КейФОР разследва стрелба в близост до патрул на мироопазващата мисия в Косово

За дезинформация бе обявено твърдението на медии в Прищина, че сърби са нападнали мироопазващите части

Обратно в новината

Коментари - КейФОР разследва стрелба в близост до патрул на мироопазващата мисия в Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Паси,къде си бе шмекер,свири сбор на тримата запасняци Шами да бъде с прашка двоянка,Тагарката с остена ,Събчо с два белчаняка в джоба,а оная клептоманка Ленчето да припълзи до щаба и да гепи картите.Аз ще съм с копие в засада.

Са нашите хора са борци за свобода и демокрация. Когато не са са престъпни елементи,сепаратисти...за кучета и котки може, за прасета не може.

мого моля, следващия път стрелбата да е по-прецизна и не така рехава. направо да се думкат целите подразделения на кфор. както и по базите на разследващите. Бог с нас

Са виновни за всички бъркотии в района!

Кейфор да се готви под вода. Че много прах вдигат холандските джендъри.

Властите в измислената държава Косово, не спазват подписаните споразумения, а натовските им господари ги подкрепят. Но да не забравяме че НАТО няма да е първият окупатор на сръбски земш.

Да ги потпукат Сърбите тия Терористи Англолайната !!!

Развълнувах се

"...На срещата бяха обсъдени действията на престъпните структури в северната част на Косово" т.е. на сърбите. Да си на своята земя и да те пишат, че си престъпна структура е много демо..но..кратично. А навляците от Халбания, приютени през годините там, сега са на мода и близки дружки с На..т.о и сие.

За КейФОР як ОкКУР!!!

Те това е, разбутаха цяла Европа онези с големите ценности!

Ц€нно$ти.

абсурд сърбите да посегнат на КЕЙФОР. Не са толкова глупави. Инсценировка ще да е.

Християни по коледа. Това си е типична муслимска практика.

Трепете рушистките сърболя братя Албанци. НАТО е с вас.

кога успя да се върнеш от джамията бе, албанец? Нали беше на молитва.

Няма такова нещо.

Гейфор може да пострадат

На курац да ми седнат, србе!

Сите србе на връбе!

Какво ще разследват. И без друго заключението ще бъде - виновни са сръбски войници и руският им инструктор. Да се обзаложим ли?

Сега е момента сърбите да треснат Косово!

Стигат ни войни и бежанци. Все си мислите, че като го гледате от дивана няма да ни стигне. Е отворете си книжка по история и пребройте колко време българия е била в мир и колко във война. Моят син няма да се бие за някой си.

нека го направят , ако искат окончателно да се раZпаднат : южна сърбия която е бъкана с албанци ше се отцепи , унгарската автономна област също ще се отцепи ! нали виде че не пуснахме Лавров да долети до Сърбия , така че пиле не може да прехвъркне от РФ в помощ на Сърбия , вероятно и zападните покрайнини ще се Zавърнат най накрая след 100 г в Майка България !

И какво ще ги прави Майка България Запаните покрайнини. Те нашите политици управляват перфектно България. Под мъдрото раководство на САЩ и ЕС, та ще "оправят". Тези хора няма да имат дори валидни дипломи, според българското законодателство. За какъв чеп сме им. А за помоща на Русия към Сърбия - да съгласен съм. Няма как да им помогне. Все пак няма да стрелят през нашето въздушно пространство с ракети към Косово.

Недей така Шило. Това е наше въздушно прастранство. Ще е нарушение на суверенитета ни /както и едни съюзници, които се разпореждат у нас както искат/. Освен това винаги стават грешки /пак едни съюзници сбъркаха при нападението над Сърбия/. Така, че изобщо не е допустимо над България да летят каквито и да било ракети. Нека мерим с един аршин и гледаме нашият интерес.

Бай Дебиле, ква е тая мода с Z ?

Ти гледай да не решът да летят. Тогава не виждам как ще ги спреш.