Кацаров призна за "изключително мощна хакерска атака" срещу системата за сертификати

Вече са информирани президентът и премиерът, които трябва да решат дали да уведомят службите ни за сигурност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

измислени от мунчо хакери за прикриване на некадърността на праветелството.

Тези сертификати или QR кодове или също баркодове. Ей тука може да си генерирате каквито искате. http://zxing.appspot.com/generator/ И като ходя в магазина се сканирам, че съм вафла.

В момента в който се насерем и веднага хвърляме вината на някой "бял хакер" .... Пълни тъпунгери

Кацаров призна че и той е бил обект на 'мощна хакерска атака' и затова е малко задръстен и неадекватен особено напоследък.

Той иска да му го нахакат из калната пещера. И както я е подкарал ще го огрее.

Малко им е на изродите, да ги изтрият тотално от системата.

След като в последно време много БГ разработчици, се опитват да се измъкнат от клоуда, понеже нямат доверие на Google. И дори работят Ofline, за да се предпазят от кражби на софтуер. Държавните фирми продължават да изнасят лична информация на сървърите в Америка, например, данните от преброяването census2021.bg, covidbg.bg т.н.

е че някои келеши не могат да работят бе индийски технологии, и единственото място където могат да се складират данните са базите на Google Cloud.

Единственото място за складиране на информация? То е същото като да кажеш, че на света има само едно мазе и само един хладилник и ти си нямаш. Ама хич. Баси дано аз да съм тъпия тук щото ко не съм тя тази работа е за рев. Ама як

Ще си направиш сървърите в българия и няма да изнасяш информация. Вместо да си пълниш главата с глупости, да ги чакаш да си оправят бъговете, да ръчкаш stackoverflow, да ти казват кога да упдейтваш, да ти дават "експертни" съвети. Ще имаш време да свършиш нещо.

А защо не признае, че не става за нищо и заедно с останалите тъпири да се разкарат.

Тя е IT и не живее в България.

Върла антиваксърка, уж разбира от компютри и не живее в България. От Хасково. Това е хакерката. За повече информация на лични

Всяка програма е под атака в България. Регистри, преброяване, винетки, ковид сертификати, НАП. Всеки отделен случай е различен, обаче се повтарят две-три неща - простотия, лакомия или изпълнител е Информационно обслужване, щото то по природа ги включва. Да объркат хакерска атака с мрежов проблем, означава че първо са били оптимисти, но после са осъзнали, че трябва да са песимисти.

кацаров, оставка бе гном непотребен и слабоумен! изпълнаваш заповедите на още по-непотребните и слабоумни слуги. .

хакери ама нанайсе - първо всеки рутер има защити срещу ДДос атаки, второ повтарящи се айпита могат да се блокират от софтуера и трето стадото се юрна да се ваксинира и хакерската атака от там дойде - от издаването на заповедта - 30 000 овце. Дали хакерската атака не се дължи на това? На слабичка мрежа, на слабичък хардуер, който надали е някакъв сървър и на аматьорски софтуер от типа апаче на обикновена десктоп система на всичкото отгоре и остаряла като конфигурация и с архаичен уиндоус?

Стойчо, дето преди година и половина правеше видео конферентен разговор с един патолог и коментираха, че всъщност няма ковид. Кога стана министър - кога взе да вярваш в Ковид?!

Ги фара хакерите са смешният ви стъкмистическо-фашистки, пропагандистки и неинформативен сайт!

Браво подкрепям...Анонимните:) и въобще не се крия..светът трябва да се бори срещу манипуцията и контрола

Защо ваксинираните са станали толкова злобни в коментарите? Всеки сам може да си прецени. Щом си решил да се ваксинираш - ок, това е твое ПРАВО. Но защо искаш да ми го вмениш като задължение?!?

Са станали по-висши и сега искат от тези, които са по-нисши от тях да умрат!

са това. Натиска за ваксиниране е бесен и методите им на агитация -"който не се ваксинира е тъп", "Ганьо това, Ганьо онова", принизителни приказки и прочее. Някой да обясни човешки няма. Няма и да има

Е хакерски те атаки са все когато е удобно. Първата беше за пръстови те отпечатъци, след това за винетки, а сега и за сертификати. Просто хардуера ви е слаб за да се приберат повече средства и оправданието са хакери. Типично за оправдание.

На информационно обслужване се хакери са им виновни...На кривата ракета ....

Този човек е провал и позор. Некомпетентност, липса на стратегия и на последователност, това е единственото, което прави. Такива са министрите на Радев - некомпетентни марионетки.....

