КЕВР ще направи проверка на Топлофикация-София

Масово сметките за парно на софиянци за март са по-високи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде да се оплача от 270 % увеличение на сметката ми за 03/2018 в сравнение с 03/2017 ???????

На арменския поп:(((((, защото където и да се оплачите все той ще решава

Топлофикация София заседна като кост в гърлото на олигарсите, не можаха да я здъвчат.Топлофикация е гадна защото не умря като БАЛКАНКАР, ЗТМ РАДОМИР, БГА БАЛКАН, КРЕМИКОВЦИ, БТК. Не изхвърли стотици специалисти на улицата. Запази въздуха на София чист. Не даде своя принос за увеличаване на раково болните. И т. н. и т. н. ТС отдавна няма нищо общо със соца. В момента е напълно автоматизирано и компютеризирано предприятие. В него се извърши мащабна модернизация. Докато някои стачкуваха, скачаха по митинги и преливаха от пусто в празно, в ТС се градеше ежедневно, въпреки стопанската разруха на прехода. Изпратеното ченге за директор на ТС, Валентин Димитров, чиято задача беше да съсипе ТС и подготви за приватизация, не изпълни задачата си. Последствията за него ги виждате. Напълно се премълчава екологичната ефективност на ТС. Кога за последно сте видяли пушещ комин на централа в София /не става въпрос за бялата пара над комините в студени дни/.

Значи трябва да ги хвалим за нещо, което са длъжни да правят! А това, че със изпълнителен лист взимат апартамент на хора, за неплатени сметки? те са монополисти!

И като глобят евентуално топлофикация, хората платили по 300лв. даже без да са били в софия целият месец какво ще ги стопли това- ще им върнат ли парите и законните лихви -както при обатния случай? Къде сте госпожо Манолова да отговорите!

може да им намалят сметките с 10% като компенсация, евентуално.

Робиииии, като увеличиха парното миналата година с над 20 % ,някой от нас да протестира , така че сега ще плащате и ще траете.

А какво е сравнението на температурите за м.Март 2017 и м.Март 2018 г. ?

София Март 2017 ср Т 8.8 Март 2018 ср Т 5.9 Разликата от почти 3 градуса при поддържана вътре 21 и 6 отвън представлява 20% което значи поне 20% по висока сметка при еднаква цена за 17-18г ако цената също е била повишена %-те са повече. Смектата е проста 1* (градус) по висока температура вкъщи или по-ниска отвън води до 5%-10% по високи сметки. Незнам защо вините топлофикация като при мен се отоплявам на газ и този март сметката ми е също по висока. Или в цифри. този март имам изхарчен 26% повече газ заради по-студеното време и имам платена 49% по висока сметка заради студа и увеличеноето на цената.

Пикаем срещу вятъра, хора.