КЕВР: Парно и ток поскъпват с повече от предвиденото

Не може природният газ да нараства с 10 процента и да се поиска средно увеличение 2-3%, каза Иван Иванов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРИЯ СЕ НАСЕЛИ САМО С ЦИГАНИ, ЩЕ СПРЕ ПОКАЧВАНЕТО НА ТОК И ВОДА 1, ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ИМ ПЛАЩА 2, ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ НЯМА ДА ГИ ТЪРПЯТ, А ЩЕ ГИ ПРЕБИЯТ !

Тоз пенсионер на преклонна възраст и липса на компететност до кога ще обслужва монополите-искаме смяна на ръководството

Това бездарно лайно е възпитаник на Ив.Костов.В момента той играе играта два три пъти в в годината с по 2-3 процента -сумарно всеки може да го пресметне.Колко му плащат монополите можем само да гадаем.

А ти за какво си там, бе тъпан-р?! За какво взимаш тази голяма заплата???

Няма по-голямонаказание от това да си роб на Торлофикация и на Софийска вода!!!!! Не че в другите райони е по-различно!!Но до кога ще ги търпим тези хайлази??????

това за никой не е изненада. Никой не се е съмнявал,че отново ще ни одерат пат кожи, нали е летния сезон. Кой ще плати почивките на незнайните острови.

А когато беше големият дъжд, който заля София, в нашия квартал спряха тока за 5 часа. Дори си помислих дали не са въвели режим на тока. Знаех си, подозирах, че ще ни спретнат по-голямо увеличение, защото много рано обявиха процентите. Струва ми се, че трябва да се протестира.

КЕВР трасира пътя на ГИНКА☺

До кога ще търпим...

ДОБЪР ВЪПРОС

Убийциииии

На ти булка Спасовден

Време е КЕВР да се преименува на КЕВП (Комисия за енергиино и водно поскъпване).

Тази дърта пенсия на 73 год до кога сте стои там и да раздава правосъдие ?

ами когато падне цената на газа що не поевтинява нашето родно животоспасяващо парно, тогава мълчите като овце пред заколение, егати хората, от този народ държава не става, мълчанието не е злато и си има предел,няма да е вечно, щото вече не се търпи мизерията в която ни вкараха псевдодемократите

Вчера бойко каза, че вече ще живеем по-добре, защото Македония и Гърция се разбраха за името.

Само да припомним, че пред няколко години едно правителство падна. И сега ще падне, като вдигнете тока и парното - кажете им го на началнците си от Западните части на Европата, че няма как да печелят повече от бедния българин.

Парно и ток поскъпват - поскъпват защото вие им позволявате. Животът и без това увеличение е достатъчно труден и скапан а сега направо ще настане мор. Но щом народът не реагира нека да повишават и със 200% , прост народ - слаба държава.

А защо като пада цената на газта, цените на ток и парно пак са нагоре? Говедо долно, няма никаква причина 2 пъти в годината да вдигате цените на всичко просто ей така. Ако ви стигнат 1/100 от клетвите на хората по корем ще се влачите до девето коляно.

Тия докога ще ги търпиме?Докога само ще коментираме по форуми и пред телевизора?Цената на парното скача всяка година,независимо дали цената на газта се качва или пада.Време е да пометем с камъни и арматура тая гадна сган!

Гооооооол !!!! Браво на ватниците !

И на българската защита воглави с българския вратар също браво. Две бравота даже.

Значи е тоя като го видяяяя!!¡!! По противна муцуна не познавам!!!

Природния газ нараства с 10% но остава по нисък от старите цени преди 5 години,а цените на парното не са спирали да растат и с това увеличение ще са рекордно високи!Защо цената на парното не падна,когато цената на природния газ падаше,а продължи да се вдига?!?

Защото Боце гарантира печалбата на олигарсите , всъщност по тая работа е на поста.

EXITUS LETALIS ГЕРБ ни лашка към дъното - факт. Но народът инат - не измира, та е нужен решителен акт - срочно да го евтанизират. Евтаназията е благодат - прав и праведен път до Бога. Няма чистилище. Няма ад. Няма мъки във вечния огън. И което е трижди харно, няма сметки за ток и парно…

EXITUS LETALIS ГЕРБ ни лашка към дъното - факт. Но народът инат - не измира, та е нужен решителен акт - срочно да го евтанизират. Евтаназията е благодат - прав и праведен път до Бога. Няма чистилище. Няма ад. Няма мъки във вечния огън. И което е трижди харно, няма сметки за ток и парно…

Поздравления за полета на поетичната мисъл, но съм принуден да опонирам! Нашите депутати ни отнеха преди няколко години правото на евтаназия. Така че няма мърдане - плащаме си сметките за тока и парното до смърт, а ако не успеем, държавата няма да пропусне да си ги потърси от децата, че и от внуците ни.

