КЕВР не откри нарушения при сметките за парно в София

Половината от жалбите в енергийния регулатор са били от столичани

Обратно в новината

Коментари - КЕВР не откри нарушения при сметките за парно в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалбите намаляват защото хората виждат резултата - пълна нула, само си хабят нервите. Накрая пак плащат сметката с лихви

Сметката ми за март е двойна, но да не си помислите, че това е в някакво нарушение, напротив, тя е израз на уважение. Шайката вярва в мен, че ще си платя сметката и че мога да живея само на фотосинтеза. Съратникът на Иван Костов от ерата на първоначалното разграбване гледа на краденето като на изначално полезно и добро нещо за трениране на електората за сурови условия на преживяване. На овчия електорат....

Така ли ?Та до сега КЕВР винаги е бил в" защита" на потребителя.Сега какво им стана ?

Викам не един, че това, което правят е неморално и ще им дойде проверка- пък ще ги видя! А той: и какво ще ми каже проверката, проверяващите не са компетентни по същността на материята, която се оценява.Те можели да кажат само за грешки в процедурата или някакви законови изисквания. Иначе всичко по документи е законно!, въпреки нашата огромна некомпетентност и липса на справедливост при оценките. Е това са водачите ни!

мафия

Господ ще ви ги покаже вашите грешки....

И думи няма да ги опишеш тия смотани тунеядци. Цялата им схема е фалшива, но КЕВР не открива грешки. Законите на физиката за тях не важат, а какво да говорим за морал, етика и други понятия за тия мародери неизвестни. Граждански права ли? Няма такова понятие у нас.

Гарван на гарван око не вади !!!!!Едва ли някой е очаквал нещо друго !!!!!! нали всички пърдът в едно гърне!!!!!!!!!1

Не съм очаквал друго от проверката на КЕВР. Всичко е точно. Но поне едно елементарно обяснение защо сметките са с по 50, 60 лева отгоре ... Явно и те са на хранилката.

Не е възможно