Кеворкян се завръща с ”Всяка неделя” на екран

Предаването "Всяка неделя" с Кеворк Кеворкян се завръща в българския ефир от началото на септември.

Обратно в новината

Коментари - Кеворкян се завръща с ”Всяка неделя” на екран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпота! Не мога да го дишам нито него нито тъпото предаване! ЕДИНСТВЕНО ме спасява това че има много канали, а не като едно време където ВСЯКА НЕДЕЛЯ трябваше да гледам този тъпак. Бях едно дете което единствено само чакаше Розовата Пантера или Смърфовете НО и тях ги орязваха ако имаше някой супер БЕЗИНТЕРЕСЕН събеседник. Не ви е срам (от телевизята) да връщате не кой да е ами точно този!!

наи-одиозната личност в балгарската журналистика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ченгето (доносник) Кеворк се завръща на БЯЛ кон.

Абе що не махнете от сайта вече този склерозирал дъртак. Тук май прекалихте вече. Егати важната новина та толкова време да ми дразни погледа.

Всяка неделя-няма проблем,но Иван и Андрей??От тези двамата няма отърване!!

Жалко за ерменчето,продаде се на двете жалки мръсничета наречени продуценти.

Ужасна идея. Връщаме се в разгара на тоталитаризма-може и Янчо Таков да поканят за водещ. Само батето дето го няма вече.Сега трябва да пуснат и предавания от сорта Семена в браздите,Петилетки и други рейтингови предавания от 1077 година

Кеворк одавна е изкуфял, само ще се изложи и той и нова телевизия

Не че имам нещо възрастните хора, но някак не го харесвам този Кеворк. Но човека има нужда от доходи все пак.

Ама защо трябва върху нас да се упражнява да си докарва доходи!

Как да разбираме, че ченгетата са реабилитирани?

Творческо безсилие! Нова Тв се превърна в "кошче за отпадъци"/съжалявам за грубия израз/.И логично е сред малко гледаните.

Наясно съм напълно, че по времето на агент Гоце и агент Димитър те бяха агентура на БКП, която и по закон беше над всичко. А сега БСП , не аз,казва, че е правоприемница на БКП и се хвали със 100 годишна история.

И пак замириса на...ДС !

Надявам се, сте наясно, че не БСП котролира и насочва агентите на Държавна сигурност!?

Явно, че и ти си от "памперсите" след като знаеш кой на кого и как се е слагал по курорти и прочие. Вашето време мина, но не съвсем. Разбрах с изненада и отвращение, че продуценти са Иван и Андрей. Много рано се изтъркаха двамата. Омръзнаха ни с тените житейски истории по вестници и тв.екрани. С този памперс съвсем ще се затрият.

Приятел, много си се разпенил, а това не е здравословно. По-спокойно! В краен случай си сложи главичката под течаща студена чешма и това може и да те успокои за твое и на другите добро. Колкото до времето, то за всички идва и отминава, никой не може да го спре. Най-многото, което може човек да направи е да се изсекне и си избърше гордо носа с осраните от друг памперси във времето и пространството.

Доста коментари прочетох, но никой не е казал нещо добро за Кеворк !! И с право !! Къде е тръгнал ?? Неговото време отдавна е минало !! " Всяка неделя " вървеше, защото дърпаше информация от западните телевизии !! А и , нали е човек на Д С !!Струвами се , че пак ще започне да се изявява като " морален коректив " !! Хайде , де !! Не нам !!

Много от коментарите против Кеворкян и Вс. неделя са основателни...но трябва да се има предвид следното: "Виртуалната" реалност се разпада, т.е. изчерпихме "дневния ред" (човечеството като цяло). С-мата не може да се рестартира поради различни проблеми. Т.е. остава ни да кърпим положението и от две злини да избираме по-малката, докато още можем... В този смисъл Кеворкян е по-малкото зло и трябва да го разглеждаме като "неизбежен", макар и временен лек, за родната ни действителност...

Искам Милко Балев!

На каква цена да венцеслави Боко ? Ехо от миналото. какъв е пазарлъка.