САМО ТЕ ЛИ? Е МНООГО КЪСА ПАМЕТ ИМАМЕ!!!

Какво да се очаква от ''Бухалка'' ЕТ освен рекет.

Но все пак има нещо положително в новината - Инфлацията ще е над 3 процента и така няма да ни присъединят в Еврозоната, а и руснаците ще печелят от по-високата цена и ще могат да почиват у нас.

По второто искам дебело да подчертая, че няма да ни присъединят във въпросната Зона поради ниски доходи. Със специални поздрави към "българския бизнес", дето все "производителността на труда" му е виновна, а напук все върти печалби по челните европейски места от съответния клас, и сегиз-тогиз го залавят в укриване на данъци от калибъра на стотици милиони левове.

Къде е Бесепето , къде е омбудсмана, къде е президента на народа ?

Абе важно е да сме с ценности, голяма работа ,че токот и парното поскуповат. важното е да сме с ценности и да сме от западните балкани. Да се интегрираме у нато и европийскиот союз ,та како сборува лъжецот от Банкя , да ни е арно, да сме по добре ,газопроводот от азербайдажан през Македония да преминува и нато да го пази, а на нас и на вас да ви е арно ,сите да сме с ценности , на цела Македония да и е арно и на северна и на източна и на западна и на южна. За сите бугаре токот да е на една цена по европски стандарт .

Така, така, мъдро думаш. Важни са протестите срещу гей прайда. Виж, цените на тока и парното, дето неочаквано се увеличили повече от очакваното, и това да викаме на майките на деца с увреждания платени соросоидки, не е от чак такова съществено значение за българина.

Всичко е от значение, защото е свързано. Не противопоставяй един проблем на друг, защото следващия по ред просто ще те зачука по главата.

Е, как да споря с такъв мъдрец? Добре, няма да ги противопоставям! Ама докато някой така мъдро е мъдреел, гей-парадът си мина с три контрапротеста, а тия сега ни вдигат тока без никой да каже копче, освен по форумите, разбира се. Поне ще можем да се успокояваме, че гей-парадът е свързан с поредното вдигане на тока и парното (то, като погледнеш, си е живо начукване, така че си е свързано), пък все пак срещу гейовете имаше три простеста, така че поради свързаността все едно тия три простеста са били и срещу поскъпването, значи всичко е точно.

Ау, недейте бе, КрадЕВР! Вашата мама, пардон, драма, вашата епична битка срещу поскъпването, този себеотвержен отпор, който сте дали в името на народа, е сравним само с подвига на опълчението на Шипка! Повече дори!! Направо сърцето ми се къса за вас като си помисля как със сетни сили на амбразурата сте се противели на това поскъпване! Венци заслужавате вие, почести, вие сте героите на нацията, последният доблестен бастион срещу попълзновенията на търговски дружества да контролират цените на енергията на нашата родина! Не се притеснявайте, че сега пак за поредна година ще плащаме още по-скъпо парно и ток, нам стига да знаем, че герои като вас ни бранят със зъби и нокти до последния процент!! Поклон, салют, паметници за вас, да ви помнят поколенията с тази ваша трагична саможертва, да живеете и да пребъдете!

А да ви е........ , миналата година когато газ и нефт не поскъпваха, що вдигнахте цената на парното и топлата вода с около 75%, а долни продажници?

Ако времето, енергията , мисълта и емоцията похабени пред клавиатурата ,използвахме по същество,всичко щеше да е коренно различно стоейки зад екрана ,винаги ще ревем

Ако като когато почнехме да ползваме по същество въпросната енергия (не тая, за която КЕВР говори), половината нация не почваше да реве как ние, почналите, сме платени соросоиди простестъри, умни и красиви и н'ам си още какви ганьовщини, които оная част от народа, дето Славейков уместно е нарекъл "мърша", обича да излива, за да прикрива собственото си малодушие, ами се присъединеше, можеше и всичко да е коренно различно, да.

Тази "комисия" е безмислена и с решенията си, и с работата си.

