17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Баси...Емблематична сграда ще стане треторазряден хипермаркет.... Ще е интересно- от едната страна ще вие ходжата, от другата ще съобщават промоциите. Честито на софиянци, вече центъра им няма да е това, което някога е било.

Прав си . Това ще е символ на България на това какво представлява Бг и в какво се превърна . Минарета , хора със съмнителен вид,просяци бъркащи по кофите, треторазрядни магазини и панаир , мръсотия ... Това е то .Треторазрядна страна После да помислят за сградата на Софийската Баня . Там вместо музей или баня може да направят Била или Тмаркет . Всичко ще си бъде перфектно.

такова гето е там, че Пакистан изглежда супер сравнение с тая част на София! Всъщност целия град е едно панелено кално гето!!

аха начи хали може мръсни и долнопробни? въпроса защо я подариха на чиифутите? и те я препродадоха с огромна печалба?

НИНКН, БЕ ГЛУПАЦИ! НЕ НИПК

Да благодарим на Усмихнатото Лице на Корупцията за това! Той им дари на евреите половината хали срещу скапан ремонт, а после им хариза и другата половина - срещу претенциите им за градинката на Руската Църква Позор!!!

Поредната историческа сграда превърната в битак. Не се наядоха тия вериги. Не им стига че фалираха хиляди малки бизнеси .

Всички знаем, че след джамията чак до Централна районът е известен като Малкият Бейрут. Халал им е на бежанците, освен Женския и Била, да им пуснат и един Кауфланд.