Ако не друго ,поне изчакайте предаването да тръгне, поне малко го погледайте и тогава започнете да плюете. Та да не би Кеворкян да е единственият доносник? На времето целият български народ си харесваше системата и беше готов да оплюе съперника, за да заеме отговорен пост и да е по- близко до управницитек- кой на палажа в Евксиноград, кой в Пампоророво или Боровец в елитните вили, кой в телевизиите им пригласяше. А сега не е ли пак така и даже по-зле- тогава беше борба за постове , сега за пари?

Защо се кося, след като имахме президент агент, защо да нямаме и водещ. Но президента беше поне млад, около него се завихряха и пикантни истории, което беше интересно, но с този памперс пълна скука.

Този доносник бяха го позабравили сега пак го вадят от нафталина.Вместо да си гледа пенсйката и да си пий кайвето в някоя квартална кръчма сега пак ще ми додява.

Скъп е пенсионерския живот. Комуняга от миналото не може да си позволи да живее бедно

Може ли доносник в днешно време да получава ефир по национална телевизия.Кажете ми защо махнахте Коритаров от същата телевизия? Поне беше по-млад и по-интелигентен и с голяма обща култура. Бъдете спокойни за БСП, нали той беше тяхен агент. Няма начин да агитира за ГЕРБ.

Стига с тези изкуфяли старчоци извадени от нафталина. Може за вемето си да е бил журналист, но днес когато светът е отворен особено за младите и интелигентните, за завършилите модерна журналистика у нас и в чужбина - Хаварди пр. Ако им се даде трубуна ще останат у нас ще привличат младите, което е важно, а не старите кримки.А на "километъра" ще кажа да не се бои. НТ винаги е била против правителствто. Вж.Милен Цветков, Цв.Ризов и др.

Младите неграмотници или късополите кифли предлагаш като алтернатива? А това, че НТВ била против правителството, направо ме разсмя. Няма, не е имало и няма да има такава телевизия в България. "........Бай Ганьо и опозиция ли?........"/цитат/

Някога "Всяка неделя" беше институция, но днес ситуацията, атмосферата, нагласите, манталитетите са други, а водещият - с 30 г. по-дърт и изчерпан, и нагушил се, и разобличен като ченге, изобщо - по безинтересен и преминал...

Драги ми дами и господа!Не усещате ли какъв е номера с одъртелия негодник, агент "Димитър"!?Рейтингът на това правителство вече е твърде ниско!Задачата, поставена за изпълнение на агентурния продажник, е да убеди поне част от червените бабички да гласуват за герберджиите, на престоящите парламентарни избори!

Абе бъркаш не за Герб, а за СПИН/БКП-БСП

Искаме обаче да дават пак и "Пинко - розовата пантера" .

Вдигат всички структури на системата, "браво" Тиква изпълняваш си мисията.

Мумията 4 - 3D.

Тъпотия! Едни и същи хора, все на някого -някакви. Затова не гледам телевизия. Комунизмът не си е отишъл, а цъфти и върже.

Почваш да се излагаш! Не вярвал бил... НИЗОСТТА И ПОДЛОСТТА не знаят граници, народност и религия, добре запомни това от по-умния...

дъртия агент- предател пак ли ще мърсува в ефира

Поне е по-умен и интересен от Ризова.

Ей, това предаване как го мразех и колко гадно беше. Съсипваше ми неделята като ученик. Сега скапаната Нова ще го излъчва. Тази простотия "Пълна лудница" пак ли те я излъчват?

ами не гледай ,момко. прави нещо друго

АМА МОЛЯ ВИ, ТОВА Е ДИАПАЗОНА НА МОИТЕ ЧЕТИРИ ОЧИ! КАКВО МИ Е ПРОВИНЕНИЕТО ???

ДОНОСНИК! ДОНОСНИК! ДОНОСНИК!!! Хора, дайте да се организираме, да направим група и във facebook, ако трябва, това арменско МЕКЕРЕ да се маха!

Реставрацията на Държавна сигурност е в ход. Не само че не изчезнаха, не само че не са кадровици на държавата, не само че станаха милионери с нашите пари, чене забаротиха като нормални граждани, ами сега отново един арменец-армеец ще ни дава акъл. Ще се пеняви от екрана и ще доказва какъв роден реакционер е. Как мрази бившата си партия, и че очевидно ако утре тук дойде китайската армия, ще твърди , че от малък обича да яде ориз... Такива измекяри като него и онези от медиите с пагони отново ще тровят душите на нашите деца. Няма ли кой да ги спре?