Брей, ти ще кажеш! Много добре даже си върши работата тая комисия, ти явно само бъркаш какво ѝ е предназначението!

щом има стадо, което да търпи безропотно, ще има и вълци, които да го стрижат!

Първо казва , че "ние няма да позволим", а после казва "няма начин да не позволим"!

На хунтата все и се краде.

...и Лопча, Лопча в Този час ! : - мигар има И-един Не ЗА Двустъпковата от Всички-Нас ?!

Има прогрес в лечението. Започна да навързваш кратки прости, макар и идиотски изречения, като Боко Методиев - рицарят на Симитли и Йерусалим!!!

Махнете тоя дърт бълхарник-първо от снимката , а после от благия му пост!

Г-Н Иван Николаев Иванов – председател на КЕВР, време е да се оттеглите в заслужена почивка ! При вашата възраст 73 години това ще е една достойна постъпка !

Накадърността на ГЕРБ пробива по всички фронтове с НЕИМОВЕРНА СИЛА И МОЩ

Ех, ако сега имахме АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА В БЕЛЕНЕ И ТОК ПО 7 СТОТИНКИ КИЛОВАТА............ За бесене са тези, които спират Белене...........

Те отдавна трябваше да бъдат избесени. Сега вече няма смисъл.

Ние софиянци сме фрашкани с мангизи и не ни пука за цената на газта.

Някой да се е сеюал, че от Костов в Парламента няма една демократчина партия. И ГЕРБ и БСП са издънки на ДС, затова Гарелов искаше да ги обединява. Но не ГЕРБ понеже са втория ешалон на ДС ТЕ НЕ СА КОМУНИСТИ. сПОРЕД цв. Василев Симеончо е довел Пеевски, не бил Доган.

Ой ! - тов. Гарелав е ИзказалОткрито за това ?!

Така ще е. сащ Мариците трябва да цоцат.

мариците отдавна не цоцат, кажи да ти пратят нови опорни точки...

Цоцат, Цоцат. САЩ И Злато Крадат. Обичат да е в големи количества

А какво правят, раздават на бедните цигани подаяние, което ние плащаме или?

БКП са Борисов, Цачева и цялата герберска пасмина. Никога не съм бил член или привърженик на БКП, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШИЯТ ШАМАН бОРИСОВ.

Иванчо и Бокчо в един файтон да си ходят!

Това беше предвидено че ще поскъпнат повече от предвиденото.Няма нещо вече с което да ни изненада власта.

ей пред сложен избор е изправен дори и дявола от Ада ???? дали тоя да го държи в казана с катрана или да го вари на пара ? има варианти и с печене на газов грил или запържване в сос от стрити въглища и дървесни пелети ? по мое скромно мнение и всичко взето заедно , ще му е малко

Стадото СтабиУно ли е

Няма проблем,продължаваме да работим за Топлофикация,ако остане за хляб добре,ако не да почваме да ядем тръбите.

Върви си на село и ще се отървеш от Топлофикация.

"Нет человека - нет проблема", нали, демокрадецо??

Карай да върви, важното е, че сме "независими"! Толкова сме независими, че нищо не зависи от нас. И да не забравя, много е важно да чакаме!

Нали трябва някой да плати купона, наречен европредседателство. Мутрата-премиер нали ви каза, че след подписване на договора между Гърция и Македония започваме да живеем по-добре.

Kenn1111

Този отдавна трябваше да бъде осъден и разстрелян за слугинажа си на определени обръчи в ущърб на народа.А народа докато тръпи безропотно всеки няколко месеца да го скубят все повече и повече явно си заслужил плачевното положение на най бедния в Европа.Безропотен приема всичко квото му причинят.Докато не стане революция и тоя народ не излезе на улиците и линчува управляващата го хунта няма да се оправим.

Ако позволите, Колега : а. И.Иванов - Е ТопИнженер ! ...и КръглаНула по Финанси/Контрол ,...та НЕ проумявам как се Е навил на тази "длъжност" б. Народът - НЕ мълчи...а се Прави че ...просто Се разщъкайте из Мрежата където Няма от "наште" ....колкото до Линча - Е в-кърпаВързан на Вси"наште" ! - но Първо - да Си изкажат Всичко на НовияНюрнбергски !

За яка Заплатка ..се е навил -за какво друго един алчен чиновник ще стане верен слуга ...!?

Вероятно, Колега Коректора...ама Би следвало да Е мислил...

Дървосекачът! Ти ли си?