и макдоналдса е скъп за онова което предлага но хората си пъплят в него. Като не ми харесва не ям там. Харесва ми Щастливеца, цена, качество, отношение, дизайн... За това винаги когато мога ям там

И захарта в изделията е прекалено много! Само развалят храната. А захарта е скъпа, не ги разбирам.

Правилно да затворят всички ресторанти на тази верига- непрекъснато купувам сандвичи и храна от тях-защото ми е удобно и децата я обичат- но напоследък от 4-5 месеца не им харесва- храната става взе по скъпа, месото става все по солено и порцийките на месото все по малки, да не говорим за картофите колко са безвкусни.Щах да пиша до Инспекцията за храните да инспектират тази компания, а и другите чужди хранителни вериги като "Макдоналс" да проверят колко е качествена храната и как се определя по грамаж. Да ги затворят и да отворят български хранителни вериги/ ресторанти/ за бързо хранене

защо децата обичат и се пристрастяват към тези боклуци? Отговорът е мононатриевият глутамат. Прочети, ако не знаеш какво представлява тази добавка. И това е "най-безобидното" там.

Български вериги? Сигурно обичаш дюнери и пица на парче?

само глупаците ядат в kfc и macdonalds!!!

Ей са е момента да ги залеем с кебапчори и кюфтаци. Ще забравят и пилешко и шилешко. А след месец-два леко ги захранваме с грозданка - и ще станат хора,бе - мамка им джендерска !!!

Те и като работят нямат пилешко, а някакво подобие. Явно доставчика на химия нещо е оакал и не е успял да им направи "пилешкото". До нас също са ударили кепенците, ама мислех, че от здравната нещо са ги подгонили.

като няма пилешко давайте им пуйки да ядат ингилизите да нямат цедка отзат та да им закачи ха ха ??!!

да няма ,,българска следа,,...???

Ами така е, след като клиентът и партньрите са само средство за изстискване на печалби! И всякакви глупости, че видите, ли, клиентът бил най-важен за подобни американски мастодонти, са само за балъците!

явно няма гмо пилешко,а само натурално пилешко,а то е вредно за гмо идиотите

време не си ял гемео, дълбоко се лъжеш. Цялата родна продукция отиваш за износ, а ние бухахме вносни сурогати с 30-тина годишна давност.

Пълни глупости пишеш,провокаторе!Лъжеш децата,нали?

Дебил, гмо при Тодор Живков не е имало,и не е можело да има никога.