"Скъпи" Кеворкян не ми напомняй за онова безвремие.Половината ми живот мина в бездействие или казано по народному преливане от пусто в празно.Или това е поредната подигравка със зрителя?

Ами не гледайте телевизия и не ходете да гласувате!

пардон- да добавим към смрадтта на ефира и Бареков. нищо чудно да се явят и двете куришки- Иван и Андрей.... и прелест. О простотио обичай ме!!!!!

Там е въпроса че и устната му реч е скучна и тромава. Този журналист никога не успя да ме заинтригува с публичното си присъствие. Само чета колко книги бил прочел и кой бил по-глупав от него. Съгласете се че за журналист се държи твърде лениво и лигаво на екран. Като се облегне назад в стола с химикала и се държи като парапсихолог към госта си. Със сигурност ще му плащат да води някаква предизборна линия.

Кулезич, агент Димитър, Карбовски- клояка!!!!! ВОНЯ. Но може би така е добре. Да се избият. Защо обаче ние да сме заложници. Е, добре, аз няма да ги гледам, този, онзи няма да ги гледа, но други ще ги гледат и техната смрад от отточната тръба ще ухае в медийното пространство без значение колко души ги гледат. МОЛЯ ЕС ДА НИ СПАСИ. МОЛЯ мониторинг на медийното ни пространство, МОЛЯЯЯЯЯ.....SOS. Спасете морала ни......

ОТВРАТ, ОТВРАТ, ОТВРАТ........това е част от войната между двете ефирни телевизии. Знае се че гнусният агент Димитър води война с агент Гергов (БТв), който който какъвто и да е е значително по- приемлив от това леке. НЕ ЖЕЛАЯ ДА БЪДА ЗРИТЕЛ НА ПОДОБНА ГНУСНА И НЯМАЩА НИЩО ОБЩО С ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА БОРБА. Защо НТ ме прави заложник на войната доносник Димитър- Кр. Гергов. Даже АЗ за натисна копчето на НТ, това няма да премахне смрадтта в ефира от вонящата уста на агент Димитър.

Ако четете глупостите му във в-к Уикенд и внимавате накъде насочва стрелбата, не се учудвайте, наближават избори и голяма уста в телевизията винаги върши работа. Колкото до "Всяка неделя"- минало време

Дядо Кеворкян понеже се тупа в гърдите колко голям журналист е , дали ще прави остри предавания по наболели обществени въпроси , като този със самозабравилите се хора с пари или ще си кюта кротко като Карбовски да прави интервюта на бг курволяка и да се има за голям журналист? Не се сещам за някой който да рови лайната в тази държава , освен ТВ7 -Бареков и Кулезич. Щом дедо Кево ще е в Нова , ясно е каква висша журналистика ще прави. Дори не знам този журналист на какво отгоре има самочувствие да сочи с пръст колегите си и да дава оценки за тях като последна инстанция. Лично на мен никога не ми е бил интересен, дори ми е тромав и скучен. На няколко пъти заспивам на негови интервюта, като никога не схващам какво иска да каже на аудиторията. Чета му глупостите и в Уикенд и то предимно на диагонал, защото човекът има проблем с изразяване на мислите си писмено. Няма по отвлечено писане и нищо казване. Явно му плащат да привлича с името си , което си е било за времето , поради определени удобни лични качества.

Колкото бай Тошо Тошев, замесен от същото тесто направи нещо си. Стари пейбои, които се правят на пичове и ... стават за смях. Ех, това държавната хранилка явно е нещо незаменимо - сега обаче мъдро парите се разпределят извънбюджетно през ''националноотговорни'' фирми. Те пък ''талантливо'' печелят по някоя друга милионна субсидия да ни разясняват вредата от солта, стачките, мразенето на незаконно забогателите.

Един по един като отровни змии изпълзяват бившите комунисти и доносници/ тия , които си живяха сега пак си живеят- разлика няма/. Простия народ само го карат да вярва, че нещо се е променило в държавата и системата- абсурд, всички боклуци от едно време се завръщат- никой стойностен човек не може д а издържи в тази воняща държава!!!

Пак се започва пълното манипулиране!