Ваксините пречат на Естествения подбор.

Вместо да се надигат на протест се рядят на опашки по цял ден за експериментална течност, ква низост! без да осъзнават че насетне всеки месец ше се бодът докъто си заминат като мърши!

Как тъй на 31 август Янев вика няма да има задължително ваксинация а на 20 октомври я въвежда? ДА НЕ БИ ДА СА МУ ПОДШУШНАЛИ ОТ БРЮКСЕЛ ЧЕ ОТ ФАЙЗЕР СА СЪРДИТИ ЧЕ ИМ ХВЪРЛЯМЕ ВАКСИНИТЕ? :)))

Ваксините са на 100% платени отдавна. Какво им пука на Файзер какво ще ги прави купувача?

Така е, като има марионетки вместо министри. Марионетките на Радев. Такъв е и той - едно говори, друго прави, но всичко е подчинено на това да се докопа до властта

Тоя защо не го махат вече.

Защо бананче бе пишлеменце? Нещо съм излъгал ли?

Тия МОШЕНИЦИ в Служебното правителство явно дойдоха САМО за да СЕДНАТ на мястото на Боклук Борисов и да КРАДАТ, вместо да МАХНАТ маските. Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ парламента и Министерски съвет... Тия служебни министри да бягат към Турция, ЗАЕДНО с всякакави араби и китайци, които продават китайско- турски ВАКСИНИ и китайско- турски МАСКИ.

А как желаете вие рашките, тук да пламне една гражданска война. Ах как го желаете. Че и от две години работите активно по въпроса в България. Дори и не се криете.

Ти нещо не си редовен.Май си 6 волтов.Боклук.Какво плюш бе Борисов бе простак.Виж какаво направиха тея.

Поне половината население го е изкарало на крак - кой по един, кой по два-три пъти с различните щамове. И тази половина на населението е с повече антитела и по-защитена от другата половина. Е, дайте да ги накажем, щото не са се ваксинирали. Абе то не беше ли личен избор? Или аз нещо съм пропуснал? А всички хора, дето са с по 8 заболявания и само стреса от ваксината им трябва? А тези, които като мен смятат, че ваксините са все още експериментални и чак след едно поколение ще им берем плодовете? А ваксинираните, дето измряха? А това, че ваксинираните са най-големите преносители, щото нали са безсмъртни вече и забравят да се пазят, пък напук не пазят и останалите? Ами тези, дето си заминаха не от среща с вируса, а от среща с ваксината? Не си затваряйте очите, доста народ ги затри самата ваксина. Просто не им понесе. Даже не с кръвоизливи и съсиреци, а само заради стреса от среща с вируса. Кой е прав и кой е крив? Как ще ме накара някой да си причиня такава простотия? И не само на мен, а на децата ми? Няма начин. Да ме уволнят от работа ако трябва. Ще си садя картофи и пак ще съм по-здрав и най-важното - по-жив от много от вас, умници. И не ме слагайте при ромите, че съм с две магистърски степени.

А от другата половина мрат по 120 българи на ден.

По принцип на ден 'мрат' по около 300 души в България. Даже малко повече. Колко от тях ще ги пишат 'от корона' е въпрос на гледна точка.

Са освен тия 300 дето ги говориш. За миналата година имаме с над 20000 повече починали.

Срещу България се води пълномащабна хибридна война от неприятелска нам страна, в която загинаха над 20 хиляди българи. DDoS атаката само го потвърждава.

Илюменатите ни замерват с кемтрейлса от космоса и 5Жи.

Нас Купола ни пази!

Кацаров, когато правиш нещо, трябва да си подготвил нещата. И ти си същия, продавате си задниците за пари

Първото което си помислих е, че саита ще се срине, когато Кацаров обяви мерките, си представих, как 1 милион души си регстрират сертификат, а с новите правила ще са към 2 милиона, как няма да се срине, неадакватния Кацаров опавдава собствената си несъстоятелна заповед и организация с някви хакери

Да си признае, че е негоден за поста...

веднага Рашков Чашков, той ще ги издири и премаже от бой в мазетата на милицията.

Шиши отново е дал 200 евро за хакерски услуги, както за сайта на преброяването.

Пълна подкрепа за мерките на Служебното Правителтво .

Ама преди колко месеца трябваше да ги въведе? Защо убиха още няколко хиляди българи?

- По думите му до момента не е ясно кой стои зад атаката. така и ще бъде, доакто нещата се правят - "печели най-ниската цена", а не тоя, който е доказал, че го може

Оня ден имах разстройство, ама не съм се тествал дали е от вирус или нещо от храна... Ще ми трябва ли зелен сертификат, за да не го продам на някой и да вземе да се осере?

Хакерската атака е осъществена от група наричаща себе си "пречат ми ръцете". Ръководител на групата е... Кацаров...

Радев и ПП ще загубят изборите заради налагането на тия КОВИД мерки и ваксини. Толкова ли са прости ? Не разбраха ли, че българите като цяло бойкотират мерките и ваксините, защото са антиваксъри. Прост Радев, прости копеленца от ПП. Хак да ви е, ке си ядете ф.екалиите дето изсрахте.

Първи ще се ваксинирам, ако махнат изискването за подпис, че не носят отговорност. След като те не си вярват, че им е доказано безопасна ваксината, как да го повярвам аз? За децата за нито една ваксина не са ме карали да подписвам нищо подобно.

и къде видя това че не носят отговорност? Такъв текст няма.

Когато пациентът се е съгласил с определена манипулация, процедура и т.н., но след като е получил информацията по чл. 88 ал. 1 ЗЗ, рискът от възникването на съответни усложнения преминава върху него. Той е бил уведомен за потенциалните рискове и се е съгласил с тяхното вероятно настъпване.

Къде в документа пише, че производителя не носи отговорност?

Ти май не разбираш български. Това че след като подпишеш информираното съгласие рискът преминава върху теб как го разбираш?

От Москва с любов....

Последни напъни на антиваксърската паплач.

Ако бях на теб, от сутрин до вечер щях да се кръстя. От първоначалните им твърдения за ефикасността на ваксините, нищо не се доказа. Дано не са пообъркали и с твърденията за безопасността. Ще поживеем, ще видим. Нормалните ваксини към 4-5 години ги тестват...

Аз такса манипулация на лаборатории без ПОС терминали не давам. Абе кавали с кавали. По света 10 теста се дават на тия на които работодателя им го иска. Хората сами си бъркат в дупките в къщи. Снимат си баркода от теста и го пращат в сайта на здравните власти. Кви при за манипулации бълнувате. Каква е гаранцията, че не ни разболявате зорна с тия тестове? Теста си го отваряме сами дупките са си наши резултатите са за вас. Такива каквито са. Приемате ги и толкоз.

ГЕРБ на мачкаше с КОВИД мерките, щот Сатаните им плащаха. Сега пък Радев и служебното ни мачкат, щот и на тях им плащат, ама на изборите ще мачкаме тях. И Бойко, и Радев и ПП ще си платят, ще си ближат раните. Ще гласуваме за други, които не са ни унизявали, гаврели и мачкали.

ще гласуваш за друг ама няма за кого! другите кучета са пак на гербавите и седесарите!

Тогава няма да гласуваме и отново няма да има правителство

и ще цъфнете отново. тъпаци

г-н Калцунов! хакерски атаки се правят срещу системи които работят! срещу неработеща система няма как да има хакерска атака! спрете да разхищавате парите на данъкоплатците!

Явно по голямата част от българите са мазохисти след като имат намерение на преизберат настоящия президент…всичкото което се случва последните дни го намират за нормално, Жалко!!!

На 9 октомври главният епидемиолог на Исландия Торолфур Гуднасон обяви, че се спира използването на ваксината Moderna в страната. Националната телевизия RÚV съобщава, че решението е взето след преглед на нови данни от скандинавските страни, които показват повишена честота на миокардит (възпаление на сърдечния мускул), както и перикардит (възпаление на сърдечната мембрана)сред хора, ваксинирани с Moderna

Как е възможно да сте такива некадърници, бе?! Ще върнете Бойко на бял кон!

Не можем върна Бойко на бял кон. Бутона + не работи.

Ако, наистина е хакерска атака, направо не едно а милиони пъти да са живи и здрави хакерите. БРАВО! Само така. Ако, имах възможност бих ги подпомогнал финансово да продължават със същият плам.

14 годишен ви гаври! :D

Хакерът се нарича целокупния български народ! С други думи, когато милиони хора влизат в с-мата едновременно,тя неминуемо се срива!!! Резултат от некадърно планиране, изпълнение и кратък период за реагиране!!! Г-н Радев, започвам да се двоумя дали за гласувам отново за Вас?!

Решението е… да купим коли за НСО.

заспали п...ки че едни анонимни човеченца въоръжени с клавиатурки избиват количества българи. По поръчка ли по заповед ли, кой да каже. Ако се събудят тея заспалите може и да разберат.

Не съм сигурна, обаче си мисля, че не е имало никаква хакерска атака. Освен това ваксината не е задължителна в България.